-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Τώρα, αν τυχόν μάθετε, μια στο μύριο ρε παιδί μου, ότι συνέβησαν όντως τα παραπάνω, τι θα πείτε;
Τίποτα, τι θα έπρεπε να πούμε δηλαδή? Απαγορεύεται το χιούμορ μήπως?
αν ειχες δυο αδερφια και ειχαν σκοτωθει και εμεις εδω γελαγαμε με την κατασταση της οικογενειας σου προφανως και θα σου αρεσε παρα πολυ αυτο
-
Είπα κάτι για το φονικό?
Και στο κάτω κάτω, εδώ ο άλλος δίνει οδηγίες για εκτελέσεις και εβιασμούς και τρύπες στα πόδια από ανθρώπους της νύχτας, και εσάς σας έπιασε η ευαισθησία σε περιφερειακό black humour? -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Είπα κάτι για το φονικό?
Και στο κάτω κάτω, εδώ ο άλλος δίνει οδηγίες για εκτελέσεις και εβιασμούς και τρύπες στα πόδια από ανθρώπους της νύχτας, και εσάς σας έπιασε η ευαισθησία σε περιφερειακό black humour?δεν ειναι θεμα ευαισθησιας(και ειμαι ο τελευταιος που θα μιλησει καθοτι ειμαι πολυ κρυος σε αυτα)αλλα ηθικης γιατι αν οντως η μανα του επαθε οτι εχει παθει το χιουμορ ακομη και μαυρο ειναι καπως..
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Κάπου διάβασα ότι το δεύτερο απ'τα αδέρφια που είχαν πυροβοληθεί με καλάσνικοφ πέθανε τελικά και όταν το έμαθε η μάνα του πέθανε κι αυτή από εγκεφαλικό. Ξέρει κανένας αν ισχύει;Πάμε και εδώ, ορισμένα blog γράφουν οτι τους κατέβει. Το παλικάρι ζει αλλα δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ζεί επίσης και η μητερα του. Ελεος με τον καθε βλάκα 'αρθρογράφο' στα blogs. H παραπληροφόρηση σε όλο τους το μεγαλείο. Ούτε σε πιο νοσοκομείο είναι δεν ξέρουν.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μπορώ να δεχτώ μάλιστα ότι και μόνο με την εικόνα της μάνας σου με το μαχαίρι στο λαιμό 'θολώνεις', και δεδομένου ότι έχεις πρόσβαση σε όπλο και ικανότητα χειρισμού του να κάνεις ό,τι έκανε το παιδί.
ΑΛΛΑ
Είναι διαφορετικό να λες (στον εαυτό σου ) γάμησα τη ζωή μου γιατί είδα τη μάνα μου με μαχαίρι στο λαιμό και τον καθάρισα επί τόπου
και ΠΟΛΥ διαφορετικό να λες γάμησα τη ζωή μου γιατί ΑΝ...ΘΑ...ΜΠΟΡΕΙ...ΑΝ..ΤΟΤΕ.Οπως εχω ξαναγραψει:
α) εχουν βαλει οπλο στο κεφαλι του πατερα μου, ενω σφαλιαρησαν τη μανα μου (κ κλωτσησαν κ το σκυλο μου, αλλα ενταξει, αστο αυτο), κ μας εχουν κλεψει
β) εχουν εκτελεσει θειο μου βενζινα για κατι χιλιαρικα δραχμες.
Οποτε δεν θα μπω καν στη διαδικασια να ζυγισω τα αν κ τα ισως. Σε καποια τετοια περιπτωση, θεωρω δεδομενο οτι θα κανω κατι για αυτο για να μην χρειαστω να ανακαλυψω τα αν κ τα ισως.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κοίτα kacey, το να μπουν μέσα στο σπίτι σου με απειλητικές κατά της ζωής ή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας διαθέσεις και να τους τη μπουμπουνίσεις, το καταλαβαίνω ως ένα σημείο.
Το να μπούν και να φύγουν λόγω συναγερμού και να βγεις παγανιά εκτός σπιτιού και να καθαρίσεις όχι έναν αλλά και τους δύο, που λες εσύ, επειδή 'μπορεί αύριο να ξαναγυρίσουν και να σφάξουν τη μάνα μου για εκδίκηση' και 'τέτοια ζώα δεν αξίζει να ζουν' είναι ξεκάθαρα φάση δικαστής Ντρέντ.
Δηλαδή δεν θα είναι δικαιολογημένος αύριο ο ξάδελφος τους, που σου ξέφυγε να μπει να καθαρίσει και σένα και όλο σου το σόι ?
Οπως καταλαβαίνεις αυτή η ιστορία δεν έχει τέλος (και έχει ιστορικά αποδειχθεί αυτό σε Κρήτη, Μάνη Σικελία, Κορσική κα. μέρη με βεντέτες)
Εγώ δεν το θέτω καν στην ηθική του βάση.
Μπορώ να δεχτώ μάλιστα ότι και μόνο με την εικόνα της μάνας σου με το μαχαίρι στο λαιμό 'θολώνεις', και δεδομένου ότι έχεις πρόσβαση σε όπλο και ικανότητα χειρισμού του να κάνεις ό,τι έκανε το παιδί.ΑΛΛΑ
Είναι διαφορετικό να λες (στον εαυτό σου ) γάμησα τη ζωή μου γιατί είδα τη μάνα μου με μαχαίρι στο λαιμό και τον καθάρισα επί τόπου
και ΠΟΛΥ διαφορετικό να λες γάμησα τη ζωή μου γιατί ΑΝ...ΘΑ...ΜΠΟΡΕΙ...ΑΝ..ΤΟΤΕ.Γιατί βλέπεις kacey αυτό το περί 'αν σου γίνει θα στρώσεις' αντιστρέφεται, και σου λέω ότι αν είχες γαμήσει τη δική σου ζωή για ΚΑΝΕΝΑ πραγματικό αποτέλεσμα παρά μόνο τα ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ, μπορεί να έστρωνες κι εσύ.
Αλλιώς με τις ζωές των άλλων κι εγώ ξέρω να λέω 'άξιζε άξιζε'.ποιο μαχαιρι στο λαιμο της μητερας λες? και για το μηχανακι το ιδιο θα εκανε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οπότε δλδ κι εσύ απαντάς με υποθετικές περιπλοκές σεναρίων.
Το ενδεχομενο να την εχουν στημενη κ να επιστρεψουν οταν θα τους ευνοουν οι συνθηκες, ειναι στανταρακι. Οι απιστευτες παπαριες που διαβαζω εδω μεσα περι αδεσποτων σφαιρων, φυψολογικων προβληματων σε βαθος 20ετιας κ κατι αλλα τετοια, οχι.
Παπαριες λες εσυ μαστορα που θα ανοιξεις πυρ διπλα στο παιδι-γυναικα σου που κοιμαται και νομιζεις οτι θα γελανε.Παπαρια ειναι που θα βγεις εξω στο μπαλκονι-δρομο και θα ανοιξεις πυρ χωρις να ξερεις τι εχεις να αντιμετωπισεις ποσους και τι οπλισμο εχουν.
Η μεγιστη παπαρια ειναι που ολο αυτο θεωρεις οτι αξιζει για το ρημαδο μηχανακι-αυτοκινητο.
Κανα καλο καουμποικο τωρα τελευταια ειδες? -
Εφαγες ποτέ αδέσποτη σφαίρα Kacey για να λες ότι είναι παπαριές το θέμα περί αδεσποτων σφαιρών? Και δεν ειναι υποθετικό σεναριο φυσικά αυτό όταν εσύ ο ''ειδικός'' και σχετικά αποφασισμενος για όλα πυροβολείς τον αιφνιδιασμένο κλέφτη. Στανταράκι λοιπόν οι αδέσποτες σφαίρες και οχι παπαριές.
Κάτσε καλά Γεράσιμεεεεεεεεεε!... -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
οπότε δλδ κι εσύ απαντάς με υποθετικές περιπλοκές σεναρίων.
Το ενδεχομενο να την εχουν στημενη κ να επιστρεψουν οταν θα τους ευνοουν οι συνθηκες, ειναι στανταρακι. Οι απιστευτες παπαριες που διαβαζω εδω μεσα περι αδεσποτων σφαιρων, φυψολογικων προβληματων σε βαθος 20ετιας κ κατι αλλα τετοια, οχι.
Παπαριες λες εσυ μαστορα που θα ανοιξεις πυρ διπλα στο παιδι-γυναικα σου που κοιμαται και νομιζεις οτι θα γελανε.Παπαρια ειναι που θα βγεις εξω στο μπαλκονι-δρομο και θα ανοιξεις πυρ χωρις να ξερεις τι εχεις να αντιμετωπισεις ποσους και τι οπλισμο εχουν.
Η μεγιστη παπαρια ειναι που ολο αυτο θεωρεις οτι αξιζει για το ρημαδο μηχανακι-αυτοκινητο.
Κανα καλο καουμποικο τωρα τελευταια ειδες?Για τα παντα αξιζει να καθαρισεις αυτον που παει να σε κλεψει κ εχει σκοπο να σε βλαψει προκειμενου να το πετυχει αυτο/αν δεν του κατσεις σουζα κ δεν θες να του το επιτρεψεις. Στα υπολοιπα απανταω:
α) για αυτο πρεπει να μπορεις να ριξεις πρωτος, χωρις πολλες πολλες αναστολες κ μπλεξιματα
β) να το παθετε, να δειτε την γλυκα που εχει, να δουμε μετα ποσοι θα κοροιδευετε. Αντε γιατι μερικοι δεν εχετε ιδεα για τι πραγμα μιλαμε κ νομιζετε οτι χαβαλεδιαζουν, ή οτι θα παρουν κανα οχημα ή κανα χρημα κ θα φυγουν χωρις πολλα άλλα. -
Γιατί, και συ έχεις ιδέα ? Εχεις ποτέ πυροβολήσει κανέναν ή πουλάς τζάμπα μαγκιά επί χάρτινου στόχου ? Εχεις τους κατάλληλους σωματικούς και εγκεφαλικούς αυτοματισμούς ή θα ξεχάσεις να βγάλεις την ασφάλεια ή θα πυροβολήσεις με το 45άρι κρατώντας το σαν νεροπίστολο ? Αντε γιατί και συ πολλά έργα βλέπεις και νομίζεις ότι το να σκοτώσεις άνθρωπο είναι απλή υπόθεση.
Και έχουμε δει πόσο καλό σχεδιασμό κάνεις, εδώ δεν είχες σκεφτεί πως να μην σε πάρουν είδηση με 100 κάμερες και 20 μάρτυρες τριγύρω ότι θα στριμώξεις το μοτοσυκλετιστή που πάει να σου φάει τη σειρά στα διόδια και νομίζεις ότι έχεις σκεφτεί τα πάντα στο πως θα αντιμετωπίσεις (και κατά την πράξη και μετά, σωματικά, ψυχολογικά, ηθικά και νομικά -και όχι μόνο απέναντι σε σένα αλλά και στην οικογένειά σου, περιλαμβανομένης της αντεκδίκησης από την πλευρά του θύματος) φόνο εκ προμελέτης (ξέρεις, 'νόμιμες άμυνες' και τέτοια πάνε στον κάλαθο αν πας να εξαφανίσεις το πτώμα ).
Ξέρεις τι σου πρέπει (όχι ότι σου το εύχομαι): να μπουν να σε κλέψουν, να νομίσεις ότι οπλοφορούν, να τους τη μπουμπουνίσεις και να διαπιστώσεις ότι τελικά έκανες λάθος Να δούμε εκεί τι θα κάνεις... (ξέρω, θα εξαφανίσεις το πτώμα... και δεν θα το καταλάβεις κανείς... )
Συγνώμη αν φαίνομαι εχθρικός, δεν είμαι, απλά νομίζω ότι το παρατραβάς.
-
Ναι, ναι, ασε με εμενα να το παρατραβαω. Εγω θελω να δω ΕΣΥ τι θα κανεις αν σου τυχει...
Κατ'αρχας εγω δεν θα στριμωξω κανενα, εκεινος θα παει να γινει σαντουιτς προσπαθωντας να περασει απο εκει που δε χωραει.
Κατα δευτερον, ειναι αληθεια οτι προπονηση στην εκτελεση δεν γινεται. Εκει εχεις δικιο. Αν μου βρεις ομως καποιον που μπορει να προπονηθει σε αυτο με καποιο τροπο, πες το μου. Εγω μπορω να φτασω μεχρι να σου πω οτι αυτος που μπαινει στο χωρο μου με σκοπο να με βλαψει, για μενα ειναι ενα κομματι κρεας. Αν δε θες να το δεχτεις αυτο, τοτε υποθετω οτι εισαι μεσα στο μυαλο μου κ ξερεις τι κ πως σκεφτομαι.
-
Και αυτό περι κρέατος που λες υποθετικό ειναι. Στο κατω κατω δεν ξερεις ποτε αν και γι'αυτόν που θα μπει δεν είσαι κομμάτι κρέας. Παίρνει και τιποτα χάπια και σε βλέπει ως προπόνηση.
Κάλο να έχεις πυγμή και θάρρος και i like it . Πότε όμως δεν ξέρεις - όπως παραδέχτηκες και εσύ - ότι δεν μπορείς να προπονηθείς στην ψυχολογία του φόνου . Μονο με χάπια. -
ΕΓΩ δεν κάνω υπερβολικές δηλώσει στα fora. Παίρνω όσο μπορώ τα μέτρα μου ως προς την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς μου, είμαι προετοιμασμένος να τους δώσω κατευθείαν αυτό που ζητάνε δηλ. κατά 99% τα €100-150-200 που έχω συνήθως στο σπίτι, θεωρώ ότι έχουμε κοινή επιδίωξη με αυτούς το να ξεμπερδεύουν όσο το δυνατόν συντομότερα και εκεί ποντάρω, όχι να τους καθυστερήσω αλλά να τους διευκολύνω να ξεκουμπιστούν και φυσικά παίρνω απόφαση ότι απέναντι σε αποφασισμένους κακοποιούς με ΑΚ47 δεν έχω ΚΑΜΙΑ τύχη δεν πα να 'μαι και κομάντο και να έχω Glock στο σπίτι.
Αν πέσω στο 1% που δε θέλουν τα λεφτά μου αλλά τη ζωή μου τότε σημασία έχει βασικά η τελευταία πρόταση παραπάνω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι, ναι, ασε με εμενα να το παρατραβαω. Εγω θελω να δω ΕΣΥ τι θα κανεις αν σου τυχει...Κατ'αρχας εγω δεν θα στριμωξω κανενα, εκεινος θα παει να γινει σαντουιτς προσπαθωντας να περασει απο εκει που δε χωραει.
Κατα δευτερον, ειναι αληθεια οτι προπονηση στην εκτελεση δεν γινεται. Εκει εχεις δικιο. Αν μου βρεις ομως καποιον που μπορει να προπονηθει σε αυτο με καποιο τροπο, πες το μου. Εγω μπορω να φτασω μεχρι να σου πω οτι αυτος που μπαινει στο χωρο μου με σκοπο να με βλαψει, για μενα ειναι ενα κομματι κρεας. Αν δε θες να το δεχτεις αυτο, τοτε υποθετω οτι εισαι μεσα στο μυαλο μου κ ξερεις τι κ πως σκεφτομαι.
δηλαδη π.χ
αν ερθει να σου κλεψει φαγητο ενας αστεγος και τον δεις στην κουζινα σου χωρις να εχεις δει τι πηρε αν πηρε αν αν αν
θα τον πυροβολαγες ετσι απλα? -
Οχι ρε φιλε, 100000 φορες το εχω πει (κ για αυτο εχω φτασει να κανω 'υπερβολικες δηλωσεις στα fora' κυριε nass...), ΕΓΩ θα προσπαθησω να εκτιμησω το τι κ πως κ να αντιδρασω αναλογα, ΑΝ αντιδρασω κιολας (αν προλαβω, αν αξιζει, αν δεν με τρωει το δεξι μου @, αν κουβαλανε κ αυτοι κατι, τι ειναι αυτο που κουβαλανε, αν αν αν).
ΑΛΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ να μπορεις να ενεργεις πρωτος, χωρις συνεπειες, στη περιπτωση που δεν μπορεις να κανεις ολα τα παραπανω. Δηλαδη 'μπηκες στο σπιτι μου απροσκλητος?' Δικαιωμα στην αντιδραση. Δεν μπορεις να ζητας απο τον σπιτονοικοκυρη που δεχεται εισβολη, να **πρεπει **να ζυγισει ολα τα παραπανω, σε ενα τετοιο σκηνικο, για να αποφασισει αν κ πως θα αντιδρασει. Πρεπει να το αφηνεις πανω του κ οτι τον φωτισει ο Αλλαχ.
Κ οσον αφορα εμενα, εχεις κ ηθικα το οκ να αποφασισεις να κανεις ΟΤΙ θες.
Κ επειδη δεν ισχυουν ολα τα παραπανω*, εγω εχω φτιαξει κ το πλανο μου για τη κομποστοποιηση
*βασικα εν μερει ισχυουν, υπαρχει προβλεψη (κ πανω σε αυτη πατησε η αποφαση για μη προφυλακιση του 24χρονου αλλα κ την αποφυλακιση του επιχειρηματια απο τη Σπαρτη που εγινε τη Παρασκευη) για το αν ολα αυτα γινονται πανω στη φορτιση κ το ψυχολογικο ζορι της στιγμης.
Ρε παιδες, κ εγω κλειδαμπαρωνω, κ εγω προσεχω, ΑΛΛΑ, ειναι δυνατον ενω εχω το κουμπουρι στο σπιτι, να καταλαβω οτι παει να μπει ή εχει μπει καποιος μεσα, κ να μην κανω τιποτα? Οχι ρε παιδια.
-
Ξέρεις τελικά τη διαφορά την κάνει η εκτίμηση τι % δεν θέλουν τα λεφτά σου αλλά κάτι παραπάνω.
Αν θεωρείς ότι κατά 99% θέλουν τα λεφτά σου, τότε νομίζω δεν αξίζει η όλη ιστορία με τα κουμπούρια, τους πληρώνεις ό,τι υπάρχει (καλό είναι να είναι λίγα αλλά όχι μηδέν, ας πούμε €200 μου φαίνεται μια χαρά για τον κόπο τους ) και να πάνε στο καλό. Δεν αξίζει να σκοτώσεις και να κινδυνέψεις να σκοτωθείς για €200.
Αν θεωρείς ότι κατά σημαντικότερο ποσοστό από το 1% που απομένει θέλουν κάτι παραπάνω από τα λεφτά σου (και αυτό μπορεί να μην είναι η ζωή σου αλλά πχ. να βιάσουν τη γυναίκα σου ή τα παιδιά σου) τότε έχει νόημα η συζήτηση για τα κουμπούρια.
Ε η δική μου εκτίμηση είναι ότι μιλάμε για 99%-1%. Αν θεωρήσω ότι μιλάμε για πχ. 20% πιθανότητα να μη θέλουν μόνο τα λεφτά σου τότε ίσως να αλλάξω στάση. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ επειδη δεν ισχυουν ολα τα παραπανω*, εγω εχω φτιαξει κ το πλανο μου για τη κομποστοποιηση
.Δεχεσαι και δουλειες αλλων αν προκυψει κατι;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι, ναι, ασε με εμενα να το παρατραβαω. Εγω θελω να δω ΕΣΥ τι θα κανεις αν σου τυχει...
[...]Πάλι τα ίδια... Γιατί νομίζεις πως έχεις τον υπέρτατο τρόπο αντιμετώπισης και απλά όλοι οι υπόλοιποι είναι ανώριμοι και δεν τον καταλαβαίνουν;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
.Δεχεσαι και δουλειες αλλων αν προκυψει κατι;
Όλοι οι γαμιάδες Duke Nukem εδώ μέσα μαζευτήκαν...
-
Αν ήμουν κλέφτης πάντως το συμπέρασμά μου θα ήταν ότι καλά θα κάνω να αποφύγω το σπίτι του kacey και να προτιμήσω τον nass αν και δεν είναι και πολύ ανοιχτοχέρης... άκου εκεί 200 Ευρώ!
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.