-
-edit-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@sochτοποθετημενη 45 ευρω?
Ναι, 5 τρύπες άνοιξε και άλλες τόσες βίδες έβαλε.
15 λεπτά συνολικά, από το μαγαζί του στο σπίτι, τοποθέτηση και επιστροφή.
Ας έψαχνα από νωρίς να μην χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο εκ των υστέρων... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η ζουν σε αλλη χωραόσοι δεν έχουν εμπιστοσύνη , θα πρέπει να το αποδείξουν κιόλας...
την επόμενη φορά που θα τους τύχει η στραβή (μακάρι ποτέ να μην τύχει..) να μην καλέσουν την αστυνομία...
ας πιάσουν τον κακό μόνοι τους , ας βρουν το κλεμμένο αυτ/το μονοι τους.. -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Η καλύτερη αυτοάμυνα σε τέτοιες καταστάσεις είναι να μην κάνεις τίποτα.
Να κάνεις την κότα για να προστατέψεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου.
Και όποιον ειδικό και να ρωτήσεις θα σου πει αυτό ακριβώς.
Τώρα όσοι λένε θα κάνω, θα ράνω είναι σίγουρο ότι δε θα κάνουν τίποτα. Και καλά θα κάνουν.
Θα πρέπει επίσης να ξέρουν ότι άμα τραβήξεις όπλο θα πρέπει και να είσαι 100% έτοιμος να ρίξεις.
Από την ενασχόληση μου με το κυνήγι και κατά συνέπεια τη μικρή εμπειρία μου και εξικοίωση από χρήση όπλων αλλά και από συζητήσεις με επαγγελματίες σε τέτοια θέματα θα πώ ότι σε αυτήν την περίπτωση (που πρέπει να ρίξεις) έχεις τρεις δυσκολίες:
Η πρώτη είναι ότι πρέπει να γνωρίζεις πάρα πολύ καλά από όπλα είτε δηλ να είσαι κυνηγός ή στρατιωτικός ή μπάτσος. Να έχεις αυτομάτως οπλίσει, απασφαλίσει, σημαδέψει.
Η δεύτερη και μεγαλύτερη δυσκολία είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο εκείινη τη στιγμή να αποφασίσεις να ρίξεις σε άνθρωπο. όσο και αν νομίζουν μερικοί ότι είναι εύκολο. Πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος γι'αυτό.
Η τρίτη και καθοριστική είναι ότι ακόμα και αν ξεπεράσεις τις παραπάνω δύοδυσκολίς θα πρέπει να είσαι τυχερός και εκπαιδευμένος και να τον πετύχεις. Γιατί άμα δεν τον πετύχεις από τη στιγμή που θα έχεις ρίξει μάλλον έχεις μεγάλες πιθανότητες να σε πετύχει ο άλλος. Και μη νομίζετε ότι είναι εύκολο να πετυχεις κάποιον με μονόβολο όπλο όταν αναγκαστείς να ρίξεις αιφνιδίως χωρίς να σημαδέψεις, χωρίς πιιθανότατα ιισοροπία και χωρίς σταθερό χέρι ακόμα και στα πέντε-έξι μέτρα.
Ηρεμήστε λοιπόν, μη βλέπετε πολύ ράμπο ή άμα βλέπετε μη σας χαλάει και προσπαθείστε να προλάβετε τέτοιες καταστάσεις παρά να τις καταστείλετε. Και αν σας τύχει χτύπα ξύλο (εμένα μου έχει τύχει και ευτυχώς ήμουνα μόνος) κάντε κο κο κο για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας.συμφωνώ σε πολλά αν όχι σε όλα...
διάβασα το θέμα προσεκτικά ένα ένα τα ποστς...
Καπου φυσικά το θέμα ξέφυγε , οι μισοί το έριξαν στην πλάκα , οι άλλοι μισοί την έχουν δει ράμπο ενώ είμαι σίγουρος ότι πέραν από όταν ήταν παιδάκια και ντύνοταν καουμπόυδες τις απόκριες δεν έχουν ακουμπήσει ποτέ αληθινό όπλο , ίσως άντε καμιά καραμπινα για κυνήγι... δεν ξέρουν καν πως είναι ο ήχος από ένα αληθινό όπλο , πόσο μάλλον σε κλειστό χώρο , όπως ένα σπίτι...
Μακάρι να μην τύχει σε κανέναν από εμάς να ξυπνήσει και να δει από πάνω του μία φιγούρα με φουλ φέις κουκούλα να τον σημαδεύει... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
... δεν ξέρουν καν πως είναι ο ήχος από ένα αληθινό όπλο , πόσο μάλλον σε κλειστό χώρο , όπως ένα σπίτι...Η αληθεια ειναι οτι μεσα στο σπιτι δεν εχω ριξει ποτε.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Η καλύτερη αυτοάμυνα σε τέτοιες καταστάσεις είναι να μην κάνεις τίποτα.
Να κάνεις την κότα για να προστατέψεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου.
Και όποιον ειδικό και να ρωτήσεις θα σου πει αυτό ακριβώς.
Τώρα όσοι λένε θα κάνω, θα ράνω είναι σίγουρο ότι δε θα κάνουν τίποτα. Και καλά θα κάνουν.
Θα πρέπει επίσης να ξέρουν ότι άμα τραβήξεις όπλο θα πρέπει και να είσαι 100% έτοιμος να ρίξεις.
Από την ενασχόληση μου με το κυνήγι και κατά συνέπεια τη μικρή εμπειρία μου και εξικοίωση από χρήση όπλων αλλά και από συζητήσεις με επαγγελματίες σε τέτοια θέματα θα πώ ότι σε αυτήν την περίπτωση (που πρέπει να ρίξεις) έχεις τρεις δυσκολίες:
Η πρώτη είναι ότι πρέπει να γνωρίζεις πάρα πολύ καλά από όπλα είτε δηλ να είσαι κυνηγός ή στρατιωτικός ή μπάτσος. Να έχεις αυτομάτως οπλίσει, απασφαλίσει, σημαδέψει.
Η δεύτερη και μεγαλύτερη δυσκολία είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο εκείινη τη στιγμή να αποφασίσεις να ρίξεις σε άνθρωπο. όσο και αν νομίζουν μερικοί ότι είναι εύκολο. Πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος γι'αυτό.
Η τρίτη και καθοριστική είναι ότι ακόμα και αν ξεπεράσεις τις παραπάνω δύοδυσκολίς θα πρέπει να είσαι τυχερός και εκπαιδευμένος και να τον πετύχεις. Γιατί άμα δεν τον πετύχεις από τη στιγμή που θα έχεις ρίξει μάλλον έχεις μεγάλες πιθανότητες να σε πετύχει ο άλλος. Και μη νομίζετε ότι είναι εύκολο να πετυχεις κάποιον με μονόβολο όπλο όταν αναγκαστείς να ρίξεις αιφνιδίως χωρίς να σημαδέψεις, χωρίς πιιθανότατα ιισοροπία και χωρίς σταθερό χέρι ακόμα και στα πέντε-έξι μέτρα.
Ηρεμήστε λοιπόν, μη βλέπετε πολύ ράμπο ή άμα βλέπετε μη σας χαλάει και προσπαθείστε να προλάβετε τέτοιες καταστάσεις παρά να τις καταστείλετε. Και αν σας τύχει χτύπα ξύλο (εμένα μου έχει τύχει και ευτυχώς ήμουνα μόνος) κάντε κο κο κο για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας.συμφωνώ σε πολλά αν όχι σε όλα...
διάβασα το θέμα προσεκτικά ένα ένα τα ποστς...
Καπου φυσικά το θέμα ξέφυγε , οι μισοί το έριξαν στην πλάκα , οι άλλοι μισοί την έχουν δει ράμπο ενώ είμαι σίγουρος ότι πέραν από όταν ήταν παιδάκια και ντύνοταν καουμπόυδες τις απόκριες δεν έχουν ακουμπήσει ποτέ αληθινό όπλο , ίσως άντε καμιά καραμπινα για κυνήγι... δεν ξέρουν καν πως είναι ο ήχος από ένα αληθινό όπλο , πόσο μάλλον σε κλειστό χώρο , όπως ένα σπίτι...
Μακάρι να μην τύχει σε κανέναν από εμάς να ξυπνήσει και να δει από πάνω του μία φιγούρα με φουλ φέις κουκούλα να τον σημαδεύει...Tα 12000 με 14000 φυσίγγια κάθε χρόνο, μου φτάνουν σαν εμπειρία ή να σου πώ κι άλλα; (γιατί έχω...)
Οσο για την τελευταία σου πρόταση... συμφωνώ απολύτως, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κανεις που να εύχεται κάτι διαφορετικό! -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Tα 12000 με 14000 φυσίγγια κάθε χρόνο, μου φτάνουν σαν εμπειρία ή να σου πώ κι άλλα; (γιατί έχω...)
4000 ευρώ το χρόνο, μόνο σε σφαίρες....!! ;; Πρεπει να το αγαπάς πολύ το σπορ..!
(ακριβό σπορ ομολογουμένως...!)
-
εμπειρία από φυσίγγια έχω μεγάλη και εγώ..εχω ρίξει και ρίχνω κάθε χρόνο αρκετά (9mm..)
όμως άλλο ο χάρτινος στόχος απέναντι με την φιγούρα που σε σημαδεύει και άλλο το να εισβάλει κάποιος σπίτι σου και να σε σημαδεύει εσένα ή το παιδί σου..
Η προσωπική μου γνώμη είναι ποτέ πολλά λεφτά στο σπίτι (το πολύ 200 €) και αν σου λάχει ο κλήρος... τα δίνεις και δεν αντιδράς..
Και πάλι όμως εγώ που το λέω , δεν ξέρω τι θα πει το ένστικτο μου εκείνη την στιγμή ,
ασχημες οπωσδήποτε καταστάσεις... -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Tα 12000 με 14000 φυσίγγια κάθε χρόνο, μου φτάνουν σαν εμπειρία ή να σου πώ κι άλλα; (γιατί έχω...)
4000 ευρώ το χρόνο, μόνο σε σφαίρες....!! ;; Πρεπει να το αγαπάς πολύ το σπορ..!
(ακριβό σπορ ομολογουμένως...!)
στην βραζιλια με 2000 εχεις πληρες πακετο ριψης μεχρι και με 0.50
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
... δεν ξέρουν καν πως είναι ο ήχος από ένα αληθινό όπλο , πόσο μάλλον σε κλειστό χώρο , όπως ένα σπίτι...
Η αληθεια ειναι οτι μεσα στο σπιτι δεν εχω ριξει ποτε.
Κάνει αντίχηση αλλά εντάξει, με την αδρεναλίνη της στιγμής δεν καταλαβαίνεις και πολλά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
... δεν ξέρουν καν πως είναι ο ήχος από ένα αληθινό όπλο , πόσο μάλλον σε κλειστό χώρο , όπως ένα σπίτι...
Η αληθεια ειναι οτι μεσα στο σπιτι δεν εχω ριξει ποτε.
Κάνει αντίχηση αλλά εντάξει, με την αδρεναλίνη της στιγμής δεν καταλαβαίνεις και πολλά.
εσυ δεν εχεις προβλημα να ριξεις εσυ θα μπεις στο σπιτι
-
Έτσι... εκκαθάριση κτιρίων.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έτσι... εκκαθάριση κτιρίων.ε γιατι να τους ψαξεις οταν μπορεις να τους πατησεις?
-
Επειδή αφ'ενός είμαι λίγο κότα και κολλώνω να καθαρίσω αυτούς που θα μπούνε στο σπίτι μου, αφ'ετέρου δεν έχω και ακάλυπτο για να καβαντζώσω τα πτώματα, έβαλα ένα σύστημα που αποτελείται από ένα δέκτη ασύρματο συνδεδεμένο με καλώδιο με την μονάδα του συναγερμού και δέχεται σήμα από τηλεκοντρόλ, σαν αυτά που ανοίγουν οι γκαραζόπορτες και ενεργοποιεί όποια ζώνη επιλέξεις από το συναγερμό σου. Αυτό το τηλεκοντρόλ το φέρεις απάνω σου όταν είσαι μέσα στο σπίτι (ανεξαρτήτως αν είναι ενεργοποιημένος ο συναγερμός) και μόλις ακούσεις ή δεις κίνηση πατάς το κουμπί του τηλεκοντρόλ και ενεργοποιείται ο συναγερμός και ειδοποιείται το κέντρο. Έχουν μάλιστα πολύ μεγάλη εμβέλεια όπως τα δοκίμασα πιάνουν στα σαράντα μέτρα ίσως και παραπάνω. Μέσω του προγραμματισμού του συναγερμού εχεις και τη δυνατότητα να το θέσεις και σαν αλάρμ πανικού (να μην βαράει ο συναγερμός αλλά να ειδοποιείται μόνο το κέντρο).
Εγώ το προγραμμάτισα να βαράει και ο συναγερμός για να αποφύγω τυχόν καταστάσεις ομηρίας σε περίπτωση που έρθει η σεκιούριτι ή η αστυνομία και τους βρει μέσα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή είναι καλύτερα να ειδοποιείται αθόρυβα το κέντρο. Όποιος έχει γνώμη ας πει.
Κόστος 60 ευρώ (ασύρματος δέκτης, τρία τηλεκοντρόλ και εγκατάσταση - πολύ γρήγορη και απλή). -
Παιδια μια ειναι η λυση. Αν αντιλειφθεις καποιον να σου γρατζουναει το τζαμακι κανεις τον σταυρο σου και προσευχεσε. Αν βρεθεις φατσα φορα με τους δραστες πολυ απλα τους λες παρτε οτι θελετε ολα εδω ειναι , και αν χρειαστει τους βοηθας και ολας. Δεν υπαρχουν μαγκιες στα δυσκολα .
-
Ναι ναι ετσι , τους λες: Τι θες γυναικα, παιδι? Εχω κορη φρεσκια και αχρησιμοποιητη! Γιο του κουτιου ............. διαλεξε και αν δε μπορεις να τους παρεις ολους σου τους στελνω και εγω!
-
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Ναι ναι ετσι , τους λες: Τι θες γυναικα, παιδι? Εχω κορη φρεσκια και αχρησιμοποιητη! Γιο του κουτιου ............. διαλεξε και αν δε μπορεις να τους παρεις ολους σου τους στελνω και εγω!Αν αυτο καταλαβες. Μπραβο τι να πω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://news247.gr/ellada/eidiseis/article1505669.eceEpic fail εις το τετράγωνο. Και για τα ζωάδια που πήγαν και τα ξέρασαν όλα στον Μεγάλο Ρουφιάνο, το Φατσοβιβλίο και για τους μπάτσους που αποκαλύπτουν τις μεθόδους τους.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Epic fail εις το τετράγωνο. Και για τα ζωάδια που πήγαν και τα ξέρασαν όλα στον Μεγάλο Ρουφιάνο, το Φατσοβιβλίο και για τους μπάτσους που αποκαλύπτουν τις μεθόδους τους.
απο ποτε η κοινη λογικη ειναι μεθοδος?
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.