-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
edit [mod]
Ερωτηση:
Εστω ενας απο εμας κατεχει οπλο, μεσα στο σπιτι του. Καταλαβαινει οτι καποιοι πανε να μπουν μεσα στο σπιτι, ή εχουν μπει ηδη μεσα αλλα δεν εχουν φτασει πανω απο το κεφαλι του. Τι κανει:
α) καθεται κ περιμενει να ερθουν, τους αφηνει να κανουν/παρουν οτι θελουν, οπου μαλιστα στο ψαξιμο πανω θα βρουν κ το οπλο κ θα το παρουν μαζι τους (κ αντε μετα να ξαναβγαλεις αδεια στην Ελλαδαρα, οταν θα πεις 'μπηκαν στο σπιτι εγκληματιες κ το εκλεψαν κ δεν ξερω που βρισκεται αυτη τη στιγμη')?
β) Κατι αλλο (κ τι ειναι αυτο)?
Για να καταλαβω δηλαδη τι θα εκανε ο μη-Ραμπο με νεροπιστολο...
-
Ξεφύγαμε?
warn στον ΙΚΕ [mod] -
-
Είκοσι μέλη του φόρουμ έχουν όπλο?
-
Νομίζω ότι πολύ περισσότεροι θα έχουν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είκοσι μέλη του φόρουμ έχουν όπλο?Οχι απαραιτητα, η ερωτηση ειναι 'τι θα διαλεγατε'. Αλλα κ εγω τεινω προς το
Νομίζω ότι πολύ περισσότεροι θα έχουν.
Απο κει κ περα, σε οσους κοροιδευουν, ΞΑΝΑλεω κοιταξτε το poll. ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ τοις εκατο λενε για καραμπινα ή οπλο, 34 ατομα στα 66. Κ αν θελετε απαντηστε κ στην ερωτηση μου πιο πανω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενώ αν σε απειλούνε τέσσερις με καλάσνικωφ και τραβήξεις εσύ πιστόλι θα τους εκτελέσεις όλους ε?
Και μόνο αυτό δείχνει ποοοοοοσο άσχετος είσαι.
Πολύ ράμπο βλέπεις φίλε μου και απ'ότι φαίνεται σε χαλάει.Αν αυτο καταλαβες οτι λεω (κ νομιζεις οτι θα κανω), τοτε δεν ειμαι εγω ασχετος, εσυ εισαι χαζος.
Αν ειναι ηδη μεσα κ με εχουν προλαβει, δεν ξερω τι θα κανω. Αδυνατο να καταλαβω ομως πως θα μπουν μεσα σε σπιτι οπου παντα ειναι κλειδωμενα τα παντα, με ανθρωπο που σχεδον παντα κοιμαται μετα τις 3 το πρωι, χωρις να παρω χαμπαρι τιποτα. Εδω εχω καταλαβει οτι πηγαν να μπουν στο μαγαζι στο ισογειο της πολυκατοικιας (4 οροφοι κατω), στο δικο μου σπιτι δεν θα τους καταλαβω? Βεβαια αυτοι ηταν κ μαλακες, εκατσαν κ εσπασαν τζαμι στις 4 τα ξημερωματα, αλλα κ παλι. Αφηστε κατι χαζους που αφηνουν μισο παραθυρο ανοιχτο κ μετα κλαιγονται στην τηλεοραση 'μπηκαν μεσα κ δεν πηραμε χαμπαρι'.
Α και κατι αλλο. Εχετε ΠΟΛΥ πλακα μερικοι. Καθεστε κ χλευαζετε οποιον λεει οτι δεν θα διστασει να κανει ΟΤΙ χρειαζεται για να αντιμετωπισει καθικια που εχουν σκοπο να κλεψουν, βλαψουν κ σκοτωσουν, επειδη εσεις εχετε μαθει να κανετε μοκο οταν σας πειραζουν κ νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ειναι ετσι. Ετυχε (επειδη εχω χρειαστει, για το μαγαζι) να καταφερω να βγαλω κανονικη αδεια κ λεω το αυτονοητο, οτι οποιος μπει μεσα στις ιδιοκτησιες μου θα τον αντιμετωπισω οπως πρεπει, κ εσεις κοροιδευετε. Ραμπο με νεροπιστολα κ λοιπες μαλακιες. Ε, καθιστε κ φατε τους στη μαπα.
Συντροφάκο sorry αλλά έτσι μπερδεμένα που μας τα λές όχι όπλο δεν έχεις αλλά ούτε σφεντόνα.
Κλασική συνομοταξία άσχετων με τα όπλα που νομίζουν ότι άμα έχουν όπλο σκοτώνουν δέκα από σαράντα μέτρα.
Μιά μας λες ότι κοιμάσαι με το όπλο στο κομοδίνο και όποιος μπει μέσα τον έφαγες, μια μας λες ότι είναι αδύνατον να μπούνε μέσα στο σπίτι σου όπου όλα είναι κλειδωμένα, μια μας λες ότι θα τους εκτελέσεις γιατί δεν είσαι σαν κι αυτούς που κοιτάζανε τους άλλους με τα καλάσνικωφ. Αστο.
Τέτοια τους έλεγες και σου βγάλαν και άδεια? ή μήπως είναι άδεια μοτοποδηλάτου? -
Δεν βλέπω όμως επιλογή: 'Οποιο βρώ μπροστά μου, ανάλογα στο δωμάτιο που θα βρίσκομαι'
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Ενώ αν σε απειλούνε τέσσερις με καλάσνικωφ και τραβήξεις εσύ πιστόλι θα τους εκτελέσεις όλους ε?
Και μόνο αυτό δείχνει ποοοοοοσο άσχετος είσαι.
Πολύ ράμπο βλέπεις φίλε μου και απ'ότι φαίνεται σε χαλάει.Ετυχε (επειδη εχω χρειαστει, για το μαγαζι) να καταφερω να βγαλω κανονικη αδεια κ λεω το αυτονοητο, οτι οποιος μπει μεσα στις ιδιοκτησιες μου θα τον αντιμετωπισω οπως πρεπει, κ εσεις κοροιδευετε. Ραμπο με νεροπιστολα κ λοιπες μαλακιες. Ε, καθιστε κ φατε τους στη μαπα.
Συντροφάκο sorry αλλά έτσι μπερδεμένα που μας τα λές όχι όπλο δεν έχεις αλλά ούτε σφεντόνα.
+1
Δε το πιστεύω.
Θέλω να δω φώτο για να πεισθώ.
-
Εγώ μόνο με λίνκ.
-
Γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο; Όπλο είπε ότι έχει, όχι Μ48 Molf...
-
99 στους εκατό από όσους έχουν όπλο, νομίζω ότι θα κωλώσουν να το στρέψουν σε άνθρωπο.Τίποτα δεν εμποδίζει τον kacey
να ανήκει στο 1 τοις 100.Με γεια του και χαρά του, έτσι κι αλλιώς δεν θα μπουκάρω ποτέ σπίτι του.Εγώ πάντως έχω δύο
λειόκαννα σπίτι μου.Σαν ρόπαλα μπορεί να τα σηκώσω, να πυροβολήσω όχι. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όπλο είπε ότι έχει, όχι Μ48 Molf...τι είναι το Μ48 Μολφ βρε παιδιά?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Όπλο είπε ότι έχει, όχι Μ48 Molf...
τι είναι το Μ48 Μολφ βρε παιδιά?
Ma'am Ooohhhh Like (to) Fuck!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άρμα μάχης.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ma'am Ooohhhh Like (to) Fuck!
Και το milf τι είναι, δίκαννο????
-
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Άρμα μάχης.
Εμ που να πάει το μυαλό μου, τέσσερις τροχοί γράφει το φόρουμ, όχι 2 ερπύστριες! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.