-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Με πολλά παιδιά έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές και γνωριζόμαστε. Εξάλλου, και σε άλλα φόρουμ το έχω δει να συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα. Και γι' αυτό και τους συγχαίρουμε και στις ονομαστικές εορτές τους. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν επιθυμεί κάποιος να τον αναφέρουμε με το όνομά του (για λόγους ανωνυμίας ίσως ), θα μπορούσε να το ζητήσει, αλλά ούτε αυτό έχω δει να συμβαίνει ποτέ.+1.
Αλλα όχι καταργηση των nicknames!
Γι' αυτό: >Θα ήταν όμως πολύ βαρετό... δεν θα τρόλαρε κανείς, δεν θα απαντούσε κανείς ελαφρά την καρδία και δεν θα είχαμε διαμάχες.Αλλα και γιατί: την οικιότητα -που καλα κάνει και υπάρχει- την θέλω σ' αυτους που με ξέρουν και σ' αυτούς που γνωρίζω εγώ. Για τους υπόλοιπους όμως υπάρχει απλώς το nickname και αρκεί.
-
Δλδ Νικοδημε (πειραζει που σε λεω με το ονομα σου ?) , δεν θα μπορω να λεω τη Μονικα (αυτη που εγραφε στο περι εκκλησιας και για τους μεταναστες) μελαγχολικη_ελληνοορθοδοξη ? Εχω προβλημα με το ονομα. Με ειχε σουταρει μια μονικα.
-
Αηδίες! Πολλοί εδώ μέσα είμαστε φίλοι και βγαίνουμε συχνά, γνωριζόμαστε με τα ονοματεπώνυμά μας κλπ. Σιγά μη δεν αναφερθώ στον άλλον με το οποίον τα πίναμε το προηγούμενο βράδυ παρέα, με το όνομά του!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αηδίες! Πολλοί εδώ μέσα είμαστε φίλοι και βγαίνουμε συχνά, γνωριζόμαστε με τα ονοματεπώνυμά μας κλπ. Σιγά μη δεν αναφερθώ στον άλλον με το οποίον τα πίναμε το προηγούμενο βράδυ παρέα, με το όνομά του!'@RealZeus νομίζω πως η αποψη σας στο περι ελευθερης πετρελαιοκίνησης εντός σπιτιού είναι ώς και ακραια!'
'@Cosneo νομίζω πως έχετε άδικο! Εχοντας όλα τα παραθυρα ανοιχτά μπορείτε να συνδυάσεται χαμηλότερα CO2!' -
Αλέξανδρε , καλά κάνεις, αλλά βοήθησε και μας να συμμετάσχουμε στην κουβέντα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πιστέυεις εσύ δλδ οτι το πραγματικό του ονομα ειναι Κίκιζας;;;Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.
-
Αν υπάρχει προσωπική σχέση, είναι όντως λιγάκι περίεργο να συνεννοούνται με ψευδώνυμα οι χρήστες.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αν γνωριζω καποιον τι ενοχλει αν του απευθυνομαι με το πραγματικο του ονομα;
+1.
Με πολλά παιδιά έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές και γνωριζόμαστε. Εξάλλου, και σε άλλα φόρουμ το έχω δει να συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα. Και γι' αυτό και τους συγχαίρουμε και στις ονομαστικές εορτές τους. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν επιθυμεί κάποιος να τον αναφέρουμε με το όνομά του (για λόγους ανωνυμίας ίσως ), θα μπορούσε να το ζητήσει, αλλά ούτε αυτό έχω δει να συμβαίνει ποτέ.
Δεν με πειράζει το:
'@Bayern7,
Αντώνη, είπες πριν οτι μπλαμπλαμπλα'Με πειράζει το σκέτο
'Αλέξανδρε, εγώ πιστεύω ότι μπλαμπλα'
Είναι θέμα ευκολίας ανάγνωσης και κατανόησης των μηνυμάτων. Πρακτικός είναι για μένα ο λόγος, όχι θέμα ρουφιανιάς ή οτιδήποτε.
ΟΚ, κατανοητό. Είχα την εντύπωση ότι αν κάποιος παρακολουθεί λίγο καιρό το φόρουμ, μπορεί να καταλάβει από τα συμφραζόμενα σε ποιούς γίνεται αναφορά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν βέβαια αρχίσω και μιλάω με στυλ ΣΧ
Τότε ήταν αλλιώς τα πραγματα Κωνσταντίνε. Εκεί στο βουνό των Κενταύρων με Νίκο, Στέλιο, κυρ-Βασίλη και με Βαγγέλη με την κλιούμπα και τον ανθρακορύχο να ακολουθεί κατά πόδας ζωγραφίσαμε στα πηδάλια, γιατί έτσι και κακά τα ψέματα, τα σημερινά πίτσι δεν μπορούν, είτε επειδή τα όπλα τους έχουν χάσει την αμεσότητά τους, είτε επειδή η κρίση μας έχει κόψει ακόμα και τις βόλτες με τη γλώσσα στο μάγουλο -ορέστη τι θα γίνει με εκείνα τα σουβλάκια, θα τα φάμε με Διονύση και Μάνο?
τότε θα είναι δικαιολογημένες οι όποιες γκρίνιες. Τώρα imo ειναι υπερβολικές.
Απίστευτη **γαϊδουριά **εκ μέρους σου Στέφανε
Προσωπικά είμαι αηδιασμένος από το ποστ αυτό.
** [Mod]**
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
** [Mod]**
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αλέξανδρε , καλά κάνεις, αλλά βοήθησε και μας να συμμετάσχουμε στην κουβέντα.Έχεις ένα δίκιο σε αυτό.
-
Μη λες ονόματα, συνφορουμίτη. Πες με αιδεσιμώτατε...
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα πως θα με λέτε. Αρκεί να μου μιλάτε στον πληθυντικό και να παραδέχεστε ότι έχω πάντα δίκιο.
-
Γιατί μιλάμε λες και ζούμε σε χωριό 1000 κατοίκων, όπου το nickname προσφέρεται για απόκρυψη ταυτότητας; Αν σου πει το ονοματεπώνυμό σου κάποιος άγνωστος, παραμένει εξίσου άγνωστος. Άσε που με τα nicknames διαμορφώνεται πιο εύκολα η προσωπική ταυτότητα του καθενός..
-
Εσύ ας πούμε είσαι είτε διπλωματικός υπάλληλος, ή απλά πουλάς CD.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εσύ ας πούμε είσαι είτε διπλωματικός υπάλληλος, ή απλά πουλάς CD.Διπλωματικός υπάλληλος Ουγκάντα
-
του χρόνου ευχομαι να βγαίνεις κ σε DVD
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
του χρόνου ευχομαι να βγαίνεις κ σε DVDΣτην Αφρική δεν έχουν φτάσει τα dvd.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αηδίες! Πολλοί εδώ μέσα είμαστε φίλοι και βγαίνουμε συχνά, γνωριζόμαστε με τα ονοματεπώνυμά μας κλπ. Σιγά μη δεν αναφερθώ στον άλλον με το οποίον τα πίναμε το προηγούμενο βράδυ παρέα, με το όνομά του!-
εσύ γιατι δεν γράφεσε με το ονομά σου λοιπόν;
-
ακόμα και αν τον ξερεις τον αλλον, είσαι σίγουρος πως θέλει να αναφέρεις το ονομά του εφόσον δεν το αναφέρει ο ίδιος;
-
-
Ο χρήστης rizotos έγραψε:
Αηδίες! Πολλοί εδώ μέσα είμαστε φίλοι και βγαίνουμε συχνά, γνωριζόμαστε με τα ονοματεπώνυμά μας κλπ. Σιγά μη δεν αναφερθώ στον άλλον με το οποίον τα πίναμε το προηγούμενο βράδυ παρέα, με το όνομά του!
-
-
ακόμα και αν τον ξερεις τον αλλον, είσαι σίγουρος πως θέλει να αναφέρεις το ονομά του εφόσον δεν το αναφέρει ο ίδιος;
Γιατι μπορει πριν γραφτει εδω να μην ηξερε κανεναν .Τοσο κακο ειναι να γνωριστεις με καποιον μεσω φορουμ;
Αν και το ολο θεμα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.Οι υπευθυνοι του φορουμ εχουν αποκλεισει τις αλλαγες nickname.
-
-
Ο χρήστης rizotos έγραψε:
-
-
-
Αλέξανδρος Αντώνογλου του Αλεξίου.
-
Ναι, είναι φίλοι μου.
-
Οι δύσκολες μέρες;
-
Υπερ ή κατα της κατάργησης των ψευδωνυμων;