-
Ποια 'σχολη' προτιματε, με ποια πιστευετε οτι κινειστε πιο γρηγορα γενικως, και γιατι.
Η συγκριση αφορα πρωτιστως κατασκευες, καθημερινου χαρακτηρα/δυνατοτητων, μεχρι τα +200αλογα περιπου, και οχι
φυσικα, καποια εξελιγμενα πισωκινητα υπεραυτοκινητα, ή extreme hot-hatch, περιορισμενης παραγωγης, σε στυλ Megane R26R. -
Ποια 'σχολη' προτιματε, με ποια πιστευετε οτι κινειστε πιο γρηγορα γενικως, και γιατι.
Η συγκριση αφορα πρωτιστως κατασκευες, καθημερινου χαρακτηρα/δυνατοτητων, μεχρι τα +200αλογα περιπου, και οχι
φυσικα, καποια εξελιγμενα πισωκινητα υπεραυτοκινητα, ή extreme hot-hatch, περιορισμενης παραγωγης, σε στυλ Megane R26R. -
Με το πλαι κι οπου παει,nothing is a staight line κλπ κλπ....
-
Νομίζω πως πρέπει ν' αυξήσουμε λίγο τα άλογα για να μπουν μέσα και οι Porsche, αφού είναι το μόνο σημερινό παράδειγμα διάταξης κινητήρας πίσω - κίνηση πίσω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Νομίζω πως πρέπει ν' αυξήσουμε λίγο τα άλογα για να μπουν μέσα και οι Porsche, αφού είναι το μόνο σημερινό παράδειγμα διάταξης κινητήρας πίσω - κίνηση πίσω.Oxι, υπαρχει λογος. Το παρον, αφορα νορμαλ κατασκευες, και εκει θελω να δω εντυπωσεις απο διαφορους χρηστες...
Στα πολλα αλογα ειναι ευκολη η αποφαση. Πισωκινητα Rulez! Το θεμα ειναι σε πιο νορμαλ ιπποδυναμεις, τι γινεται... -
Ε, τότε πρέπει να βάλουμε τα τετρακίνητα γιατί υπάρχουν και τα Audi. Πχ ο Qsis τι θα ψηφίσει;
-
Καλά λέει, βάλε και τα 4χ4.
-
Εκεί μέχρι τα 200 πιάνει και τις Boxster τις 2.5...
Άρα πισωκίνηση από εμένα γιατί δεν είχα ποτέ δικό μου και την έχω άχτι + ότι διασκέδασα απίστευτα με ΜΧ5 ΝΒ 1800 sporty με εργοστασιακά bilstein,6άρι και μπλοκε κι ας είχε μόνο 140 (?) άλογα!
send from a galaxy far far away -
Πισωκίνητο γιατί μπορεί να γυρίσει πιο εύκολα, ελεγχόμενα και αποτελεσματικά από το οποιοδήποτε Scirocco
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πισωκίνητο γιατί μπορεί να γυρίσει πιο εύκολα, ελεγχόμενα και αποτελεσματικά από το οποιοδήποτε SciroccoΕισαι σιγουρος για αυτο?
Εννοουμε ταχυτερο περασμα, απο μια διαδρομη Α σε Β, με αρκετες στροφες, ετσι?
Δεν μιλαμε ουτε για ποσοστα ευχαριστησης, ουτε μεγιστης δυνατης πλαγιολισθησης, γωνιες κτλ...Εγω παντως ειχα αντιθετη διαπιστωση, και με το Scirocco και με την Giulietta , σε σχεση με την 118i, για αυτο και εθεσα
το θεμα ουσιαστικα... -
Σε στροφιλικια το πισωκινητο χανει ουτως η αλλως.
-
Αν το ζητούμενο είναι να κινηθείς γρήγορα, σε δημόσιο δρόμο , η επιλογή μου είναι όλα μπροστά. Προσωπικά με βολεύουν περισσότερο, και ειδικά από τη στιγμή που τα περισσότερα πισωκίνητα είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος. Για κάποιον λόγο έχω συνδέσει στο μυαλό μου ,στροφοδιαδρομές με αυτοκίνητα hot hatch. Σ αυτή την κατηγορία αυτή τη στιγμή αδυνατώ να βρω αξιόλογη πρόταση μέσα στους περιορισμούς που θέτει το θέμα, πισωκίνητο.
Η μόνη εξαίρεση που μου έρχεται στο μυαλό, κι έχω εμπειρία είναι το rx8 που και πάλι με 'ξενερώνει' λόγω μεγέθους.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε, τότε πρέπει να βάλουμε τα τετρακίνητα γιατί υπάρχουν και τα Audi. Πχ ο Qsis τι θα ψηφίσει;να και καποιος που με σκεφτεται
απο 200 και πανω , υποχρεωτικα τετρακινητο
-
Δώστε μου κανένα εξάμηνο και θα σας απαντήσω
-
Τόσο πολύ θα σου πάρει να το βγάλεις από το γκαράζ Θάνε...;
send from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Τόσο πολύ θα σου πάρει να το βγάλεις από το γκαράζ Θάνε...;send from a galaxy far far away
Γαμ...με με λουζει κρύος υδρωτας κάθε φορά... Αλλα στην τελική, στα @@ μου. Δεν θα πεθάνω για λαμαρίνες και πλαστικά! Αν το τσαλακωσω, το σταλακωσα...
-
Πηγαίνω σαν την όρνιθα, μου είναι αδιάφορο ποιοι είναι οι κινητήριοι τροχοί. Θα διάλεγα προσθιοκίνητο όμως γιατί βγάζει καλύτερους χώρους στο πίσω κάθισμα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πηγαίνω σαν την όρνιθα, μου είναι αδιάφορο ποιοι είναι οι κινητήριοι τροχοί. Θα διάλεγα προσθιοκίνητο όμως γιατί βγάζει καλύτερους χώρους στο πίσω κάθισμα.Εκτός αν είναι vag που κλέβει χώρο από τις αποσκευές και οι πίσω κάθονται κανονικά
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πισωκίνητο γιατί μπορεί να γυρίσει πιο εύκολα, ελεγχόμενα και αποτελεσματικά από το οποιοδήποτε Scirocco
Εισαι σιγουρος για αυτο?
Εννοουμε ταχυτερο περασμα, απο μια διαδρομη Α σε Β, με αρκετες στροφες, ετσι?
Δεν μιλαμε ουτε για ποσοστα ευχαριστησης, ουτε μεγιστης δυνατης πλαγιολισθησης, γωνιες κτλ...Εγω παντως ειχα αντιθετη διαπιστωση, και με το Scirocco και με την Giulietta , σε σχεση με την 118i, για αυτο και εθεσα
το θεμα ουσιαστικα...Δε ξέρω.
Τι διαπίστωσες με Giluetta vs Rocco vs 118i?
Προσωπικά πιο πολύ απολαμβάνω το πισωκίνητο παρά το μπροστοκίνητο και όχι λόγω της κίνησης, αλλά της ουδετερότητας του εμπρός μέρους και γενικότερης αίσθησης.
Πισωκινητη vs Προσθιοκινητη "σχολη".