-
Eφαγα την γυαλινη βαση του φωτιστικου του δωματιου στο κεφαλι σε παρομοιες συμπεριφορες
-
Ε ναι καθε παιδικο δωματιο τοτε ειχε τη μπασκετουλα του!
και παντα παιζαμε μονα στα δωματια η διαγωνισμους και καλα τριποντων...Εχω την εντυπωση οτι ο τοτε τροπος παιχνιδιου ηταν πιο κοντινος στο μπασκετ γειτονιας που παιζαμε και γι αυτο ηταν πιο αγαπητο και πιο προσιτο. Ειχες να αναφερεις και να θυμασαι παιχτακια ενω τωρα λιγοι προκαλουν συγκινηση. Οι μαυροι εννοειτε που ερχονται τωρα δεν αξιζουν μια σε σχεση με αλλους. πχ ο Φορντ ειχε πρωτοερθει Παπαγου, ο Φατενμπεργκ στους Αμπελοκηπους, ειχε ερθει ο Αντριου Γκεητζ στον Απολλωνα (αν και αυτος ηταν Αυστραλος και λευκος) και πολλοι πολλοι αλλοι...
-
Έχω φάει σαβούρα και έχω περάσει μέσα από πόρτα της ντουλάπας σε προσπάθεια εντυπωσιακού καρφώματος. Τo σημάδι στον ώμο από το κλειδί της πόρτας υπάρχει ακόμα!
-
Και γω στο all star game πηδουσα πανω απ το κρεβατι και καρφωνα...
-
Έναν εξαίρετο ξένο που είχε ο ΠΑΟ, πριν το 1990, τον Edgar Jones, έπαιζε 4-5ρι και σούταρε και αρκετές φορές για 3ποντο, τον θυμάται κανένας παλιός; Νομίζω ότι είχε περάσει κι από τον Άρη...
-
Ειχες να αναφερεις και να θυμασαι παιχτακια ενω τωρα λιγοι προκαλουν συγκινηση. Οι μαυροι εννοειτε που ερχονται τωρα δεν αξιζουν μια σε σχεση με αλλους. πχ ο Φορντ ειχε πρωτοερθει Παπαγου, ο Φατενμπεργκ στους Αμπελοκηπους, ειχε ερθει ο Αντριου Γκεητζ στον Απολλωνα (αν και αυτος ηταν Αυστραλος και λευκος) και πολλοι πολλοι αλλοι...
+Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ
(που τον πιάσαν για μαύρο... ) -
Εχω δει τον Εντι Τζονσον στο Σεφ σε παιχνιδι με τον Αρη.
-
Toν Byron Dinkins, τον θυμαται κανεις ρε παιδια ; Απ'οτι θυμαμαι επαιζε καλα, αλλα δεν βρισκω κανενα δικο του tribute στο youtube. Καθως επισης δεν βρισκω τιποτα απο Byron Scott, Oded Kattash, Ferdinando Gentile και πολλους αλλους συμπαθεις παιχτες.
-
Byron Dikins, ειχε ερθει στον Πανιωνιο και ειχε περασει και απο Παναθηναικο...και Μιτσελ Ουιγκινς στο Σπορτινγκ σκορερ ολκης. Τωρα δεν ξερουμε καν ποιοι παιζουνε οχι οτι θα τους θυμομαστε μετα απο χρονια.
-
Τον Μιτσελ Ουίγκινς τον θυμομαστε;
Εβαζε 30-50 ποντους σε καθε ματς και μαλιστα στις χρυσες εποχες της Α1 -
http://en.wikipedia.org/wiki/Thurl_Bailey
o φοβερος κ τρομερος bailey του πανιωνιου καθως κ ο audie norris του περιστεριου ηταν επισης τεραστια ονοματα.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Toν Byron Dinkins, τον θυμαται κανεις ρε παιδια ; Απ'οτι θυμαμαι επαιζε καλα, αλλα δεν βρισκω κανενα δικο του tribute στο youtube. Καθως επισης δεν βρισκω τιποτα απο Byron Scott, Oded Kattash, Ferdinando Gentile και πολλους αλλους συμπαθεις παιχτες.Η απίστευτη 'ποικιλία ' του nando στο 1:15 περίπου
always in our minds... -
το χασες λιγο μου φαινεται εδω μιλαμε για παικταραδες που αφησαν εποχη στην ευρωπη, ανεξαρτητως σε ποια ομαδα επαιζαν κ συ ποσταρεις οπαδικο βιντεακι με αλητες οπαδους να βριζονται κ απλα καλαθια απο απλα καλους παικτες (με εξαιρεση τον μποντιρονγκα).
-
Bασικά εκείνη την εποχή βλέπαμε επικό ευρωπαϊκό μπάσκετ, επειδή το NBΑ δεν είχε ακόμα ξεπέσει και είτε ξέμεναν από ομάδα και ερχόντουσαν εδώ παιχτες που εκεί ήταν 6οι-7οι, ενώ εδώ μαμούσαν, είτε δεν είχε γίνει ακόμα μαζική φυγή προς Αμέρικα μεγάλων (αλλά και μεσαίων) ευρωπαϊκών ονομάτων.
Τι να λέμε τώρα... όταν έχεις δει πχ Αρβιντας από κοντά, τι να κλάσουν οι σημερινοί σέντερς...
-
Πολυεργαλείο αυτός ο πούστης ο Σάτο. Έχει καθαρίσει καμιά 6-7 ριμπάουντ, όλα πάνω από τη στεφάνη, σε 15 λεπτά με τη Ζαλγκίρις. Και μόλις κέρασε και μία στα ίσια στον Ράκοβιτς που ναι καμιά 15αρια πόντους ψηλότερος.
-
ακόμα προσπαθώ να συνέλθω...υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με μπάσκετ και δε ξέρει τον Μπερυ...ρε κανάκη μεγαλώσαμε ρεεεεεεεεεεε
-
Δεν τους άρεσε ο Ζούρος εκεί στο Κάουνας. Φάγανε την 35αρα απ' το βάζελο και ησύχασαν τώρα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακόμα προσπαθώ να συνέλθω...υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με μπάσκετ και δε ξέρει τον Μπερυ...ρε κανάκη μεγαλώσαμε ρεεεεεεεεεεεAν μου πει οτι δεν έχει ακουστά και τον Τάρπλεϊ, ίσα που κόβω φλέβες!
-
Τον ξερω τον ξερω
-
Πάλι καλά!
Πάρε και λίγο Berry να στανιάρεις:
Σε αυτό το βίδεο εμφανίζεται και αυτός ο ανεκδιήγητος ο Κοουσμα!
Πάρε και καρφωματάκι σπέσιαλ του Τάρπλεϊ στον Σαμπόνις στο 0:53 (ΟΚ, με λίγα βηματάκια παραπάνω, αλλά δεν πειράζει )
Hint: στο φάση αυτή, η αφεντομουτσουνάρα μου είναι εντός πλανου στις ξύλινες.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)