-
Ενταξει ρε συ τωρα. Μην παιζουμε με τις λεξεις. Αφου αυτο υπονοησες. Οτι ειναι κωλοπαιδο οπως και ο Μπατιστ. Anyway κι εγω εξαρχης ειπα οτι ειναι φουλ κατακριτεο το γεγονος, ΕΑΝ φυσικα συνεβη ετσι οπως τα γραφουν οι φυλλαδες...
Sent from my GT-I9100
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ενταξει ρε συ τωρα. Μην παιζουμε με τις λεξεις. Αφου αυτο υπονοησες. Οτι ειναι κωλοπαιδο οπως και ο Μπατιστ. Anyway κι εγω εξαρχης ειπα οτι ειναι φουλ κατακριτεο το γεγονος, ΕΑΝ φυσικα συνεβη ετσι οπως τα γραφουν οι φυλλαδες...Sent from my GT-I9100
Σοβαρά δεν το υπονόησα. Απλά ήθελα να αναφέρω ότι είναι 'μια συνήθεια που έγινε λατρεία' στο μπασκετικό τμήμα του ζελου.
-
Πάντως, όσοι οδηγάτε στην Αθήνα, προσέχετε.
-
Πες μας πότε κατεβαίνεις, να έχουμε το νου μας.
-
-
Άντε μπράβο να αραιώνουμε σιγά σιγά. Τη μεγαλύτερη ξενέρα πρέπει να την έφαγαν ο Γαύρος με τη Μπεσίκτας πάνω που έκλεισαν παίχτες. Κατά τα άλλα μέγιστη μαγκιά του ΑΚ-47 να παραμείνει στην ομάδα που γουστάρει...
-
Το ιδιο βιντεο με πριν αλλα με ισπανικη περιγραφη....
Ακουστε τον σπικερ (δεν χρειαζεται να ξερετε ισπανικα )τον σπικερ την ωρα που σηκωνεται ο μητσος για τριποντο...Εκλασα στο γελιο λεμε -
Άθλια η εμφάνιση του ΠΑΟ στη Καβάλα και δικαιότατη η ήττα. Πλέον η ομάδα δεν έχει ούτε ένα σέντερ περιοπής. 'Μπόγρη γύρνα πίσω' και 'Σερμαντίνι εσύ σούπερσταρ' είναι η κατάσταση. Αν κάποιο παλληκάρι από 'δω μέσα είναι από 205-206 εκ και πάνω ας περάσει για κανά δοκιμαστικό από ΠΑΟ. Ας μην έχει παίξει εθνική κατηγορία. Αρκεί να μπορεί να κάνει πίβοτ χωρίς να κάνει βήματα.
Ο Μπατίστ όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο σάπιος. Τον κάνουν πλάκα για πλάκα. Σουτάκια από 3-4 μέτρα μετά από πκρ (που ήταν πανεύκολα γι' αυτόν) καταλήγουν στο σίδερο. Ριμπάουντ δε παίρνει ακόμα και μόνος του να πηδήξει. Έχει γίνει πάναργος, σκέτη απελπισία. Καλό θα ταν να τον προφυλάξει ο Ζοτς μέχρι να συνέλθει (αν ...) ή εώς ότου πιάσουν τα φάρμακα.
Οι Ίαν, Μάριτς παρταλίζουν επικίνδυνα απ' την αρχή της χρονιάς. Και στη παρέα τους μπαίνει και ο Καλάθης. Άλλος αραμπάς αυτός. Λέγανε για το Σπανούλη ντάπα-ντούπα μέχρι να βγει πετρέλαιο αλλά το γεωτρύπανο του Νικ έχει φτάσει πιο βαθιά απ' όλους. Ειδικά σήμερα που ο ΔΔ ήταν ψόφιος και ο Λόγκαν κλασικά άστοχος, ίσως μπορούσε να πάρει λιγο χρόνο και ο Κυρίτσης.
Μόνοι διασωθέντες σήμερα οι Σμιθ, Σάτο. Άμα βελτιωθεί λίγο στην άμυνα ο πρώτος (κυρίως στις περιστροφές) θα αποτελέσει καλό εργαλείο. Επιθετικά πάντως είναι μια χαρά. Και μαζεύει και σκουπίδια.Απ' το λινκ του ταύρου περί έναρξης του ΝΒΑ
Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τη λήξη του lockout και την έναρξη του ΝΒΑ ήρθαν ιδιοκτήτες και ένωση παικτών! Μετά από συνάντηση που διήρκεσε 15 ώρες και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή.
Όποτε διαβάζα για αντίστοιχες συναντήσεις όλο το περασμένο 4μηνο, άκουγα για 15ωρες και 23ωρες συναντήσεις. Μήπως, λέω μήπως το παραχέζουν;
Από τη μία καλό για τους φανς του ΝΒΑ αλλά κακό για την Ευρωλίγκα. Ειδικά κάποιες ομάδες που θα χάσουν παιχταράδες θα 'ναι επιπέδου Γιουροτσάλεντζ. -
Τις κάνουνε με διάλειμα τις συναντήσεις ρε συ, για ουίσκια, ντρόγκα και μπιάτσιζ!
-
Σήμερα έχει ΠΑΟΚ-Κίμκι και το καλό είναι ότι δεν θα έχει Χ πάνω αριστερά στην τηλεόραση.
-
-
Το είδα και άρχισα να ουρλιάζω, παρότι γαύρος! Απογειώθηκε ο τύπος!
Καλά, στην περίπτωση αυτή του τα χαρίζουμε τα βηματάκια, μας έφτιαξε το απόγευμα.
-
Γενικα θα χε ενδιαφερον να ποσταραμε μερικα καρφωματακια που μας εχουν κανει εντυπωση.
-
Τα περισσότερα καρφώματα του Sir Charles γιατί γίνονταν με σκοπό να σπάσει η μπασκέτα!
Ή αλλιώς το δεύτερο κάρφωμα από αυτό το βίντεο.
-
Eπικο coast to coast ο Barkley
Εγω ως φανατικος του air canada που μαλλον ειναι ο greatest of all time στα καρφωματα,εχω δει πανω απο 10 φορες το παρακατω βιντεο... -
-
Κλιφ Λέβινγκστον! Ο αγαπημένος μου Αμερικάνος στην Ελλάδα! Ευτυχώς τον πρόλαβα αρκετά. Και Κώστας Μπατής στην περιγραφή. Τον είδα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και τον βλέπω και τις καθημερινές σε μπαρ της Μαβίλη να τριγυρνάει μόνος του...
-
Παιζει να το εχει χασει λιγο; τουλαχιστον αυτο ειχα καταλαβει απο καποιες τελευταιες του εμφανισεις που ειχε στη tv...
-
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Παιζει να το εχει χασει λιγο; τουλαχιστον αυτο ειχα καταλαβει απο καποιες τελευταιες του εμφανισεις που ειχε στη tv...Έτσι ακριβώς είναι. Του χω πιάσει την κουβέντα κάνα δυο φορές γιατί τον έχω πετύχει μετά από ματσάκια. Κυκλοφορεί με ένα σαράβαλο Άτος και ενίοτε παίρνει και το ουισκάκι του σε πλαστικό και την αράζει στην πλατεία. Κρίμα γιατί είναι πολύ κύριος πάντως και ευγενέστατος και άλλοι που τον ξέρουν από την περιοχή λένε ότι λόγω χωρισμού με τη γυναίκα συμβαίνουν όλα αυτά. Τέσπα να ναι καλά ο άνθρωπος...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)