-
Mε τα hyundai i20-rio 1.4 diesel 90άρια με 6άρι τι απέγινε,γιατί αποκλείστικαν? Είναι πιο φτηνά και εντός τιμής,πιο καλοεξοπλισμένα,πιο όμορφα(κυρίως το ρίο που δείχνει και πιο uperclass),μεγάλες εγγυησεις και φτηνή συντήρηση και χωρίς κάποιο κουσούρι επί της ουσίας.Μήπως είναι και τα πιο συμφέρουσα σε αγορά από όλα στο φινάλε?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Mε τα hyundai i20-rio 1.4 diesel 90άρια με 6άρι τι απέγινε,γιατί αποκλείστικαν? Είναι πιο φτηνά και εντός τιμής,πιο καλοεξοπλισμένα,πιο όμορφα(κυρίως το ρίο που δείχνει και πιο uperclass),μεγάλες εγγυησεις και φτηνή συντήρηση και χωρίς κάποιο κουσούρι επί της ουσίας.Μήπως είναι και τα πιο συμφέρουσα σε αγορά από όλα στο φινάλε?Τώρα θες απάντηση ή το τραβάει ο οργανισμός σου?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
έχει αλλάξε τακτική και πολιτική πλέον η ρενό με την pga προς το καλύτερο και πιο ανθρώπινο(π.χ. θα ξες πόσο κάνει το κάθε σέρβις εκ των προτέρων).Αυτό φαίνεται γενικά από τις νέες πολύ καλές τιμές,τα δωρεάν σέρβις,τα 5 από 2 χρόνια εγγύηση,και οι μειώσεις σε τιμές ανταλλακτικών,μειώσεις συντήρησης σε αυτοκίνητα πάνω από 5 χρονών.Δεν είναι τραγικά πλέον τα πράγματα.
Ποιά είναι η pga?
Στα υπόλοιπα άσε μην τα λες σε μένα γιατί τα βλέπω κάθε μέρα.......άσε με τα λαμόγια που εκτός οτι πουλάνε ότι θέλουν έχουν κι ένα υφάκι του βόθρου.......ξες αυτό που με γυρίζει τα άντερα ανάποδα.
Και να ήθελα να πάρω clio .......άντε ρε και γαμηθείτε.....ένας γρύλος για τα παράθυρα ίσα με 4 πόρτες!EDIT:
O λόγος για τον οποίο η Toyota έχει γ@μησει τον πλανήτη ανάποδα αδυνατούν να τον καταλάβουν οι ίδιοι οι ανταγωνιστές της,πόσο μάλον οι γιδοβοσκοί που περιφέρονται πίσω απ τα ονόματα.
Δύσκολο πράγμα το αυτονόητο και τελικά........το αυτονόητο είναι ποιό δύσκολο σ' αυτόν τον κόσμο...Χαλάρωσε με την τουότα ρε φίλε,δεν είναι και κάτι ωχ αμάν,έχει το σύνδρομο του έλληνα.Στην ελλάδα είναι πρώτη και στην ευρώπη όλη 11η,ανύπαρκτη Και εγώ που πήγα πριν ένα χρόνο με τη θεια μου για το κλιο,αν και πήρε πόλο tsi τελικά ,μια χαρά ευγενικότατοι και εξηπηρετικοί ήταν και με πολλά δωράκια μάλιστα.Οι αρνητικές συμπεριφορές δεν έχουν με να κάνουν με τη μάρκα αλλά με τους ανθρώπους.Εγώ από εκεί που πήρα το φιέστα στη θεσσαλονικη είμαι πολύ ευχαριστημένος,ενώ υπάρχει και ένας άλλος έμπορος το ακριβώς αντίθετο.Μην τα συγχέουμε και μην κάνουμε γενικεύσεις.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Mε τα hyundai i20-rio 1.4 diesel 90άρια με 6άρι τι απέγινε,γιατί αποκλείστικαν? Είναι πιο φτηνά και εντός τιμής,πιο καλοεξοπλισμένα,πιο όμορφα(κυρίως το ρίο που δείχνει και πιο uperclass),μεγάλες εγγυησεις και φτηνή συντήρηση και χωρίς κάποιο κουσούρι επί της ουσίας.Μήπως είναι και τα πιο συμφέρουσα σε αγορά από όλα στο φινάλε?
Τώρα θες απάντηση ή το τραβάει ο οργανισμός σου?
Ρε φίλε δεν καταλαβα τρελίτσα πουλάς?Δεν ρώτησα εσένα,αλλά τον κρότο.Αν είχες κακή μερα δεν με νοιάζει ξέσπασε αλλού,στο φίλο σου, στη μάνα σου,στο γιο σου
-
Χαλάρωσε με την τουότα ρε φίλε,δεν είναι και κάτι ωχ αμάν,έχει το σύνδρομο του έλληνα.
Tο σύνδρομο του Ελληνα κοιτά κατά Ούνους μεριά
Στην ελλάδα είναι πρώτη και στην ευρώπη όλη 11η
Και παγκόσμια 1η
Και εγώ που πήγα πριν ένα χρόνο με τη θεια μου για το κλιο,αν και πήρε πόλο tsi τελικά ,μια χαρά ευγενικότατοι και εξηπηρετικοί ήταν και με πολλά δωράκια μάλιστα.
Ε ναι τώρα στρώσαν τη γούνα τους και σου παίρνουν και πίπες γιατί μέχρι πριν λιιιιιιιιιιιιιγο καιρό σε είχαν γραμένο στα αρχίδια τους.
Η μήπως αυτό δεν έπεσε στην αντίληψή σου περί πολιτικής της εταιρίας?
Οι ίδιοι τους τα δίδασκαν.
Ποιά?
Το να μπαίνει ο πελάτης μέσα και να τον γράφετε στα αρχίδια σας τουλάχιστον για ένα τέταρτο πριν του δώσετε σημασία και του πείτε.....μισόλογα.Οι αρνητικές συμπεριφορές δεν έχουν με να κάνουν με τη μάρκα αλλά με τους ανθρώπους.
Αυτό πυ σου ανάφερα αμέσως ποιό πάνω ήταν πολιτική της επίσημης VW,τώρα αν κάνουν πίπες δώρο ή κουλουράκια δεν ξέρω
Εγώ από εκεί που πήρα το φιέστα στη θεσσαλονικη είμαι πολύ ευχαριστημένος,ενώ υπάρχει και ένας άλλος έμπορος το ακριβώς αντίθετο.Μην τα συγχέουμε και μην κάνουμε γενικεύσεις.
Στις πόσες (αφιλοκερδής)επισκέψεις η ford στο εργοστάσιο της toyota εν ΗΠΑ θα γίνει άνθρωπος?
-
Ρε φίλε δεν καταλαβα τρελίτσα πουλάς?Δεν ρώτησα εσένα,αλλά τον κρότο.Αν είχες κακή μερα δεν με νοιάζει ξέσπασε αλλού,στο φίλο σου, στη μάνα σου,στο γιο σου
Ισα ίσα σήμερα πετάω
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ισα ίσα σήμερα πετάω
H συμπεριφορά σου και οι τρόποι σου είναι απαράδεκτοι. Στο φόρουμ υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που πρέπει να σέβονται και να τηρούνται.Αλήθεια οι moderators τι κάνουν γι αυτό?
-
Αποσπασμα απο το αρθρο των 4Τ για την οδικη συμπεριφορα του νεου Γιαρις.
'Απο την άλλη,κυρίως σε πάτημα,σε αύτο που λέμε ποιότητα κυλισης,αύτο το γιάρις ξεφυγε απο κάθε toyota και δειχνει το δρόμο στον ανταγωνισμό.Με Γαλλικά και γερμανικα στοιχεια,η ανάρτηση απορροφα χωρις να κρεμάει και χωρίς να τελειώνει και να δυσαρεστει στα εγκάρσια,όπως το κανουν οι αναρτήσεις της VW.'
Παιδια παντως η αληθεια ειναι οτι απο το εσωτερικο του κλιο δεν εμεινα και τοσο εντυπωσιασμενος στην εκδοση ενερτζι που ειχε στην αντιπροσωπεια.Το i20 μου φανηκε πιο ποιοτικό και απαντωντας στον φιεσταρο τα εχω ψιλοαποκλεισει τα κια-hyundai λογω εμφανισης και οχι λογω καταγωγης,επαψα καιρο τωρα να εχω τετοια συνδρομα
Το ενερτζι+ esp κλιο 90 HP βγαινει τελικη τιμη 15.720 χωρις μεταλλικο. -
Δηλάδή θεωρείς πιο όμορφο το νέο yaris από το νέο kia rio?θεωρώ πως αν εξαιρέσουμε τα mito-ds3-3-θυρο fiesta τα υπόλοιπα μικρά είναι σχεδιαστικά στο ίδιο επίπεδο και κανένα δεν αποτελεί κίνητρο ή αντικίνητρο για την αγορά τους,στο ίδιο καζάνι βράζουν.Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω σε ποια περιοχή κοιτάς?Αν είσαι σε επαρχία είναι πιο δύσκολα,αλλά στην αθήνα οι αντιπροσωπείες είναι πολλές,ο ανταγωνισμός σκληρός και αν ψάξεις βρίσκεις καλές προσφορές ακόμα και απόσυρση εστω και αν δεν έχεις.
-
Στην ελλάδα είναι πρώτη και στην ευρώπη όλη 11η,ανύπαρκτη
Αμ, η Ρενώ που στην Ευρώπη είναι μέσα στους πρώτους, και εδώ χαροπαλεύει για την ...20η θέση? Πιο πίσω κι από ανύπαρκτη δηλαδή.
Μην κρίνετε μια αγορά, χρησιμοποιώντας τα κριτήρια μιας άλλης. -
εχωντας δει και τα 2 μονο απο φωτο ναι μου αρεσει πιο πολυ το γιαρις.Τωρα αυτο που εβλεπα στον εξοπλισμο της εκδοσης life οτι δεν εχει στροφομετρο ελπιζω να ειναι τυπογραφικο αλλιως θα πεσει πολυ στα ματια μου η τογιοτα, απο εκει θα κανει οικονομια????
Ασχετο. Το ποιο ενδιαφερων εσωτερικο παντως βρηκα στο C3 αλλα το απεκλεισα γιατι απο dieselοκινητηρες ειναι ακριβο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Στην ελλάδα είναι πρώτη και στην ευρώπη όλη 11η,ανύπαρκτη
Αμ, η Ρενώ που στην Ευρώπη είναι μέσα στους πρώτους, και εδώ χαροπαλεύει για την ...20η θέση? Πιο πίσω κι από ανύπαρκτη δηλαδή.
Μην κρίνεται μια αγορά, χρησιμοποιώντας τα κριτήρια μιας άλλης.Πιο εύκολα συμπεράσματα βγάζεις για την μικρή αγορά της ελλάδας(που το 40%-50% είναι εταιρικά-νοικιάρικα και leasing) ή της ευρώπης? Σαν τεράστιο μέγεθος από πλευράς πωλήσεων η ευρώπη σαν σύνολο δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.Επίσης λίγο από f1 αν έβλεπες με τις τόσες νίκες της ρενό θα καταλάβαινες και πως αυτές μεταφράζονται σε επίπεδα αυτοκινήτων δρόμου.Η TOYOTA δεν κατάφερε τίποτα,ούτε μια νίκη τόσα χρόνια και με πανάκριβο μπάτζετ και φυσικά αποχώρησε σαν λίγη.Επίσης τόσο εύκολα ξεχνιούνται η ιστορία-σκάνδαλο(που φανερώνουν ανευθυνότητα,προχειρότητα και ματζιριά) με το κολλημένο γκάζι που είχε τόσους νέκρους και πολλά ατυχήματα?Ο ίδιος ο toyota δεν ήξερε πως να δικαιολογηθεί και ζητούσε συγγνώμη.
-
Αντικειμενικό περιοδικό...
,όπως το κανουν οι αναρτήσεις της VW.
Αυτό και μόνο αρκεί!
Περί αισθητικής γούστα είναι. Σεβαστά!!!
Για το clio στην Αθήνα γνωρίζω 2 αντιπροσωπείες σίγουρα που σου βάζουν απόσυρση, υποθέτω και άλλες! Αν είσαι επαρχία οι δυνατότητες περιορίζονται σίγουρα!
Για το εσωτερικό των Clio! Πέρα από αυτό που υπάρχει παραπάνω και είναι της νέα Dynamic, τα νέα Energy έχουν και αυτά άλλο εσωτερικό (περίπου το παλιό της dynamic σε καλύτερο). Στα Newsletters που στέλνει η Renault στου Σεπτεμβρίου που μου ήρθε είχε phoho της νέας energy και της νέας Dynamic. Εκθεσιακά των νέων εκδόσεων νομίζω δεν υπάρχουν ακόμη. Αυτά που είδες είναι παλιά έκδοση energy και το εσωτερικό που είδες θα το έχουν οι More.
Αν δεν σου αρέσει το Clio και αυτό δεκτό! Αλλά κατά τ'άλλα είναι πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο!
Πάντως μεταξύ των άλλων 2 σίγουρα κι εγώ το Corsa θα προτιμούσα από το Yaris!
edit:
http://www.renault.com.gr/additionalFil ... terior.pdf
Αυτό είναι το link που υπάρχει στο τελευταίο Newsletter της renault και έχει photo από τη νέα Energy και τη νέα Dynamic. -
Ειμαι επαρχια οποτε οντως περιοριζεται το θεμα αποσυρση.Εμφανησιακα μου αρεσει πολυ το κλιο,αυτο που μου λες για το εσωτερικο οντως ετσι πρεπει να ειναι γιατι το εχει καιρο στην εκθεση το συγκεκριμενο.Τελικα τον πιο πολυ εξοπλισμο για τα λεφτα του μαλλον τον δινει το κορσα με 15κ καθαρισες, αυτο το περιεργο DPF να μην ειχε αν και δε νομιζω να εχω τοσο προβλημα καθως θα κινηται το αυτοκινητο πιο πολυ εκτος, και να χε 6αρι αντι 5αρι
-
Από τα 3 να θέσω και μια 'ηχητική' εμπειρία απο τα Clio και Corsa diesel?
Το Οπελ ... ακούγεται παρα πολύ και θα έλεγα σε βαθμό ενόχλησης!
Στο Κλιό τα 'ακούσματα' είναι κάπως καλύτερα. Τον εκτιμώ πολύ τον 1,5 αν και για λόγους κόστους συντηρησης και aftersales μαλλον θα τον προτιμούσα στο Nissan Note που δεν ξέρω αν εισάγεται όμως!
Το νέο Yaris θα το προτιμούσα μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης! -
Ο χρήστης krotos έγραψε:
Ειμαι επαρχια οποτε οντως περιοριζεται το θεμα αποσυρση.Εμφανησιακα μου αρεσει πολυ το κλιο,αυτο που μου λες για το εσωτερικο οντως ετσι πρεπει να ειναι γιατι το εχει καιρο στην εκθεση το συγκεκριμενο.Τελικα τον πιο πολυ εξοπλισμο για τα λεφτα του μαλλον τον δινει το κορσα με 15κ καθαρισες, αυτο το περιεργο DPF να μην ειχε αν και δε νομιζω να εχω τοσο προβλημα καθως θα κινηται το αυτοκινητο πιο πολυ εκτος, και να χε 6αρι αντι 5αριΔεν έχει καλύτερο εξοπλισμό το corsa edition από το clio energy,ίσα ίσα δεν έχει κλίμα,ζάντες και προβολάκια.
-
Πιο εύκολα συμπεράσματα βγάζεις για την μικρή αγορά της ελλάδας(που το 40% είναι εταιρικά και leasing) ή της ευρώπης? Σαν τεράστιο μέγεθος από πλευράς πωλήσεων η ευρώπη σαν σύνολο δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις
Εγώ προσωπικά βγάζω ΠΟΛΥ πιο εύκολα συμπεράσματα για την αγορά της χώρας μου, παρά για την (πολυδιασπασμένη και χαωτική ούτως ή άλλως ) αγορά της ΕΕ με τις πάμπολλες 'πατριωτικές' αγορές σε κάμποσα κράτη .
Τώρα, αν ήμουν Αζέρος θα έβγαζα πιο εύκολα συμπεράσματα για την αγορά του Αζερμπαιτζάν.Κάτι λέμε τώρα, τόπιασες το υπονοούμενο?Επίσης λίγο από f1 αν έβλεπες
Δεν βλέπω. Αν έβλεπα ξέρω τι θα αγόραζα, ή Φερράρι, ή Ρενώ ή ΜακΛάρεν. Εκεί θα έπαιζα μονίμως.
Επ ουδενί Τουότα, Χόντα και φυσικά Πόρσε (θυμόσαστε την Arrows Porsche του 1991 που δεν προκρινόταν καν στα δοκιμαστικά κι έφυγε άπρακτη)?
Αμ η Μπεμβέ που το έπαιζε και ουμπεράλλες και έφυγε νύχτα επίσης? Άλλη φειλιά ολκής. Μην παίρνεται Μπεμβέ ρε! είναι ντενεκέδες ξεγάνωτοι.Απλή ανάγνωση των αποτελεσμάτων της στην φόρμουλα να κάνεις, και τελείωσες. Το ηλίου φαεινότερο τώρα θα ψειρίζουμε? -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Επίσης λίγο από f1 αν έβλεπες
Δεν βλέπω. Αν έβλεπα ξέρω τι θα αγόραζα, ή Φερράρι, ή Ρενώ ή ΜακΛάρεν. Εκεί θα έπαιζα μονίμως.
Επ ουδενί Τουότα, Χόντα και φυσικά Πόρσε (θυμόσαστε την Arrows Porsche του 1991 που δεν προκρινόταν καν στα δοκιμαστικά κι έφυγε άπρακτη)?
Αμ η Μπεμβέ που το έπαιζε και ουμπεράλλες και έφυγε νύχτα επίσης? Άλλη φειλιά ολκής. Μην παίρνεται Μπεμβέ ρε! είναι ντενεκέδες ξεγάνωτοι.Απλή ανάγνωση των αποτελεσμάτων της στην φόρμουλα να κάνεις, και τελείωσες. Το ηλίου φαεινότερο τώρα θα ψειρίζουμε?Έτσι. Και αυτός ο εγγονός τογιότας πολύ φλώρος.
Ούτε στο τόσο δεν έμοιασε στον παππού του. Να ζητήσει ο παππούς συγνώμη από δημοσιογράφους ;
Θα τους πλάκωνε στα χαστούκια και μετά θα ριχνε μια ζεμπεκιά αλα Κούρκουλος καίγοντας τα προβληματικά μοντέλα με το γκάζι που κολλάει. Τότε ήταν εποχή να πάρεις τουότα.
Όλο μαγκιά ήτανε.
Σήμερα, φλωρούμπες σαν τον πρόεδρο εγγονό -
Νομίζω πάντως από τα 3 τα clio είναι σαν σύνολο το καλύτερο
Καλό και το Yaris αλλά δεν φτάνει τον 1.5 dci ο D4D
Το Opel ας το αφήσουμε καλύτερα -
Μα είναι δυνατόν να κρίνονται αυτοκίνητα απ την εμποροπανήγυρη της F1?
Πω ρε τι καταναλωτικά πρόβατα είναι αυτά.......
Toyota Yaris D4D vs Renault Clio DCI vs Opel Corsa ecoflex