-
Ό,τι και να πάρεις, ειδικά αν είναι 'γλήγορο', όπως λες, μην παραμυθιαστείς και πιστέψεις ότι τρέχοντας είσαι άτρωτος. Απόλαυσέ το υπεύθυνα, που λένε.
Κατά τ'άλλα, ο τίτλος του topic τα σπάει -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1677809/
ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Ξεφευγει λιγο σε τιμουλα,το ξερω,αλλα εχει ΒΑΡΥ ονομα το αμαξι -
Ο χρήστης oh_piracy! έγραψε:
ένα να το πάρω, τα υπόλοιπα τι να τα κάνω? συλλογή?δεν με ψήνουν πολύ τα SUVλάκια
η elise θα ήταν μια παρα πολύ καλή επιλογή για διαφορους λόγους αλλα βλέποντας αυτό το βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=YgXieZTHqq8 μπαίνω σε σκέψεις. Αλήθεια τόσο εύκολα μπορείς να χάσεις τον έλεγχο της?
Εναλλακτικές ιδέες εδωσα. Οχι προτασεις για να ανοίξεις μαντρα μτχ!
Ακυρα τότε τα 'σουβλάκια'.'Ωμή' δύναμη, 'ωμή' συμπεριφορά και 'χέρια, ποδια και μυαλό' θέλει ένα καλο διθέσιο και σπορτιβ αμαξάκι. Αλλιώς ... Megane CC και χαίρεις 'απεριόριστης εκτιμησης' εντός forum!!!
Ενας φίλος το λέει 'το πιο προσιτό supercar' ... οποτε σαν supercar απέχει απο συμπεριφορές 2θέσιου εναμιση τόνου με αμετρητα ηλεκτρονικά προστασίας κλπ.
Κατασταλαξε αρχικά αν θέλεις κάτι ακριβότερο σε μτχ ή κατι φτηνότερο σε καινούριο, κλειστό ή ανοιχτό, 2θεσιο ή 4θέσιο για να μπορεί να υπαρξει και αναλογη ενημέρωση.
Σε λίγο 500αράκι Abarth θα συγκριθεί με SLK AMG! -
Περίμενε 1 με 2 χρόνια για την AR 4C
-
Σε 1-2 χρονια θα του τα τρωει καμια αλλη και δεν θα εχει για αμαξι.
-
Πάντως με 40.000 ικανοποιώ και εγώ το φίλο μας...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πάντως με 40.000 ικανοποιώ και εγώ το φίλο μας...Με αριστα το 10, ποση ικαναοποιηση μπορεις να προσφερεις στο φιλο μας?
-
11
-
Πόσο συμμετοχικός είσαι όμως; Πλήρως απενεργοποιούμενο το EPS σου;
-
realzeus να προτειναμε μια ελαν στο παιδι?
-
11Εισαι γρηγορος ή αργος και βασανιστικος?
-
Ο Sinanai εχει και απενεργοποιουμενο ABS εκτος απο ESP.
-
Πάντως με 40.000 ικανοποιώ και εγώ το φίλο μας...Τι ανηθικότητα είναι αυτή! Ακούς εκεί για 40000! Εγώ δεν με πουλάω για κάτω από 100000. Έχουμε και αρχές
-
Audi tt roadster 1.8T είναι η επιλογή σου όμορφο , γρήγορο , ποιοτικό , καλοστημένο και 1800 να μην πληρώνεις κερατιάτικα , μετά υπάρχει το Α5 coupe , MB c180k coupe , mini cooper s και works παίρνεις αν θες miata 1,8 , giulietta qv ή περιμένεις λίγο να σκάσει μύτη η νέα σειρά 1 ή 2 πως θα λέγεται σε κουπέ ή κάμπριο με το 16άρι τούρμπο καθώς και την 3άρα με αυτό το μοτέρ .
Nέος μονος ψάχνει