-
Το i20 δε νομιζω να φοραει 6αρι... http://www.hyundai.gr/hyundai/models/i2 ... istics.pdf
Οσο για τα κιβωτια, ειναι λιγο εκνευριστικο να εχεις δυναμη και να μη μπορεις να την εκμεταλλευτεις για να ανεβασεις χλμ ειδικα σε αυτοκινητοδρομο...
-
Το clio δεν κάνει σε καμία περίπτωση τόσα λεφτά. Εγώ πήρα την έκδοση dynamic+μεταλλικο χρώμα+όλα τα υπόλοιπα έξοδα μαζί με το όφελος της απόσυρσης 15000 ευρώ. Από αύριο δευτέρα μάλιστα, η renault θα τρέξει προσφορά που θα χαρίζει όλο το τέλος ταξινόμησης .
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Το i20 δε νομιζω να φοραει 6αρι... http://www.hyundai.gr/hyundai/models/i2 ... istics.pdfΟσο για τα κιβωτια, ειναι λιγο εκνευριστικο να εχεις δυναμη και να μη μπορεις να την εκμεταλλευτεις για να ανεβασεις χλμ ειδικα σε αυτοκινητοδρομο...
Αυτός είναι ο παλιός ντίζελ με τα 75,ο 90άρης έχει 6άρι μην παίρνεις και πολύ υπόψη το σάιτ της hyundai έχει να ανανεωθεί μήνες Το δε clio έχει έκπτωση 1000€ και 2 χρόνια σέρβις από ότι λέει η ρενό στις προσφορές.Οπότε σε λευκό βγαίνει 15950(και στάνταρ esp,αυτόματο κλίμα,ζάντες 16άρες,bluetooth και άλλα,αν βάλεις και στο corsa την έκδοση cosmo που είναι αντίστοιχη + esp τόσο βγαίνει και το όπελ και λίγο παραπάνω) και με λίγο παζάρι σου χαρίζουν τα pdi
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
17.400 το κλιο τελικη τιμη μου ειπαν και δε μου ανεφεραν ουτε προσφορα ουτε αποσυρση, αντιθετως το ι 20 13800 με εκπτωση+αποσυρση. με τετοια τιμη δεν εχει καμια τυχη το κλιο.
@padler γιατι οχι corsa αφου εχει τον ιδιο κινητηρα με το φιατ? αυτα τα εξ ορισμου μπορεις να τα εξηγησεις?Στο ότι δεν στα ανέφεραν δεν έχει σχέση ότι δεν έχει έκπτωση.Επίσης στο corsa βάλε την cosmo που είναι αντίστοιχη της dynamic και πρόσθεσε esp που δεν έχει το corsa(απαράδεκτο για 2011).Πόσα μας κάνουν?
-
το οτι δεν το ανεφεραν ενω παιζει προσφορα απ οτι λετε σημαινει οτι ο αντιπρωσοπος ειναι για τα πανηγυρια μη παρεξηγητε τα λεγομενα μου και εγω το κλιο ντιναμικ θελω αλλα 17+ δε δινω σε κανενα σουπερ μινι. δηλαδη αν αφαιρεσουν τα τελη ταξινομησης ποσο θα βγει περιπου?
-
λοιπόν μιας και είναι Κυριακή βράδυ....ας μην περιμένουμε έως αύριο...Για το Clio από αύριο να περιμένετε επιπλέον των 1000€ που έχει σήμερα έκπτωση άλλα 400€ και επιπλέον 5 χρόνια εγγύηση+2 χρόνια service. Το Dynamic θα έχει επιπλέον απο το σημερινό πίσω ηλεκτρικά παραθυρα, αισθητηρα βροχής φώτων, αεροτομή, πίσω φιμέ τζάμια και νέο εσωτερικό με δέρμα ύφασμα. Αν μπήτε στο σαιτ της Renault και κατεβάσετε το προσπέκτους θα δείτε και φωτό του νέου εσωτερικού. Δεν θα είναι δώρο το τέλος ταξινομησης όπως λέει ο φίλος
-
ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχω μπερδευτει τωρα!το clio τι ρυπους βγαζει?για το 6αρι σασμαν εχετε δικιο.μαλλον ειναι μονοδρομος γιατι το αμαξι θα βγαινει και εθνικη!
-
Ο χρήστης gustom2008 έγραψε:
ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχω μπερδευτει τωρα!το clio τι ρυπους βγαζει?για το 6αρι σασμαν εχετε δικιο.μαλλον ειναι μονοδρομος γιατι το αμαξι θα βγαινει και εθνικη!119 co2 άρα τέλη 119χ0.8= 95€.Ερχεται και σε energy με 90 άλογα από τον dci σε λίγες μέρες και με χαμηλότερες τιμές,ενώ η εγγύηση γίνεται 5 χρόνια.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχω μπερδευτει τωρα!το clio τι ρυπους βγαζει?για το 6αρι σασμαν εχετε δικιο.μαλλον ειναι μονοδρομος γιατι το αμαξι θα βγαινει και εθνικη!
119 co2 άρα τέλη 119χ0.8= 95€.Ερχεται και σε energy με 90 άλογα από τον dci σε λίγες μέρες και με χαμηλότερες τιμές,ενώ η εγγύηση γίνεται 5 χρόνια.
το energy θα έχει το εσωτερικό του σημερινού dynamic....μαλακό πάνω μέρος ταμπλό κτλ
-
surudos εγώ αυτό που ανέφερα το άκουσα σήμερα το μεσημέρι στο ραδιόφωνο σε διαφήμιση του αντιπροσώπου της περιοχής μου. Μάλλον δεν κατάλαβα καλά ή η προσφορά που έλεγε ισχύει μόνο για τον εδώ αντιπρόσωπο. Sorry αν παραπληροφόρησα τους συμφορουμίτες . Εγώ που δεν έχω παραλάβει ακόμα θα έχω 5ετή εγγύηση ή θα πρέπει να πληρώσω για την επέκταση???
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
surudos εγώ αυτό που ανέφερα το άκουσα σήμερα το μεσημέρι στο ραδιόφωνο σε διαφήμιση του αντιπροσώπου της περιοχής μου. Μάλλον δεν κατάλαβα καλά ή η προσφορά που έλεγε ισχύει μόνο για τον εδώ αντιπρόσωπο. Sorry αν παραπληροφόρησα τους συμφορουμίτες . Εγώ που δεν έχω παραλάβει ακόμα θα έχω 5ετή εγγύηση ή θα πρέπει να πληρώσω για την επέκταση???θα την πάρεις κανονικά...και αν σου πει κάτι ο αντιπροσωποσ να επιμένεις
-
Όσο πάει την συμπαθώ όλο και περισσότερο τη renault. Χαχαχαα . Άντε να σταματήσουν και μερικοί-μερικοί τα σχόλια περι γαλλικών και αξιοπιστίας .
-
απ οτι βλεπω το 90αρι diesel θα ερχεται με 5αρι κιβωτιο
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Όσο πάει την συμπαθώ όλο και περισσότερο τη renault. Χαχαχαα . Άντε να σταματήσουν και μερικοί-μερικοί τα σχόλια περι γαλλικών και αξιοπιστίας .Μα επειδή είναι αναξιόπιστα δίνουν 5 χρόνια εγγύηση. ΟΙ στιβαρές γερμανικές κατασκευές δε χρειάζονται πάνω από 2
-
για clio ειπα στον αδερφο μου το απορριπτει εξ'αρχης μαζι με το fiesta.μαλλον προς yaris κλινει..απο θεμα σερβις καθε ποτε χρειαζεται αλλαγη λαδιων ενας diesel κινητηρας?καθε 15000 χλμ μου ειπαν ολοι οι αντιπροσωποι!ισχυει?
-
για clio ειπα στον αδερφο μου το απορριπτει εξ'αρχης μαζι με το fiesta.μαλλον προς yaris κλινει..απο θεμα σερβις καθε ποτε χρειαζεται αλλαγη λαδιων ενας diesel κινητηρας?καθε 15000 χλμ μου ειπαν ολοι οι αντιπροσωποι!ισχυει?Δηλαδή θα δώσει 17+ χιλιάρικα για ένα τόσο όμορφο αυτοκίνητο σαν το yaris?Kαι γιατί παρακαλώ απορρίπτονται έτσι τα clio-fiesta ή και i20(καλά δεν μου πέφτει και λόγος αλλά κουβέντα να γίνεται)?Ποια είναι τα επιχειρήματα που το κάνουν τόσο καλό έναντι των άλλων?Κατάλαβα επειδή το στάρλετ και το καρίνα ήταν σκυλιά ενώ τα άλλα είναι ζημιάρικα και άχρηστα.Προκαταλήψεις και κολλήματα..Εγώ δεν λέω ότι δεν είναι καλό το yaris,ιδίως το καινούριο βελτιώθηκε εκεί που έπασχε,αλλά δεν καταλαβαίνω τη λογική να αποκλείω τα άλλα με το άκουσμα μόνο του ονόματος που δεν το ξέρουμε και το φοβόμαστε(δεν κοιτάμε καν συγκριτικά ούτε μας νοιάζουν τα test-drive,στο κουτουρού) Νομίζω σχεδόν όλο το φόρουμ καταλήγει πως το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο μικρό ντίζελ είναι το clio.
-
στο clio δεν του αρεσει η εμφανιση!στο fiesta το εσωτερικο!δεν ανεφερα εγω πουθενα οτι ειναι ζημιαρικα κτλ!το i20 απότι κοιταξα στο site βγαζει 75hp και ειναι 1400.17+ χιλιαρικα αποκλειεται να δωσει.max ειπαμε τα 15500.ευχαριστω παντως.θα κανουμε κ test drive να δουμε τι παιζει στην πραξη.
-
Dacia Sandero!!!!!
-
στο clio δεν του αρεσει η εμφανιση!στο fiesta το εσωτερικο!δεν ανεφερα εγω πουθενα οτι ειναι ζημιαρικα κτλ!το i20 απότι κοιταξα στο site βγαζει 75hp και ειναι 1400.17+ χιλιαρικα αποκλειεται να δωσει.max ειπαμε τα 15500.ευχαριστω παντως.θα κανουμε κ test drive να δουμε τι παιζει στην πραξη.Για το i20 τα έχουμε πει έρχεται με νέο μοτέρ 90 ίππων και 6άρι,το σάιτ είναι από τον καιρό του Νώε.Πάνε ρώτα από κοντά σε μια αντιπροσωπεία της hyundai
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
@padler γιατι οχι corsa αφου εχει τον ιδιο κινητηρα με το φιατ? αυτα τα εξ ορισμου μπορεις να τα εξηγησεις?
τότε γιατί να μην πάρεις το αυθεντικό (φιατ) αντι της απομίμησης (οπελ); Η αλήθεια είναι πως όσα οπελ έχω οδηγήσει μεχρι σήμερα ήταν μέτρια (για την κατηγορία) αυτοκίνητα & ας ήταν φτηνά. Για το λόγο αυτό δεν τα συμπαθώ. Βελτιώνονται αλλά είναι πίσω από τον ανταγωνισμό.
Στο θέμα μας: θα διάλεγα μεταξύ vw-group (με dsg, όχι 5άρι!), κλιο, γιαρις
αγορα νεου diesel supermini