-
Έχω ένα jeep σε ακινησία 3χρονια στην Ελλάδα.φυσικα δεν πωλείται.μενω Αγγλία κ έχω βρει εδώ να το πουληςω.εχει μίλια κ τα φώτα φτιάχνονται ευκολα.300£ είναι για το register εδώ.οτι μεταφορική ρώτησα το φέρνει μέχρι Βέλγιο άρα χωρίς πινακίδες δεν γίνεται να έρθει εδώ..με συμφέρει να το φέρω;η είναι τόση η γραφειοκρατία που δεν αξίζει...ξέρουμε πως γίνεται αν το αυτοκίνητο πουληθεί εδώ;ευχαριστω
-
Γνωριζει κανεις ποιο ειναι το κοστος για να βαλεις αγγλικες πινακιδες σε ελληνικο αυτη τη στιγμη ΙΧ επιβατικο βενζινης euro 5 ?
Ενδιαφερεται φιλος να το ανεβασει Αγγλια. -
Γνωρίζει κανείς τα τέλη ταξινόμησης Euro 5 αυτοκινήτου, ήδη στην κατοχή μου, στη Γερμανία; 2000cc.
Μόνιμη κατοικία Αμβούργο, στο όνομα μου όλα. -
Καλημέρα,
Έχω μιλήσει με κάποιον για ένα αυτοκίνητο που πουλάω και αυτός θέλει να το εξάγει σε χώρα της ΕΕ. Μου είπε λοιπόν να του κάνω οριστική διαγραφή και να του το πουλήσω. Είναι αυτή η νόμιμη διαδικασία? πως θα είμαι καλυμμένος οτι του το πούλησα και ότι δεν το κατέχω εγώ ακόμα? Με την οριστική διαγραφή από ότι ξέρω παίρνεις την άδεια πίσω που συνεχίζει και είναι στο όνομα σου με μια σημείωση οτι πάει για εξαγωγή. Δηλαδή θα έχω δώσει σε κάποιον το αμάξι και θα συνεχίσει να είναι στο όνομά μου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Γιατι δεν του το πουλας πρωτα και μετα να κανει αυτος την διαγραφη?
-
Χαιρετώ, ενδιαφέρομαι για μεταφορά ΙΧ από Ελλάδα στην Ολλανδία (εναλλακτικά στο Βέλγιο). Έχω βρει κάποιες μεταφορικές, με τιμές από €500 έως €900. Όλοι αναφέρουν ότι θα έχουν ασφάλιση φορτίου (άρα το αυτοκίνητο θα έχει κάποια ασφάλιση). Τι θα πρέπει να προσέξω; Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια εταιρεία ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!
Εξαγωγή αυτοκινήτου στο εξωτερικό