Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Audi a1 tfsi 1.2
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Audi a1 tfsi 1.2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 3 / 3
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    16
    48
    154
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      red_monster last edited by

Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
      Εν το μεταξύ - το σκίζουμε στο οφφτόπικ τώρα, αλλά τέσπα - καλλιεργείται η συνείδηση στον κόσμο και πλέον άμα δει 16' και κάτω σου λέει 'τι είναι αυτό; Η 'βασική μας έκδοση;'...

Τέσπα, 'άλλοι καιροί, άλλα ήθη'.

Τα σύγχρονα έχουν τεραστειους θολους ... Οι 16+ είναι μαστ για να δείξει

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

Mόδα είναι και τουπέ. 215/45/16 σε αμαξάκι πόλης 105 ίππων και 1000 κιλών! Και στο βασίλειο της λακκούβας?
        What's next? 305/35/19 στο 1400άρι των 180 ίππων? Τους έχω ικανούς.

Άλλοι ξεκίνησαν αυτές τις μόδες , θες να θυμηθούμε punto με 95 ασυγκράτητα και 17αρες με (ευτυχώς) πέλμα αρκετά λεπτό

την ίδια εποχή tt και golf gti έβγαιναν (και βγαινουν ) με σχετικά μικρές ζάντες στη βασική τους

Sent from my LG-P500

οι ιταλοί ανέκαθεν τις ήθελαν μεγάλες και οι γερμανοί χοντρές...

• Q
          qsisvts last edited by

[spoiler=:bbfdjhmw]>Ο χρήστης dstou έγραψε:

Και εγώ για εργοστασιακές μιλάω, αυτά που βάζουν οι οδηγοί από μόνοι τους είναι άλλο θέμα.

Οσο μεγαλουν οι θολοι και οι προβολοι τοσο θα μεγαλωνουν και οι ζαντες..τοσο απλο...

Να με διαφωτίσετε σε κάτι απλούστερο? Κάποτε, κάποιος (πρόσφατα) έκανε (επιφανειακό) φέισλίφτ σε ένα κουβαδάκι του και ανάμεσα σε άλλα του έβαλε και δύο νούμερα επάνω ζαντολάστιχο. Μεγάλωσε κανένας θόλος στοαναμεταξύ?

οχι οι θολοι ειναι ιδιος με το αρχικο μοντελο , το α3 του 2003, οι οποιοι ομως ανεκαθεν επαιρναν μεγαλη ζαντα οι οποιες ομως αρχικα δεν εμπαιναν σε μικρες ιπποδυναμεις

ακολουθωντας τον ανταγωνισμο ομως εκαναν διαφορα στη συνεχεια , οπως μπροστοκινητα με 270 αλογα..

οι ιταλοί ανέκαθεν τις ήθελαν μεγάλες και οι γερμανοί χοντρές...

εχω την εντυπωση οτι οι γυναικες προτιμουν τις χοντρες [/spoiler:bbfdjhmw]

• R

οι γυναίκες προτιμούν την ποικιλία...

• F
              fiestaros last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:

Αν οι 105 hp σπινάρουν με 15'' λάστιχο, κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το στήσιμο του αυτοκινήτου...

Sinanai +1

Θα σε πείσει και μια δοκιμή.Δεν είναι τα 105 άλογα,αλλά τα 17,8 κιλά ροπής.Η VW-SEAT-AUDI έχουν στα μικρά τους την 185/60/15 και μετά επόμενη την 215/45/16.

Η ροπή που περνάει στους τροχούς μπορεί να είναι γνωστή μόνο αν συνυπολογίσουμε την κλιμάκωση του κιβωτίου και τον λόγο του διαφορικού. Ένα ξερό 17.8 δεν λέει απολύτως τίποτα! Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτο 105 άλογα να χρειάζονται πάνω από 15 ίντσες όταν κάποτε τα πολύ ταχύτερα ραλλάκια είχαν 14άρες.

Kαι ένα opel astra 1.6 ή ford focus 1 100-105 άλογα είχαν, αλλά καμία σχέσυ σαν τον αργό θάνατο είναι!Στα μικρά 1.2 tsi μόλις περάσεις τις 1800 με 2000 στροφές και βυθίσεις το γκάζι κάτω σε κολλάει στο κάθισμα και σπινάρει σαν π@τ@να.Το esp τρελαίνεται,και το λαστιχάκι δυσανασχετεί.Δεν νομίζω ότι είναι κακή η διάσταση 215/45/16,ίσα ίσα του κάνει καλό.Και εγώ δεν είμαι της υπερβολής.Υπερβολή είναι τα 245 με 18άρα που δίνει π.χ. η όπελ για ένα insignia 1.8 ατμόσφαιρα με ίδια ροπή(17.5) και 1500 κιλά .Ένα polo με 1100 κιλά και τέτοια ροπή θέλει τη μεγαλύτερη διάσταση.Επίσης άλλη αίσθηση δίνει το 60άρι προφίλ,και άλλο το 45άρι.Εγώ που οδηγάω με 45άρι τόσα χρόνια,το 55άρι-60άρι μου φαίνεται μπαλόνι και ατσούμπαλο στο στροφιλίκι.Ακόμα και στο ίδιο αυτοκίνητο έχει διαφορά,προς το καλύτερο στην συμπεριφορά αρκεί να μην κάνεις υπερβολές και το γονατίσεις αν είναι αργό και δεν το σηκώνει.

• realzeus
                realzeus last edited by

Σιγά την 458 Italia... Όποιος δεν μπορεί να περάσει 105 αλογα με 15άρα κάτι δεν κατέχει σωστά...

• Q
                  qsisvts last edited by

Ο χρήστης fiestaros έγραψε:

Αν οι 105 hp σπινάρουν με 15'' λάστιχο, κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το στήσιμο του αυτοκινήτου...

Sinanai +1

Θα σε πείσει και μια δοκιμή.Δεν είναι τα 105 άλογα,αλλά τα 17,8 κιλά ροπής.Η VW-SEAT-AUDI έχουν στα μικρά τους την 185/60/15 και μετά επόμενη την 215/45/16.

Η ροπή που περνάει στους τροχούς μπορεί να είναι γνωστή μόνο αν συνυπολογίσουμε την κλιμάκωση του κιβωτίου και τον λόγο του διαφορικού. Ένα ξερό 17.8 δεν λέει απολύτως τίποτα! Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτο 105 άλογα να χρειάζονται πάνω από 15 ίντσες όταν κάποτε τα πολύ ταχύτερα ραλλάκια είχαν 14άρες.

Kαι ένα opel astra 1.6 ή ford focus 1 100-105 άλογα είχαν, αλλά καμία σχέσυ σαν τον αργό θάνατο είναι!Στα μικρά 1.2 tsi μόλις περάσεις τις 1800 με 2000 στροφές και βυθίσεις το γκάζι κάτω σε κολλάει στο κάθισμα και σπινάρει σαν π@τ@να.Το esp τρελαίνεται,και το λαστιχάκι δυσανασχετεί.Δεν νομίζω ότι είναι κακή η διάσταση 215/45/16,ίσα ίσα του κάνει καλό.Και εγώ δεν είμαι της υπερβολής.Υπερβολή είναι τα 245 με 18άρα που δίνει π.χ. η όπελ για ένα insignia 1.8 ατμόσφαιρα με ίδια ροπή(17.5) και 1500 κιλά .Ένα polo με 1100 κιλά και τέτοια ροπή θέλει τη μεγαλύτερη διάσταση.Επίσης άλλη αίσθηση δίνει το 60άρι προφίλ,και άλλο το 45άρι.Εγώ που οδηγάω με 45άρι τόσα χρόνια,το 55άρι-60άρι μου φαίνεται μπαλόνι και ατσούμπαλο στο στροφιλίκι.Ακόμα και στο ίδιο αυτοκίνητο έχει διαφορά,προς το καλύτερο στην συμπεριφορά αρκεί να μην κάνεις υπερβολές και το γονατίσεις αν είναι αργό και δεν το σηκώνει.

το προφιλ εχει να κανει με το πελμα

το 45αρι προφιλ στο shitroen μου με πελμα 195 ειναι πιο λεπτο απο το 40αρι στο Α3 μου με πελμα 225

το 215 για 105 αλογα ειναι τραγικη υπερβολη, με 215 μια χαρα τα παει μια mito με 155 αλογα που και παλι ειναι ψιλο-υπερβολικο

αν μιλαμε για ενα αμαξακι πολης με τοσα λιγα αλογα ειναι λιγο βλακεια να θυσιαζεις την ανεση για την εμφανιση, επισης το κοστος αλλαγης θα τσουξει και ολα αυτα για 105 αλογα που σιγουρα δεν εχουν σχεση με τα ατμοσφαιρικα 1600, αλλα και παλι δε μιλαμε για ferrari, δε μιλαμε καν για μικρα hot hatch

• D
                    dstou last edited by

Άμα βρίσκετε υπερβολή το 215/45/16 για τα 105 αλόγατα, μάθετε ότι τα φοράει ευθύς εξαρχής και στο μικρό 1.200άρι με τα 86 καθαρόαιμα, στην έκδοση Αμπίσιον.
                    Στην οποία έκδοση με το κονφιγκιουρέιτορ μπορείς να επιλέξεις και μία εκ των δύο διαθέσιμων 18άρων ζαντών με λάστιχούμπα 225/35/18.
                    Για τα 86 αραβίας όλα αυτά. Μαλλί, γυαλί και παντελόνι Λη δηλαδής.

• K
                      koubeast last edited by

@fiestaros

Τα 105 άλογα μια χαρά περνάνε κάτω και με την 15άρα, μην τρελαθούμε. Σπινάρει μόνο σε καμια τελειωμένη άσφαλτο μέσα στη πόλη. Και πάλι όχι ΤΟΣΟ πολύ. Ειδικά αν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται αρκετά στην πόλη, οι 15άρες είναι must.

Μπορεί αυτό που οδήγησες να είχε αθλια λάστιχα.

• First post
                        Last post
                      • 1
                      • 2
                      • 3
                      • 3 / 3
                      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                        • ΕΛΛΑΔΑ
                        • ΚΟΣΜΟΣ
                        • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                        • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ