-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Fiat Panda 100αρι ποια κολτ και κορσα και ρενω.
το οποίο είναι μια κατηγορία κάτω ...
Μου μοιαζει πολυ με van η επαγγελματικο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλημερα,
εχω αρχισει να κοιταω για μεταχειρισμενο στα 6-8.000€, 2006+
και εχω καταληξει προς το Colt κατα 90%.
Αλλα ειμαι λιγο αναποφασιστος, διαβαζω και διαφορα για τον Σαρακακη
Το αμαξι το θελω για καθημερινη χρηση 70-80 χιλιομετρα, και ειμαι 25 χρονων οποτε δεν ασχολουμαι πολυ με χωρους κλπ.
Επισης εκτιμω να εχει λιγο νευρο καθως εχω τωρα ενα punto sporting 99' (1240cc - 85hp) και εχω συνηθισει λιγο γκαζακι.
Θα ηθελα κανενα inside info απο καποιον που εχει στενες εμπειριες και απο τα δυο!Νταξει λογικο να καταλαβες οτι συζηταει για κατηγοριες.
-
Ο χρήστης Firith έγραψε:
πασο. Απλα ειναι πολυ πιο αυτοκινητο (γι αυτα που καταλαβα οτι πιθανον ζητας) απο τα 2 που ανεφερες και προσωπικα ειναι το μονο που θα επαιρνα αυτη τη στιγμη για την πολη και για καθημερινο.βρισκεις και με 6Κ σε πολυ καλη κατασταση και τα κυβικα δε νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερο θεμα. γενικα μπορει να φαινεται μικρο αλλα ξεφτυλιζει ανετα αυτοκινητα αλλης κατηγοριας.Περι ορεξεως..
-
Η αληθεια ειναι οτι ουτε εχω μπει καν σε Panda, αλλα δε μου καθεται καλα, περι ορεξεως που λες τελειως
-
Είναι ΠΟΛΥ πιο αυτοκίνητο το πάντα σε σχέση με το κορσα ;;;
-
-
Ο χρήστης Firith έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ουτε εχω μπει καν σε Panda, αλλα δε μου καθεται καλα, περι ορεξεως που λες τελειωςΈχω οδηγήσει. (το απλό)
Είναι έξυπνα σχεδιασμένο αλλά όντως μικρό. Προσωπικά ένοιωθα λίγο στριμωγμένος (1,75) οδηγώντας με το δεξί πόδι να τείνει να ακουμπάει την κεντιρκή κονσόλα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πασο. Απλα ειναι πολυ πιο αυτοκινητο (γι αυτα που καταλαβα οτι πιθανον ζητας) απο τα 2 που ανεφερες και προσωπικα ειναι το μονο που θα επαιρνα αυτη τη στιγμη για την πολη και για καθημερινο.βρισκεις και με 6Κ σε πολυ καλη κατασταση και τα κυβικα δε νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερο θεμα. γενικα μπορει να φαινεται μικρο αλλα ξεφτυλιζει ανετα αυτοκινητα αλλης κατηγοριας.Περι ορεξεως..
+1
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ουτε εχω μπει καν σε Panda, αλλα δε μου καθεται καλα, περι ορεξεως που λες τελειως
Έχω οδηγήσει. (το απλό)
Είναι έξυπνα σχεδιασμένο αλλά όντως μικρό. Προσωπικά ένοιωθα λίγο στριμωγμένος (1,75) οδηγώντας με το δεξί πόδι να τείνει να ακουμπάει την κεντιρκή κονσόλα.
οι χώροι του είναι εξαιρετικοί για την κατηγορία εγώ όντας 1,83 δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα... το θέμα είναι μια κατηγορία κάτω και ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις και ταξίδια το καταλαβαίνεις εύκολα...
-
α ρε πάσχο μια ζωή ο ίδιος είσαι...
-
-
μαζουτ...
-
-
clio tce απο εμενα λογω μοτερ και εμφανισης.Το corsa ειναι και πιο αδιαφορο οδηγικα.
Πασχο βαλε αλλη μια φορα τη φωτο Plzzzz..
-
εγω θα σου προτεινω κορσα αν θελεις καλυτερη κυλιση και πιο ανετο ταξιδι ενω και σε ποιοτητα καμπινας πιστευω υπερτερει ,το μεγαλο μειον ειναι ο αδυναμος κινητηρας για τα κιλα του. Οντως το κλιο 1.2 tce ειναι πολυ καλο αυτοκινητο αν και πιστευω πιο ακριβο απο κορσα λογω κινητηρα.
-
Μακρυά απο Opel !!!!!
-
Ο χρήστης ethnikofron471 έγραψε:
Μακρυά απο Opel !!!!!ωραιο επιχειρημα
-
Ενώ από τα δύο το corsa ειναι σαφώς ομορφότερο μέσα έξω και δείχνει πιο στιβαρό, πραγματικά είναι τάφος. Είναι ΠΑΡΑ πολύ αργό, νομίζω θα σε απογοητεύσει. Αν κοιτούσες για το 1,3 diesel με τα 95 άλογα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, (δυσκολο να βρεθεί μεταχειρισμένο όμως και σε τέτοια τιμή οπότε το ξεχνάμε) Αλλιώς μόνο και μόνο λόγω του αναιμικού 1,2 κινητήρα του Opel θα πρότεινα το Colt το οποίο όμως προσωπικά το θεωρώ άσχημο, ειδικά μέσα δε παλεύεται το εσωτερικό του, σε σχέση με το Opel
Πάντως σε άνεση ανάρτησης υπερέχει σίγουρα το Opel, το Colt κοπανάει, αλλά αν δεν έχεις γκάζι τι τα θες τα άλλα...Το Panda 100 πάντως είναι , αλλά αφού δε σ αρέσει, το αφήνουμε εκτός.
ethnikofron, έλεος με το μίσος σου για την opel, ξεκόλλα. Με την ίδια λογική μπορώ να βρίζω τα πολυαγαπημένα σου Fiat που τόσο υπερασπίζεσαι
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε το παλικαρι.
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
Μακρυά απο Opel !!!!!
ωραιο επιχειρημα
Δεν είναι επιχείρημα.
πες το πληροφόρηση,πες το πρόταση πες το όπως θες οχι ομως επιχείρημα...Αν θες επιχειρήματα για αυτό που είπα googlaρε...θα καταλάβεις
Μεταχειρισμενο Colt (1,3) VS Corsa (1,2) 3θ