-

-

καραμαμα και anrestored χωρις να ειναι φρεσκοβαμενο και να έχει και τις γραντζουνιες του -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αυτός άραγε, είχε στυλ που κυκλοφορούσε μ'αυτό?
Αν σε απασχολεί σοβαρά, άκουγε και Μπετόβεν.
-

]

Πιστευω εγινα κατανοητος..
-
Ε, γίνε πιο συγκεκριμένος...
-

Maserati Sebring
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτός άραγε, είχε στυλ που κυκλοφορούσε μ'αυτό?

Αν σε απασχολεί σοβαρά, άκουγε και Μπετόβεν.
Μου θυμίζεις τη φράση του Woody Allen: 'Δεν μπορώ να ακούω Wagner για πολλή ώρα, μου έρχεται επιθυμία να εισβάλλω στην Πολωνία'
-
Αυτή:

Και οι περισσότερες πρόγονοί της...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για μενα στυλατο αυτοκινητο ειναι αυτο που οδηγωντας το και μετα 50 χρονια απο την κατασκευη του θα εκανε τα κεφαλια να γυριζουν και τα ματια να 'ναι γεματα ζηλια και ποθο.
Και ενα τετοιο ειναι,για μενα, μια FERRARI 250 GT CALIFORNIA.Τριλιτρη,ανοιχτη και εβγαζε (το 1960) 280 αγρια αλογατα......το στυλ δεν προκαλλεί απαραίτητα ζήλια, εξαρτάται από το συγκεκριμένο στυλ...
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αν και έχω πεί υπέρ του TalbotLago πιο πάνω, η μια απάντηση είναι πολύ περιοριστική (κάνω ένσταση ).
Συμφωνώ και με άλλα που έχουν αναφερθεί, διαφωνώ με άλλα....
όμως στύλ είναι και με απλή σχεδίαση, ένα τιμόνι και 4 ρόδες να έχεις την αίσθηση ελευθερίας που αποζητάς.
Κάτι τέτοιο...
μια επιλογή.... ανά post έχω γράψει...
οι κανόνες μου έχουν παραθυράκι, σαν τους ελληνικούς νόμους...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτή η μία επιλογή με σκοτώνει
...διάβασε από πάνου!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Αυτή η μία επιλογή με σκοτώνει
Ορίστε λοιπόν η επιλογή μου
Από τα πιο στυλάτα αμάξια νομίζω για την εποχή του και ακόμα και σήμερα
Ελπίζω να είμαι εντός κλίματος γιατί μου φαίνεται πολύ βαριά η λέξη στυλ
πρόσεχε τι βάζεις,δεν αντέχει το φόρουμ τέτοιες ομορφιές,καταρρέει.
-

-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:

1966 Austin Healey 3000
Τούιντ σακάκι, καρό παντελόνι και οι Stones στη διαπασών ....
μπράβο! καλή επιλογή στυλ!
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:

...δεν είναι κακόγουστο αστείο αφού επί τέσσερεις σχεδόν δεκαετίες αναπαράγει στυλ (όχι κατ'ανάγκη μόνο εικαστικά),το οποίο ανεπιτυχώς έχουν βαλθεί να αντιγράψουν τα τελευταία χρόνια όλοι του οι αντίπαλοι.
Μακράν το πιο πολυσυζητήμενο αυτοκίνητο εδώ μέσα (εντάξει ίσως παίζει κάπου εκεί κοντά σε σχόλια και η........Brera) έχει φτάσει στο σημείο να κατηγοριοποιηθούν οι αγοραστές του εν είδει σέκτας.Kλειδώστε το τώρα...ή συνεχίστε να googlαρετε για art deco Delage,Voisin και Bucciali
κύριε 'ιταλέ' δεν κλειδώνει το θέμα, έχουμε και ψηφοφορία στο τέλος! το ξεχάσατε?
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:

καραμαμα και anrestored χωρις να ειναι φρεσκοβαμενο και να έχει και τις γραντζουνιες του -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτή:

Οι πισωκίνητες πρόγονοι σαφώς ναι ...η προηγούμενη προσθοκίνητη και αυτή παντελώς αδιάφορη .
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτή:

συμφωνοι...
άλλα και κάθε προηγούμενος πρόγονος, λεπτότερος, ομορφότερος και πιο στυλάτος γιατί το τωρινό έχει πάρει 'αναβολικά'
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτή:

Οι πισωκίνητες πρόγονοι σαφώς ναι ...η προηγούμενη προσθοκίνητη και αυτή παντελώς αδιάφορη .
με πρόλαβες!
-
Κ@yλα.. Αν και προτιμω τη brera..
Αυτοκίνητα με στυλ?