-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σας δικαιολογώ. Όχι, σας δικαιολογώ! Αν είχατε δει αυτό θα ήσασταν προετοιμασμένοι.
πλεον δε φαινεται..
αν κι εγω το χα δει πολυ καλο βιντεακι
Ελπίζω να πρόλαβε να το σώσει κάποιος.
-
Γιατί να το κάνει private όμως? Έδειχνε τόσο ανάγλυφα πώς παρεμποδίζεται ένας ΠΟ
ο οποίος οδηγεί ένα ΤΙΜΙΟ
αυτοκίνητο από βλάκες με γερμανικά βαπόρια που ενώ πουλάνε μούρη δε γκξέρουνε να οδηγάνε.
Το βίντεο πιστεύω ήταν/είναι μνημειώδες, μέχρι να το δω δεν πίστευα πως μπορεί να υπάρχει στην πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το βίντεο πιστεύω ήταν/είναι μνημειώδεςβασικα ηταν ενας υμνος της καθολικης Γερμανικης υπεροχης σε ολα τα επιπεδα, γιαυτο και το απεσυρε
-
εμενα με ενοχλουν επειδη δε μπορω να βλεπω τι γινεται πιο μπροστα και επειδη εχουν πολυ ψηλα τα φαναρια τους και με στραβωνουν
κατα τα αλλα no problem bro, οπως τη βρισκει κανεις
Ντάξει έχεις ένα δίκιο αλλά και πάλι είναι πολύ καλύτερα από το να έχεις κάνα επαγγελματικό ή κάνα λεωφορείο μπροστά σου. Πάντως ακόμα και για 5-10 φορές που θα χρησιμοποιήσεις (τις όποιες) off-road δυνατότητες ενός suv, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχεις αυτό το option. Από τη στιγμή μάλιστα που σε κάποια από αυτά δεν θυσιάζεις και πολλά από την οδική συμπεριφορά του αντίστοιχου sedan. Σιγά τη διαφορά που έχει ένα Tiguan από ένα Passat ή ένα Q5 από ένα Α4.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
εμενα με ενοχλουν επειδη δε μπορω να βλεπω τι γινεται πιο μπροστα και επειδη εχουν πολυ ψηλα τα φαναρια τους και με στραβωνουν
κατα τα αλλα no problem bro, οπως τη βρισκει κανεις
Ντάξει έχεις ένα δίκιο αλλά και πάλι είναι πολύ καλύτερα από το να έχεις κάνα επαγγελματικό ή κάνα λεωφορείο μπροστά σου. Πάντως ακόμα και για 5-10 φορές που θα χρησιμοποιήσεις (τις όποιες) off-road δυνατότητες ενός suv, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχεις αυτό το option. Από τη στιγμή μάλιστα που σε κάποια από αυτά δεν θυσιάζεις και πολλά από την οδική συμπεριφορά του αντίστοιχου sedan. Σιγά τη διαφορά που έχει ένα Tiguan από ένα Passat ή ένα Q5 από ένα Α4.
μεγαλη διαφορα εχει, ειδικα σε σημεια που το βαρος παιζει ρολο (στροφες/φρενα). Απο εκει και περα αν θες να πατας και λιγο εκτος παιρνεις suv, αν δε προκειται ποτε να το κανεις γιατι να φορτωθεις το επιπλεον βαρος/ογκο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το βίντεο πιστεύω ήταν/είναι μνημειώδες
βασικα ηταν ενας υμνος της καθολικης Γερμανικης υπεροχης σε ολα τα επιπεδα, γιαυτο και το απεσυρε
Γαλλικό οδηγούσε , στο shitroen forum νομίζω είχε ποστσαριστεί
Sent from my LG-P500
-
Το βίντεο πιστεύω ήταν/είναι μνημειώδες
βασικα ηταν ενας υμνος της καθολικης Γερμανικης υπεροχης σε ολα τα επιπεδα, γιαυτο και το απεσυρε
Γαλλικό οδηγούσε , στο shitroen forum νομίζω είχε ποστσαριστεί
Sent from my LG-P500
το ειδα το βιντεο, διαφημιση των Γερμανων ηταν
-
Πάλι με απατά η μνήμη μου?
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μεγαλη διαφορα εχει, ειδικα σε σημεια που το βαρος παιζει ρολο (στροφες/φρενα). Απο εκει και περα αν θες να πατας και λιγο εκτος παιρνεις suv, αν δε προκειται ποτε να το κανεις γιατι να φορτωθεις το επιπλεον βαρος/ογκο?
Οι διαφορές είναι αμελητέες για το 80% των οδηγών των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Η επιλογή των μοντέλων δεν ήταν καθόλου τυχαία! Βάρκα στο γυαλό το Passat, βάρκα στο γυαλό και το Tiguan. Το αυτό και για τα A4-Q5. Καλά κάτι Rav4, CRV, QQ κτλ δεν τα βάζω στην εξίσωση γιατί τα αντίστοιχα sedan τους είναι εξίσου αστεία!
Πάω να ρίξω καμιά βουτιά με το σκονισμένο suv μου...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Γιώργο (sv2), που θεωρείς καλύτερο το καγιεν απο το τουαρεγκ (ειδικά της πρώτης γενιάς) η απο την x5m η απο την τωρινη μκλας; Χωρίς ειρωνεία η ερώτηση, απλά θα ήθελα να δω τα κριτήρια που σε οδηγούν να το αναγνωρίζεις ως το καλύτερο που είχες.
Πασχο, απο τα ιταλικά μόνο οι λάμπο αξίζουν. Και λίγο η f40. Λίγο όμως.
Cayenne vs Touareg.Το Cayenne έχει μιά πιό σφιχτή αίσθηση και στην άσφαλτο σε στροφιλίκι στέκεται καλύτερα,γέρνει λιγότερο.Είναι και θέμα γούστου.Εσωτερικά το ένα θυμίζει Phaethon και το άλλο 911.
Cayenne vs X5.Το Χ5 είναι εξαιρετικό στην άσφαλτο αλλά εκτός δρόμου απλά δεν υπάρχει.....
Cayenne vs ML. H ML δείχνει πιό χαλρή και αυτή στην άσφαλτο.Εκτός δρόμου είναι εξαιρετική μόνο αν την παραγγείλεις με το off road πακέτο με αεραναρτήσεις και κοντές σχέσεις οι οποίες στο Cayenne 1 και fl είναι στάνταρ.Τώρα στα καινούργια καταργήθηκαν αλλά ουσιαστικά δεν χρειάζονταν λόγω νου νέου 8τάχυτου tiptronic.
Πρόκειται γιά ένα όχημα που εκτός δρόμου κάνει παπάδες και εντός συναγωνίζεται μιά Carrera......τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Μιλάμε γιά έναν πρωταθλητή στο δέκαθλο και όχι σε ένα αγώνισμα μόνο....Οσο για τα Ιταλικά οι Λάμπο μέχρι και την Μούρτσι ήταν πολύ χάλια σε σχέση με Φερράρι ίδιας χρονολογίας. Στην Γκαλάρδο βελτιωθήκανε και ελπίζω η νέα να είναι άψογη.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Eσύ που δεν είσαι μ@λ@κ@ς νεοέλληνας και μαμόθρεφτο του μπαμπάκα θεωρείς ότι το βιοτικό επίπεδο του μέσουν έλληνα είναι καλύτερο απ του μέσου αμερικανού που δεν μπορεί να πάρει μερκ και εμείς εδώ τα καναναλώνουμε σωρηδών με δάνεια για εφέ.
Για πάνε ζήτα απ την τρόικα κάνα δις να πληρώσουμε συντάξεις και χαραμοφάηδες κι μετά αυτοκτόνα.Κοντολογίς εμείς καταναλώνουμε μερκ γιατί τα φυσάμε και οι αμερικάνοι λεξους γιατί δεν τους φτάνουν τα λεφτά για μερκ
Για κούνα το κεφάλι λίγο και βρες άλλο συλλογισμό που να στέκεται.Οταν λέω πείνα δεν εννοώ τον πατέρα σου νηστικό βλάκα ε βλάκα.
Εννοώ ότι γενικά ο ελληνας ακόμα κι όταν κάνει λεφτά από εποχής πολέμου που πέρασε κακουχίες έχει απωθημένο το αμάξι για εφέ.
Το ίδιο συμπεριφέρετε και στο σούπερ μάρκετ,φοστώνει τα καρότσια στο έλεος λες και θα κλείσουν τα μαγαζιά ή θα έρθει πόλεμος.
Ο αμερικάνος δεν έχει τέτοιες ψυχολογικές ανυσηχίες γιατί δεν πέρασε ούτε πόλεμο ούτε εμφύλιο ούτε κατοχή και πείνα γι αυτό και βλέπει το αμάξι καθαρά πρακτικά και τεχνοκρατικά σε σχέση με μας που είναι το ίματζ μας.
Το κατάλαβες ή θες περαιτέρω ανάλυση για κάθε σειρά που γράφουμε?
Αλλά που να καταλάβεις τι λέει ο άλλος τέτοι μαμόθρεφτο που είσαι,όταν σας αγοράζουν τα bmw οι πατεράδες σας ζείτε σε δικό σας κόσμοΠόσες μαλακίες μπορεί να πει κάποιος για να δικαολογήσει τις παπαριές του.
Εδώ μάθαμε ότι οι Αμερικάνοι δεν είναι καταναλωτικοί ούτε έχουν ροπή στον εντυπωσιασμό.
Όσον αφορά στο αν καταλαβαίνω ή όχι, δεν έχει καμία σχέση με το αν είμαι μαμόθρευτος ή μου αγόρασε BMW ο μπαμπάς μου. Μια χαρά μπορούν να ισχύουν αυτά και εσύ να εξακολουθείς να λες μαλακίες.
Πόσο μαλάκας όμως μπορεί να είσαι για να βγάζεις συμπέρασμα για την ηλικία μου, τη μόρφωση και την εργασία μου από το γεγονός και μόνο του ότι αναφέρω τον πατέρα μου, σε σημείο που να με λες μαμόθρευτο και να λες ότι μου αγοράζει αυτοκίνητα ο πατέρας μου.
Πόσο κομπλεξικός μαλάκας μπορεί να είσαι γενικότερα;
Πες μας πάλι για τα γερμανικά υποβρύχια που γέρνουν τώρα βλάκα.
Πολύ ασχολήθηκα. Καμιά φορά πρέπει να ασχολείται κάποιος και με τις κατσαρίδες όμως, αλλιώς γεμίζει ο τόπος...
-
Καλά όσοι δεν το είδατε δεν χάσατε τίποτα.
Φανταστείτε τον Ραπτόπουλο με μαλλιά και να οδηγεί για πρώτη φορά σε βουνό. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Καλά όσοι δεν το είδατε δεν χάσατε τίποτα.
Φανταστείτε τον Ραπτόπουλο με μαλλιά και να οδηγεί για πρώτη φορά σε βουνό.Α ρε μπαγασάκο
-
Μιας και εξέφραση άποψη για τα SUV:
Προφανώς και είναι μια χαρά αυτοκίνητα. Προφανώς και έχουν δυνατότητες εκτός δρόμου(κάποια αξιοσημείωτα καλές) και είναι γρήγορα, άνετα, ποιοτικά και καλά στο δρόμο. Το πρόβλημα είναι ότι το target group οτυς θα έπρεπε να είναι πολύ μικρότερο από αυτό που είναι και, για να απαντήσω στον stefan147, υπάρχει πρόβλημα με τη νοοτροπία πολλών από τους κατόχους.ΥΓ: Ζώ για τη μέρα που θα πηγαίνεις να πάρεις Golf και η μάνα/κοπέλα/γυναίκα σου θα σου λέει 'με τίποτα'
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ΥΓ: Ζώ για τη μέρα που θα πηγαίνεις να πάρεις Golf και η μάνα/κοπέλα/γυναίκα σου θα σου λέει 'με τίποτα'
είχα πάει να το πάθω αυτό , μιας και έγινε η προσπάθεια να πάρω x3, αλλά φυσικά αντιστάθηκα , την επομένη φόρα μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Το χειροτερο αμαξι ειναι το δικο μου.
Το παλιαμαξο 200.000 χιλιομετρα και περα απο τα προβλεπομενα το μονο που εχει αλλαχθει ειναι 3 φορες γρυλοι παραθυρων,
Ακομα και αυτη η παλισκαστρα |(αυτη η ελλεεινη η απλη η χαρτινη),ακομα και αυτη δεν εχει αλλαχτει.
Ουστ γερμανικα κωλαμαμαξα,αν ξαναπαρω γερμανικο να μου κοπει το χερι...To δικο σου ειναι τσεχικο.- και καλα θα κανεις να μην παρεις γερμανο.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Οι διαφορές είναι αμελητέες για το 80% των οδηγών των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Η επιλογή των μοντέλων δεν ήταν καθόλου τυχαία! Βάρκα στο γυαλό το Passat, βάρκα στο γυαλό και το Tiguan. Το αυτό και για τα A4-Q5. Καλά κάτι Rav4, CRV, QQ κτλ δεν τα βάζω στην εξίσωση γιατί τα αντίστοιχα sedan τους είναι εξίσου αστεία!
Πάω να ρίξω καμιά βουτιά με το σκονισμένο suv μου...
βαρκα στο γυαλο τα πασσατ και α4? αρ γιου κιντινγκ μι?
Νοτ ατ ολ!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το χειροτερο αμαξι ειναι το δικο μου.
Το παλιαμαξο 200.000 χιλιομετρα και περα απο τα προβλεπομενα το μονο που εχει αλλαχθει ειναι 3 φορες γρυλοι παραθυρων,
Ακομα και αυτη η παλισκαστρα |(αυτη η ελλεεινη η απλη η χαρτινη),ακομα και αυτη δεν εχει αλλαχτει.
Ουστ γερμανικα κωλαμαμαξα,αν ξαναπαρω γερμανικο να μου κοπει το χερι...To δικο σου ειναι τσεχικο.- και καλα θα κανεις να μην παρεις γερμανο.
Τσεχικη συναρμολογηση με γερμανικα υλικα...συνδιασμος που σκοτωνει
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
...Οσο για τα Ιταλικά οι Λάμπο μέχρι και την Μούρτσι ήταν πολύ χάλια σε σχέση με Φερράρι ίδιας χρονολογίας. Στην Γκαλάρδο βελτιωθήκανε και ελπίζω η νέα να είναι άψογη.
Ευχαριστώ για την τεκμηριωμένη απάντηση.
(Τα σχόλια περί ανωτερότητας Λαμπο vs Φεράρι κλπ γράφονται περισσότερο προς το φίλτατο Realzeus παρά αποτελούν άποψη/γνώμη. Άλλωστε δεν έχω και κάποια προσωπική εμπειρία να παραθέσω περί αυτών.)
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
...
ΥΓ: Ζώ για τη μέρα που θα πηγαίνεις να πάρεις Golf και η μάνα/κοπέλα/γυναίκα σου θα σου λέει 'με τίποτα'Μπαα, αυτό δεν είναι τίποτα. Η πληγή η μεγάλη είναι να έχεις πάρει το GTI και η φίλη σου να σου λέει: 'με τόσα λεφτά γιατί δεν έπαιρνες την 116?'...
Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .