-
Πφου!!!!!!!! Τι με ρίγες και καρό στην οροφή και στο πατωμα, τι 'αρειανό' RS, τι 'βαψτο μπλε' Gordini? Δεν το αντεχω! Θα ξαναμπώ στο topic όταν θα εμφανιστεί η επόμενη γενιά! Τραγικότατο το έκαναν σε εμφάνιση!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλάαααααα
Κάτσε να μπει ο νέος 1.2 Tce Energy με τα 115 άλογα και τα 19 κιλά ροπή να τρέχεται και τα λέμε τότες
Χάλι είναι πάντωςλέω οτι είναι κιτς και μου λες... 'καλλαααα θα έχει όμως δυνατό μοτέρ...' διάλογος κουκουρούκου
και στην τελική ποιοι θα τρέχουν ? εγώ πάντως όχι , όπως πήγαινα θα πηγαίνω... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλάαααααα
Κάτσε να μπει ο νέος 1.2 Tce Energy με τα 115 άλογα και τα 19 κιλά ροπή να τρέχεται και τα λέμε τότες
Χάλι είναι πάντωςλέω οτι είναι κιτς και μου λες... 'καλλαααα θα έχει όμως δυνατό μοτέρ...' διάλογος κουκουρούκου
και στην τελική ποιοι θα τρέχουν ? εγώ πάντως όχι , όπως πήγαινα θα πηγαίνω...πλάκα κάνουμε λέμε
Αφού δεν βλέπετε το αμάξι
Θα τρέχουμε να σωθουμε όταν θα το βλέπουμε και δεν θα μπορούμε να του ξεφύγουμε με το μοτέρ που θα φοράει -
εμένα δεν μου φαίνεται κακό... ειδικά η έκδοση γκορντίνι... δεν το αγόραζα σίγουρα αλλά δεν έχω πρόβλημα να το βλέπω... και όταν κουραστώ ... γκαζάκι και μην το είδατε το ρενο...
-
Τα μπροστά φώτα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα πίσω...
-
Το RS τουλάχιστον με αυτούς τους χρωματισμούς δεν μου αρέσει, το Gordini αντίθετα μου αρέσει!
Μερικές photos ακόμη του Gordini:
Edit:
Και ένα άρθρο του Autotriti με στοιχεία για το νέο Twingo:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 101332.asp
-
Μερικές φωτογραφίες ακόμη:
-
Το παρακαναν με τα φαναρια,ποσα φωτα ρε γμτ βαλατε? Ουτε νταλικα δεν εχει τοσα φωτα. Το ταμπλω ειναι αποτυχια ,σαν σκεπη απο γκαραζ το εκαναν να φαινεται.
-
τα πρωτα δειγματα του νεου σχεδιαστη ειναι
-
Δεν είναι Laurens van den Acker αυτό. Οι τύποι στο video http://www.youtube.com/watch?v=cv0knXl2PDc το επιμελήθηκαν όπως ομολογούν , επηρεασμένοι απ' την νέα σχεδιαστική ταυτότητα.
-
Μόνο τα concept Dezir, Capture, R-Space και Frendzy είναι του Van den Acker και δεν είναι καθόλου κακά δείγματα. Το Clio IV λογικά θα είναι το 1ο μοντέλο παραγωγής που θα φέρει την υπογραφή του.
-
Ο χρήστης itstolis έγραψε:
Δεν είναι Laurens van den Acker αυτό. Οι τύποι στο video http://www.youtube.com/watch?v=cv0knXl2PDc το επιμελήθηκαν όπως ομολογούν , επηρεασμένοι απ' την νέα σχεδιαστική ταυτότητα.Μόνο τα concept Dezir, Capture, R-Space και Frendzy είναι του Van den Acker και δεν είναι καθόλου κακά δείγματα. Το Clio IV λογικά θα είναι το 1ο μοντέλο παραγωγής που θα φέρει την υπογραφή του.
Μισο λεπτο , στο βιντεο λεει > we took advantage of Laurens van den Acker arrival in 2010 to integrate the new visual identity
επισης τα
twingo
fredzy
rspace
capture
εχουν την ιδια πρόσοψη μεταξυ τους ειστε σιγουροι οτι η πρόσοψη του twingo δεν ειναι του den acker ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
... εχουν την ιδια πρόσοψη μεταξυ τους ειστε σιγουροι οτι η πρόσοψη του twingo δεν ειναι του den acker ?Φανταζομαι πως δεν θα ήθελε να βαλει την πρώτη υπογραφή του σε facelift παραγωγής. Εμπνευσμένο απο σχέδια του είναι αλλα πιθανότερο δουλειά σχεδιαστικής ομάδας κάτω απο την καθοδήγηση του.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Το ταμπλω ειναι αποτυχια ,σαν σκεπη απο γκαραζ το εκαναν να φαινεται.Νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο με το τωρινό.
Κατά τ' άλλα, εξακολουθεί και μ' αρέσει πολύ και ειδικά αυτό.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μόνο τα concept Dezir, Capture, R-Space και Frendzy είναι του Van den Acker και δεν είναι καθόλου κακά δείγματα. Το Clio IV λογικά θα είναι το 1ο μοντέλο παραγωγής που θα φέρει την υπογραφή του.Ακριβώς, έχει αναφερθεί κατά την παρουσίαση του DeZir ότι το πρώτο αμάξι παραγωγής που θα επιμεληθεί και θα έχει το νέο 'DNA', θα είναι το Clio 4.
Το πίσω μέρος του Twingo πάντως το πέτυχαν. Το μπροστά το μπούκωσαν προσπαθώντας να βάλουν όλα τα στοιχεία απ' το DeZir (τα στρόγγυλα φανάρια για παράδειγμα, υπάρχουν και στο DeZir, πολύ πιο κομψά φυσικά, γιατί μιλάμε και για άλλο μέγεθος). Αν δούμε στα πρωτότυπα του Van den Acker έχουν όλα το νέο Family Look, αλλά διαφοροποιούνται κατά πολύ και πολύ επιτυχημένα μπορώ να πω. Νομίζω θα κάνει εξαιρετική δουλειά στα νέα μοντέλα.
-
Στο Twingo απλά προσπάθησαν να περάσουν την εταιρική ταυτότητα των 4 πρωτοτύπων. Πάντως θυμίζει Renault από τα παλιά η διχογνωμία. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει καθόλου, σε άλλους αρέσει μπροστά, σε άλλους πίσω.Σίγουρα έχει πιο δυνατό χαρακτήρα από την 1η γενιά. Το αν αρέσει ή δεν αρέσει θα φανεί από την πωλήσεις του, όχι βέβαια εν Ελλάδει γιατί τα 20-30-40 κομμάτια που πουλάει ανα μήνα θα συνεχίσει να τα πουλάει, αν όχι και να τα ανεβάσει. Οπως επίσης να σημειωθεί ότι το εσωτερικό του έχει πολύ αναβαθμισμένα υλικά και ποιότητα.
-
Στο Twingo απλά προσπάθησαν να περάσουν την εταιρική ταυτότητα των 4 πρωτοτύπων. Πάντως θυμίζει Renault από τα παλιά η διχογνωμία. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει καθόλου, σε άλλους αρέσει μπροστά, σε άλλους πίσω.Σίγουρα έχει πιο δυνατό χαρακτήρα από την 1η γενιά. Το αν αρέσει ή δεν αρέσει θα φανεί από την πωλήσεις του, όχι βέβαια εν Ελλάδει γιατί τα 20-30-40 κομμάτια που πουλάει ανα μήνα θα συνεχίσει να τα πουλάει, αν όχι και να τα ανεβάσει. Οπως επίσης να σημειωθεί ότι το εσωτερικό του έχει πολύ αναβαθμισμένα υλικά και ποιότητα.Θα διαφωνήσω. Το πλεόν διαχρονικό look το έχουν τα vw με smooth αλλαγές σε κάθε γενιά. Εξάλλου, το γράφουν και τα περιοδικά.
-
Οπως το up ας πούμε που είναι σαν χαρτοκούτι με παράθυρα και εσωτερίκο ίδιο με το Cinquecento του '95! Βέβαια το Cinque ήταν και μπροστά για την εποχή του και το προσβάλουμε!
-
Οπως το up ας πούμε που είναι σαν χαρτοκούτι με παράθυρα και εσωτερίκο ίδιο με το Cinquecento του '95! Βέβαια το Cinque ήταν και μπροστά για την εποχή του και το προσβάλουμε!Μπα! Μην το λες! Το Cinque για μένα ήταν ... 'α'κίνητο' ή ... 'ετερο'κίνητο και όχι 'αυτο'κίνητο! Στους 12 μήνες που το είχα τοτε ... τους 6 με καθημερινή 'βοήθεια' απο την αντιπροσωπία το κινούσα!
Ευτυχώς που άλλαξαν οι εποχές και πέρασαν τα χρόνια και πλέον ... φτηνό μικρό δεν σημαίνει και ... 'ακίνητο'!
Και καλύτερα τωρα πλέον να κολάω σε θέματα εμφάνισης και στυλ παρα σε πιο ουσιαστικά θέματα. -
Renault Twingo 2012