-
Το νέο Renault Twingo 2012
-
-
-
Συμπαθητικο!
-
Αίσχος είναι. Αθλιο είναι. Ασχημο είναι.
-
Κλειδώστε το αυτό το τοπικό να μην το βλέπουμε αυτό το έκτρωμα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κλειδώστε το αυτό το τοπικό να μην το βλέπουμε αυτό το έκτρωμαΆμα βγει στους δρόμους, πως θα το κλειδώσεις;
-
Τι ατελείοτος εμετός είναι αυτό το πράμα;;;;;;;; Συγγνώμη για την έκφραση άλλα δεν βλέπεται με τίποτα. Είναι άθλιο.
Κρίμα για τη Renault γιατί τώρα δεν πιάνει σε τίποτα τις Peugeot, Renault. Πόσο μάλλον τις VW, Opel. Ακόμα και τα Seat είναι ωραιότερα πλέον. Μετά το Latitude ήρθε και τούτο και γίναν... {Ευτυχώς το Latitude δεν έρχεται από τα μέρη μας} -
Αν εξαφανιστούν τα 2 εμετικά στρογγυλα φωτιστικά είναι πολύ καλύτερο. Αλήθεια τί είναι αυτά? Προβολείς ομίχλης ή μεσαία σκάλα? Αν είναι προβολείς ομίχλης θα φάμε ΤΟ στράβωμα της αρκούδας με όλους τους κάγγουρες που θα τους ανάβουν.
-
Μαλλον μεγαλη σκαλα, δε νομιζω να επιτρεπονται ομιχλης σε τετοιο υψος...
-
Eίστε πολύύ υπερβολικοί. ( Ευθύμη, εσύ εξαιρείσαι )
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αίσχος είναι. Αθλιο είναι. Ασχημο είναι.Σε διαβαζω τοσα χρονια τωρα..Βρε ανθρωπε μια ,ΜΑ ΜΙΑ φορα δε συμφωνησαμε σχετικα με ΕΝΑ αμαξι που να αρεσει και στους 2 μας..
Καλο ειναι.. -
Αυτό είναι αλήθεια αλλα δεν πειράζει! Θα κανονίσουμε να πάμε σε καμιά αντιπροσωπία παρέα!!!
-
Από το ύψος και το μέγεθος προφανώς είναι φώτα πορείας, αλλιώς τρία πουλάκια κάθονταν. Εμένα πάντως μ'αρέσει αρκετά, το βρίσκω καλή ανανέωση μετά την αδιάφορη μάσκα του τωρινού (που έχει όμως ωραίο πισινό). Αν αυτό σας προκαλεί τόσο μεγάλη αηδία τότε το Juke θα έπρεπε να σας προκαλεί επιληψία. Πιό πολύ για αντιγραφή του Yeti πάντως φέρνουν τα φώτα. Τη φωτό τη βρήκα στο σάιτ του Top Gear και δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες όψεις.
-
Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ!Δε ξερω ισως ειναι η ματια που του ριχνεις.Επικεντρωσα το βλεμα μου προς το πανω μερος δηλαδη στα 2α φωτιστικα φωτα αλλα οταν το επικεντρωσα στη μασκα ειπα παναγια μου.
-
Και ομίχλης μπορεί να είναι. Υπήρξαν και υπάρχουν αυτοκίνητα που τα είχαν ενσωματωμένα στα κυρίως φαναρια τους και όχι χαμηλά στον προφυλακτήρα. Αυτό που θυμάμαι το 307 πρώτης γενιάς.
Ιδίως στο Juke αλλα και στο Yeti αυτά τα φαναρια στην μέση του πουθενά δεν μου κάθονται και πολύ ωραία. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό είναι αλήθεια αλλα δεν πειράζει! Θα κανονίσουμε να πάμε σε καμιά αντιπροσωπία παρέα!!! -
δε με χαλναει...
-
ωραιο φεισλιφτακι, τωρα αυτο με τα πολλα φωτα μου κανει λιγο προσπαθεια να γεμισει η λαμαρινα οπτικα ερεισματα για να ξεχναμε οτι το τιμημα των χωρων κ των αεροσακων ειναι τα πανυψηλα χαμηλης αποστασης απτο εδαφος ασχημα ατσουμπαλα παιδοβουβαλα που οι ιδιοι ονομαζουμε αυτοκινητο του σημερα.
-
Το κοπι τι πιτα.
Renault Twingo 2012