-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Diesel rulezzzzz!Θύμισε μου να σε δειρω σε κανα μιτινγκ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Diesel rulezzzzz!
Θύμισε μου να σε δειρω σε κανα μιτινγκ...
WTF?
Όποτε ρίχνω τρολιά σε dieselοθέματα, όλοι θέλουν να με δείρουν!
Τουλάχιστον θα κεράσεις καφέ; Γιατί ο Ακατανόμαστος, θα με κερνούσε καφέ (από το μηχάνημα, δεν είμαστε και για έξοδα... ) και μετά θα με έδερνε!
-
α..καλα..χαμαπρι δεν πηρα οτι εριξες τρολια..ατιμη ζεστη..υπολειτουργω..
-
Το ξέρω
Εγώ είμαι τσιπης θα σε δειρω και μετά θα μου τα πληρώσεις
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
α..καλα..χαμαπρι δεν πηρα οτι εριξες τρολια..ατιμη ζεστη..υπολειτουργω..Οι λέξεις κλειδιά είναι:
-Diesel rulezzz! ( -
Για κάνετε τακτικά report για τα diesel -και τα συνεργεία- της Ρενό, γιατί υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αγοραστές
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κωσταρα,μην ανησυχεις ρε.καποια μαλακια θα εκαναν στο συνεργειο.αν δεις οτι δεν παρουσιαζει λειτουργικο προβλημα,αλλα παρολα αυτα συνεχιζει να αναβει λαμπακι,τοτε γραψτο εκει που δεν πιανει μελανι κ περ αποφαση οτι μπηκε μεσα του το πνευμα των χριστουγεννων .highfidelity,δεν εχει σχεση με τα πετρελαιοκινητα..μαλλον τα γαλλακια ειναι λιγο ευαισθητουλια..5 πετρελαιοκινητα που εχουμε στην οικογενεια(3 ιαπωνικα,1 γερμανοαμερικλανικο κ 1 κορεατικο),δεν εχουν παρουσιασει ποτε προβλημα..
Δε νομίζω πως τίθεται θέμα ευαισθησίας λόγω προέλευσης. Κάτι δεν πάει καλά με το πετρέλαιο που είναι στο ρεζερβούαρ του Twingo ή απλά δεν λύθηκε όπως έπρεπε το πρόβλημα την πρώτη φορά.
-
ραιντ
που το πατε για σερβις το κρουασαν? -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Red_monster, σίγουρα δεν το έγραψα για να σε στεναχωρήσω!Για βενζινάδικο κοντά στις περιοχές που ψάχνεις, κοίτα το παρακάτω, είναι γνωστό και φτηνό:
http://www.vrisko.gr/details/dd_1_h0j1i ... F%83%CE%B7
Βάζω χρόνια βενζίνη από εκεί γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου, έχω δει πολλούς ταρίφες και φορτηγατζήδες να γεμίζουν και δεν έχω ακούσει στραβές για νοθείες κτλ. Αν ξέρει άλλος κάτι καλό εκεί κοντά που αναφέρει ο red με ενδιαφέρει κι εμένα.
xaxaxaxaxaxxaxaxaxa
Μαλλον δε θα ξερεις την ιστορια μου.. Γενικα στο προηγουμενο μου ειχα τοσες βλαβες που 'εψαχνα' να του κανω κι αλλες.. Σε μια απεργια εβαλα απο κει και μου χτυπησε λαμπακι αμεσα.Στην επομενη απεργια ειχα κανα 2 μηνες να πατησω συνεργειο και λεω κατσε να βαλω στον δικο μου να παω αυριο απ το γιαννη να μου σβησει τη βλαβη... Κατι παραπανω απο 200000000% ημουν σιγουρος και βεβαια δεν εκανα λαθος με τετοιο μηδενικο σφαλμα..
Εν πασει περιπτωσει δεν ξερω τι λεει απο τοτε ο κυριος,κι αλλοι γνωστοι μου ειχαν θεματα μεχρι πριν κανα 6μηνο+ και βεβαια νομιζω δεν ειναι εταιρικο.Επιπλεον το οτι γεμιζουν εκει φορτηγα εμενα μου λεει το αντιθετο απο εσενα,κακο δλδ,εξαρταται και τι χρησης φορτηγο ειναι.. Ασε που ειναι τρελο περασμα με απειρη κινηση και εθνικη στα επομενα 500 μετρα.. -
Το νου σας γενικά σε αυτόν...η τιμές του είναι ύποπτα χαμηλές για Shell. Εγώ όταν δεν βάζω BP λόγω κάρτας, βάζω στις 2 Shell στην Ηρακλείου πριν (ή μετά) τη γέφυρα της Α.Ο.
-
Σωστος η αλλιως bp στο συντριβανι αν και πολυ τσιμπημενος ο ουστης..
-
Α η κάρτα μου πάει με τα λίτρα οπότε δεν κοιτάω τιμές εάν πρόκειται για BP. Βέβαια όλοι αυτοί είναι οκ στην αμόλυβδη...για diesel που ξεκίνησε η κουβέντα δεν ξέρω τι παίζει.
-
ρε παιδια μπας και ειναι το DPF που θελει καθαρισμα......για δειτε το manual μηπως καποιο λαμπακι εχει διπλη λειτουργια η ο συνδυασμος τους σημαινει κατι αλλο. Αντε το μια βολτα Α.Ο. να ξεμπουκωσει λιγο ....ειναι και υποπτα τα χιλιομετρα, για αυτο το λεω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Red_monster, σίγουρα δεν το έγραψα για να σε στεναχωρήσω!
Για βενζινάδικο κοντά στις περιοχές που ψάχνεις, κοίτα το παρακάτω, είναι γνωστό και φτηνό:
http://www.vrisko.gr/details/dd_1_h0j1i ... F%83%CE%B7
Βάζω χρόνια βενζίνη από εκεί γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου, έχω δει πολλούς ταρίφες και φορτηγατζήδες να γεμίζουν και δεν έχω ακούσει στραβές για νοθείες κτλ. Αν ξέρει άλλος κάτι καλό εκεί κοντά που αναφέρει ο red με ενδιαφέρει κι εμένα.
xaxaxaxaxaxxaxaxaxa
Μαλλον δε θα ξερεις την ιστορια μου.. Γενικα στο προηγουμενο μου ειχα τοσες βλαβες που 'εψαχνα' να του κανω κι αλλες.. Σε μια απεργια εβαλα απο κει και μου χτυπησε λαμπακι αμεσα.Στην επομενη απεργια ειχα κανα 2 μηνες να πατησω συνεργειο και λεω κατσε να βαλω στον δικο μου να παω αυριο απ το γιαννη να μου σβησει τη βλαβη... Κατι παραπανω απο 200000000% ημουν σιγουρος και βεβαια δεν εκανα λαθος με τετοιο μηδενικο σφαλμα..
Εν πασει περιπτωσει δεν ξερω τι λεει απο τοτε ο κυριος,κι αλλοι γνωστοι μου ειχαν θεματα μεχρι πριν κανα 6μηνο+ και βεβαια νομιζω δεν ειναι εταιρικο.Επιπλεον το οτι γεμιζουν εκει φορτηγα εμενα μου λεει το αντιθετο απο εσενα,κακο δλδ,εξαρταται και τι χρησης φορτηγο ειναι.. Ασε που ειναι τρελο περασμα με απειρη κινηση και εθνικη στα επομενα 500 μετρα..Αν ηταν εταιρικο Shell θα ειχε σαν επωνυμια Ερμης ή Μυρτεα .
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το νου σας γενικά σε αυτόν...η τιμές του είναι ύποπτα χαμηλές για Shell. Εγώ όταν δεν βάζω BP λόγω κάρτας, βάζω στις 2 Shell στην Ηρακλείου πριν (ή μετά) τη γέφυρα της Α.Ο.Αυτα ειναι καλα ....πολυ καλα βενζιναδικα γιατι ειναι εταιρικα.
-
ρε παιδια μπας και ειναι το DPF που θελει καθαρισμα......
Xτε μίλαγα με έναν συνεργειατζή. Γουστάρω μου έλεγε, τώρα με το πετρέλαιο θα ανοίξουν οι δουλειές σε κανά χρόνο. Τα φίλτρα θα θέλουν συνέχεια ξεβούλωμα.
Diesel rulezzzz!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Το νου σας γενικά σε αυτόν...η τιμές του είναι ύποπτα χαμηλές για Shell. Εγώ όταν δεν βάζω BP λόγω κάρτας, βάζω στις 2 Shell στην Ηρακλείου πριν (ή μετά) τη γέφυρα της Α.Ο.
Αυτα ειναι καλα ....πολυ καλα βενζιναδικα γιατι ειναι εταιρικα.
Δεν πρέπει να είναι εταιρικά. Franchise είναι. Έχω εδώ αποδείξεις και οι επωνυμίες τους δεν είναι ίδιες με των εταιρικών.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
ρε παιδια μπας και ειναι το DPF που θελει καθαρισμα......
Xτε μίλαγα με έναν συνεργειατζή. Γουστάρω μου έλεγε, τώρα με το πετρέλαιο θα ανοίξουν οι δουλειές σε κανά χρόνο. Τα φίλτρα θα θέλουν συνέχεια ξεβούλωμα.
Diesel rulezzzz!
Το μονο που θα ανοιξει ειναι ..........κατα τον Οκτωβρη που θα εξισωθουν οι φοροι σε κινηση και θερμανση και βεβαια θα πρεπει να εξαφανισθει το θερμανσης και οι λεβητες μας θα ξαναγινουν ασπροι απο μαυροι! Οποιος βαζει V-Power απο εταιρικο δεν διατρεχει ΚΑΝΕΝΑΝ φοβο....ο συνεργειατζης ας φυλαει την ορεξη του για αλλα σπορ, τα φιλτρα η ΜΑΝΝ ας ειναι καλα τα αλλαζουμε και μονοι μας. Αρκετα σε αυτη την χωρα , για τιποτα δεν ειναι ικανη, επρεπε να ερθουν 2 μνημονια για να εχουμε καθαρο πετρελαιο....Αν γυρναγε η χωρα σε πετρελαιο οι μονοι που θα χαναν ειναι τα δυιλιστηρια και οι λαθρεμποροι. Μεχρι και τους παππαδες επιστρατευσαν να μας πεισουν οτι ειναι το καυσιμο του σατανα!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δε νομίζω πως τίθεται θέμα ευαισθησίας λόγω προέλευσης. Κάτι δεν πάει καλά με το πετρέλαιο που είναι στο ρεζερβούαρ του Twingo ή απλά δεν λύθηκε όπως έπρεπε το πρόβλημα την πρώτη φορά.
εννοειται.εκανα πλακα στα λεγομενα του highfidelity.κ εγω,οπως,εγραψα αλλωστε,πιστευω οτι κατι δεν παει καλα με το καυσιμο στο ντεποζιτο..δεν εξηγειται αλλιως.
κ θα τραβουσα κ μια ωραια καταγγελια..υ.γ.
αυτα που λενε οι συνεργειατζηδες στο ελλαδισταν ειναι πραγματικα για γελια..εμαθε το μογγολο για τα πετρελαια κ διαδιδει οτι θα βγαλουν προβληματα ..επαναλαμβανω,5 πετρελαιοκινητα οχηματα,γυρω στα 300κ χλμ ολα μαζι,ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
τοσο που λεω να παμε για 6ο στην οικογενεια.. -
αν δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα με 300.000κμ πότε μπορείς??
οκ δεν είναι 7 κικιζεικες ζωές αλλά κάτι γίνεται
Renault Twingo 2012