-
Παπαρήγα:Καταστροφική η λύση «έξω από το ευρώ» τώρα
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=279877Μαρίν Λε Πεν: Καταδικασμένο το ευρώ
http://www.skai.gr/news/finance/article ... o-to-euro/ -
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=279877Μαρίν Λε Πεν: Καταδικασμένο το ευρώ
Παπαρηγα.
Φανταστειτε την Ελλαδα (που καταναλωνει περισσοτερα απο οσα παραγει) να γυρισει στη δραχμη και μαλιστα με αντικρισμα σε χρυσο, τα δανεια να τρεχουν (ποιος ξερει με τι ισοτιμιες) κτλ...
-
Παίζει να είναι το πρώτο άρθρο με δηλώσεις της Alekas που συμφωνώ μέχρι και στην τελεία...
Δηλαδή τώρα σοβαρά.
Δεύτερο, καταργείται το μνημόνιο. Εγώ σας λέω με μόνο αυτό τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Πρέπει να βάλεις κάτι στη θέση αυτών που λες να καταργηθεί. Προς το παρόν δεν ακούγεται αυτό πράγμα
ΕΙΠΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΑΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΟΧΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παίζει να είναι το πρώτο άρθρο με δηλώσεις της Alekas που συμφωνώ μέχρι και στην τελεία...
Δηλαδή τώρα σοβαρά.
Δεύτερο, καταργείται το μνημόνιο. Εγώ σας λέω με μόνο αυτό τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Πρέπει να βάλεις κάτι στη θέση αυτών που λες να καταργηθεί. Προς το παρόν δεν ακούγεται αυτό πράγμα
ΕΙΠΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΑΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΟΧΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αναγκας και οι θεοι πειθονται..... δλδ δενθα ξανακουσουμε ξυλινη γλωσσα και λυσεις σαν τη κρατικοποιηση των μεσων παραγωγης..... αντε με το καλο....
-
Η κρατικοποίοηση των μέσων παραγωγής είναι θεμελιώδης αξία του κομμουνισμού. Οπότε αυτό θα το ακούς πάντοτε, όσο και αν δεν σου αρέσει...
-
ναι αλλα μετα ξεχνα τις φερραρι αλεξανδρε
θα μου πεις τι ειχαμε , τι χασαμε εμεις που δε μπορουμε να τις παρουμε αλλα ξεχνα και το φοκους
-
-edit-
-
Παντως τα μελη της νομενκλατουρας μια χαρα διαφορετικα αυτοκινητα ειχαν..... Zil... κ.λ.π.
Zil 112 -s
Και εδω εχασαν τη μπαλα.. δημιουργηθηκαν καστες προνομιουχων.... και μαλιστα αδικοντας και καταδικαζοντας καθε διαφορετικη αποψη.... = δημοκρατια (τα χαπια μου!!!) του προλεταριατου... που μερικοι νοσταλγουν ακομα... οτι θα λυσει τις αδικιες του κοσμου ολου.... Υπομονη ειναι το μονο που μπορει να κανει καποιος.... και να διαβαζει Ιστορια...... απο ολες τις πλευρες.....
-
Μην διαβάζετε άλλη ιστορία, θα σας πέσει βαριά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι αλλα μετα ξεχνα τις φερραρι αλεξανδρεθα μου πεις τι ειχαμε , τι χασαμε εμεις που δε μπορουμε να τις παρουμε αλλα ξεχνα και το φοκους
Ακριβώς Γιώργο, τι είχαμε τι χάσαμε; Όσο για το Ford, είναι αυτοκίνητο του λαού. Το Lada της δύσης. Εσείς με τα premium θα έχετε πρόβλημα...
Θα ήθελα να δω πως θα την πάλευε ένας Φεραρίστι με Wartburg, Lada και Trabant...
Και αυτά αν έκρινε το Κόμμα ότι δικαιούσαι να διαθέτεις ΙΧ, σε κάποια φάση του Γιουγκοσλάβικο ΚΚ (που ήταν και πιο light απ' τα υπόλοιπα) δεν το επέτρεπε ούτε αυτό, γιατί προφανώς 'διέφθειρε' τους πολίτες...
Θα ρωτήσω τον SV2.
δημοκρατια (τα χαπια μου!!!) του προλεταριατου...
Αυτή τη φράση πάλι που την είδες; Δικτατορία του προλεταριάτου είναι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δημοκρατια (τα χαπια μου!!!) του προλεταριατου...
Αυτή τη φράση πάλι που την είδες; Δικτατορία του προλεταριάτου είναι!
Ειδες ομως τι οχηματα εφτιαχνε για το λαο.... ( και εγω Λαντα πηρα το 74' να υποστηριξουμε τη Δικτατορια τοτε αλλα τελικα τζιφος.... ηρθε ο Γκορμπατσωφ και τα ξεπουλησε ολα.... ) σε 100 χρονια παλι θα δοκιμαστει το συστημα... ζωη να χουνε τα παιδια μας....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
.... Υπομονη ειναι το μονο που μπορει να κανει καποιος.... και να διαβαζει Ιστορια...... απο ολες τις πλευρες.....Ναι , την δεξιά μπαίνοντας και την αριστερή βγαίνοντας
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τον μέσο όρο ηλικίας των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΣΕ !Σε κάποια φάση ήταν κοντά στα 70, δεν ήταν τυχαίο ότι Γενικοί Γραμματείς γίνονταν 70άρηδες που πέθαιναν λίγους μήνες αργότερα...
Μια χούφτα κωλοπετσωμένα κομματόσκυλα σε προχωρημένη ηλικία, διαφέντευαν τις τύχες εκατομμυρίων πολιτών.
Αυτοί με αυτοκίνητα και ντάτσες στα περίχωρα της Μόσχας, και οι πολίτες τους ένα δυαράκι (σε κάποια απ' τις γνωστές άθλιες πολυκατοικίες του υπαρκτού), ενώ δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν εκτός της χώρας τους, ούτε καν εντός χωρίς χαρτιά !
Ποιά η διαφορά με τα κωλοπετσομένα σκυλιά της δύσης; Εκεί ήταν του κόμματος, εδώ είναι οι κατέχοντες, σιγά τη διαφορά.
Ξεχνάς επίσης ότι τα ταπεινά αυτά σπίτια, ήταν είτε δωρεάν, είτε έναντι πολύ χαμηλού αντιτίμου και έτσι δεν υπήρχαν ουσιαστικά άστεγοι. Πόσες χιλιάδες αστέγους είχε στο Bronx ενώ ο Clinton λέκιαζε φορέματα στην πολυτελή του 'ντάτσα';
-
δηλαδη η λυση βρισκεται ειτε στον ανελεητο καπιταλισμο της αμερικης (και συντομα της ελλαδας , οπου θα γινουμε 'κομμουνιστο-καπιταλισμος' σε φαση κινας με μας σε ρολο δουλων να δουλευουμε 12ωρα+ για ψιχουλα ) , ειτε στον κομμουνισμο?
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τον μέσο όρο ηλικίας των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΣΕ !Σε κάποια φάση ήταν κοντά στα 70, δεν ήταν τυχαίο ότι Γενικοί Γραμματείς γίνονταν 70άρηδες που πέθαιναν λίγους μήνες αργότερα...
Μια χούφτα κωλοπετσωμένα κομματόσκυλα σε προχωρημένη ηλικία, διαφέντευαν τις τύχες εκατομμυρίων πολιτών.
Αυτοί με αυτοκίνητα και ντάτσες στα περίχωρα της Μόσχας, και οι πολίτες τους ένα δυαράκι (σε κάποια απ' τις γνωστές άθλιες πολυκατοικίες του υπαρκτού στις οποίες οι μισοί ένοικοι ρουφιάνευαν τους άλλους μισούς στις Αρχές), ενώ δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν εκτός της χώρας τους, ούτε καν εντός χωρίς χαρτιά !
Το κουράζεις πολύ χωρίς να υπάρχει λόγος και ενδιαφέρον από κανέναν.
Εκτός κι αν νομίζεις πως ο κάθε υποστηρικτής μαρξιστικών εκδοχών έχει σαν ευαγγέλιο την kgb η την γραφειοκρατία και το χαφιεδοκράτος που υπήρξε κατά περιόδους στην ΕΣΣΔ.
Η λες και θα έχει κάποιο ενδιαφέρον να επικαλεστώ την χούντα του παπαδόπουλου η του πινοσετ για να επιχειρηματολογήσω κατά του καπιταλισμού.
Ημαρτον και έλεος πια. Τα έχουμε πει δισεκατομμύρια φορές δεν βαρέθηκες; -
Στο ερώτημα ας ρωτήσουμε καλύτερα τους προέδρους των ΠΑΕ!....Τον πρόεδρο του ΣΕΒ κτλ.....Εμείς τι να πούμε βρε παιδιά.
Καλά μπάνια να έχουμε.Σήμερα έκλεισε μήνα και συνεχίζει το Αριστερό ζεύγος μετα των τεκνών του έχοντας ως ταβανι τα 3 χιλιάρικα.
Νομίζω ότι το ερώτημα δεν αφορά κανέναν μας. -
Θέλω να γράψω σ' αυτό το τοπικό καθότι αρκετά αριστερός και νοσταλγός του κομμουνισμού αλλά φοβάμαι ότι θα θα χυθεί αίμα μετά εδω μέσα
Τεσπα Παπαρήγα απο μένα
Περί κοινωνικοποίησης των μέσων παραγωγής αν σταματήσει να το λέει το ΚΚΕ αυτό θα πάθει ότι πάθανε τα Ευρωπαϊκά ΚΚ δηλαδή θα αφανιστούν.Στην αριστερά είναι λίγο σκληρός ο κόσμος αν κάνεις το λάθος και αποκοληθείς από τις παραδοσιακές αξίες του κομμουνισμού και αποδείχθηκε στην Ευρώπη την δεκαετία του 90 καθότι πλέον τα ΚΚ της ΕΕ έχουν σχεδόν αφανιστεί.
Είναι τυχαίο λέτε που ίσως το πιο κραταιό είναι το δικό μας.Απλά έχει κρατήσει τις παραδοσικάες αξίες του κομμουνισμού και γι αυτό επιζεί ακόμα.
Παπαρήγα ή Λεπέν ;