-
Δεν βάζω δημοψήφισμα ο καθένας όποιο θέλει , α και όχι σούπερκαρ με 200000κ , σε μια λογική κατηγορία τιμής
εμένα μ΄αρέσουν giulietta , ds3 , mx5 , bmw E92 , rcz , mini , E klass coupe , TT roadster , lexus is εσείς ; -
Δεν βάζω δημοψήφισμα ο καθένας όποιο θέλει , α και όχι σούπερκαρ με 200000κ , σε μια λογική κατηγορία τιμής
εμένα μ΄αρέσουν giulietta , ds3 , mx5 , bmw E92 , rcz , mini , E klass coupe , TT roadster , lexus is εσείς ; -
'Θεωρείτε' ή 'θεωρούνται'. Διάλεξε.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
'Θεωρείτε' ή 'θεωρούνται'. Διάλεξε.Τι θεωρούν οι συμφορουμίτες όμορφο , κάτι σαν τον cool πίνακα του clarcson
-
Δεν κατάλαβες... είτε 'θεωρείτε', ή 'θεωρούνται' πρέπει να γράψεις στον τίτλο. Το 'θεωρείται' που έβαλες είναι συντακτικώς λανθασμένο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν κατάλαβες... είτε 'θεωρείτε', ή 'θεωρούνται' πρέπει να γράψεις στον τίτλο. Το 'θεωρείται' που έβαλες είναι συντακτικώς λανθασμένο.Έχεις απόλυτο δίκιο
-
VW Polo
Fiat 500 Abarth
VW Scirocco
BMW 3-series coupe(E92)
Mazda MX-5
Audi A5 -
αει λαικ,
Nisan Gtr
Audi Rs3
Cooper S Works
Lotus Exige Scura
Audi Rs5
Porsche Cayman R -
Που να έλεγε βάλτε supercars δηλαδή...
-
peugeot rcz 200hp Koυκλί(ακόμα και το ττ μου φαίνεται σκαραβαίος μπροστά του) μέσα-έξω,γρήγορο,σπορ,φουλ εξοπλισμένο,χαμηλά πάγια,λογική τιμή.Αυτό θα έπαιρνα αν είχα τα φράγκα
-
@real zeus
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
α και όχι σούπερκαρ με 200000κ ,ειναι κατω των 200000000 ευρω!!!!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
VW PoloΣτα υπόλοιπα σου συμφωνώ..
Προσωπικά
ΑR mito,giulietta
Audi s3 sportback
BMW 1 series 3dr,3 series sedan
Peugeot 207 rc
Range Rover Sport
Volvo xc60 -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
@real zeusα και όχι σούπερκαρ με 200000κ ,
ειναι κατω των 200000000 ευρω!!!!
-
Πολύ ωραία συνεχίστε , να συμληρώσω εδώ πως και εμένα μου αρέσει ότι έχει σχέση με elise αλλά και το νέο s60 που είδα στο δρόμο μου άρεσε πολύ , η cayman πάλι δεν με τρελαίνει προτιμώ την boxter . Πείτε και για brerra και spider αλλά και Ζ4 coupe μας άφησαν πρόσφατα αλλά είναι επίκαιρα .
-
Ka,500,mini,mito,g, s3,e90,a5,s2000,elise mk1,9-3, sl, spider
-
Εγώ το golf (160αρι με DSG όμως).
O IKE τη Brera.
Ο Γρ. Κικιζας το Σιροκο.Το θρεντ μπορεί να κλειδωθει. Αναφερθηκαν τα τρία ομορφότερα.
Sent from me.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Εγώ το golf (160αρι με DSG όμως).ειπαμε ομορφα αμαξια..
-
Cayenne , ML , Land Cruiser , E Cabrio , C Class SW , Superb SW , Morgan , Wrangler, Cygnet .
-
Την καινούρια σειρά 1, το Tiida, suzuki liana sedan, το golf (αν και το liana μ΄αρεσει λίγο περισσότερο), το mini countryman και όλα τα ssangyong.
Ποια θεωρείτε όμορφα σήμερα ::::::