-
παει και η AMY, το ειπε το ποιημα.
RIP
-
RIP
-
RIP
-
Wasted... Κρίμα...
-
Κρίμα, πολύ κρίμα για την Αmy, αλλά ήταν θέμα χρόνου δυστυχώς...
Ήταν και από τις ελάχιστες γυναίκες σύγχρονες που μου άρεσαν, τον είχα λιώσει το δίσκο Back to Black.Οι Bon Jovi, ήταν ανέλπιστα καλοί και τους καταχάρηκα. Η ζέστη πάντως ήταν αφόρητη. Το καλό είναι πως φτάσαμε εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία και το ίδιο εύκολα φύγαμε. Πάρκαρα την Lancia δίπλα στην πεζογέφυρα από την μερια της ανόδου της Κηφισίας και στο γυρισμό, πήγα προς Μεσογείων και δεν βρήκα καθόλου κίνηση.
Δεν ήμουν στην αρένα, και ευτυχώς, γιατί με τόση ζέστη και την κούραση της δουλειάς θα τα είχα παίξει!
-
Η Amy φαινόταν από νωρίς ότι την έψαχνε να γίνει μύθος και τελικά κατάφερε να μπει στο club των Cobain, Morrison, Hendrix, Joplin. Όλοι έφυγαν στα 27...
-
Πως μπόρεσε από αυτό:
να φτάσει σε αυτό:
(προσοχή, σκληρό video)
Γιατί το ΄κανε αυτό στο ταλέντο της...
RIP
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
........................................(προσοχή, σκληρό video)
RIP
Δεν το είχα δει αυτό. Δυστυχώς, ο τρόπος που είναι κατασκευασμένες οι show business σχεδόν υπαγορεύει ότι οι μύθοι χτίζονται με το υλικό της αυτοκαταστροφής.
Ποιος μπορεί να πει ότι ο μύθος των Cobain, Hendrix, Joplin, Morrison θα ήταν το ίδιο μεγάλος αν ΔΕΝ είχαν πάει χαμένοι; Η καριέρα του Jackson δεν θα έφθανε σε σημείο ξεφτίλας (από το σημείο ξεπεσμού που είχε ήδη φθάσει), αν ΔΕΝ πέθαινε με αμφιλεγόμενο τρόπο;
Έχω την εντύπωση πως ο κόσμος απαιτεί από αυτούς τους ανθρώπους ένα επικό - ή επικά τραγικό- φινάλε ζωής, όπως και εντυπωσιακά φινάλε επί σκηνής. Να δούμε πώς θα πεθάνει η Madonna τώρα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
........................................
(προσοχή, σκληρό video)
RIP
Δεν το είχα δει αυτό. Δυστυχώς, ο τρόπος που είναι κατασκευασμένες οι show business σχεδόν υπαγορεύει ότι οι μύθοι χτίζονται με το υλικό της αυτοκαταστροφής.
Ποιος μπορεί να πει ότι ο μύθος των Cobain, Hendrix, Joplin, Morrison θα ήταν το ίδιο μεγάλος αν ΔΕΝ είχαν πάει χαμένοι; Η καριέρα του Jackson δεν θα έφθανε σε σημείο ξεφτίλας (από το σημείο ξεπεσμού που είχε ήδη φθάσει), αν ΔΕΝ πέθαινε με αμφιλεγόμενο τρόπο;
Έχω την εντύπωση πως ο κόσμος απαιτεί από αυτούς τους ανθρώπους ένα επικό - ή επικά τραγικό- φινάλε ζωής, όπως και εντυπωσιακά φινάλε επί σκηνής. Να δούμε πώς θα πεθάνει η Madonna τώρα.
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει ο cobain να ισουται σαν μυθος διπλα σε τερατωδεις φωνες οπως του morrison joplin και whinehouse..οκ ηταν καλος αλλα μεχρι εκει.. οταν δηλαδη την κανει και ο τελευταιος του woodstock
https://www.youtube.com/watch?v=aA8Aa4Y4v88
θα πρεπει να ονομασουμε πλανητη για χαρη του? -
Βάζεις τo πρεζάκι στην ίδια μοίρα με τον Cobain? Καλή, χρυσή η Amy αλλά το μόνο που τη συνδέει με τους υπόλοιπους είναι η ηλικία που αποχώρησαν...
-
βαζω την φωνη της που δεν θα την παρομοιασω με την joplin (ασεβεια και μεγαλη φυσικα) αλλα τετοια φωνη μονο απο μαυρες θεες ακουγες και η τελευταια που μπορω να θυμηθω και θα με κανει να κατσω να την ακουσω(οταν και αυτη δεν επινε)
(και ο joe πρεζακι και μεγαλο μαλιστα
λεει κατι που επερνε ναρκωτικα?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βάζεις τo πρεζάκι στην ίδια μοίρα με τον Cobain? Καλή, χρυσή η Amy αλλά το μόνο που τη συνδέει με τους υπόλοιπους είναι η ηλικία που αποχώρησαν...Φαντάζομαι ότι το ίδιο περίπου έγραψαν αρκετοί, συγκρίνοντάς 'το πρεζάκι τον Cobain' με κάποιον παλαιότερο, την επομένη του θανάτου του.
Η κάθε εποχή έχει τα δικά της είδωλα. Για μένα, κανείς από τους προαναφερθέντες που έφυγαν στα 27 δεν πρόλαβε να δείξει παρά δείγματα του ταλέντου του και κανείς τους δεν έμεινε στην ιστορία ΜΟΝΟ για την καλλιτεχνική αξία. Ποιος μπορεί να υπογράψει ότι δεν θα γελούσε η υφήλιος με την καριέρα και τα μούτρα του Cobain, αν ζούσε σήμερα; ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομμάτι του μύθου αυτών των ανθρώπων ήταν ο τρόπος και η χρονική στιγμή που χαιρέτησαν τα εγκόσμια.
ΥΓ: για να μην παρεξηγηθώ χρησιμοποιώντας τον Cobain ως παράδειγμα, σημειώνω ότι ανήκω στους ανθρώπους που σημαδεύτηκαν μουσικά από ακούσματα όπως τα τραγούδια των Nirvana.
-
Για την Αmy νομίζω ότι ήταν απλά θέμα χρόνου... Αυτοκαταστροφική μέχρι αηδίας...
Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως ομοιότητα με τον Cobain και δεν θα έπρεπε να μπαίναμε καν στη διαδικασία σύγκρισης...
Η Amy έκανε σουξεδάκια εποχής, ενώ η κληρονομιά του Kurt μένει διαχρονική και ανεξίτηλη όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα είδη μουσικής και αν έρθουν... -
Ανεξάρτητα από το τι και πως και αν ο Α είναι καλύτερος ή ο Β θεωρώ ότι η Amy είχε ακόμα πολλά να προσφέρει. Αλλά τα ναρκωτικά είχαν άλλη άποψη.
-
Ο χρήστης rallyaddicted έγραψε:
Για την Αmy νομίζω ότι ήταν απλά θέμα χρόνου... Αυτοκαταστροφική μέχρι αηδίας...
Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως ομοιότητα με τον Cobain και δεν θα έπρεπε να μπαίναμε καν στη διαδικασία σύγκρισης...
Η Amy έκανε σουξεδάκια εποχής, ενώ η κληρονομιά του Kurt μένει διαχρονική και ανεξίτηλη όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα είδη μουσικής και αν έρθουν...+1
Ακριβώς αυτό. Η Amy βρέθηκε και σε μια εποχή που ήταν εύκολο να ξεχωρίσει. Ο Cobain με τους Nirvana δεν ήταν απλά ο frontman ενός συγκροτήματος, ήταν ο δημιουργός (μαζί με τους μέγιστους Pearl Jam, Alice in Chains, Smashing Pumpkins & Jane's Addiction) ενός νέου είδους μουσικής. Παρακλάδι της rock μεν, αλλά εντελώς νέος ήχος.
Όσο για το χαρακτηρισμό πρεζάκι πάει σε όλους αυτούς, αλλά η Amy ήταν πρώτα αυτό και ύστερα όλα τα άλλα. Οι υπόλοιποι αποθανόντες ήταν πρώτα μουσικοί και μετά πρεζάκια.
-
Η Amy έκανε σουξεδάκια εποχής, ενώ η κληρονομιά του Kurt μένει διαχρονική και ανεξίτηλη όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα είδη μουσικής και αν έρθουν...+1
Ακριβώς αυτό. Η Amy βρέθηκε και σε μια εποχή που ήταν εύκολο να ξεχωρίσει. Ο Cobain με τους Nirvana δεν ήταν απλά ο frontman ενός συγκροτήματος, ήταν ο δημιουργός (μαζί με τους μέγιστους Pearl Jam, Alice in Chains, Smashing Pumpkins & Jane's Addiction) ενός νέου είδους μουσικής. Παρακλάδι της rock μεν, αλλά εντελώς νέος ήχος.
Όσο για το χαρακτηρισμό πρεζάκι πάει σε όλους αυτούς, αλλά η Amy ήταν πρώτα αυτό και ύστερα όλα τα άλλα. Οι υπόλοιποι αποθανόντες ήταν πρώτα μουσικοί και μετά πρεζάκια.
πως ξεχωριζεις με soul φωνη την στιγμη που μονο η pop πουλαει ?
οσο για την grunge για ψαξε δες τι εκαναν οι nirvana(που ακομη και οι ιδιοι ειπαν οτι ειναι εξελιξη των pixie..
https://www.youtube.com/watch?v=Hvi4iA3PnKE
) και τι οι the fartz -
Με αυτή τη λογική όλοι είναι εξέλιξη κάποιου...και Amy όπως λες εξέλιξη των διαφόρων κυριών της soul είναι άρα ποιος ο λόγος για τόσο ντόρο?
-
δεν ειναι ολοι εξελιξη ολων..
π.χ οι sabbath ειναι πατερες ολων που θελουν να αποκαλουν την μουσικη τους rock/heavy metal
η amy απλα ειχε μια σπανια soul φωνη για αυτο τον αγαπησαν για τιποτα αλλο -
Το ίδιο πράγμα λέμε. Καλή, χρυσή η Amy αλλά το όνομα της θα το γιγαντώσει περισσότερο με τον τρόπο που έφυγε, παρά με το έργο που αφήνει πίσω της. Κι αν ήταν τόσο μάγκας ας φρόντιζε να αντέξει όπως οι πραγματικοί μύθοι...ο Ozzy, ο Ιommy, o Jagger και οι λοιποί που την είχαν την κόκα για δημητριακά...
-
Το ίδιο πράγμα λέμε. Καλή, χρυσή η Amy αλλά το όνομα της θα το γιγαντώσει περισσότερο με τον τρόπο που έφυγε, παρά με το έργο που αφήνει πίσω της. Κι αν ήταν τόσο μάγκας ας φρόντιζε να αντέξει όπως οι πραγματικοί μύθοι...ο Ozzy, ο Ιommy, o Jagger και οι λοιποί που την είχαν την κόκα για δημητριακά...καλα ναι σιγουρα δεν ηταν ετοιμη ακομη για να βγει στα φωτα ο cocker παραλιγο να πεθανει απο τα ναρκωτικα και για αυτο τα εκοψε
ο ozzy και αυτοι δυσκολα θα ψοφησουν παραειναι too much ακομη και για τον χαρο
Πέθανε η Amy Winehouse στα 27 [+ πρόωροι θάνατοι διασήμων]