-
γειά σας! σε μια εβδομαδα με 2 εβδομάδες θα βγεί νέος κίνδυνος στους δρόμους ΕΓΩ! ψάχνω να βρώ μέσο ιντερνετ μερικές μάντρες ή site για μεταχειρησμένα ή καινούργια αυτοκίνητα! έψαξα για τις μάντρες και έπαθα σοκ όταν είδα τις παγαποντίες που κάνουν οι περισότεροι και δν ξέρω ποια είναι η πιο αξιόπιστη. μετά κοίταξα σε site όπως και ένα που διάβασα εδώ μέσα και επίσης έπαθα σοκ με τις τιμές ελάχιστα μικρότερες απο ένα ολοκαίνουργιο αμάξι.μπορείτε να με βοηθήσετε? έχω βάλει στο μάτι 3 αμάξια το toyota yaris, mazda 2 και opel corsa και πάνω κάτω θέλω να δώσω γύρω στα 7000 (και αν γίνεται με δόσεις)είναι εφικτό ή ζω στον φανταστικό μου κόσμο????
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
γειά σας! σε μια εβδομαδα με 2 εβδομάδες θα βγεί νέος κίνδυνος στους δρόμους ΕΓΩ! ψάχνω να βρώ μέσο ιντερνετ μερικές μάντρες ή site για μεταχειρησμένα ή καινούργια αυτοκίνητα! έψαξα για τις μάντρες και έπαθα σοκ όταν είδα τις παγαποντίες που κάνουν οι περισότεροι και δν ξέρω ποια είναι η πιο αξιόπιστη. μετά κοίταξα σε site όπως και ένα που διάβασα εδώ μέσα και επίσης έπαθα σοκ με τις τιμές ελάχιστα μικρότερες απο ένα ολοκαίνουργιο αμάξι.μπορείτε να με βοηθήσετε? έχω βάλει στο μάτι 3 αμάξια το toyota yaris, mazda 2 και opel corsa και πάνω κάτω θέλω να δώσω γύρω στα 7000 (και αν γίνεται με δόσεις)είναι εφικτό ή ζω στον φανταστικό μου κόσμο????
-
-
ναι μπορουμε να σε βοηθησουμε. η χρεωση στα 7.000 ευρω ειναι 200 ευρω για εντος πολης και 300 για εκτος. διαλεξε και πες μου να σου στειλω λογαριασμο τραπεζης.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ναι μπορουμε να σε βοηθησουμε. η χρεωση στα 7.000 ευρω ειναι 200 ευρω για εντος πολης και 300 για εκτος. διαλεξε και πες μου να σου στειλω λογαριασμο τραπεζης. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ναι μπορουμε να σε βοηθησουμε. η χρεωση στα 7.000 ευρω ειναι 200 ευρω για εντος πολης και 300 για εκτος. διαλεξε και πες μου να σου στειλω λογαριασμο τραπεζης.Αγαπαμε Ποπολαρο
-
-
Popolare είσαι Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ο-Σ!!!!
-
Aπό αυτά που λες κανένα.Το yaris άνοστη σούπα,το 2 είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει(δεν νομίζω να το βρεις με 7000) και το corsa έτσι και έτσι.Εγώ στη θέση σου θα έβλεπα fiesta 1.6 s 07,ibiza 1.4 115 formula sport 07-08,clio 1.4 dynamic 07 .Mάλλον το πρώτο
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Aπό αυτά που λες κανένα.Το yaris άνοστη σούπα,το 2 είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει(δεν νομίζω να το βρεις με 7000) και το corsa έτσι και έτσι.Εγώ στη θέση σου θα έβλεπα fiesta 1.6 s 07,ibiza 1.4 115 formula sport 07-08,clio 1.4 dynamic 07 .Mάλλον το πρώτοέρχεται ο Νέος και χαλάει την αγορά , . .
Και μετά σου λέει κρίση . . . ωρέ που πάμε ρέ , που πάμε ρε ... ?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Aπό αυτά που λες κανένα.Το yaris άνοστη σούπα,το 2 είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει(δεν νομίζω να το βρεις με 7000) και το corsa έτσι και έτσι.Εγώ στη θέση σου θα έβλεπα fiesta 1.6 s 07,ibiza 1.4 115 formula sport 07-08,clio 1.4 dynamic 07 .Mάλλον το πρώτοΠοσοστα σου δινουν καθε φορα που προτεινεις το φιεστα;
Ουτε ο Γιωργος δεν κανει ετσι με τα φορντ. -
χαίρεται!!!!!!!
Ποιος χαίρεται;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aπό αυτά που λες κανένα.Το yaris άνοστη σούπα,το 2 είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει(δεν νομίζω να το βρεις με 7000) και το corsa έτσι και έτσι.Εγώ στη θέση σου θα έβλεπα fiesta 1.6 s 07,ibiza 1.4 115 formula sport 07-08,clio 1.4 dynamic 07 .Mάλλον το πρώτο
Ποσοστα σου δινουν καθε φορα που προτεινεις το φιεστα;
Ουτε ο Γιωργος δεν κανει ετσι με τα φορντ.Ρε fordαρες 4 life να ουμ!!!!Εγω αν ειχα 7κ τωρα fiesta S θα κοιταζα η focus 1.6.
-
Ο χρήστης ΟΜΝΙΑ έγραψε:
γειά σας! σε μια εβδομαδα με 2 εβδομάδες θα βγεί νέος κίνδυνος στους δρόμους ΕΓΩ! ...Γεια σου και σένα.
Είναι υποχρεωτικό να βγεις στο δρόμους με αυτοκίνητο;
Αν είναι βγες με τα πόδια. -
με τα λεφτα που διαθετεις βρισκεις πολλα και καλα αυτοκινητα και μεγαλυτερης κατηγοριας ακομα.
-
Μπορεί τουλάχιστον κάποιος συντονιστής να ξαναγράψει τον τίτλο του θέματος, στα ελληνικά; Δεν αντέχεται, γαμώτο...
-
Μην τον βλέπεις...
-
Όμνια καλώς ήρθες στο καλυτερότερο ελληνικό φόρουμ αυτοκίνησης...,
Ψάξε στο www.car.gr
Καλή αγορά να έχεις.
-
ποιός χαίρεται;
Εκτός και αν εννοείς ΧΑΙΡΕΤΕ (εσείς χαίρετε, είναι 2ο πρόσωπο πληθυντικού)Καλό είναι να γράφουμε Ελληνικά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσοστα σου δινουν καθε φορα που προτεινεις το φιεστα;
Ουτε ο Γιωργος δεν κανει ετσι με τα φορντ.Όχι φίλε μου,προσπαθώ να σώσω κάποιον πριν κάνει το μέγα λάθος .Έχω οδηγήσει πρόσφατα corsa,yaris και πέρσυ micra Νεκρά τιμόνια χωρίς αίσθηση και πολύ ελαφρια,ηλεκτρόγκαζα,χαλια πλαστικα και θέση οδήγησης(yaris,micra).Μετά που οδήγησα το δικό μου μου φάνηκε f1 σε αίσθηση οδήγησης-κρατήματα-τιμόνι-σασμάν-μοτέρ Αν σε τρώει η περιέργεια κάνε απλά μια δοκιμή Αλήθεια εσύ θα πρότεινες ένα yaris ή micra σε κάποιον αντί ενός fiesta s? Oύτε στον εχθρό μου δεν θα το έκανα.
χαίρεται!!!!!!!