-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Με τα χρηματα που διαθετεις παντως παιρνεις λεον με 125 αλογα το οποιο θεωρω σωστη σκεψη αν σκοπευεις να το κρατησεις αρκετα χρονια.
Όντως παίρνεις και seat leon 1.4 tsi style με 15390€ σύμφωνα με την σελίδα gocar.gr που λέει για τις στοκ προσφορές της σέατ
Και 1,8 160αρι με 17!!! http://www.gocar.gr/new-models/offers/5 ... stock.html
-
15390 για το 125αρι??????? τοσο φθηνα???
το 1.8 παει πολυ για βενζινη!!! δεν ειναι εποχες τωρα για τετοιους κινητηρες δυστυχως.
-
Ο χρήστης ELLiNaRaS έγραψε:
15390 για το 125αρι??????? τοσο φθηνα???το 1.8 παει πολυ για βενζινη!!! δεν ειναι εποχες τωρα για τετοιους κινητηρες δυστυχως.
Σωστά σκέφτεσαι πάντως.Υπάρχουν πραγματικά πολύ καλές ευκαιρίες.Γνώμη μου μην ανέβεις πάνω απο τα 15000.Fiesta 1.6 sport 13130,207 rallye 14840,leon 1.4 tsi sport 14990 είναι τρομερές τιμές(αλλά βιάσου γιατί είναι ετοιμοπαράδοτα στοκ) Κάποιο από τα 3 θα σου κάνει νομίζω.
-
Το φιεστα που πηγα εχθες μου το εβγαλε 15280 με την εκπτωση μαζι!!!! Τελικα μαλλον δεν ισχυουν οι τιμες της Αθηνας με της Ροδου.... χμμμμ
-
Το φιεστα που πηγα εχθες μου το εβγαλε 15280 με την εκπτωση μαζι!!!! Τελικα μαλλον δεν ισχυουν οι τιμες της Αθηνας με της Ροδου.... χμμμμMην πάρεις από τη Ρόδο.Στην Αθήνα ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπυτος και εκεί υπάρχει μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων και στοκ.Στη Ρόδο σου δίνουν αυτά που έχουν.Προφανώς δεν θα έχουν στοκ fiesta,rallye,leon.Για το fiesta αν δεις στο ford.gr θα δεις πως λέει έκπτωση 2800€ για το σπορ(15930-2800=13130)
-
Αν πάρεις αυτοκίνητο από Αθήνα για να το έχεις Ρόδο, φρόντισε να έχει ΡΟΔΙΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.
Μην κάνεις το αστείο να έχεις αυτοκίνητο με Αθηναϊκές πινακίδες στη Ρόδο. Έχω ένα Atos στο νησί με Αθηναϊκές πινακίδες και το έχουν ξεσκίσει το κακόμοιρο. Διαρκώς με κλειδιά το χαρακώνουν, ζημιές, κλωτσιές έχει φάει, έχουν προσπαθήσει να το βανδαλίσου, του έχουν σπάσει τους καθρέπτες, την κεραία την διέλυσαν, του βούτηξαν τα σήματα, του έσπασαν μπροστά την μάσκα, πάνω από την πινακίδα, μάλλον με τούβλο, έβαλαν λοστό και έσπασαν τα σημεία στήριξης για την σχάρα στην οροφή κλπ...κλπ...
Και αυτά όταν σε όλα τα διπλανά αυτοκίνητα δεν έχουν κάνει τίποτα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν πάρεις αυτοκίνητο από Αθήνα για να το έχεις Ρόδο, φρόντισε να έχει ΡΟΔΙΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.Μην κάνεις το αστείο να έχεις αυτοκίνητο με Αθηναϊκές πινακίδες στη Ρόδο. Έχω ένα Atos στο νησί με Αθηναϊκές πινακίδες και το έχουν ξεσκίσει το κακόμοιρο. Διαρκώς με κλειδιά το χαρακώνουν, ζημιές, κλωτσιές έχει φάει, έχουν προσπαθήσει να το βανδαλίσου, του έχουν σπάσει τους καθρέπτες, την κεραία την διέλυσαν, του βούτηξαν τα σήματα, του έσπασαν μπροστά την μάσκα, πάνω από την πινακίδα, μάλλον με τούβλο, έβαλαν λοστό και έσπασαν τα σημεία στήριξης για την σχάρα στην οροφή κλπ...κλπ...
ΠΑΟΚια στην Ρόδο;
-
Ήμαρτον θεέ μου η κάθοδος των Ούνων...
Ούρουκ Χαι έχεις για γείτονες? Άκου κομπλεξ ο κόσμος!sent from a universe far far away
-
Ετσι ετσι να ξερουμε σε ποια νησια να μη κατεβαζουμε αμαξι..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν πάρεις αυτοκίνητο από Αθήνα για να το έχεις Ρόδο, φρόντισε να έχει ΡΟΔΙΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.
Μην κάνεις το αστείο να έχεις αυτοκίνητο με Αθηναϊκές πινακίδες στη Ρόδο. Έχω ένα Atos στο νησί με Αθηναϊκές πινακίδες και το έχουν ξεσκίσει το κακόμοιρο. Διαρκώς με κλειδιά το χαρακώνουν, ζημιές, κλωτσιές έχει φάει, έχουν προσπαθήσει να το βανδαλίσου, του έχουν σπάσει τους καθρέπτες, την κεραία την διέλυσαν, του βούτηξαν τα σήματα, του έσπασαν μπροστά την μάσκα, πάνω από την πινακίδα, μάλλον με τούβλο, έβαλαν λοστό και έσπασαν τα σημεία στήριξης για την σχάρα στην οροφή κλπ...κλπ...
ΠΑΟΚια στην Ρόδο;
εγω παντως ξερω ενα σωρό ατομα που δεν εχουν ροδιτικες πινακιδες και ειναι μια χαρα... ακομα και ο κολλητος μου το ιμπιζα που πειρε μεταχειρισμενο, εχει αθηναικες πινακιδες και ειναι μια χαρα!! εκτος και εχεις κανενα προκλητικο σηματακι στο αμαξι ή ξερω γω..
-
Δε φταίνε οι πινακίδες. Το οτι είναι Atos θα φταίει. (τις ψαροκασέλες συνήθως τις κακομεταχειρίζονται)
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Δε φταίνε οι πινακίδες. Το οτι είναι Atos θα φταίει. (τις ψαροκασέλες συνήθως τις κακομεταχειρίζονται)Καμιά σχέση. Η Ρόδος είναι γεμάτη από ATOS νοικιάρικα.
-
εχουμε και λεμε............ θα τα βαλω με την σειρα....... 3 ειναι τα επικρατεστερα πλεον!!!!
- Λεον 1.4 ΤΣΙ 125 (15300) με τις νεες προσφορες της ΣΕΑΤ!!!
- 207 Ραλλυ 150 (16700)
- Φορντ Φιεστα 1.6 Σπορτ 120 (15280)
-
εχουμε και λεμε............ θα τα βαλω με την σειρα....... 3 ειναι τα επικρατεστερα πλεον!!!!- Λεον 1.4 ΤΣΙ 125 (15300) με τις νεες προσφορες της ΣΕΑΤ!!!
- 207 Ραλλυ 150 (16700)
- Φορντ Φιεστα 1.6 Σπορτ 120 (15280)
leon or fiesta επικρατεστερο το λεον λογω καλυτερης ροπης
-
Μαρεσει η γρηγορη οδηγηση... και γιαυτο στις πρωτες μου επιλογες ειναι τα GTI. ...Επειδή είδα και το θέμα που άνοιξες και στο PSClub και εκεί αναφέρεις το Leon με τα 125 άλογα, απορώ πως από την γρήγορη οδήγηση και τα GTi φθάσαμε στο οικογενειακό LEON με 0-100 10'' ...
Το θεωρώ άσχετο εντελώς αυτοκίνητο σε σχέση με τα THP Rallye/GT και Ibiza FR.
Εδώ (μέσα) λένε ότι ακόμα και το 207 Gt/Rallye είναι απλά σβέλτα και δεν βάζουν φωτιές στο δρόμο.Το έχεις οδηγήσει το Leon με τα 125 άλογα;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το έχεις οδηγήσει το Leon με τα 125 άλογα;Νίκο η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να προσφέρει πολλά. Ο κινητήρας έχει καλές δυνατότητες και το στήσιμο του είναι ιδανικό. Αριθμητικά ή σε 'τελικιάσματα' μπορεί να μην είναι στην κορυφή αλλά μπορεί να τα συνδυάσει όλα.
Απλώς ...με τα ίδια περίπου λεφτά βλέπει κάποιος μια κατηγορία πιο πάνω. -
Γρήγορη οδήγηση δεν είναι το 0-100. Αυτό λέγεται 'κόντρα'.
Το Leon είναι ένα σπορ μοντέλο με έμφαση στην οδική συμπεριφορά. Τα έχεις μπερδέψει λίγο στορμ.
Και ύστερα είναι κ το άλλο, με την οικονομική κρίση δεν έχεις πλέον την δυνατότητα να αλλάζεις αμάξι κάθε 4-5 χρόνια. Οπότε το παίρνεις από τώρα με ορίζοντα αν κάνεις οικογένεια να μην ξεβρακωθείς για καινούριο.
-
δεν ειμαι παντρεμενος, οπως επισης δεν ειμαι και μικρος (28 ετων). Μαρεσει η γρηγορη οδηγηση... και γιαυτο στις πρωτες μου επιλογες ειναι τα GTI. Aυτο με το φιεστα δεν το ειχα ψαξει.. θα περασω απο την αντιπροσωπεια για να δω τι παιζει! Πιο πολυ ειμαι αναμεσα σε Ραλλυ (16700) και Μιτο 135αρα (3.9% το επιτοκοιο), οποτε βγαινουν πιο φθηνα στην μηνιαια δοση απ'οτι το ΦΡ. Αυτη τη στιγμη λεω να μην παω πανω απο 18000. Τωρα για το Κοπα, το εβαλα σκεφτομενος το μελλον (οικογενεια, παιδια, σκυλια)Σωστά σκεφτόμενος το μέλλον, η ορθότερη επιλογή είναι το leon. Η μόνη ''ένσταση'' είναι ότι το νέο leon κατά πάσα πιθανότητα θα βγει το 2012 οπότε θα πρέπει να κρατήσεις για πολλά χρόνια το τωρινό... Σε κάθε περίπτωση είναι η καλύτερη αγορά για τα κριτήρια που βάζεις και σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα που προτείνεις...
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
δεν ειμαι παντρεμενος, οπως επισης δεν ειμαι και μικρος (28 ετων). Μαρεσει η γρηγορη οδηγηση... και γιαυτο στις πρωτες μου επιλογες ειναι τα GTI. Aυτο με το φιεστα δεν το ειχα ψαξει.. θα περασω απο την αντιπροσωπεια για να δω τι παιζει! Πιο πολυ ειμαι αναμεσα σε Ραλλυ (16700) και Μιτο 135αρα (3.9% το επιτοκοιο), οποτε βγαινουν πιο φθηνα στην μηνιαια δοση απ'οτι το ΦΡ. Αυτη τη στιγμη λεω να μην παω πανω απο 18000. Τωρα για το Κοπα, το εβαλα σκεφτομενος το μελλον (οικογενεια, παιδια, σκυλια)
Σωστά σκεφτόμενος το μέλλον, η ορθότερη επιλογή είναι το leon. Η μόνη ''ένσταση'' είναι ότι το νέο leon κατά πάσα πιθανότητα θα βγει το 2012 οπότε θα πρέπει να κρατήσεις για πολλά χρόνια το τωρινό... Σε κάθε περίπτωση είναι η καλύτερη αγορά για τα κριτήρια που βάζεις και σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα που προτείνεις...
αρχές 13 έρχεται το νέο αλλά μήπως και το 207 είναι καινούριο; και αυτό πάλιωσε...2006 μοντέλο είναι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
......
Έχω διαφορετική άποψη. Λεπτομέρειες όμως.
Ας πάρει ότι θέλει. Λίγο με απασχολεί.
Ειμαι σε αναζητηση καινουργιου αμαξιου!