-
δεν ξύπνησες καλά ε ;
-
Μια χαρά ξύπνησα.
Απλά βαριέμαι να ξεκινώ συζητήσεις οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά.
Έχω τις απόψεις μου, έχετε τις απόψεις σας. Οπότε όλα ok. -
εχουμε και λεμε.. αν ημουν 20 χρονων σιγουρα θα επερνα το ραλλακι..... αλλα επειδη ειμαι 28 και παω στα 29 σε λιγους μηνες, σκεφτομαι το μετα (το μελλον)... οτι και να παρω θα το ξεπληρωνω μεχρι τα 33-35 μου περιπου. Το Λεον ειναι ενα αμαξι που τα συνδιαζει ολα... σπορτ, οικογενειακο και ομορφο αμαξι!! Και λενε τα καλυτερα..... απο οσο ψαξει....!!!
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
εχουμε και λεμε............ θα τα βαλω με την σειρα....... 3 ειναι τα επικρατεστερα πλεον!!!!
- Λεον 1.4 ΤΣΙ 125 (15300) με τις νεες προσφορες της ΣΕΑΤ!!!
- 207 Ραλλυ 150 (16700)
- Φορντ Φιεστα 1.6 Σπορτ 120 (15280)
leon or fiesta επικρατεστερο το λεον λογω καλυτερης ροπης
πιο λογική επιλογή όντως το λεον.Κ εγώ ίσως γι αυτό να πήγαινα(1,2 copa,για πολύ εξοπλισμό,χαμηλό κόστος χρήσης).Τώρα για το ραλύ και το φιέστα τα είπαμε βγαίνουν φθηνότερα(14840,13130)
-
Ο χρήστης ELLiNaRaS έγραψε:
εχουμε και λεμε.. αν ημουν 20 χρονων σιγουρα θα επερνα το ραλλακι..... αλλα επειδη ειμαι 28 και παω στα 29 σε λιγους μηνες, σκεφτομαι το μετα (το μελλον)... οτι και να παρω θα το ξεπληρωνω μεχρι τα 33-35 μου περιπου. Το Λεον ειναι ενα αμαξι που τα συνδιαζει ολα... σπορτ, οικογενειακο και ομορφο αμαξι!! Και λενε τα καλυτερα..... απο οσο ψαξει....!!!Τις ιδιες σκεψεις περιπου εκανα και εγω στα 31 οντας παντρεμενος βλεποντας σε οριζοντα σχεδον δεκαετιας πλεον,λογω δντ,και αγορασα με προσφορα το 2009 seat altea xl 1.8 tsi γιατι οταν θα εχω μικρα παιδια να μην ψαχνω για μεγαλυτερο αυτοκινητο.Στην θεση σου σιγουρα απο αυτα που αναφερεις θα επαιρνα το leon χωρις δευτερη σκεψη.
Ειμαι σε αναζητηση καινουργιου αμαξιου!