-
93 βγηκε 95 στην ελλαδα..(1993–1995),133 PS
εδω εχει το micra και το crx που βγηκε σαν crx τελη 93 -
peugeot 205 ή 106 , the best , παιχνιδιαρικα και οδηγικη συμπεριφορα τρενου!
-
Από εκείνα τα χρόνια 3 έχω ξεχωρήσει και ακόμα μ' αρέσουν. Είχα όμως την τύχη να οδηγήσω αρκετά απο την παραπάνω λίστα.
Oδηγικά το 'παιχνίδι' 106 1,3 Rallye και το -μεγαλύτερο- 'παραβατικό στην EO' Civic 1,6 VTi και ένα άγνωστο μου οδηγικά το 'πανέμορφο' Clio Williams. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εδω εχει το micra και το crx που βγηκε σαν crx τελη 931991 με το vtec. Σαν crx κυκλοφορει πολλα χρονια πριν με αρκετα σπορτιφ προσανατολισμο. Παμε παρακατω
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
εδω εχει το micra και το crx που βγηκε σαν crx τελη 931991 με το vtec. Σαν crx κυκλοφορει πολλα χρονια πριν με αρκετα σπορτιφ προσανατολισμο. Παμε παρακατω
The CRX del Sol, known as the Civic del Sol in the USA and the new CRX in Europe (CR-X del-sol until 1995 when the del Sol was dropped in Europe) was first introduced to Japan and Europe in 1992, and North America in 1993 in two trim levels, The S and the SI (The European market came with the Japanese-market SiR (called the VTi in Europe) and the US-market Si (called the ESi in Europe). The base 'S' model (called the VXi in Japan from 1992–1994, but after 1995 called the VGi) came with a 1.5 liter SOHC 16-valve four cylinder engine and rode on 13' steel wheels. The Japanese VXi/VGi versions came with a Honda D15B engine. This was an entry level VTEC engine that produces 130 bhp (97 kW; 132 PS), matching the power of the 1.6 Si version. Despite the body resemblance to a mid-engined car design, the del Sol shared a front-engined design with the contemporary Honda Civic.
-
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις ή απλα δεν εχεις κλασσικα ιδεα
en.wikipedia.org/wiki/Honda_CR-X
Παμε παρακατωSent from my MB525 using a gezellig dutch cow
-
uno με τρελα......
αν και να πω την αμαρτια μου εψηνα και το Renault 5 που ειχε ενας θειος και πραγματικα ηταν μπροστα για την εποχη του -
ΩΧ! Κάποιος ¨πάτησε¨ το ΑΧ!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Γρηγόρη, τώρα το πρόσεξα, και στο post σου και στο poll. Είναι 'V-Tec' και όχι 'Tech'.Σωστος. , και εμενα κατι δεν μου πηγαινε καλα, το αλλαζα απο κεφαλαια σε μικρα, δεν μου ταιριαζε...
Το διορθωνω, thnks για την παρατηρηση. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
sorry που μπερδεψα τα ΜΟΝΤΕΛΑ
Αδιάφορο για ποίον ήταν [Mod] -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΩΧ! Κάποιος ¨πάτησε¨ το ΒΑΧ!φιξντ
-
mirage έγραψε:
sorry που μπερδεψα τα ΜΟΝΤΕΛΑ
Το θεμα δεν ειναι αν τα μπερδεψες, το θεμα ειναι πως κλασσικα σου λενε κατι κι εσυ επιμενεις στην αποψη σου χωρις καν να ψαξεις. Στην προκειμενη δε ΟΛΕΣ οι φωτογραφιες που μπηκανε αφορουσαν crx 2ης γενιας
-
Υπάρχει και δεύτερος που ψήφισε το Αουτομπιάνκι!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εδω εχει το micra και το crx που βγηκε σαν crx τελη 93To CRX V-tec στο οποιο αναφερομαι βγηκε το 1990.
Το Micra Τurbo, λιγο νωριτερα.
Το Punto GT MKI με τα 136αλογα ηρθε (ως δοκιμαστικο για τα περιοδικα) καλοκαιρι του 94' στην Ελλαδα.
Συγκεκριμενα φιλος μου-κατοχος, ενος απο τα πρωτα τοτε GT, παρελαβε τελη του ιδιου χρονου.
Anyway, δεν το εβαλα, γιατι ετσι θα επρεπε να βαλω και αλλα αυτοκινητα που εβγαιναν τοτε κοντα στα μεσα 90', και η λιστα δεν θα ειχε τελειωμο...Εξαλλου ηταν και επομενης γενιας απο την κατηγορια-εποχη στην οποια αναφερομαι.
Το τελευταιο καταλυτικο 1400αρι Uno Turbo αντιπροσωπευει την εποχη, απο την πλευρα της Fiat, και εβγαινε μεχρι και το
1992. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Υπάρχει και δεύτερος που ψήφισε το Αουτομπιάνκι!Παρων
-
@umaga
Το κυκλοφορεις, ειναι σε ετοιμοπολεμη κατασταση?
Αν μενεις Αθηνα, θελω να με πας βολτα! -
Αν κι από τα παραπάνω θα προτιμούσα χίλιες φορές ένα Miata Μκ1, από τα συγκεκριμένα διάλεξα το CRX. Το καλύτερο μοτέρ από τα παραπάνω με διαφορά και με λίγες καλές κινήσεις, μια χαρά έστριβε. Δεν ξέρω βέβαια αν χωράω μέσα σε ένα τέτοιο, αλλά σιγά, σάμπως θα αγοράσουμε ό,τι ψηφίσαμε;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ψηφισα τον .Μηπως αυτο εχει αρχισει να επανερχεται στις πιατσες με του γρηγορους;Πολλα πειραγμενα βλεπω να κυκλοφορουν τελευταια.
-
Γενικώς τελευταία υπάρχει μια τάση (επιστροφής) προς ιαπωνικά 5ετίας-15ετίας.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@umaga
Το κυκλοφορεις, ειναι σε ετοιμοπολεμη κατασταση?
Αν μενεις Αθηνα, θελω να με πας βολτα!το δικο μου ειναι το super 5 tc, ειναι μαχημο το εργαλειο και χρησιμοποιείται καθημερινα
μενω καλαματα
Μικρες "βομβες" στα τελη 80's αρχες 90's