-
Θα ηθελα πολυ να δω την 'διαταξη'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μετά από πολυετείς δοκιμές, το τρίο drdino-mirage-popol@ros σας παρουσιάζουν ένα νέο πατενταρισμένο κιβώτιο.Edit: Σε κατεβάσματα που το 'λογισμικό' βρίσκει λανθασμένα και αρνείται να κάνει, να δίνει και μπούφλες στον οδηγό.
-
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μετά από πολυετείς δοκιμές, το τρίο drdino-mirage-popol@ros σας παρουσιάζουν ένα νέο πατενταρισμένο κιβώτιο.
Edit: Σε κατεβάσματα που το 'λογισμικό' βρίσκει λανθασμένα και αρνείται να κάνει, να δίνει και μπούφλες στον οδηγό.
Κατι αλλο που θα ηταν πραγματικα τεχνολογιακη πρωτοπορεια θα ηταν να τον εβριζε κιολλας.
-
Μιας και στο παρελθόν έχω πάρει 'άδεια' από τους συμφορουμίτες, ας βάλω το χθεσινό βίντεο και εδώ:
-
http://youtu.be/Zj7sCoLQ0PM freeeeeeeeesh
-
Ο χρήστης rallyaddicted έγραψε:
http://youtu.be/Zj7sCoLQ0PM freeeeeeeeeshΚαι εδώ το έβαλες? είπα και εγώ γιατί έχει views...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στο 2.54 το χωραφακι-γκρεμος δεξια το εχω αγορασει πριν 2,5 χρονια...
-
-
Τώρα που 'δα το βίντεο, τι θυμήθηκα...
Τα κοτόπουλα του 'Σπύρου' υπάρχουν;
-
ναι υπαρχουν
(αυτος καποτε εμενε και στη πολυκατοικια μου ) -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στο 2.54 το χωραφακι-γκρεμος δεξια το εχω αγορασει πριν 2,5 χρονια...Πως στο καλό τα κατάφερες εκεί ρε Χρήστο?
-
Παλεψε το να μπεις με 110 κατεβαινωντας παντα.., τι νομισες ανεβαινοντας..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παλεψε το να μπεις με 110 κατεβαινωντας παντα.., τι νομισες ανεβαινοντας..?Το έχω παλέψει
Και μπήκα και βγήκα.Ελαφρώς με το πλάι βέβαια αλλα βγήκα
Απλά στις περισσότερες στο κατέβασμα πρέπει να μπαίνεις όσο πιο κλειστά γίνεται.Αν μπεις λίγο ανοιχτά τον ήπιες -
110 δε μπαινει το fluence εκει κατεβαινοντας οτι και να κανεις... , το πουλαω και παιρνω starlet..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
110 δε μπαινει το fluence εκει κατεβαινοντας οτι και να κανεις... , το πουλαω και παιρνω starlet..Απο που προκύπτει ότι ένα αμάξι με 2.70 μεταξόνιο και μετατρόχια όσο του Roccou δεν μπαίνει με τόσα εκεί.
Το θέμα είναι ότι βγαίνει περίεργα και με πολύ λιγότερα καθώς το ESP έχει βαρέσει υπερωρίες -
Καλα....
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω μονο c2 εχωθα ανεβασω ομως και κατι πιο ενδιαφερον με το s στο μελλον
Καγκουρακο.. τη βρισκεις τελικα σε κατοικημενες περιοχες να τρομοκρατεις τις γιαγιαδες..
-
O νόνος πήγε να αντιγράψει τον τζι60, αλλά δεν του βγήκε.
-
Αυτος πηγε να με αντιγραψει ,εγω το εκανα πρωτος..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καγκουρακο.. τη βρισκεις τελικα σε κατοικημενες περιοχες να τρομοκρατεις τις γιαγιαδες..
αμα μου βαλεις βενζινη παω και πιο μακρια
θες να σου τραβηξω και ενα με το audi , να πηγαινω αργα?
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!