-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ξένον έχει?Τσου...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Youtube Videoτο σπιντ λίμιτερ στα 190 το έχεις ?
κινητό στην σταφένι δεν έχεις βάλει ? το nokia n95 κουμβώνει κουτί...
πέρα από το μοτερ τι άλλο έχεις κάνει?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ξένον έχει?
Τσου...
ωραία φέγγει...
-
το σπιντ λίμιτερ στα 190 το έχεις ?
κινητό στην σταφένι δεν έχεις βάλει ? το nokia n95 κουμβώνει κουτί...
πέρα από το μοτερ τι άλλο έχεις κάνει?
Οχι , για τη βενζινη χτυπησε warning
Το κολλησα πανω στο τιμονι με πατεντα!!!Το κινητο ειναι Ε71
Περα απο το μοτερ τιποτα .Αναρτηση δεν θελω να βαλω γιατι ουτε το στριβω ουτε θελω να εχω προβλημα στη μεση μου μολις παω 40 και φρενα μεχρι ωρας με υπερκαλυπτουν (βεβαια αν ειχα αυτα που εχεις εσυ θα ηταν ακομα καλυτερα τα πραγματα , μπορει στο μελλον να βαλω , πιο πολυ για την ομορφια , αλλα δεν ξερω αν μπαινουν σε αυτες τις ζαντες λογω offset)
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ξένον έχει?
Τσου...
εχει ενας γνωστος ιδιο αμαξι και του εχει βαλει 'ξενον' το αποτελεσμα ειναι τραγικο φυσηκα, ουτε με μασκα ηλεκτροκολλισης δε βλεπεις αμα εισαι απεναντι
-
Ωραίος Μπίλλαρε!
-
ξένον έχει?
Τσου...
ωραία φέγγει...
Συγνώμη για το αλλά τι λάμπες έχεις αν επιτρέπεται?
-
-
Το είδα όλο, δε βαρέθηκα ούτε για 1'
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Συγνώμη για το αλλά τι λάμπες έχεις αν επιτρέπεται?Αλογονου, H7 η μεσαια και H1 η μεγαλη σκαλα αν θυμαμαι καλα, δεν θυμαμαι ποιας εταιριας βαζουν ομως...
-
Όπως λέει το βίδεο, Κηπουριό Κρανιά με χιονάκια. Παίζει να μου το κατεβάσουν γιατί ξέχασα δυνατά τη μουσική πφφ...
-
**JimClark ** ,
-
Εχω γραψει πολλα χιλιομετρα πριν χρονια σ'αυτο τον δρομο πριν το οδικο θαυμα της Εγνατιας Οδου. Χαρηκα που ειδα το βιντεακι!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
-
ΤΣΑΠΡΡΡ!!!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
ΤΣΑΠΡΡΡ!!!Κώτσο 'μ -
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Όπως λέει το βίδεο, Κηπουριό Κρανιά με χιονάκια. Παίζει να μου το κατεβάσουν γιατί ξέχασα δυνατά τη μουσική πφφ...Εκπληκτικό! Τον ήξερα απ’ έξω το δρόμο, καθώς τον χρησιμοποιούσα τακτικότατα πριν ακόμα γίνουν οι παρεμβάσεις της «λειτουργικής εγνατίας» (όταν ακόμα υπήρχαν τμήματα χώματος δίπλα στο ποτάμι –μετά την Κρανιά πριν τη Μηλιά- χωρίς υποστηλώματα και σε κάθε στροφή παραμόνευε πεσμένος βράχος)
-
-
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!