-
Εν πρώτης καλημέρα στης 23,02 δεν γίνετε!!!...
Και επειδή οι παπαγάλοι βρίθουν. Παίρνω την τελευταία παράγραφο σου.
Δοκίμασε το και η πήρα δικιά
μας!. εσύ έχεις τα χρήματα……
όταν δε δεν τα βάζεις εσύ, ακόμα καλύτερα!
Α..[/quote]Οπότε λέτε πως 100% είναι πεταμένα λεφτά η υπόθεση;
Δε το έχει βάλει κανένας απο το 4Τ Foorum;
Ούτε καν οι δημοσιογραφοι του forum;Jm@k
-
Μία παρατήρηση, με βάση τη δυναμομέτρηση η διαφορά στη μέγιστη ισχύ είναι 0.1% και η μέγιστη διαφορά σε κάποιο σημείο μόνο είναι 2.5%.
Στο άρθρο δεν αναφέρεται η ακρίβεια της μέτρησης (λεπτομέρεια..)
-
Ο χρήστης jmak έγραψε:
Οπότε λέτε πως 100% είναι πεταμένα λεφτά η υπόθεση;
Ούτε καν οι δημοσιογραφοι του forum;Jm@k
Φυσικά και είναι 100% πεταμένα λεφτά.
-
Το οτι μειωθήκαν τα ppm των HC δεν λέει και κάτι γιατί δεν ξέρουμε τι έγινε με τα NOx, CO, CO2.
-
Και γω κάθισα Σαββατιάτικα να σκανάρω τις 5 σελίδες αλλά, παρότι δεν ασχολούμαι επαγγελματικά, δεν το 'κανα θέμα όμως.
το παινευεσαι κι ολας?
αυτό που σκάναρες για να μη πληρώσουν 1,5 ολόκληρο ευρώ οι φτωχοί παντογνώστες του φόρουμ είναι πνευματική ιδιοκτησία που δε σου ανήκει νάσο.
βγαλτο, λοιπόν, από τη στιγμή που στο φόρουμ μας απαγορεύετε να βάζουμε κ λινκ για rapidshare, torrents κτλ μη σας κυνηγήσει κάποιος κάπου κάποτε -
κάντε έναν ΕΡΑΝΟ μπας και γλιτώσουμε απ την μιζέρια αυτών των ποστ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κάντε έναν ΕΡΑΝΟ μπας και γλιτώσουμε απ την μιζέρια αυτών των ποστμιζέρια κ ξεφτίλα είναι οι εκλήσεις για σκανάρισμα για να γλυτώσεις 1,5 κωλο ευρώ φίλε. οπότε καταλαβαίνεις κ τί θα πάρεις για τον έρανο σου από όλους αυτούς
τώρα το ίδιο το σκανάρισμα κ μάλιστα από μοντ, άστο καλύτερα τί είναι -
σκέψου εμάς στα ξένα που δε μπορούμε να κοινωνήσουμε αυτή τη γνώση και δώσε τόπο στην οργή...
-
Ο χρήστης koun έγραψε:
Κοινοποιώ μερικές διευκρινίσεις για τη λειτουργία της συσκευής Hydro-gen, από τον εφευρέτη της, κ. Μανώλη Καλή.
Ν.Κ.
Απαντώντας στο ερώτημα σας, ας δούμε με απλό τρόπο ποια είναι η ποσότητα υδρογόνου που παράγεται από 1 λίτρο Νερό.
Το μοριακό βάρος του Νερού είναι 18,0153gr/mol.
1000 gr Νερού = 55,56 mol.
1 mol Νερού μας δίνει 1 mol H2.. Συνεπώς 1 λίτρο Νερό μας δίνει 55,56 mol H2..
1 mol Υδρογόνου βάσει του S.T.P είναι 22,40 λίτρα H2. Επομένως 1 λίτρο Νερό μας δίνει 55,56 mol x 22,4 λίτρα = 1244,5 λίτρα αερίου H2.
Ας υποθέσουμε ότι ένα αυτοκίνητο με κινητήρα 1600 κ.εκ. καταναλώνει -όταν κινείται με ταχύτητα 100χλμ/ώρα, χρειάζεται δηλαδή 1 ώρα για να διανύσει 100 χιλιόμετρα- 10 λίτρα καυσίμου. Άρα ανά λεπτό καταναλώνει 10 λίτρα/60 λεπτά δηλαδή 0,167 λίτρα.
Έχει υπολογιστεί εργαστηριακά ότι για να βελτιωθεί η καύση του συμβατικού κινητήρα είναι απαραίτητη μια ποσότητα υδρογόνου σε αναλογία 7% σε σχέση με την ποσότητα του συμβατικού καυσίμου που καταναλώνεται για την κινησή του. Επομένως έχουμε 0,167 λίτρα καυσίμου x 7% = 0,01169 λίτρα H2 δηλαδή 11,69ml Υδρογόνο το λεπτό.
Η Hydro-Gen για να παράξει αυτή την ποσότητα υδρογόνου καταναλώνει 280 mA στα 14,3 V η 4,032 Watt. Αυτό βέβαια μετασχηματιζόμενο στα 2 Volt, τάση λειτουργίας της συσκευής, με τροφοδοτικό συνεχούς ρεύματος
απόδοσης 85%, συνεπώς το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνει η Hydro-Gen μας δίνεται από την παρακάτω εξίσωση Ι= P/V=> I=4,032/2=> I= 2,016 A.
Ανάγοντας την ποσότητα υδρογόνου των 11,69/λεπτό σε παραγωγή ώρας θα έχουμε λοιπόν 11,69 ml x 60 λεπτά = 701 ml. Συμπεραίνουμε από τα παραπάνω ότι η συσκευή Hydro-Gen για να παράγει 701 ml υδρογόνου καταναλώνει ενέργεια 2,016 Α.
Βάσει του κανόνα του Faraday με 100% απόδοση της ηλεκτρόλυσης θα έχουμε παραγωγή 650ml H2+Ο ανά ώρα με 1 Α στα 2,2 Volt ή 2,2 Whr. Από αυτό συνεπάγεται ότι το παραγόμενο υδρογόνο είναι 650ml x 2/3 = 433,34ml.
Αντίστοιχα, η παραγωγή της Hydro-Gen αναγώμενη σε 1 Α είναι 701ml/2,016 Α = 347,7ml.Ξεκλειδώνουμε το θέμα ώστε, με βάση τα παραπάνω στοιχεία, να συνεχιστεί η γόνιμη -ελπίζουμε- ανταλλαγή απόψεων [Mod]
Το πρώτο κομμάτι της ανάλυσης αυτό με τα Mol δεν είδα να χρησιμεύει κάπου μετέπειτα …
Ως προς την αναλογία του 7% του υδρογόνου επί του όγκου καυσίμου βγάζει αποτελέσματα μεταξύ ανόμοιων πραγμάτων, λίτρα βενζίνης που είναι υγρό με λίτρα υδρογόνου σε αέρια μορφή.
Εάν ισχύουν αυτές οι πράξεις τότε μπορούμε να κάνουμε και ανάλογες πράξεις και με τον αέρα όπως :
Η αναλογία αέρα/βενζίνης είναι 14,7:1 δηλαδή 1/14,7=6,802721 %
Στο παράδειγμα του αυτοκίνητου των 1600 κ.ε. ότι σε μια ώρα διανύουμε 100 χιλιόμετρα με κατανάλωση 10 λίτρα όπως ειπώθηκε έχουμε 10/60= 0,167 λίτρα βενζίνης το λεπτό.
Ο κινητήρας για να επιτύχει την ταχύτητα των 100 χλμ/ώρα κινείται περίπου με 3000 στροφές το λεπτό με την τελευταία ταχύτητα.
Άρα με αναλογία αέρα/βενζίνης 14,7:1 ή 6,80 % χρειαζόμαστε 0,167*14,7=2,4549 λίτρα αέρα το λεπτό και 2,4549/3000 στροφές = 0,000818 λίτρα αέρα ανά περιστροφή.
Αυτόν τον ο όγκο αέρα «καταναλώνουν» οι κύλινδροι ανά περιστροφή του άξονα όπου σε μια περιστροφή έχουμε ανάφλεξη σε δύο από αυτούς, τετρακύλινδρος 4x400=1600, άρα ανά κύλινδρο έχουμε 0,000818/2 =0,000409 λίτρα !!!
Δηλαδή σε έναν θάλαμο των 400 κ.ε. ή 0,400 λίτρων χρειαζόμαστε 0,000409 λίτρα αέρα !!!
Νομίζω ότι βλέπουμε το παράδοξο των αποτελεσμάτων και οι πράξεις μεταξύ λίτρων υγρών και αερίων δεν οδηγεί σε κανένα ασφαλή και ορθό συμπέρασμα.
-
Το 14,7:1 είναι αναλογία μάζας, όχι όγκου.
-
«Οπότε λέτε πως 100% είναι πεταμένα λεφτά η υπόθεση;
Ούτε καν οι δημοσιογραφοι του forum;Jm@k»
Αυτό κατάλαβες φίλε μου από της έγραφες μου?.
Μα δεν μηδένισα την συσκευή, μηδένισα τα μυαλά αυτόν που προωθούν την συσκευή, ενόσω δεν την προβάλουν με τον τρόπο που περιέγραψα. Και σίγουρα ενσπείρουν αμφιβολίες, στο δικό μου το μυαλό, με της επιλεκτικές τους κινήσεις. Κατά την γνώμη μου είναι ύποπτες.
Για της άλλες δυο ερωτήσεις σου, περιμένω απαντήσεις από το εάν υπάρχουν χρήστες εδώ μέσα της συσκευής!.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«Οπότε λέτε πως 100% είναι πεταμένα λεφτά η υπόθεση;
Ούτε καν οι δημοσιογραφοι του forum;Jm@k»
Αυτό κατάλαβες φίλε μου από της έγραφες μου?.
Μα δεν μηδένισα την συσκευή, μηδένισα τα μυαλά αυτόν που προωθούν την συσκευή, ενόσω δεν την προβάλουν με τον τρόπο που περιέγραψα. Και σίγουρα ενσπείρουν αμφιβολίες, στο δικό μου το μυαλό, με της επιλεκτικές τους κινήσεις. Κατά την γνώμη μου είναι ύποπτες.
Για της άλλες δυο ερωτήσεις σου, περιμένω απαντήσεις από το εάν υπάρχουν χρήστες εδώ μέσα της συσκευής!.
Φιλικά
Α.Ειλικρινά antonis-team με τόσες σελίδες που έχω διαβάσει για το θέμα, τόσο στους 4Τ όσο και σε άλλα Forums έχω χάσει τη μπάλα.
Προσπαθώ να καταλάβω ως ίσως υποψήφιος χρήστης αν τελικά κάνει αυτά που λέει.Φυσικά δε κάνω λόγο για το 30% ή 40%.Ακόμη και για 20% αν επιτελεί έργο τότε είναι πολύ καλά.
Εξακολουθώ να αναμένω απάντηση αν κάποιος από τους δημοσιογράφους έχει εγκαταστήσει το σύστημα..... -
Βάλε υγραέριο που σίγουρα δουλεύει.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Βάλε υγραέριο που σίγουρα δουλεύει.Ούτε με σφαίρες τέτοια μετατροπή !!!!
Δυο φίλοι μου την έχουν πατήσει....και δε θέλω να δοκιμάσω τέτοιου είδους > στο αυτοκίνητο μου.Jm@k
-
Εχω βαλει υγραεριο και σιγουρα δουλευει.Ομως μου εχει φαει χωρο στο ποτμπαγκαζ.Δεν εχω πειστει οτι η γεννητρια υδρογονου κανει αυτα που υποσχωνται και κυριως μετα απο μια καταγγελια που ειχα διαβασει οτι ΔΕΝ τα κανει και προσπαθει μετα την παροδο των τριων μηνων να παρει πισω τα λεφτα του,οπως του ειχαν υποσχεθει,αλλα δεν...
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Εχω βαλει υγραεριο και σιγουρα δουλευει.Ομως μου εχει φαει χωρο στο ποτμπαγκαζ.Δεν εχω πειστει οτι η γεννητρια υδρογονου κανει αυτα που υποσχωνται και κυριως μετα απο μια καταγγελια που ειχα διαβασει οτι ΔΕΝ τα κανει και προσπαθει μετα την παροδο των τριων μηνων να παρει πισω τα λεφτα του,οπως του ειχαν υποσχεθει,αλλα δεν...Θα το βάλω μόνο αν υπάρχει γραπτή δέσμευση.
Jm@k
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Εχω βαλει υγραεριο και σιγουρα δουλευει.Ομως μου εχει φαει χωρο στο ποτμπαγκαζ.Δεν εχω πειστει οτι η γεννητρια υδρογονου κανει αυτα που υποσχωνται και κυριως μετα απο μια καταγγελια που ειχα διαβασει οτι ΔΕΝ τα κανει και προσπαθει μετα την παροδο των τριων μηνων να παρει πισω τα λεφτα του,οπως του ειχαν υποσχεθει,αλλα δεν...Θα το βάλω μόνο αν υπάρχει γραπτή δέσμευση.
Jm@k
-
Το αρθρο των 4Τ ειναι ΕΓΓΥΗΣΗ
-
Σοβαρά μιλάτε; Ξέρετε πολλούς στην Ελλάδα που να τηρούν την πολιτική των επιστροφών; Ακόμα και στις μεγάλες εταιρείες αλυσίδες βλαστημάς για να τους πείσεις θα τα καταφέρετε να πάρετε λεφτά πίσω από έλληνα μάστορα;;
Θα μπορέσει να βρει χίλιες δικαιολογίες, σου λέω μερικές.- δεν είναι τίποτα μια μικρή ρύθμιση θέλει για να ταιριάξει στο αυτοκίνητό σου. Αυτό θα επαναληφθεί 2-3 φορές.
- φταιει ο τρόπος οδήγησής σου
- φταίει η βενζίνη που βάζεις
Στο μεταξύ θα έχουν περάσει οι 3 μήνες οπότε θα έχει τελειώσει το τα λεφτά σας πίσω.
Έστω όμως ότι κάποιος επιμένει: - μα το μηχάνημα μια χαρά δουλεύει, δεν έχει πρόβλημα, να δες το που κάνει μπουρμπουλήθρες
- η εγγύηση είναι για τα υλικά όχι για την κατανάλωση. Το κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό δεν πιάνουν όλα πχ 25% οικονομία άλλα πιάνουν πιο λίγο άλλα πιο πολύ.
Και τέλος έστω ότι τον πείθει τον μάστορα να το πάρει πίσω. - ναι αλλά τώρα είναι μτχ, έδωσες 600 θα σου δώσω 200 να το πάρω πίσω, είναι και τα εργατικά για να το αφαιρέσω...
Σας παρακαλώ πείτε ότι αυτά που λέω είναι απίθανα και δεν συμβαίνουν πια και είναι η εξαίρεση. Δώστε μου αυτή τη χαρά, να νιώσω περηφάνεια για τους Έλληνες επαγγελματίες!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
- μα το μηχάνημα μια χαρά δουλεύει, δεν έχει πρόβλημα, να δες το που κάνει μπουρμπουλήθρες
Ορίστε και η λύση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν χωρίς να ξοδέψουν. Ένα μακρύ καλαμάκι μέχρι την εισαγωγή για να φυσάμε και να κάνουμε μπουρμπουλήθρες
Γεννητρια υδρογονου (hho )