-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πραγματικά ντροπή κύριε Ν.Κ.
Δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα.Δεν εξετάζω αν η συσκευή αποδίδει η όχι, αυτό ήταν δική σας δουλειά και ΔΕΝ την κάνατε.
Ειλικρινά ελπίζω ο κύριος Καββαθας να μην βλέπει την κατάντια αυτή.
Αν συνεχίσετε με αυτήν την λογική της μετατροπής του ιστορικότερου περιοδικού της χώρας σε lifestyle προσπέκτους, η κατάληξη είναι προδιαγεγραμμένη στην Ελλάδα του 2012 και των 70000 πωλήσεων αυτοκινήτων ετησίως.
Προσπαθήστε να ξαναεστιάσετε στους λάτρεις της αυτοκίνησης, ίσως δεν είναι πολύ αργά ακόμα....
Δυστυχώς φίλε μου έχεις μείνει σε άλλη εποχή.......... Πάνε αυτά.
To ίδιο λέει -και ξαναλέει- και ο ΚΚΒ συνεχώς στα Εν Λευκώ του...ευτυχώς ή δυστυχώς οι καιροί αλλάζουν, η τεχνολογία -και η ανθρωπότητα- προχωρούν, και ποτέ μια εποχή δεν είναι ίδια με κάποια άλλη...
Παρ'όλα αυτά στον τομέα αυτό θα συμφωνήσω με τον sainof...η κατρακύλα της ελληνικής κοινωνίας φαίνεται οφθαλμοφανέστατα από τα περιοδικά του κ@%ου -ή lifestyle- που γέμισαν τα περίπτερα, και που αποδεικνύουν πόσο χαμηλά έχουμε πέσει ως Έλληνες...οι 4Τ ήταν ανέκαθεν εναντίον αυτού του 'στυλ', και ελπίζω τέτοιου είδους άρθρα να αποτελούν εξαίρεση και όχι -πλέον- τον κανόνα...αλλιώς και οι 4Τ θα ακολουθήσουν το δρόμο του dodo...
-
Μετά από κάποια χυδαία σχόλια προς το άτομο μου πήρα την απόφαση να μην ξαναγράψω μέσα στο τοπικ αυτό...
επειδή όμως πιστεύω ότι όπως έχουν δικαίωμα όλοι αυτοί που απλά μπουρδολογούν επάνω στο θέμα να γράφουν διάφορα έχω κι εγώ το δικαίωμα να γράψω την προσωπική μου πλέον εμπειρία...για να βοηθήσω κόσμο όπως υποστηρίζουν κάποιοι ότι κάνουν...
πριν από 3μήνες περίπου αγόρασα μία συσκευή 'υδρογονοκίνησης' (καθαρού υδρογόνου και όχι ΗΗΟ) και τοποθέτησα στο αυτοκίνητό μου...
από κάποιον κύριο στη Θεσσαλονίκη(δεν λέω παραπάνω για να μην κάνω διαφήμιση) ,που εισάγει τα συστήματα από την Αμερική..
δεν έβαλα κανένα εξτρά εγκεφαλάκι και δεν έγινε καμία παρέμβαση άλλη στο αυτοκίνητό μου(ούτε καν τρυπα..τίποτα)
έχω κάνει 4.100 χλμ και η κατανάλωση έχει πέσει από 10,3 lt / 100 km στα 7,5 lt / 100 km και επίσης το αυτοκίνητο έχει περισσότερη δύναμη και ελλατώθηκε πολύ ο θόρυβος της μηχανής....
μέτρησα την κατανάλωση σε όλα τα ρεζερβουάρ που έκανα ως σήμερα και συνεχίζω...ακόμα και ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου πλέον καταλαβαίνει την διαφορά...
σύμφωνα με τα χλμ που κάνω υπολογίζω ότι θα κάνω απόσβεση του συστήματος σε 5-6 μήνες από εδώ και πέρα και μετά ποιος με πίάνει...εγώ προτείνω σε κάποιους που ταλαντεύονται ακόμα να το ψάξουν καλύτερα...
αφήστε άλλους να κάνουν υπολογισμούς για να αποδείξουν ότι δεν δουλέυει...
και χαίρομαι πολύ που πήρα μετά από αρκετό καιρό την παρέα και πήγαμε μια μικρή εκδρομούλα να ξεφύγουμε λίγο...
εύχομαι σε όλους ένα καλό καλοκαίρι με περισσότερη ευγένεια και αλληλεγγύη... -
Ο χρήστης golden lady έγραψε:
...εγώ προτείνω σε κάποιους που ταλαντεύονται ακόμα να το ψάξουν καλύτερα...
αφήστε άλλους να κάνουν υπολογισμούς για να αποδείξουν ότι δεν δουλέυει...Αν το ψάξουν καλύτερα θα πρέπει να κάνουν τους υπολογισμούς.... που αποδεικνύουν ότι δε μπορεί να δουλεύει... Οπότε να το ψάξουν αλλά χωρίς να κάνουν υπολογισμούς... Τι καλύτερο, να ακούμε αυτούς που χωρίς υπολογισμούς απλά λένε ότι δουλεύει....
Το όλο θέμα πλέον πρέπει να καταχωριθεί μαζί με τα υπέρτατα θρησκευτικά μυστήρια... οπότε πίστευε και μη ερεύνα! -
-
...η κατανάλωση έχει πέσει από 10,3 lt / 100 km στα 7,5 lt / 100 km και επίσης το αυτοκίνητο έχει περισσότερη δύναμη και ελλατώθηκε πολύ ο θόρυβος της μηχανής....Αν βάλεις και τους ειδικούς μαγνήτες που μαγνητίζουν την βενζίνη, θα κατέβεις κάτω από 5 lt / 100 km και θα έχει ακόμα περισσότερη δύναμη.
Με μισό γκάζι θα περνάει τα 200χαω και οι στροφές της μηχανής λόγω του υδρογόνου αλλά και του μαγνήτη δεν θα περνάνε τις 3.000 σαλ.
Είναι σίγουρο και δοκιμασμένο.
-
Χρύσα, πόσα db ελλατώθηκε ο θόρυβος της μηχανής;
-
Το υδρογόνο πόσο καθαρό είναι;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το υδρογόνο πόσο καθαρό είναι;Από εμφιαλωμένο.
-
Η golden lady έχει καμία σχέση με την
? -
το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ κάνω και θα κάνω περισσότερα χλμ με ένα ρεζερβουάρ σε σχέση με πριν που δεν είχα το σύστημα...
εσείς με τις εξυπνάδες σας καταφέρατε κάτι καλύτερο...αν όχι για τον ευατό σας για το όχημά σας?????Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χρύσα, πόσα db ελλατώθηκε ο θόρυβος της μηχανής;φίλε drdino έπεσες μέσα στο όνομά μου...Μπραβο....θα σου στείλω δώρο μια οικολογική μπάλα πλυσίματος μια που από ότι μαθαίνω ασχολούμαι και με αυτό τώρα...
με διασκεδάζετε παιδιά ευχαριστώ!!!! -
Παρακαλώ
-
Περιμένω την μέρα που θα γίνει συνδυασμός υγραέριο+υδρογόνο+μαγνητάκια.
Τρέμε BP. -
δεν έβαλα κανένα εξτρά εγκεφαλάκι και δεν έγινε καμία παρέμβαση άλλη στο αυτοκίνητό μου(ούτε καν τρυπα..τίποτα)
έχω κάνει 4.100 χλμ και η κατανάλωση έχει πέσει από 10,3 lt / 100 km στα 7,5 lt / 100 km και επίσης το αυτοκίνητο έχει περισσότερη δύναμη και ελλατώθηκε πολύ ο θόρυβος της μηχανής....
μέτρησα την κατανάλωση σε όλα τα ρεζερβουάρ που έκανα ως σήμερα και συνεχίζω...ακόμα και ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου πλέον καταλαβαίνει την διαφορά...
σύμφωνα με τα χλμ που κάνω υπολογίζω ότι θα κάνω απόσβεση του συστήματος σε 5-6 μήνες από εδώ και πέρα και μετά ποιος με πίάνει...εγώ προτείνω σε κάποιους που ταλαντεύονται ακόμα να το ψάξουν καλύτερα...
αφήστε άλλους να κάνουν υπολογισμούς για να αποδείξουν ότι δεν δουλέυει...Δεν ξέρω για ποια σχόλια μιλάει ο/η συγκεκριμένος χρήστης, αλλά τα παραπάνω σχόλια που παραθέτω αξίζουν...σχολιασμού
3lt (!!!!) /100χλμ διαφορά στην κατανάλωση (δηλαδή 30%) και ταυτόχρονα αύξηση της δύναμης. Αυτά τα δύο ταυτόχρονα, χωρίς να πειράξεις πρόγραμμα, χάρτες και ECU ΔΕΝ γίνονται. Όπως έχω ξαναπεί, κάποιος να πει σε ΟΛΗ την αυτοκινητοβιομηχανία να σταματήσει να σπαταλά δις €/$/Υ κλπ, αφού με 300€ λύσαμε το πρόβλημα του πλανήτη....και βέβαια 300€ για μια συσκευή που φτιάχνεις στο σπίτι σου με περίπου 80€ υλικά και 2 ώρες ενασχόληση με το κολλητήρι...Στο μοναδικό που θα συμφωνήσω είναι ότι όντως ελλατώνεται ο θόρυβος της μηχανής, κάτι που έχει να κάνει με την παρουσία έστω απειροελάχιστης υγρασίας ή/και σκέτου υδρογόνου στην εισαγωγή.
Μου αρέσει που 'και ο εγκέφαλος καταλαβαίνει τη διαφορά'...ασχέτως από το γεγονός ότι, αν ο εγκέφαλος 'καταλαβαίνει' τη διαφορά, τότε αυτομάτως διορθώνει τις αναλογίες και καταλήγουμε σε μηδέν διαφορά στην κατανάλωση...
-
Καθαρά από φιλολογικό ενδιαφέρον, αναρωτιέμαι αν είναι θέμα ηλιθιοτητας ή χοντροκομένης διαφήμισης
-
Γειά σας, είχα πάει για service και είδα ένα αυτοκίνητο (ΒΜW σειρά 1 2000cc ) αλλά και ένα smart στα οποία είχαν βάλει μια συσκευή διάσπασης του νερού. Συγκεκριμένα ήταν δύο δοχεία γκρί χωρητικότητας περίπου 500ml το καθένα μέσα στα οποία έβαζες νερό. Μία φορά τον μήνα προσέθετες μιά κουταλιά σόδα ή μία φορά το εξάμηνο ένα άλλο διάλυμα στο ένα δοχείο. Τό όλο σύστημα κάνει το εξής απλό, όπως μου είπαν, διασπά το νερό στα συστατικά του και οδηγεί το υδρογόνο μέσω του παπά στον θάλαμο καύσης μαζί με την βενζίνη με αποτέλεσμα λένε καλύτερη ανάφλεξη και οικονομία στο καύσιμο ( βενζίνη ) απο 30% έως 50%. Το συνεργείο δεν εγκαθιστούσε τέτοια συστήματα αλλά μου είπαν οτι είναι πολύ καλό και ασφαλές. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό το σύστημα και αν είναι όντως όπως μου τα είπανε ή είναι μούφα;;; Το κόστος υπολογίζεται περιπου στα 750 έως 900€ αλλά δεν πιάνει καθόλου σχεδόν χώρο και είναι ασφαλές γιατί διασπά το νερό μόνο όσο δουλεύει ο κινητήρας. Έψαξα και βρήκα και κάποια εξουσιοδοτημένα (vw group) που το εγκαθιστούν. Αν ξέρει και κάποιος στοιχεία περισσότερα, περί των οκτανίων-αποδοτικότητας-αξιοπιστίας κλπ ας γράψει. >Ευχαριστώ για τις απαντήσεις από τώρα.
-
polly want a cracker?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
polly want a cracker?Τί σημαίνει;;;;
-
Ο χρήστης blibliki έγραψε:
polly want a cracker?
Τί σημαίνει;;;;
Διαβασε το θεμα απο την αρχη .
-
Συγγνώμην από όλους έβαλα λάθος εικονίδιο πριν . Το διόρθωσα αλλά μάλλον ήταν αργά.
-
Καλά τον κάνεις τον tm.
Μας κοροϊδεύει γιατί έχει βάλει σύστημα υδρογόνου στο αμάξι και εδώ και 3 χρόνια δεν έχει βάλει καθόλου βενζίνη.
Το αμάξι κινείται αποκλειστικά με νερό.Μάλιστα το αφήνει συνέχεια ανοικτό (την οροφή) και το σύστημα υδρογόνου ρουφάει νερό βροχής που μαζεύεται στο πάτωμα.
Μόνο τελευταία με την ανομβρία βγαίνει και ρίχνει νερό στο αμάξι με το λάστιχο.
Γεννητρια υδρογονου (hho )