-
Ο χρήστης golden lady έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι..
εγώ όχι μόνο χαίρομαι για την επένδυση που έκανα και έβαλα το σύστημα υδρογόνου στο αυτοκίνητό μου αλλά όπως είπα και παλαιότερα βγάζω 38% περισσότερα χιλιόμετρα με το ίδιο ρεζερβουάρ(το τονίζω γιατί κάποιοι μπορεί να πουν ότι άλλαξα ρεζερβουάρ????? )...
μετά από αρκετό καιρό βρήκα λίγο χρόνο και πήγα να δω τα καυσαέρια και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά...
τελικά μήπως εξαρτάται πιο σύστημα θα διαλέξεις...???
ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙΕλπίζω σε ομαλή συζήτηση!!
Πάντα φιλικά
ΧρύσαΕ, ψψψψτ, φιλενάδα, μην το λες ανοιχτά, θα το μάθει η κυβέρνηση και θα φορολογήσουν το νερό που βάζεις στο σύστημα και θα πεθάνει κόσμος από δίψα μετά.
-
Not again
-
Καλησπέρα και πάλι..
εγώ όχι μόνο χαίρομαι για την επένδυση που έκανα και έβαλα το σύστημα υδρογόνου στο αυτοκίνητό μου αλλά όπως είπα και παλαιότερα βγάζω 38% περισσότερα χιλιόμετρα με το ίδιο ρεζερβουάρ(το τονίζω γιατί κάποιοι μπορεί να πουν ότι άλλαξα ρεζερβουάρ????? )...
μετά από αρκετό καιρό βρήκα λίγο χρόνο και πήγα να δω τα καυσαέρια και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά...
Πάντα φιλικά
Χρύσασε πιασανε κοροιδο, φιλοι εβαλαν ενα νεο συστημα που θελει μονο νερο απο παγετωνες και εχουν 65% οικονομια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι..
Πάντα φιλικά
Χρύσασε πιασανε κοροιδο, φιλοι εβαλαν ενα νεο συστημα που θελει μονο νερο απο παγετωνες και εχουν 65% οικονομια
-
Καλησπέρα και πάλι..
Πάντα φιλικά
ΧρύσαΒεβαίως στις ΗΠΑ -όπου μπορεί να είναι καραγκιόζηδες αλλά είναι και σοβαρό κράτος- αρκετοί από αυτούς τους 'επιστήμονες' και πωλητές αντιμετωπίζουν μηνύσεις και αγωγές εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων για απάτη...εμείς εδώ είμαστε πολύ μπροστά φαίνεται....
-
Εγώ πάντως ετοιμάζω σύστημα για τα διπλά μου....
-
Πάντως διαβάζοντας απο την σελίδα 57 το μόνο που διακρίνω είναι ειρωνείες και το να κοροϊδεύεται κάποια μέλη...
Δυστυχώς όλοι δεν είναι τοσο μηχανολόγοι ούτε τόσο ειδικοί πάνω στο θέμα μηχανή και κάνουν το λάθος έστω και σαν πληροφόρηση,σαν κουβέντα να ρωτήσουν...
Εαν κάποιο δεν ξέρουμε να απαντήσουμε καλύτερα ας μην απαντήσουμε...το να γελοιοποιούμε το θέμα και να ρίχνουμε το επίπεδο νομίζω πως είναι τραγικό...
Οκ...θα γίνει και ο χαβαλές αλλα ως ένα σημείο... -
πραγματικα σημεια των καιρων....υδρογονογεννητριες,μαγνητακια,υπερυθρη θερμανση...και ροζ μονοκεροι!
κριμα γ αυτους που την πατανε..
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
πραγματικα σημεια των καιρων....υδρογονογεννητριες,μαγνητακια,υπερυθρη θερμανση...και ροζ μονοκεροι!κριμα γ αυτους που την πατανε..
Μας ψεκάζουν κιόλας...
-
κ ελεγα τι ξεχασα..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είσαι πίσω πολύ πίσω. Οι εξελίξεις τρέχουν αγαπητέ. Εδώ είναι οι εξελίξεις αγαπητέ πότε θα αρχίσεις να το πουλάς;
http://www.tokoulouri.com/science/tsipouro-kinitiras/Είστε πολύ πίσω...
http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_T ... Car#Engine
Με τεκίλα!
-
Καλησπέρα σε όλους!!
Ειρωνία και πάλι...όχι ότι δεν το περίμενα!!
Επειδή όμως υπάρχει και κόσμος που ψάχνει να βάλει κάτι στο αυτοκίνητό του που να κάνει πραγματική οικονομία εγώ λέω απλά ότι αν καταλάβει κάποιος πως επιδρά το υδρογόνο στην λειτουργία του κινητήρα θα καταλάβει ότι είναι απλό και λογικό να κάνει οικονομία.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κέρδος έχουν όλοι αυτοί που μου επιτίθενται αλλά σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.
Σίγουρα θα πεισθούν όλοι όταν θα έρθει σε λίγα χρόνια μια μεγάλη εταιρεία με τέτοια συστήματα στην Ελλάδα. Αν είναι π.χ. Samsung είναι σίγουρα καλόοο!!!
Να'σται όλοι καλά και ας πάρει ο κάθε ένας μας ότι του αξίξει. -
Καλησπέρα σε όλους!!...εγώ λέω απλά ότι αν καταλάβει κάποιος πως επιδρά το υδρογόνο στην λειτουργία του κινητήρα θα καταλάβει ότι είναι απλό και λογικό να μην κάνει οικονομία.
Fix'd
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Να δούμε πότε θα πέσουν πρόστιμα για τα υδρογόνα.
-
Επειδή όμως υπάρχει και κόσμος που ψάχνει να βάλει κάτι στο αυτοκίνητό του που να κάνει πραγματική οικονομία εγώ λέω απλά ότι αν καταλάβει κάποιος πως επιδρά το υδρογόνο στην λειτουργία του κινητήρα θα καταλάβει ότι είναι απλό και λογικό να κάνει οικονομία.
-
Καλησπέρα και πάλι..
Πάντα φιλικά
ΧρύσαΜπορείς να μας πεις πόση είναι η αυτονομία του αυτοκίνητου σε χιλιόμετρα, το μοντέλο του αυτοκινήτου και τα λίτρα/όγκο του ρεζερβουάρ ?
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι..
Πάντα φιλικά
ΧρύσαΜπορείς να μας πεις πόση είναι η αυτονομία του αυτοκίνητου σε χιλιόμετρα, το μοντέλο του αυτοκινήτου και τα λίτρα/όγκο του ρεζερβουάρ ?
...και ποιο συστημα 'προτεινει';
-
Και πως ακριβως επιδρα στην λειτουργία του κινητηρα με αποτελεσμα να ειναι λογικο να εχει μειωση της καταναλωσης.
-
επισης θελουμε & τα αποτελεσματα απο τα μειωμενα καυσαερια που εχει το αμαξι σου...
-
Σα δε ντρέπεστε απιστοι Θωμάδες
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Γεννητρια υδρογονου (hho )