-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν είναι για μεταχείρα ας κρατήσει αυτό που έχει αν το έχει ακόμα δλδHonda Jazz; Καλά τα λες... Και είναι και του 2008. Μια χαρά...
-
@ popolaros
Αυτά που λες στηρίζονται κάπου ή απλά trollάρεις;
-
Ο χρήστης nklive έγραψε:
Στα 13800 παίζει και το προηγούμενο Ford focus 1.6 collection με esp και ηλιοροφήπου είναι πιο ωραίο από το ceed κατά την γνώμη μου. Έχουν μείνει λίγα κομματια οπότε προσπάθησε να το προλάβεις. Κανε test drive ότι και να πάρεις πάντως.
Η τιμή είναι χωρίς απόσυρση!Ευκαιρία του αιώνα σε αυτή την τιμή!
-
Αν θες υγραεριο παρε κατι εργοστασιακο. Το νεο πικαντο θα ειναι ετσι http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp ... id=6821003
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Καλησπέρα !
Χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο - σκυλί για καθημερινή χρήση στην πόλη και πολλά χλμ ετησίως !
Θέλω αξιοπιστία, φτηνή τιμή και παράλληλα να καλύπτει και της ανάγκες μετακίνησης της οικογένειας.
Έτσι ρίχνοντας μια ματιά στην αγορά, στάθηκα στο ΚΙΑ ceed 1400 cc 105 ίππων, που σε αυτήν την τιμή προσφέρει και ESP. H KIA κάνει μια έκπτωση αυτό το διάστημα στα μοντέλα της ενω παράλληλα δίνει κι 7 έτη εργοστασιακή εγγύηση !
Το αυτοκίνητο μου αρέσει σχεδιαστικά κι η τιμή για τον εξοπλισμό που προσφέρει είναι πολύ δελεαστική. Μάλιστα σκέφτομαι να του βάλω και κιτ υγραεριοκίνησης για μεγαλύτερη οικονομία.
Θα ήθελα τις γνώμες σας για την αξιοπιστία του ΚΙΑ ceed, απ' αυτά που ξέρετε κι εχουν κυκλοφορήσει ήδη στους ελληνικούς δρόμους.
Ή πάλι όποια άλλη πρόταση θεωρείτε καλύτερη απο το ΚΙΑ ceed , αρκεί να μην υπερβαίνει τα 13500 ευρώ ! (Δλδ φτηνό, αξιόπιστο αμάξι και παράλληλα μεγάλο για να εξυπηρετεί και την οικογένεια).Ευχαριστώ !
ΥΓ : να αναφέρω ότι μέχρι τώρα είχα ένα Honda Jazz 1400 μοντέλο 2008 (το προηγούμενο δλδ, απο το σημερινό), το οποίο με έβγαλε ασπροπρόσωπο με τους χώρους και την αξιοπιστία του, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ οικονομικά να πάρω το νέο μοντέλο. Κι έπειτα τα μεταχειρισμένα Jazz έχουν πολλή υψηλη τιμή μεταπώλησης και δε θέλω να ρισκάρω με άγνωστα αυτοκίνητα !
Δημήτρη, δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη πρόταση απ'το ceed με 13500 ευρώ. Το μόνο άλλο αυτοκίνητο που μπορεί να υπάρχει ετοιμοπαράδοτο με 14000 ευρώ μετρητοίς με στάνταρ esp-όλους τους αερόσακους-a/c αλλά χωρίς μεταλλικό (κοκκαλί χρώμα) και χωρίς cd-mp3(μπορεί να στο κάνει δώρο ο αντιπρόσωπος), είναι το c4 1400 trend με 5 χρόνια εγγύηση. Κάνε test drive και διάλεξε...
+φωνώ..Citroen C4 FTW!!
Άνετο,ποιοτικό,ωραίο σχεδιαστικά,οικονομικό και με μεγάλους χώρους..εδω κοιτάω εγώ πότε θα ξεφορτωθώ το ΖΧ μου για να πάρω το νέο C4..
100000 φορές καλύτερο απο το να πάρεις ΚΙΑ ceed..Βέβαια δεν έχει εργοστασιακό radio cd αλλά μπορεί να σου δώσει και ο αντιπρόσωπος..αλλά ακόμα και αν δν σ δώσει με 100 ευρώ βρίσκεις πολυ καλά..Αν θες μπορείς να κοιτάξεις και για κανα C4 πρώτης γενίας που έχει ξεμείνει στο στοκ..πάμφθηνα ειναι.
-
Καλυτρο το Ford Focus Που το δινουν τζαμπα!
-
focus ftw!
-
Δεν μπορώ ν'αντισταθώ στον πειρασμό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1507132/
Μετά από αυτό το topic πρέπει να κλείσει. Του βρήκαμε αυτοκίνητο του ανθρώπου!
-
-edit-
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Δεν μπορώ ν'αντισταθώ στον πειρασμόhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/1507132/
Μετά από αυτό το topic πρέπει να κλείσει. Του βρήκαμε αυτοκίνητο του ανθρώπου!
θελει και 12.000 ο αθεοφοβος
για να επανελθω και στο θεμα ειμαι υπερ του focus αλλα ακομα και του punto μιας και το λεον το θεωρω πολυ υπερτιμημενο με την εννοια οτι δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο αυτοκινητο... -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
για να επανελθω και στο θεμα ειμαι υπερ του focus αλλα ακομα και του punto μιας και το λεον το θεωρω πολυ υπερτιμημενο με την εννοια οτι δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο αυτοκινητο...
Υπερτιμημένο σε καμία περίπτωση δεν είναι, και από αξιοπιστία μια χαρά είναι, δεν είναι ούτε πιο αξιόπιστο ούτε λιγότερο απ τον ανταγωνισμό του (μικρομεσαια τουρμπακια)
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τα Focus έχουν βγει ζημιάρικα, μακριά. Τουλάχιστον σε 2 συγγενικά μου πρόσωπα έχουν βγάλει διάφορες -ηλίθιες- βλάβες.Στις προϋποθέσεις και τα λεφτά που έθεσες, ο Κορεάτης είναι μονόδρομος. Θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο παίρνοντας καινούριο αυτοκίνητο.
Εγώ πάντως αυτό θα έπαιρνα.
Όταν λες ζημιάρικα;
-
Ερώτηση κρίσεως..το Hyundai i30 facelift και το νεο Hyundai Accent(Hyundai i25)πότε θα έρθουν απο τα μέρη μας;
-
-edit-
-
Το μόνο πρόβλημα που είχε το Focus Mk2 συστηματικά, ήταν η αντλία του ηλεκτρουδραυλικού τιμονιού. Αντικαθίσταντο στην εγγύηση. Κατά τα άλλα δεν είχε κάποιο ιδαίτερο θέμα. Αυτό βέβαια στα πρώτα μοντέλα, τα τελευταία είχαν λύσει τις παιδικές ασθένειες.
-
Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τις προτάσεις σας !
Ήδη τις έχω μελετήσει, αλλά :-
είμαι 'Ασιάτης' στις προκαταλήψεις μου για τα αυτοκίνητα ! Ίσως φταίνε η ταλαιπωρίες που τράβηξα από ένα Citroen saxo και μια Skoda Fabia, στο παρελθόν!
-
σίγουρα δε θα έδινα 10000 + ευρώ για κανένα μεταχειρισμένο !!!! Είναι θέμα αρχής !
-
θα έμενα στο δικό μου το Honda Jazz, αλλά μου ζητάνε 9000 ευρώ και θεωρώ την τιμή ψηλή γιατί:
- η τεχνολογία του είναι του 2003 (πχ 4 αστερια ασφάλεια, απουσία ESP κτλ)
- έχει κάνει 70000 σκληρά χλμ εντός Αθήνας
- έχει φάει μια γερή στούκα από πίσω (διάλυσα το πίσω σύστημα, είχε διπλώσει η ρόδα...) κι άλλες 3-4 χαζο-στούκες που
αφορούσαν μόνο φανοποιία (πόρτες, φτερά, προφυλακτήρες)
- με την κρίση και την έλλειψη χρημάτων οι τιμές συμπιέζονται αφόρητα... Οι μαντράδες έχουν αναστενάξει... -
κινητήρες 1600cc δεν κοιτάζω, γιατί θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση καυσιμου και τέλη κυκλοφορίας, ενώ η ιπποδύναμή του 1400άρη με καλύπτει απόλυτα μέσα στην πολη, που είναι και το 95 % των μετακινήσεών μου.
Το ομόσταβλο Hyundai i30 βγήκε από τον ανταγωνισμό λόγω πληρέστερου εξοπλισμού, νεότερου κινητήρα και 7ετούς εγγύησης του KIA ceed.
-
-
Εντελώς φωτογραφικός ο διαγωνισμός. Μικρομεσαίο απωανατολίκο 1400 μέχρι 13500. Ούτε το ελληνικό κράτος δεν έκανε τέτοιες προκυρήξεις!
-
παντως για τα 7 χρονια εγγυηση περα απο το προφανες, δεν θεωρω οτι ειναι ντε κ καλα λογος για να προτιμησει κανεις αυτοκινητο. ακομα κ τωρα ποσο μαλλον σε λιγα χρονια με τον ρυθμο που πωλουνται c'apostrophe eed θα βρωμανε οι μαντρες τροπετα κ ανταλλακτικα. ασε που δεν ξερω τους ακριβεις ορους της εγγυησης.
-
Ο χρήστης nklive έγραψε:
Στα 13800 παίζει και το προηγούμενο Ford focus 1.6 collection με esp και ηλιοροφήπου είναι πιο ωραίο από το ceed κατά την γνώμη μου. Έχουν μείνει λίγα κομματια οπότε προσπάθησε να το προλάβεις. Κανε test drive ότι και να πάρεις πάντως.
Η τιμή είναι χωρίς απόσυρση!Παίζει πραγματικά το παραπάνω;
Έχουν μείνει κομμάτια;
3θυρα ή 5θυρα;Αν ισχύει κάτι τέτοιο αξίζει πραγματικά...
-
παντως και το ceed καλή και τίμια επιλογή για τα λεφτα του
KIA ceed ή τι άλλο μέχρι τα 13500 ευρώ ;