-
οχι ακριβως... εδω αναλυτικα http://www.ford.gr/Currentpromo/CurrentFocus
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
οχι ακριβως... εδω αναλυτικα http://www.ford.gr/Currentpromo/CurrentFocusΕυθύμη, επειδή πήρε ο κουνιάδος μου το ξέρω από πρώτο χέρι. Η μεγάλη έκπτωση (4800 ευρώ για το 1400 5θυρο collection, τελική τιμή κλειδί στο χέρι με μεταλλικό και έξοδα 12740) είναι μόνο για μετρητοίς. Η προκαταβολή και το άτοκο χρηματοδοτικό είναι για την αρχική τιμή του αυτοκινήτου, εν προκειμένω 17540. Η προκαταβολή και το έντοκο χρηματοδοτικό συνδυαστικά με όφελος, στο τέλος της αποπληρωμής χάνεις μέρος απ'το όφελος λόγω των τόκων. Ρωτήσαμε όλα αυτά τον αντιπρόσωπο πριν αποφασίσουμε και μας είπε ότι το μέγιστο όφελος είναι τοις μετρητοίς...
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Στο site ford.gr υπάρχουν τα focus που έχουν μείνει. Τα περισσότερα είναι 1600 5θυρα collection με esp, 6 αερόσακους, a/c, cd, ζάντες αλουμινίου, ηλιοροφή κλπ σε τιμή ευκαιρίας μόνο για πληρωμή τοις μετρητοίς...Σε τιμή ευκαιρίας αλλά τιμές δεν έχει...
ή κάνω λάθος... ;
...
...
...
Αυτή την Ford ποτέ μου δεν την κατάλαβα. Έχω πάει πολλές φορές σε εμπορίες, έχω μιλήσει με πωλητές, μου έχουν βγάλει κάτι προσφορές, έχω πάρει τα αμέτρητα φυλλάδια και άκρη δεν έχω βγάλει ούτε με τις τιμές, ούτε με τον εξοπλισμό, ούτε με τις εκδόσεις, ούτε ποιο τελικά είναι το αυτοκίνητο που μου έχουν βάλει στις προσφορές.
Μπέρδεμα εντελώς. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στο site ford.gr υπάρχουν τα focus που έχουν μείνει. Τα περισσότερα είναι 1600 5θυρα collection με esp, 6 αερόσακους, a/c, cd, ζάντες αλουμινίου, ηλιοροφή κλπ σε τιμή ευκαιρίας μόνο για πληρωμή τοις μετρητοίς...
Σε τιμή ευκαιρίας αλλά τιμές δεν έχει...
ή κάνω λάθος... ;
...
...
...
Αυτή την Ford ποτέ μου δεν την κατάλαβα. Έχω πάει πολλές φορές σε εμπορίες, έχω μιλήσει με πωλητές, μου έχουν βγάλει κάτι προσφορές, έχω πάρει τα αμέτρητα φυλλάδια και άκρη δεν έχω βγάλει ούτε με τις τιμές, ούτε με τον εξοπλισμό, ούτε με τις εκδόσεις, ούτε ποιο τελικά είναι το αυτοκίνητο που μου έχουν βάλει στις προσφορές.
Μπέρδεμα εντελώς.Το 1.6 collection είχε αρχική πριν 2 μήνες 18845 και μετρητοίς έχει έκπτωση 4200,δηλ 14645€ τώρα.Αν κάνεις και απόσυρση η τιμή είναι 13415€ Και εξοπλισμό φουλ,esp,ηλιοροφή,ζάντες,bluetooth,5 χρόνια εγγύηση.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Το 1.6 collection είχε αρχική πριν 2 μήνες 18845 και μετρητοίς έχει έκπτωση 4200,δηλ 14645€ τώρα.Αν κάνεις και απόσυρση η τιμή είναι 13415€ Και εξοπλισμό φουλ,esp,ηλιοροφή,ζάντες,bluetooth,5 χρόνια εγγύηση.Υπάρχουν αυτά στο ford.gr ή θα πρέπει να πάω σε εμπορία να μου πουν τιμές/εκδόσεις;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το 1.6 collection είχε αρχική πριν 2 μήνες 18845 και μετρητοίς έχει έκπτωση 4200,δηλ 14645€ τώρα.Αν κάνεις και απόσυρση η τιμή είναι 13415€ Και εξοπλισμό φουλ,esp,ηλιοροφή,ζάντες,bluetooth,5 χρόνια εγγύηση.
Υπάρχουν αυτά στο ford.gr ή θα πρέπει να πάω σε εμπορία να μου πουν τιμές/εκδόσεις;
Tιμές δεν αναφέρει Τις βρήκα εγώ από κάτι autobild & autotriti 2 μηνών μέχρι πριν έρθει το καινούριο δηλαδή.Οι εκπτώσεις είναι 4200€ μετρητοίς ή 5430€ με απόσυρση.Πάντως οι τιμές είναι σούπερ όπως και αυτές στο seat.gr για στοκ κομμάτια από 15-18/6 για όλα τα seat
-
Πολύ μάρκετινγκ τρικ έχει πέσει...
Είδα τις τιμές στα Seat και στάθηκα σε ένα που το ξέρω καλά:
Leon 1.8 Turbo Sport Up Force. Αυτό βασικά άνετα θα το έπαιρνα... ...Λέει τιμή 21417euro.
Το συγκεκριμένο πάνω-κάτω αυτή την τιμή είχε. Από το 2009 που το παρακολουθώ η τιμή του δεν έχει αλλάξει.Για την ford τι να πω; Έχω μπερδευτεί εντελώς. Και ένα τηλέφωνο που είχα κάνει πριν 15 μέρες περίπου στην Βελμάρ έπεσα σε πωλητή μάλλον αρχάριο και δεν ασχολήθηκα άλλο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πολύ μάρκετινγκ τρικ έχει πέσει...Είδα τις τιμές στα Seat και στάθηκα σε ένα που το ξέρω καλά:
Leon 1.8 Turbo Sport Up Force. Αυτό βασικά άνετα θα το έπαιρνα... ...Λέει τιμή 21417euro.
Το συγκεκριμένο πάνω-κάτω αυτή την τιμή είχε. Από το 2009 που το παρακολουθώ η τιμή του δεν έχει αλλάξει.Για την ford τι να πω; Έχω μπερδευτεί εντελώς. Και ένα τηλέφωνο που είχα κάνει πριν 15 μέρες περίπου στην Βελμάρ έπεσα σε πωλητή μάλλον αρχάριο και δεν ασχολήθηκα άλλο.
Δεν είναι καλύτερα το 1.8 sport up dsg με 20190? Ή για πιο λίγα το 1.4 tsi style με 15 κάτι Πάρε κόσμε είναι
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Δεν είναι καλύτερα το 1.8 sport up dsg με 20190? Ή για πιο λίγα το 1.4 tsi style με 15 κάτι Πάρε κόσμε είναιΤα DSG και όλα αυτά δεν μου λένε κάτι.
Από εκεί και πέρα το μαρκετίστικο SPORT UP πάλι δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο.
To Sport Up Force όμως προσφέρει το body kit που εμένα μου αρέσει πολύ.Οι τιμές είναι φυσιολογικές και δεν βλέπω μεγάλες διαφορές.
Αν έχεις πάει σε εμπορία ήδη έκαναν κάποια καλή έκπτωση.
Φαντάζομαι ότι απλά επισημοποίησαν την έκπτωση. -
το sport up είναι επίπεδο εξοπλισμού και είναι το πλουσιότερο στο 1.8 tsi
το Force body kit κοστίζει €2500 και βάφεται και τοποθετείται στην ελλάδα.
η τιμή που είπες Νίκο χλωμό να υπήρχε το 2009 γιατί το 1.8 style (χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού) χωρίς force κόστιζε €20900
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το sport up είναι επίπεδο εξοπλισμού και είναι το πλουσιότερο στο 1.8 tsiτο Force body kit κοστίζει €2500 και βάφεται και τοποθετείται στην ελλάδα.
η τιμή που είπες Νίκο χλωμό να υπήρχε το 2009 γιατί το 1.8 style (χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού) χωρίς force κόστιζε €20900
24500 είχε και μου έκοβε 2000euro ο έμπορας ή μου τα έδινε σε επίσημα αξεσουάρ. Το είχα αναφέρει τότε.
Και το 2009 και το 2010 που πήραμε το Cordoba.Αναφέρομαι στο sport up force. Μόνο αυτό με ενδιέφερε (και με ενδιαφέρει) και κανένα άλλο.
Τα υπόλοιπα μου φαινόντουσαν όλα ίδια. Είτε 1200 κυβικά είτε 1800 όλα ίδια ήταν.
Και τα είδα όλα και έκανα και μία γρήγορη βόλτα με το cupra... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στο site ford.gr υπάρχουν τα focus που έχουν μείνει. Τα περισσότερα είναι 1600 5θυρα collection με esp, 6 αερόσακους, a/c, cd, ζάντες αλουμινίου, ηλιοροφή κλπ σε τιμή ευκαιρίας μόνο για πληρωμή τοις μετρητοίς...
Σε τιμή ευκαιρίας αλλά τιμές δεν έχει...
ή κάνω λάθος... ;
...
...
...
Μπέρδεμα εντελώς.Storm, ο Σφακιανάκης (Πάτρα) ήταν σαφέστατος, κάναμε test drive και γενικά ο σύμβουλος πωλήσεων ήταν άριστος. Παραλάβαμε το αμάξι στην ώρα του με τον εξοπλισμό που έγραφε το φυλλάδιο. Δεν έχει τιμές γιατί εδώ και 2 μήνες υπάρχει το νέο μοντέλο...
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Storm, ο Σφακιανάκης (Πάτρα) ήταν σαφέστατος, κάναμε test drive και γενικά ο σύμβουλος πωλήσεων ήταν άριστος. Παραλάβαμε το αμάξι στην ώρα του με τον εξοπλισμό που έγραφε το φυλλάδιο. Δεν έχει τιμές γιατί εδώ και 2 μήνες υπάρχει το νέο μοντέλο...Επιβεβαιώνω ότι οι εμπορίες (όλων των κατασκευαστών) στην επαρχία είναι πολύ εξυπηρετικές σε θέματα πωλήσεων. Σε αντίθεση με το Αθηνιστάν που μάλλον έχουν τις εμπορίες για διαφημιστικούς λόγους.
Προχθές (Σαββάτο) ήμουν σε επίσημη εμπορία BMW στην Κηφισίας. Υποψήφιος πελάτης εγώ και ο πωλητής δεν μπήκε καν στο κόπο να σηκωθεί να μου δείξει κάποιες BMW σειρά 1 που είχαν έξω από την εμπορία.
Και απλά σηκώθηκα και έφυγα. Αυτό το σκηνικό είναι ψωμοτύρι στο Αθηνιστάν.Αλλά καλά να πάθουν. Να κλείσουν όλοι. Όπως έκλεισε η επίσημη εμπορία της Daihatsu στην περιοχή μου και η FIAT και η Mitsubishi και η Peugeot και η Nissan και η Chevrolet και η Infinity και ... και ... και ... πολλές άλλες.
-
Καλημέρα και πάλι !
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τα σχόλιά σας !
Ειδικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους** nklive** και kalmik για τα σχόλιά τους που με οδήγησαν στην επιλογή μου, όντας κι οι δύο κάτοχοι των αυτοκινητων που εψαξα περισσότερο.
Μόλις ο nklive ειπε για την προσφορά του υπο αντικατασταση ford focus collection 1600, σε αυτην την χαμηλή τιμή, μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ειδικά μάλιστα αφού ο kalmik ψιλοέθαψε το ΚΙΑ του !
Με λίγο ψάξιμο βρήκα ένα ford focus collection 1600 στην Βελμάρ και το έκλεισα για 15.000 τελική τιμή (περιλαμβάνει αισθητήρες παρκαρισματος και συναγερμό στην τιμή).
Εκτός από την τιμή - ευκαιρία, για την επιλογή του Ford βάρυναν πολύ οι απαιτήσεις της οικογένειας (για να μην πω κι η γκρίνια της κυράς, που μόλις εμαθε οτι η διαφορά ήταν μόνο 1500 ευρώ, στήλωσε τα ποδια σα μουλάρι κι είπε -το ford θα παρουμε )!
Κακά τα ψέματα, εγώ θα ήθελα κάτι στις διαστάσεις του Picanto για την πόλη, αλλά έπρεπε να τα συνδυάσω όλα. Και να σκεφτώ οτι λόγω κρίσης, αυτο θα είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που θα μπορώ να έχω για τα επόμενα χρόνια.Τώρα ελπίζω το focus να βγει αξιόπιστο και καλοτάξιδο !
Ευχαριστώ και πάλι !
-
Πολύ καλή επιλογή, καλοτάξιδο!!
Sent from my phone using Οpera Mobile
-
ενας ακομη ανθρωπος σωθηκε.
μια κοινωνικη προσφορα του 4tforum....
-
Πολύ καλή επιλογή, και εύχομαι να είναι Καλοτάξιδο και οικονομικό. Εχω κάνει ως τώρα 6000 χλμ χωρίς πρόβλημα και σχετικά οικονομικά, μου βγάζει 6.5-7.4 λτ στα 100 χλμ μικτα, ανάλογα την κίνηση και το γκάζι και με κλιματισμό. Εκτος πόλης πέφτει στα 5.5, αν και δεν εδώ βγει πολύ εκτός αττικής. Βεβαίως είναι ακόμα νωρίς γιά πρόβληματα αλλά λάδια δεν έχει κάψει σχεδόν καθόλου, όλως περιέργως. Υποτίθεται όταν στρώνεται το αμάξι πάντα καίει λίγο λάδι. Στην αρχή θα σου καίει πιο πολύ βενζίνη. Μετά το δεύτερο-τρίτο γέμισμα θα σου δείξει την πραγματική κατανάλωση. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη. Εγώ το έστρωσα μέχρι τα 2000 χλμ όπου ανέβαζα μέχρι 3200 στροφές. Όχι πως μετά το έσκισα, αλλά πήγαινα και στις 4000-5000 (τρελά γκάζια, ε;) χωρίς τύψεις. Αν έχεις μωρό ζητά τους να σου τοποθετήσουν την isofix μπάρα πίσω, γιατί εμένα παρόλο που τους το είχα πει, δεν μου την βάλανε, απλά την άφησαν στο πορτ-μπαγκάζ. Πόσο σου κόστισε τελικά; εμένα πήγε με δερμάτινο σαλόνι, άσπρο χρώμα, εξάμηνη ασφαλεια, τέλη, κλπ στα 15400. Ασφάλεια εκανα στην αντιπροσωπεία, μόνο 256€, όχι η μικτή αλλά ούτε και η απλή αυτην που είναι ενδιάμεση κατάσταση. Αν το πήρες με δανειο, ζητά από την τράπεζα να μην πληρώσεις έξοδα φακέλου (240€) γιατί είναι παράνομα, ψάξε το.
-
Ο χρήστης nklive έγραψε:
Πολύ καλή επιλογή, και εύχομαι να είναι Καλοτάξιδο και οικονομικό. Εχω κάνει ως τώρα 6000 χλμ χωρίς πρόβλημα και σχετικά οικονομικά, μου βγάζει 6.5-7.4 λτ στα 100 χλμ μικτα, ανάλογα την κίνηση και το γκάζι και με κλιματισμό. Εκτος πόλης πέφτει στα 5.5, αν και δεν εδώ βγει πολύ εκτός αττικής. Βεβαίως είναι ακόμα νωρίς γιά πρόβληματα αλλά λάδια δεν έχει κάψει σχεδόν καθόλου, όλως περιέργως. Υποτίθεται όταν στρώνεται το αμάξι πάντα καίει λίγο λάδι. Στην αρχή θα σου καίει πιο πολύ βενζίνη. Μετά το δεύτερο-τρίτο γέμισμα θα σου δείξει την πραγματική κατανάλωση. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη. Εγώ το έστρωσα μέχρι τα 2000 χλμ όπου ανέβαζα μέχρι 3200 στροφές. Όχι πως μετά το έσκισα, αλλά πήγαινα και στις 4000-5000 (τρελά γκάζια, ε;) χωρίς τύψεις. Αν έχεις μωρό ζητά τους να σου τοποθετήσουν την isofix μπάρα πίσω, γιατί εμένα παρόλο που τους το είχα πει, δεν μου την βάλανε, απλά την άφησαν στο πορτ-μπαγκάζ. Πόσο σου κόστισε τελικά; εμένα πήγε με δερμάτινο σαλόνι, άσπρο χρώμα, εξάμηνη ασφαλεια, τέλη, κλπ στα 15400. Ασφάλεια εκανα στην αντιπροσωπεία, μόνο 256€, όχι η μικτή αλλά ούτε και η απλή αυτην που είναι ενδιάμεση κατάσταση. Αν το πήρες με δανειο, ζητά από την τράπεζα να μην πληρώσεις έξοδα φακέλου (240€) γιατί είναι παράνομα, ψάξε το.Το αμάξι κόστισε 15.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομενων πινακίδες και μεταβίβαση (~361 ευρώ).
Είναι ασημί, με ηλιοροφη, ζαντες αλουμινιου 16αρες, νομιζω οτι δεν έχει δερματινο σαλόνι, μου εδωσαν αισθητηρες παρκαρισματος και πατακια, συναγερμο. Υποθετω ότι με αυτον τον εξοπλισμο ηταν το αμαξι κι απλα τους ειχε ξεμεινει εκτελωνισμένο.
Τωρα για τα εξοδα φακελου που λες δεν ηξερα οτι ειναι παρανομα ! Εχεις κατι πιο συγκεκριμενο, καποιο λινκ να το τσεκαρω;
Κι οσο για την ασφαλεια, εγω θα πάρω τη μικτη (αυτη δλδ που θα σε καλυπτει ακομη κι απο δικα σου λαθη). -
Μετά απο ενα προχειρο ψάξιμο βρηκα αυτό :
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=95042
Παράνομα τα έξοδα φακέλου για δάνεια αγοράς αυτοκινήτου λένε ΙΝΚΑ και Δανειολήπτες
Σε κατάθεση ομαδικών αγωγών θα προχωρήσουν ΙΝΚΑ και η Κίνηση Πολιτών Δανειολήπτων, για να τους επιστραφούν τα έξοδα φακέλου που έχουν πληρώσει σε τράπεζες και αφορούν καταναλωτικά δάνεια για αγορά αυτοκινήτου, όπως σημειώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση.
Οι δυο ενώσεις ενημερώνουν τους δανειολήπτες ότι τα έξοδα προμήθειας που πλήρωσαν στις τράπεζες για τα καταναλωτικά δάνεια αγοράς αυτοκινήτου κρίθηκαν παράνομα και καταχρηστικά με βάση τις αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων: 430/05 και 1219/01 ,15/2007 Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, 5253/03, και 6291/00 του Εφετείου Αθηνών, 1119/02 και 1208/98 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, 961/07 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στο μέρος που έχει καταστεί αμετάκλητη, 1896/2007, 3441/2007, 726/2004 του Ειρηνοδικείου Αθηνών και αντίστοιχες θέσεις του Συνηγόρου του Καταναλωτή αλλά και της από 24-6-2008 υπ' αρ. Ζ1 απόφασης του υπουργού Ανάπτυξης.
Οι δύο ενώσεις καλούν τους δανειολήπτες να επικοινωνήσουν και να καταθέσουν στα γραφεία τους αντίγραφο της συμβάσεως καταναλωτικού δανείου αυτοκινήτου και αντίγραφο της αποδείξεως των εξόδων προμήθειας που πλήρωσαν. Στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε κατάθεση ομαδικών αγωγών προς τις τράπεζες για την είσπραξη των χρημάτων τους.
-
Ακριβώς αυτό είναι! Αν μπεις στην ενωση δανειοληπτων θα βρεις φόρμες, αιτήσεις και οδηγίες πως να χειριστείς το θέμα. Και πάλι καλοτάξιδο.
KIA ceed ή τι άλλο μέχρι τα 13500 ευρώ ;