-
Τα υποψηφια αμαξια ειναι για τον αδερφο μου. Ο ιδιος μας επρηξε για Polo αλλα το μπλοκαρω σθεναρα. Βρεθηκαν 3 Polakia τα οποια ειναι του 2001-2005-2006. Τα δυο τελευταια αποριφθηκαν λογω κοστους αγορας, οποτε εμεινε η VW να εκπροσωπειτε απο αμαξακι του 2001. Αλλη επιλογη ειναι ενα Fiat Punto 2003 ή 04 δεν θυμαμαι ακριβως. Το οποιο και προτιμω για τους εξης λογους: αξιοπιστια (που απο φιλους και συγγενεις εχουν βγει σκυλια με πανω απο 150.000χλμ) και φθηνοτερων ανταλλακτικων. Αφηστε δε που επειδη ειναι και Νεος Οδηγος οποτε σε κανα γρατζουνισματακι, κλπ, το κοστος λογικα θα ειναι ποιο μικρο.
Οποτε αν μπορειτε και θελετε πειτε τα υπερ και τα κατα του καθε αυτοκινητου, συγκριτικα παντα . -
Τα υποψηφια αμαξια ειναι για τον αδερφο μου. Ο ιδιος μας επρηξε για Polo αλλα το μπλοκαρω σθεναρα. Βρεθηκαν 3 Polakia τα οποια ειναι του 2001-2005-2006. Τα δυο τελευταια αποριφθηκαν λογω κοστους αγορας, οποτε εμεινε η VW να εκπροσωπειτε απο αμαξακι του 2001. Αλλη επιλογη ειναι ενα Fiat Punto 2003 ή 04 δεν θυμαμαι ακριβως. Το οποιο και προτιμω για τους εξης λογους: αξιοπιστια (που απο φιλους και συγγενεις εχουν βγει σκυλια με πανω απο 150.000χλμ) και φθηνοτερων ανταλλακτικων. Αφηστε δε που επειδη ειναι και Νεος Οδηγος οποτε σε κανα γρατζουνισματακι, κλπ, το κοστος λογικα θα ειναι ποιο μικρο.
Οποτε αν μπορειτε και θελετε πειτε τα υπερ και τα κατα του καθε αυτοκινητου, συγκριτικα παντα . -
Δε νομίζω να έχει κάποιο συγκρυτικό πλεονέκτημα το Polo...
Πάρτου καμμιά Merc
-
εγω λεω φιατ μια χαρα αμαξια ειναι και αξιοπιστα και με φτηνα ανταλλακτικα οπως ειπες
-
Polo , να έχει να ασχολείται ρε παιδί μου , νέος άνθρωπος είναι , να μην μάθει
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Polo , να έχει να ασχολείται ρε παιδί μου , νέος άνθρωπος είναι , να μην μάθειΑν ήταν έτσι θα του έδινα τσάμπα το Golf Κωνσταντίνε
-
Περιττο να αναφερω πως στο Ιεκ διδασκετε πανω σε Golf VI και εχει παει και στα σεμιναρια
-
Ειχαμε 2 τετοια Polo (6Ν2)...ενα 1.4 16v με τα 100 αλογα κι ενα GTi...και τα δυο ηταν σχετικα απροβληματιστα, αν και ειχαν κι αυτα μερικα γνωστα θεματακια, αλλα αρκετα τσιμπημενη συντηρηση...Αντιθετα το 9Ν το οποιο αντικατεστησε το πρωτο (ειχε αδοξο τελος σε μια μαντρα), καλα κανατε και το αποκλεισατε γιατι απο την πρωτη στιγμη ειχε διαφορα θεματα, και εξακολουθει να εχει..
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Περιττο να αναφερω πως στο Ιεκ διδασκετε πανω σε Golf VI και εχει παει και στα σεμιναριαΔεν αφήνεις το τρολάρισμα μπας και βγάλεις καμια άκρη
-
Τι ποσό μπορεί να διαθέσει;
-
Αν δεν απατωμαι μαξ τα 4.000€. Γιαπαραπανω δεν το βλεπουμε λογω ιστορικου
-
Περιττο να αναφερω πως στο Ιεκ διδασκετε πανω σε Golf VI και εχει παει και στα σεμιναριαΤότε vw να κάνει και πρακτική εξάσκιση polo 06 έχει η αδερφή μου καλό ποιοτικό αμαξάκι είχε κάποια θεματάκια με τα ηλεκτρικά , προσωπικά θα τα είχα απορίψει και τα δύο τα ηλεκτρικά τους τιμόνια δεν παλεύονται και από επιδόσεις ο 1,4 με τα 75 άτια της vw και ο 1,2 της fiat δεν ήταν τίποτα αξιόλογο , εγώ θα κοιτούσα 206 f/l 1.4 16v και clio 1,4 16v .
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1481454/
κάτι τέτοιο δηλαδί -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1481454/
κάτι τέτοιο δηλαδίΑσε ηταν να παρουμε ενα τετοιο του 2004, αλλα το απεριψε γιατι λεει ειναι γαλλικο . Και ηταν ευκαιρια γμτ . Επισης να σας αναφερω πως οι μισοι συμμαθητες του, του λενε κατι ιστοριες για αγριους με τα γαλλικα αυτοκινητα
-
μηδε το'να μηδε τ'αλλο
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μηδε το'να μηδε τ'αλλοΓιαυτο και επενεβησα και εβαλα τα δυο αυτα μοντελα , φυσικα τωρα και δεν ξερει τιποτα
-
μηδε το'να μηδε τ'αλλο
Γιαυτο και επενεβησα και εβαλα τα δυο αυτα μοντελα , φυσικα τωρα και δεν ξερει τιποτα
να παρει το punto γτ η συντηρηση του ειναι πολυ πιο φτηνη οπως και η χρηση του και αυτο μετραει σε αυτη την κατηγορια αυτοκινητων
-
Πάρε το punto.Πιο αξιόπιστο και ας φωνάζουν τα φερεφωνα,και πολύ φθηνότερο στην συντήρηση
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Πάρε το punto.Πιο αξιόπιστο και ας φωνάζουν τα φερεφωνα,και πολύ φθηνότερο στην συντήρησηΓια ibiza 1.4 101,206 16v,focus 1.6 mk1 του 2002?
Fiat Punto του 2003 ή VW Polo του 2001??