-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:offtopicviii: , αλλά ας μαθαίνουμε και τπτ...Pronunciation of German Umlaute and Diphthongs
......................
ü (short):Mütze (like saying ee with rounded lips)ü, y (long): üben, Typ as in French rue
Read more at Suite101: How to Pronounce German Vowels: Learn the Pronunciation of Umlauts and Other German Sounds | Suite101.com http://www.suite101.com/content/how-to- ... z1NqFMKtht
Από τα παραδείγματα που γράφει παραπάνω, ειδικά το γαλλικό 'rue', περισσότερο σε 'ι' μου φέρνει παρά ου+υ.
Σίγουρα θα ξέρεις περισσότερα, αλλά εγώ έτσι το είχα μάθει από γερμανίδα καθηγήτρια παλιά.Ναι ετσι ειναι ακριβως..... τωρα αν οι γερμανοι το αλλαξαν με τα χρονια δεν θελω να ξερω....
-
το προφιλ του mougka εκλεισε τελειως
-
Ακούστε ΣΚΑΙ τωρα, ακούγονται οι απόψεις των αγανακτησμενων live
-
το κανονικο site ανοιξε ξανα
https://www.facebook.com/pages/Α%C ... 7972310743η σελιδα του mega εκλεισε με δικαιολογια περι υβρης προς την πατριδα (τι σου κανει το troll ρε παιδι μου )
-
Πρώτα από όλα η ελευθερία, δύο ομορφιές :
- τραμπουκισμός στο Μega (το οποίο είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟ κανάλι)
- http://twitter.com/doleross/status/75224593455001600
-
Το τρολάρισμα εταιρειών στα social media είναι μια νέα μορφή φασισμού. Μπορεί ο Κυριακού (τυχαίο παράδειγμα) που τα παίρνει εξίσου από τα κόμματα να ξαμολήσει 4-5-10 'ακτιβιστές' και να κάνουν το f/b του όποιου ανταγωνιστή του ρημαδιό.
Έχει γίνει κατά καιρούς -και ειδικά το τελευταίο διάστημα που άρχισε ο κόσμος να μαθαίνει τι εστί social media- σε περιπτώσεις εταιρειών.
Το ότι μαζεύτηκαν 500 άτομα είναι το εύκολο -με την ταχύτητα και ευκολία διάδοσης πληροφοριών στο διαδίκτυο-. Το ζουμί της υπόθεσης είναι να ρίξεις την πρώτη τουφεκιά και να την διαδόσεις κατάλληλα μέσω εξίσου των ψευτοθώδωρων του f/b aka βλογκς. -
'καθεστωτικό'
Τι μαλάκας αυτός ο Βολταίρος. -
-
Ο γέρος που δε μιλάει και νιαουρίζει είναι ασφαλίτης ντυμένος γέρος που πήγε να προβοκάρει την ειρηνική δήλωση...
-
Έχεις ακούσει άλλες δηλώσεις αγανακτισμένων? Οι δηλώσεις του μπάρμπα που νιαουρίζει είναι από τις πιο σωστά δομημένες και με τα σοβαρότερα επιχειρήματα.
-
Θολωμενος ο μπαρμπας
-
Ο ρεθυμνιωτης ειναι μορφη..Υπαρχουν και παλιοτερα βιντεο αποδειξεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι σίγουρο ότι ο 888888 θεωρεί ότι απευθύνεται σε ηλίθιους για να γράφει τέτοια πράγματα.Εξαρταται σε ποιον απευθυνομαι.
Αγορίνα, πέρσι κράταγα κεριά μέσα στη νύχτα κρατώντας το παιδί στην αγκαλιά μη φάει τα μούτρα του στο σκοτάδι, φέτος απεργία δεν έγινε ακόμα γιατί οι συνδικάλες σου το 'συζητάνε' με τις υπουργάρες (οι ξένοι δανειστές δεν το συζητάνε γιατί δεν τους ψηφίζουν, ούτε διορίζουν τα παιδιά τους στην επιχείρηση).
Περυσι??Ποια ημερομηνια??
Έχουν οι συνδικάλες σου απειλήσει ευθέως με συσκότιση αν θιγούν τα δικαιώματά τους.
Eχουν απειλησει με απεργιες σε περιπτωση που ξεπουληθει η Επιχειρηση.
Έχεις εσύ ο ίδιος αναφερθεί σε κεριά, μαγκάλια, τέτοια πράγματα απειλώντας ευθέως....τους φορουμίτες που διαβάζουν αυτά που γράφεις.
Φυσικα και δεν παιρνω τιποτα πισω.
Για τους περισσοτερους απο εμας η ΔΕΗ ειναι κατι πολυ παραπανω απο μια δουλεια απο την οποια βγαζουμε τα προς το ζην για να την αφησουμε στα χερια των νεοφιλελευθερων λαμογιων και των 'δυναμεων της αγορας.
Εσυ και μερικοι αλλοι μπορειτε να αυνανιζοσαστε ευτυχισμενοι με τις παπαριες των Πρετεντεροπορδοσαλτηδων περι προνομιων...Και μετά, από παλιό, πιστό γαλάζιο αγόρι,
Eεεετσι.... Γουσταρω τη ταμπελοποιϊα επειδη δειχνει ελλειψη ψυχραιμιας.
Σου αρεσει δε σου αρεσει εγω δεν εχω ψηφισει ψευτοσοσιαλιστες μεσσιες, νεοφιλελυθερους σωτηρες και ανικανους ή ηλιθιους μεσαιοχωριτες.φορουμοσουλατσάρεις με το μπερέ του Τσε (δεν ξέρω αν άφησες και μούσι).
O μπερες ειναι στη ντουλαπα, για την ωρα.
Πολυ θα ηθελα παντως να ερθει η μερα που θα μου ηταν χρησιμος.
Εχω ριξει και κατι κονσερβοκουτια στο νερο και κρυφογουσταρω μια μεζονετα εδω παραπερα για να τη κανω πολιτιστικο στεκι
Να συγκρινουμε το Τσε με τα νεοφιλελευθερα τσογλανια που υποστηριζεις μετα μανιας ειναι τουλαχιστον υβρις προς την Ιστορια. -
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορεί να ήταν και πρόπερσι, δεν είμαι σίγουρος.
Αλλά να τα ενθύμια (δεν τα χώνω στο συρτάρι, είναι εύκαιρα στο παράθυρο της κουζίνας + 2 καινούρια για κάθε ενδεχόμενο):Για τα υπόλοιπα...
Οι απεργιες στην ΔΕΗ γινανε επι κυβερνησης ΝΔ , μολις ανεβηκε το Πασοκ ησυχασαν. Ακομη και τωρα . Παντως manosk ασε τα κερια και αγορασε φωτιστικα ασφαλειας 20€ κοστιζουν περιπου!
-
ειναι ρομαντικος ρε τι προβλημα εχεις
-
**Αγανακτισμένοι πολλών ταχυτήτων
**Αγανακτισμένοι δεν είναι μόνο οι Ελληναράδες με τις σημαίες-μπέρτες, οι φασίστες και οι «αγανακτισμένοι κάτοικοι» του Αγ. Παντελεήμονα. Δεν είναι μόνον αυτοί που μαθαίνουν στα παιδιά τους πώς να μουντζώνουν τη Βουλή και να βρίζουν. Δεν είναι μόνον αυτοί που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια της Σταδίου, της Πανεπιστημίου και της Ακαδημίας, γεμίζουν σκουπίδια το χώρο, κλέβουν την ουρά στα περίπτερα και ρίχνουν τη γόπα κάτω. Δεν είναι μόνον αυτοί που ανέχονται να αγοράζουν 2 ευρώ τη μπύρα και πιτόγυρους από παράνομους πωλητές.
Αγανακτισμένοι δεν είναι μόνον αυτοί που καλούν σε απεργίες διαρκείας, καταλήψεις, συμπαράσταση στους υπαλλήλους του ΤΤ, και στους λιμενεργάτες. Δεν είναι μόνον αυτοί που στη λαϊκή συνέλευση φωνάζουν τα ίδια που φώναζαν στις φοιτητικές τους κομματικές «συνελεύσεις». Δεν είναι μόνον οι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ που μπήκαν από την «πίσω πόρτα». Δεν είναι μόνον αυτοί που βρίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή μετά από 30 χρόνια συνεχών χρηματοδοτήσεων αποφάσισε να θέσει τους δικούς της όρους˙ χρηματοδοτήσεις που αντί να πάνε σε επενδύσεις, πήγαν σε cayenne, οικοδομές, κατανάλωση, off-shore, σκυλάδικα και βόλεμα.
Αγανακτισμένοι δεν είναι μόνον αυτοί που συγκρίνουν τον Πρωθυπουργό με δικτάτορα και πιόνι του νεοφιλελευθερισμού, ούτε οι Αυτιάδες, οι Τράγκες και οι Αναγνωστάκηδες του δημοσίου διαλόγου. Δεν είναι μόνον αυτοί που βρίζουν, διαρρηγνύουν ιμάτια, φωνάζουν και προσβάλλουν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους. Δεν είναι μόνον γνωστοί , μουσικοσυνθέτες, «πατριώτες» που αξιώνουν 250 χιλιάδες ευρώ αναδρομικά για την βουλευτική τους σύνταξη και στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης. Δεν είναι μόνον αυτοί που ξέρουν πολύ καλά τη λέξη «κριτική» και αδιαφορούν παντελώς για την έννοια της «αυτοκριτικής».
Είναι όμως και αυτοί. Και η δική μου συνείδηση δεν θα επέτρεπε τη συμμετοχή στις αποφάσεις ενός πλήθους κόσμου που συμπεριλαμβάνει και τέτοιου είδους «αγανακτισμένους». Ακόμα και αν οι αρχικοί εμπνευστές της «αγανάκτησης» είναι όντως καλοπροαίρετοι και με αγνά κίνητρα.
http://ellinaki.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html
Εσείς τι ράτσας αγανακτισμένοι είστε;
-
Αγανακτισμένος-αγανακτισμένος.
-
Γαμάτο το ελληνακι..Το να καλεις σε απεργιες και να δειχνεις συμπαρασταση σε απολυμενους ειναι αξιολυπητο..Αληθεια το ελληνάκι σε ποιους ανηκει?
Γινεται να μη διαβαζουμε το καθε καθυστερημενο ''αρθρο''?
-
Ε ρε πίκρα το κάθε κομματόσκυλο που δεν μπορεί να ελέγξει την εκδήλωση .
Οπότε το επόμενο βήμα είναι η απαξίωση .
Κλασσική συνταγή που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον τα τελευταία 35 χρόνια .Ελα όμως τώρα που δεν πιάνει .
Προς υπαλλήλους Δεκο .
Ας είστε λιγότερο προκλητικοί .
Είστε ούτως η άλλως αντιπαθείς στον λαό .
Μην προσπαθείτε να γίνεται περισσότερο .Γιατί θα είναι μέχρι να πέσει η πρώτη σφαλιάρα .
Αγανακτισμένοι Έλληνες