-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Γιατί για μένα όταν αποστασιοποιείσαι από κάθε πολιτικό κίνημα αποκτάς αυτομάτως πολιτική ταυτότητα. Θες δεν θες!Το μη όνομα είναι όνομα ε; Και το όνομά του είναι ακριβώς η ίδια η έλλειψη κάθε ονόματος...
Κάποιοι το λένε νοητικό αυνανισμό. Εγώ το λέω αδέξια σοφιστεία. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
ΜΜΕ-aprooved? Γι' αυτό ΟΛΑ τα ΜΑΤ της Αττικής είναι εκεί;
Αν θέλεις να στοχεύσεις κάπου πάνε στη Μαλακάσα να παίξεις πόλεμο με μπογιές.Imago δεν θέλω ούτε να υποβαθμίσω τον 'αγώνα' σου ούτε να τα ισοπεδώσω όλα. Είπα και ξαναλέω πως δεν κατέβηκα να σας στηρίξω για να σας κάνω χάρη. Για μένα είναι υποχρέωση όλων να κατέβουν. Αλλά είναι άδικο να μου λες πως τόσα χρόνια δεν υπήρχε κίνημα και δράση και να του προσάπτεις κομματικές ταμπέλες(γιατί άλλο κομματική ταυτότητα και άλλο πολιτική).
Όσο για το ότι το κίνημα είναι ΜΜΕ-aprooved είναι πιστεύω ηλίου φαεινότερο και γιατί να μην είναι αφού ** προς το παρόν ** δεν αποτελεί κίνδυνο για κανέναν και δεν διακυβεύεται **απολύτως τίποτα **.
Και τέλος πάντων ακόμη και μέσα σ αυτό το ελευθεριακό και ανοιχτό σε όλους περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί ας σταματήσουμε να κοιτάμε το τι μας χωρίζει κι ας δώσουμε λίγο σημασία στους κοινούς μας στόχους!
-
φιλικά, και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, έχεις μπει σε άμυνα απέναντι σε ανθρώπους που τουλάχιστον καταρχήν το βλέπουν θετικά και συμμετάσχουν κι όλας, μη θέλοντας να ακούσεις τπτ.
Αν ξαναδιαβάσεις αυτά που γράφτηκαν, θα καταλάβεις ότι μάλλον δεν κατάλαβες τί σχολιάστηκε
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Εσένα ποια είναι η γνώμη σου? Πως τα βλέπει να εξελίσσεται και που να καταλήγει ?Δεν ξερω που θα καταληξει, μονο να ελπιζω μπορω, πως θα συνεχισει να κατεβαινει ολο κ περισσοτερος κοσμος (= ενισχυση του δημοκρατικου χαρακτηρα της διαμαρτυριας) ωστε να πετυχουμε κατι, οτιδηποτε. ΚΑλυτερα θα ειμαστε -μακροπροθεσμα- απ'οτι τωρα. Καπου διαβασα πριν 'μπας κ φτιαξουμε κανενα καρο' ε, ακομα κι αυτο επιτυχια ειναι.
Επισης, δεν υφισταται α-πολιτικη διαδηλωση, ακομματιστη ναι
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Γιατί για μένα όταν αποστασιοποιείσαι από κάθε πολιτικό κίνημα αποκτάς αυτομάτως πολιτική ταυτότητα. Θες δεν θες!
Το μη όνομα είναι όνομα ε; Και το όνομά του είναι ακριβώς η ίδια η έλλειψη κάθε ονόματος...
Κάποιοι το λένε νοητικό αυνανισμό. Εγώ το λέω αδέξια σοφιστεία.Το να απαρνείσαι κάθε πολιτική στάση δεν αποτελεί πολιτική στάση? Τι είναι?
Με τι στόχους κατεβαίνεις στο σύνταγμα αν όχι πολιτικού περιεχομένου?
Ή αλλαγή που περιμένεις δεν είναι πολιτική?
Τα πρόσωπα που απευθύνεσαι δεν είναι πολιτικά?
Αφού λοιπόν κινείσαι (θέλοντας και μη ) σε πολιτικά μονοπάτια με την εμπλοκή σου στο κίνημα αυτό είναι αδύνατον να αποποιηθείς την πολιτική σου ταυτότητα. Ακόμα κι αν αυτή είναι του ανέντακτου ή κ εγώ δεν ξέρω τι(και ξαναλέω ότι όταν λέω πολιτική δεν εννοώ κομματική)
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Γιατί για μένα όταν αποστασιοποιείσαι από κάθε πολιτικό κίνημα αποκτάς αυτομάτως πολιτική ταυτότητα. Θες δεν θες!
Το μη όνομα είναι όνομα ε; Και το όνομά του είναι ακριβώς η ίδια η έλλειψη κάθε ονόματος...
Κάποιοι το λένε νοητικό αυνανισμό. Εγώ το λέω αδέξια σοφιστεία.καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν κάτι υπάρχει, σημαίνει ότι 'κάπως' διαφοροποιείται από το περιβάλλον του. Αλλιώς δεν θα ήταν 'κάτι'. Και στο βαθμό που διαφοροποιείται, έχει ειδικά χαρακτηριστικά.
Τα ειδικά αυτά χαρακτηριστικά, αποτελούν και την 'ταυτότητά του'.Τα ονόματα και τα μη-ονόματα, αυτά είναι ιδεαλιστικοί αυνανισμοί. Στο χώρο του πραγματικού, αν μιλάς για 'κάτι' τότε αυτό είναι συγκεκριμένο. Γιατί στ' αλήθεια δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει ειδικά χαρακτηριστικά.
-
εσβησαν παλι την σελιδα?
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εσένα ποια είναι η γνώμη σου? Πως τα βλέπει να εξελίσσεται και που να καταλήγει ?
Δεν ξερω που θα καταληξει, μονο να ελπιζω μπορω, πως θα συνεχισει να κατεβαινει ολο κ περισσοτερος κοσμος (= ενισχυση του δημοκρατικου χαρακτηρα της διαμαρτυριας) ωστε να πετυχουμε κατι, οτιδηποτε. ΚΑλυτερα θα ειμαστε -μακροπροθεσμα- απ'οτι τωρα. Καπου διαβασα πριν 'μπας κ φτιαξουμε κανενα καρο' ε, ακομα κι αυτο επιτυχια ειναι.
Επισης, δεν υφισταται α-πολιτικη διαδηλωση, ακομματιστη ναι
Μακάρι, γιατί να είσαι σίγουρος, ότι τόσα χρόνια όλοι αυτό ελπίζουμε!
Να σπάσουμε την απραξία λοιπόν!!
-
Οι μπαχαλάκηδες-προβοκάτορες-πράκτορες πού είναι;
Γιατί δεν βρίσκουν χώρο δράσης στη συγκεκριμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί δεν βρίσκουν χώρο δράσης στη συγκεκριμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας;Αγανάκτησαν!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί δεν βρίσκουν χώρο δράσης στη συγκεκριμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας;Δεν εχει ερθει η ωρα ακομα
Οταν το συστημα νοιωσει οτι αρχιζει να απειλειται, θα τους δεις κι αυτους για να κανεις χαρα και να αυτοϊκανοποιηθεις που δε συμμετειχες .
Θα εχει βρωμισει και η πλατεια οπως στη Βαρκελωνη και θα πρεπει να καθαριστει απο τους 'απλυτους' οποτε θα εχεις και μια καλη δικιολογια να μας γραψεις... -
2 σε 1
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Γιατί δεν βρίσκουν χώρο δράσης στη συγκεκριμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας;Δεν εχει ερθει η ωρα ακομα
Οταν το συστημα νοιωσει οτι αρχιζει να απειλειται, θα τους δεις κι αυτους για να κανεις χαρα και να αυτοϊκανοποιηθεις που δε συμμετειχες .
Θα εχει βρωμισει και η πλατεια οπως στη Βαρκελωνη και θα πρεπει να καθαριστει απο τους 'απλυτους' οποτε θα εχεις και μια καλη δικιολογια να μας γραψεις...πφφ συνομοσιολογίες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Κιφάλεν;
-
Παντως οι δημοσιογραφοι του Ζουγκλα εχουν αρχισει και μου τη δινουν(δεν λεω για τον Μακη )..Τη μια αφηνουν τον ανταποκριτη τους να πει τη γνωμη του για τον Παγκαλο(τον εκραξε) και παραλληλα να πει οτι ο Παπανδρεου εχει καλες ιδεες και πρεπει να αλλαξει συνεργατες για να δουμε ασπρη μερα αλλα απο την αλλη οταν ενας πολιτης αρχισε να λεει για την καταντια του Πασοκ συνολικα(μπορει να ταν και ΝΔιτης δεν με νοιαζει) τον εκοψαν με την δικαιολογια οτι ειναι αχρωματιστη η διαδηλωση ..
Αφηστε την αντιδραση οταν μια γυναικα ειπε οτι δεν της αρεσουν τα σεξιστικα,εθνικιστικα συνθηματα που φωναζονται και θεωρει οτι αυτοι που δεν ψηφισαν το μνημονιο δεν φταινε το ιδιο με τους αλλους(οπως ολοι οι ''απογοητευμενοι'' Πασοκοι ΝΔιτες φωναζουν) και οτι θεωρει τα σωματεια κατι αναγκαιο..Διπλο εγκεφαλικο
-
ποιος ακουει τι λενε το γελιο ειναι στο chat με την lola
-
https://www.facebook.com/pages/Μ%C ... 7084790342
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κιφάλεν;
Να βαλω κι εγω μια εντελως ασχετη με το θεμα φωτογραφια που μου ηρθε στο νου βλεποντας τα παραπανω:
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Κιφάλεν;
Να βαλω κι εγω μια εντελως ασχετη με το θεμα φωτογραφια που μου ηρθε στο νου βλεποντας τα παραπανω:
μπορω να βαλω μια σχετικη (πιστευω θα θυμασε τι ελεγες καποτε κυριε κωλοτουμπα)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχεις μπει σε άμυνα...Ίσως εσύ έχεις μπει σε άμυνα και το προβάλλεις σε μένα. Εγώ νοιώθω μάλλον χαβαλέ. Ίσως πάλι, επειδή διανύω την έβδομη δεκαετία της ζωής μου, να ακούγομαι κάπως απότομος.
Το έργο το έχω ξαναδεί. Θεέ μου, αμέτρητες φορές. Και τα κινήματα και τα αιτήματα και το ξύλο. Η μάνα μου στα Δεκεμβριανά έφαγε σφαίρα στην κοιλιά και την έσωσε Άγγλος γιατρός. Πάω που λες για group therapy στο Αμέρικα να μάθω γιατί με στοιχειώνουν εκείνες οι κωλοτσιρίδες της αποδίπλα. Ήταν τότε που κατέβαιναν οι φρίτσηδες από την Κηφισίας και μπαίνανε Βασ. Σοφίας. Στην Αλεξάνδρας έκαναν στάση, μου είπαν μετά, και τρώγανε νεράντζια βουτηγμένα στη ζάχαρη. Μου λέει ο ένας είναι οι ωδίνες του τοκετού, ο άλλος μου λέει είναι ο φόβος του Άλλου μέσα μου. Σκατά. Εισβολείς τότε, εισβολείς τώρα. Εσύ απ' τα ξένα καλά τα βλέπεις. Κι εγώ επίσης στα αχαμνά μου: Το σηματάκι δίπλα στα γραπτά μου ένεκα του δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Αλλά αυτά τα παιδιά δεν ξέρουν τι τα περιμένει.
Αγανακτισμένοι Έλληνες