-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
@mjacob ας έχεις το θάρρος της γνώμης να πεις ξεκάθαρα, αλλιώς --->Να πω ξεκάθαρα τι;
-
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας, με τη συμμετοχή και Γερμανών που ζουν στην Ελλάδα.
Κύριο αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η καταβολή στην Ελλάδα των πολεμικών αποζημιώσεων, καθώς και η απόσυρση της προσφυγής που έχει καταθέσει στη Χάγη η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας σε μια απόπειρα να ακυρωθεί η απόφαση ιταλικού δικαστηρίου που δικαίωσε πολίτες του Διστόμου.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=282077 -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Κάποιοι ρωτάνε τι θα γίνει στις εκλογές. Μέτρημα να ξέρεις αρκεί. Έχουμε και λέμε:
Στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα υπάρχουν περίπου 1.2 εκατομμύρια. Επί τέσσερα που είναι ο μ.ο. μιας οικογένειας (παιδιά ενήλικα+πεθερικά+γονείς) μας κάνουν πες 4 εκατομμύρια. Διά δύο (πασοκ+νδ) δύο εκατομμύρια. Βάλε συν πλην 200,000 νάτη η εκλογική βάση εφ' όρου ζωής. Αυτή ακριβώς που βγαίνει σαν βάση σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Απλά πράγματα...Οι απεχοντες??? ποσοι θα ειναι..... πλεον... Στην Πορτογαλια ηταν παλι πανω απο 45%
Δεν έχει σχέση.
Όπως τα μέτρησα πιο πάνω, οι διορισμένοι + φαμίλια αντιστοιχούν στο 4.5/7.5=60% του εκλογικού σώματος. Ακόμη κι αν η αποχή φτάσει στο 40%, δηλαδή ΚΑΝΕΙΣ νορμάλ άνθρωπος δεν ψηφίσει, δεν παίζει ρόλο.Και τώρα είναι ώρα να σας μπούνε ψύλλοι στ' αυτιά για τους πραγματικούς σκοπούς των Ευρωπαίων όταν λένε απολύστε 150Κ κόσμο. Θέλουν ακριβώς να σπάσουν αυτό τον κύκλο του δικομματισμού, να προχωρήσουμε σε συνασπισμένες κυβερνήσεις, και να πάρουν ήσυχα ήσυχα και σε βάθος χρόνου τα 280δις που τους κλέψανε από εδώ μέσα. Και μετά δραχμή. Απλά πράγματα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Με αυτές τις δηλώσεις ας πούμε, θεωρείς εαυτόν σε καλyτερη μοίρα απ τους τραλαλά που κατεβαίνουν στο σyνταγμαΔλδ στο Σύνταγμα κατεβαίνουν για πλάκα; βόλτα; χόμπι; καμάκι ;
_
-
Πώς γίνεται ο οποιοσδήποτε να βλέπει αρνητικά αυτό που γίνεται σε τόσες πόλεις της ελλάδας; Ανεξάρτητα του τί κάναν όλοι αυτοί στο παρελθόν...
-
Πόσο θα μας κοστίσει να φωνάξουμε τον Πούτιν να μας κυβερνήσει για μια πενταετία?
Φαντάζομαι πάντως λιγότερο απ τους 300 συν τις μίζες και τους παρατρεχάμενους..... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Με αυτές τις δηλώσεις ας πούμε, θεωρείς εαυτόν σε καλyτερη μοίρα απ τους τραλαλά που κατεβαίνουν στο σyνταγμα
Δλδ στο Σύνταγμα κατεβαίνουν για πλάκα; βόλτα; χόμπι; καμάκι ;
_
dont ask me
την γνώμη μου για την κατάσταση στο σύνταγμα την έχω πει
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πόσο θα μας κοστίσει να φωνάξουμε τον Πούτιν να μας κυβερνήσει για μια πενταετία?
Φαντάζομαι πάντως λιγότερο απ τους 300 συν τις μίζες και τους παρατρεχάμενους.....Έχουμε ανθρώπινο δυναμικό πολύ καλύτερο από τον Πούτιν (ή έτσι τουλάχιστον πιστεύω)...
Αρκεί να βρεθεί τρόπος να φύγει η βρώμα που μας έχει κατακλύσει.Η χώρα αυτή χρειάζεται -πολιτικό- κλύσμα._
dont ask me
την γνώμη μου για την κατάσταση στο σύνταγμα την έχω πει
Δεν την έχω προσέξει, θα ρίξω μια ματιά αλλά αν κατάλαβα καλά έχουμε διαφορετική οπτική γωνία περί του θέματος.
_
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Δεν έχει σχέση.
Όπως τα μέτρησα πιο πάνω, οι διορισμένοι + φαμίλια αντιστοιχούν στο 4.5/7.5=60% του εκλογικού σώματος. Ακόμη κι αν η αποχή φτάσει στο 40%, δηλαδή ΚΑΝΕΙΣ νορμάλ άνθρωπος δεν ψηφίσει, δεν παίζει ρόλο.Και τώρα είναι ώρα να σας μπούνε ψύλλοι στ' αυτιά για τους πραγματικούς σκοπούς των Ευρωπαίων όταν λένε απολύστε 150Κ κόσμο. **Θέλουν ακριβώς να σπάσουν αυτό τον κύκλο του δικομματισμού, να προχωρήσουμε σε συνασπισμένες κυβερνήσεις, **και να πάρουν ήσυχα ήσυχα και σε βάθος χρόνου τα 280δις που τους κλέψανε από εδώ μέσα. Και μετά δραχμή. Απλά πράγματα...
Αυτο ειναι και το ζητουμενο απο τα μικρα κομματα... η κανω λαθος....??? αρα μαζυ τους εγω.... οσο για την δραχμη εφοσον το ευρω δεν τα καταφερει οπως πανε τα πραγματα... ειναι μια λυση τα παλια νομισματα.... για ολους ... μονο που ολοι θα βγουν χαμενοι αλλα ισως σοφοτεροι για το μελλον τοτε.... (παλι οι γερμανοι θα χασουν τον οικονομικο πολεμο!!!! )
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Κάποιοι ρωτάνε τι θα γίνει στις εκλογές. Μέτρημα να ξέρεις αρκεί. Έχουμε και λέμε:
Στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα υπάρχουν περίπου 1.2 εκατομμύρια. Επί τέσσερα που είναι ο μ.ο. μιας οικογένειας (παιδιά ενήλικα+πεθερικά+γονείς) μας κάνουν πες 4 εκατομμύρια. Διά δύο (πασοκ+νδ) δύο εκατομμύρια. Βάλε συν πλην 200,000 νάτη η εκλογική βάση εφ' όρου ζωής. Αυτή ακριβώς που βγαίνει σαν βάση σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Απλά πράγματα...Κάπως έτσι τα υπολογίζουν και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Το κουφό, είναι ότι ακούς ΤΟ καλοψομούνιασμα για την όλη κατάσταση από δυ, ενώ είναι το μόνο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που το ΠΑΣΟΚ έκανε τα πάντα για να το προστατέψει . Προφανώς,η επαφή τους με τον 'έξω κόσμο' είναι ελάχιστη, άλλωστε αυτό είναι και ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του δημοσίου. Και τελικά, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ χάνουν τις περισσότερες ψήφους από τους δυ! (αυτή ήταν η κυρίως πελατεία τους εξάλλου).Πόσο θα μας κοστίσει να φωνάξουμε τον Πούτιν να μας κυβερνήσει για μια πενταετία?
Φαντάζομαι πάντως λιγότερο απ τους 300 συν τις μίζες και τους παρατρεχάμενους.....Κι ο Ερντογάν καλός είναι.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα υπάρχουν περίπου 1.2 εκατομμύρια. Επί τέσσερα που είναι ο μ.ο. μιας οικογένειας (παιδιά ενήλικα+πεθερικά+γονείς) μας κάνουν πες 4 εκατομμύρια. Διά δύο (πασοκ+νδ) δύο εκατομμύρια. Βάλε συν πλην 200,000 νάτη η εκλογική βάση εφ' όρου ζωής. Αυτή ακριβώς που βγαίνει σαν βάση σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Απλά πράγματα...Θέλεις να πεις πως εγώ που είμαι γιος δημοσίου υπαλλήλου ψηφίζω ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή Ν.Δ.;
Μπορείς να μη λες τέτοιες χοντράδες δημόσια;
-
Στα πλαίσια υλοποίησης απόφασης της λαϊκής συνέλευσης της Τρίτης 31 Μαϊου, για τη διοργάνωση ημέρας λαϊκής διαβούλευσης και ενημέρωσης σχετικά με τη δανειακή σύμβαση και την αντιμετώπιση του χρέους, η σχετική Ομάδα Εργασίας ανακοινώνει ότι:
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος. Συμμετέχουν:
-
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναλύοντας τη δανειακή σύμβαση
-
Οι οικονομολόγοι Γιάννης Βαρουφάκης, Δημήτρης Καζάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος
-
Όλος ο παρευρισκόμενος κόσμος με ερωτήσεις
http://www.real-democracy.gr/el/η% ... 2-06062011
Πολύ θα ήθελα να είμαι σήμερα εκεί. Ελπίζω κάτι ανάλογο να γίνει και σε άλλες πόλεις.
-
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα υπάρχουν περίπου 1.2 εκατομμύρια. Επί τέσσερα που είναι ο μ.ο. μιας οικογένειας (παιδιά ενήλικα+πεθερικά+γονείς) μας κάνουν πες 4 εκατομμύρια. Διά δύο (πασοκ+νδ) δύο εκατομμύρια. Βάλε συν πλην 200,000 νάτη η εκλογική βάση εφ' όρου ζωής. Αυτή ακριβώς που βγαίνει σαν βάση σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Απλά πράγματα...Θέλεις να πεις πως εγώ που είμαι γιος δημοσίου υπαλλήλου ψηφίζω ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή Ν.Δ.;
Σ’ έχω προβλέψει ματάκια μου. 4x1.2 δεν μας κάνει 4.5 και πολύ περισσότερο 4...
Πρόσεξα πολύ ώστε ο λογαριασμός να είναι μετριοπαθέστατος. Άλλωστε τη δική σου χαμένη ψήφο στα μεγάλα τη σβήνει η ψήφος της γιαγιάς, παππού, θείας, θείου κλπ. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Σ’ έχω προβλέψει ματάκια μου. 4x1.2 δεν μας κάνει 4.5 και πολύ περισσότερο 4...
Πρόσεξα πολύ ώστε ο λογαριασμός να είναι μετριοπαθέστατος. Άλλωστε τη δική σου χαμένη ψήφο στα μεγάλα τη σβήνει η ψήφος της γιαγιάς, παππού, θείας, θείου κλπ. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν έχει σχέση.
Όπως τα μέτρησα πιο πάνω, οι διορισμένοι + φαμίλια αντιστοιχούν στο 4.5/7.5=60% του εκλογικού σώματος. Ακόμη κι αν η αποχή φτάσει στο 40%, δηλαδή ΚΑΝΕΙΣ νορμάλ άνθρωπος δεν ψηφίσει, δεν παίζει ρόλο.Και τώρα είναι ώρα να σας μπούνε ψύλλοι στ' αυτιά για τους πραγματικούς σκοπούς των Ευρωπαίων όταν λένε απολύστε 150Κ κόσμο. **Θέλουν ακριβώς να σπάσουν αυτό τον κύκλο του δικομματισμού, να προχωρήσουμε σε συνασπισμένες κυβερνήσεις, **και να πάρουν ήσυχα ήσυχα και σε βάθος χρόνου τα 280δις που τους κλέψανε από εδώ μέσα. Και μετά δραχμή. Απλά πράγματα...
Αυτο ειναι και το ζητουμενο απο τα μικρα κομματα... η κανω λαθος....???
Θεωρητικά αυτό που λες είναι σωστό. Στην πράξη όμως, θα θυμάσαι ότι όταν ζητήθηκε από τα μικρά να αναλάβουν ευθύνες (οικολόγοι να πάρουν υπουργείο) κάνανε μπουρμπουλήθρες.
Όλοι έχουμε καταλάβει ότι τα μικρά θέλουν μόνο να μιλάνε για να μην χάσουνε τις μονάκριβες έδρες τους. Ουδόλως ενδιαφέρονται για κάτι άλλο. -
Kατα τη γνωμη μου καλα κανανε τα μικρα και δεν πηραν υπουργεια..Κρατησαν τουλαχιστον χαρακτηρα και δειξαν οτι δεν θελουν την καρεκλα αν ειναι οι αποφασεις/γραμμη να καθοριζονται απο αλλους με τους οποιους εχουν διαφορετικες ιδεες.Το μονο που θελει η εκαστωτε κυβερνηση ειναι να λερωσει και πρακτικα τα χερια ολων..
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Kατα τη γνωμη μου καλα κανανε τα μικρα και δεν πηραν υπουργεια..Κρατησαν τουλαχιστον χαρακτηρα και δειξαν οτι δεν θελουν την καρεκλα αν ειναι οι αποφασεις/γραμμη να καθοριζονται απο αλλους με τους οποιους εχουν διαφορετικες ιδεες.Το μονο που θελει η εκαστωτε κυβερνηση ειναι να λερωσει και πρακτικα τα χερια ολων..ναι καλα κανανε
ειναι ανεξοδο και πολυ ευκολο να κανεις κριτικη χωρις να φερεις το βαρος της μετουσιωσης των πιστευω σου σε πραξεις...αλλα η απορια μου ειναι, γιατι κατεβαινουν στις εκλογες τοτε? Δεν εχουν την ελπιδα οτι μπορει καποτε ο λαος να τους εμπιστευτει και να τους δωσει την εξουσια? Ή μηπως αρκουνται στο 2-10% και η ζωη κυλαει ευκολα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ή μηπως αρκουνται στο 2-10% και η ζωη κυλαει ευκολα?αρκουνται στο 2-10% και η ζωη να κυλαει ευκολα...
-
τουλαχιστον εχει βγει ενα καλο με την κριση..
δεν υπαρχουν φωτιες..!
-
-edit-
Αγανακτισμένοι Έλληνες