-
Το θέμα είναι ότι πες εντάξει, τόσα χρόνια ήμασταν αθώες παρθένες και δεν πήραμε χαμπάρι ποιός έτρωγε τι. Τώρα που μάθαμε, φωνάξαμε, διαδηλώσαμε και κατασκηνώσαμε στο Σύνταγμα με ωραία πανώ αν στις επόμενες εκλογές έχουμε την ίδια αποχή με τις προηγούμενες φορές τότε θα κάνουν ακόμα χειρότερα.
Ο μόνος τρόπος να φύγει ο γιωργάκης ή ο όποιος γιωργάκης (βουλγαράκης, ρουσοπουλάκης, καραμανλάκης, μαντελελάκης, Άκης κλπ) από τη βουλή είναι μέσω των εκλογών. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και κατά προτίμηση μετά το βραδυνό για καλή χώνεψη. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Μα συγνωμη αντιλαμβανεσαι τι επαναλαμβανεις εδω και καποιες σελιδες συνεχως?Δεδομενου του κοινωνικου πολιτικου συστηματος που εχουμε αυτος που τους ''διοριζει'' εχει περιορισμενη ευθυνη τοσο λογω και της σχετικης ποσοτητας πληροφοριας που εχει σε σχεση με αυτον που ''διοριζεται'' οσο και σε σχεση με τις εξουσιες που εχει.
Με απλα λογια το παιχνιδι το καθοριζουν αλλοι και πολλες φορες δεν δινουν δυνατοτητα να μη παιξεις.Μην δίνεις σημασία. Έχει χαλαστεί γιατί ως γνωστόν
Το 'δεν έχω facebook' είναι το νέο 'δεν βλέπω τηλεόραση'
viewtopic.php?f=13&t=38585&start=435#p2189692
κλπ. Και η φάση ξεκίνησε από εκεί.
Κατά τ' άλλα:
-
Η σύμβαση σαν σύμβαση είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Δεν το λέω εγώ έγκριτοι νομικοί/συνταγματολόγοι το είπαν και λένε ακόμα.
Εθνική κυριαρχία δεν υπάρχει πλέον. Η σύμβαση έχει φροντίσει να προβλέψει παραίτησή μας από κάθε ασυλία. Άλλωστε οι τροϊκανοί παρελαύνουν στα υπουργεία και οι υπουργοί σούζα, μούγκα στη στρούγκα!!!
Αν δεν πέσει η κυβέρνηση και δεν προσφύγουν κατά της σύμβασης για ακύρωση ως αντισυνταγματική η Ελλάδα έχει τελειώσει ως κυρίαρχη χώρα και δεν θα αποτελεί τπτ άλλο παρά ένα οικοπεδάκι γωνία ιδιοκτησίας των εκάστοτε δανειστών.
-
υπαρχει προγουμενο στο διεθνες δικαστηριο απο εμας και την αργεντινη το 2003
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν δεν πέσει η κυβέρνηση και δεν προσφύγουν κατά της σύμβασης για ακύρωση ως αντισυνταγματική η Ελλάδα έχει τελειώσει ως κυρίαρχη χώρα και δεν θα αποτελεί τπτ άλλο παρά ένα οικοπεδάκι γωνία ιδιοκτησίας των εκάστοτε δανειστών.
Ναι αλλα δεν θα χουμε δυ και θα χουμε αποκτησει και σωστη νοοτροπια
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Μα συγνωμη αντιλαμβανεσαι τι επαναλαμβανεις εδω και καποιες σελιδες συνεχως?Δεδομενου του κοινωνικου πολιτικου συστηματος που εχουμε αυτος που τους ''διοριζει'' εχει περιορισμενη ευθυνη τοσο λογω και της σχετικης ποσοτητας πληροφοριας που εχει σε σχεση με αυτον που ''διοριζεται'' οσο και σε σχεση με τις εξουσιες που εχει.
Με απλα λογια το παιχνιδι το καθοριζουν αλλοι και πολλες φορες δεν δινουν δυνατοτητα να μη παιξεις.Αν δεν έχετε επιχειρήματα μπορείτε να γαυγίζετε μόνοι σας. Μη μου λες όμως πως επαναλαμβάνομαι ή ο άλλος πως είμαι troll. Καταλαβαίνω πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος βέβαια, ειδικά αν το νοητικό επίπεδο είναι χαμηλό.
-
Και το αγαπητό μας euronews δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ό,τι άλλο θέλετε εκτός από τις συγκεντρώσεις της Ελλάδας.
Ασχολείτε με Συρία, Ισραήλ, Κίνα, Ιαπωνία, κάτι πάρτυ μέσω fb, η Κλεοπάτρα που πήγε στις Βερσαλλίες κλπ
-
Τι κόσμος παίζει στο Σύνταγμα (εκτίμηση)?
-
Εθνική κυριαρχία.....ακούγεται τόσο αστείο σε μια χώρα που μέχρι το 80 κυνηγούσε τους 'κομμουνιστάς'.
Από το 80 έως το 95 χωρίστηκε σε Πράσινους και Γαλάζιους , από το 95 παραδώθηκε στις ορέξεις των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλοεκδοτών και το 2010 στις ορέξεις των τραπεζών.
Ας συνεχίσουμε να κοιτάμε το δάχτυλο αντί το δάσος (που καίγεται). -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με απλα λογια το παιχνιδι το καθοριζουν αλλοι και πολλες φορες δεν δινουν δυνατοτητα να μη παιξεις.Αν δεν έχετε επιχειρήματα μπορείτε να γαυγίζετε μόνοι σας. Μη μου λες όμως πως επαναλαμβάνομαι ή ο άλλος πως είμαι troll. Καταλαβαίνω πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος βέβαια, ειδικά αν το νοητικό επίπεδο είναι χαμηλό.
Get a life man.
-
Το 4tforum εκπροσωπήθηκε απο διακεκριμένα μέλη στους αγανακτισμένους του Βόλου!
-
Σωστό κι αυτό, αφού ήσουν κι εσύ.
-
Μαζί με τον Άρη για να έχω αποδείξεις.
-
Κουκλάκι ζωγραφιστό είμαι στη φωτογραφία αυτή, αν δεν ήταν τόσο sausage fest το φόρουμ θα είχε γιΟμήσει το inbox μου από γκομενάκια
-
επιβεβαιωνω πως ο ΙΚΕ ειναι κουκλακι ζωγραφιστο, και εχει και ΤΖΙΠ
-
Ξέρουμε τι κόμμα ψηφίζει;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
επιβεβαιωνω πως ο ΙΚΕ ειναι κουκλακι ζωγραφιστο, και εχει και ΤΖΙΠΚαι για όσους έχουν αμφιβολία, μία εικόνα = 1000 λέξεις :
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω φταιω που σου απαντησα μαλλον..
Με αποστομωσες -
Μη το πάρεις κατάκαρδα
http://www.google.com/hostednews/afp/sl ... c1&index=0
Αγανακτισμένοι Έλληνες