-
Αν μεινουμε εκει 'μεχρι να φυγουνε' κατι θα καταφερουμε που θα παει
Πολυ ωραια ειρηνικη ατμοσφαιρα, η αστυνομια καθολου προκλητικη, εμεις το ιδιο ενω χαρηκα ιδιαιτερα που ειδα απλο κοσμο που κατεβηκε αυθορμητα να φωναξει. Αυριο θα ξαναπαω και θα προσπαθησω να το ξενυχτησω εκει. Σας περιμενωωω!!!
παμε παλι
-
Ο ματατζης που μιλησαμε λιγο μου ειπε πως 20,000 σιγουρα ηταν μπορει κ περισσοτεροι
Οσο για τις σημαιες, δεν εγραψε κανεις να μην φερουν ελληνικες, απλα να μην αρχισει ο καθενας να βγαζει τα κομματικα του, πραγμα που εγινε σεβαστο. Οσο για τις γιουχες, ειχαν κατευθυνση τη βουλη -οπως και οι μουντζες
mjacob μαλλον μαζι τις βγαζαμε τις φωτοζ
-
@efthymis
και 'μείς μαζευτήκαμε καμιά 500αριά άτομα , αύριο περιμένουμε περισσότερα . -
Τι κάνεις εκεί, απλά πάς και κάθεσαι έτσι όρθιος? Βαρετό μου φαίνεται
-
Μπραβο ρε παιδες!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι κάνεις εκεί, απλά πάς και κάθεσαι έτσι όρθιος? Βαρετό μου φαίνεταιΑναλογα με την ορεξη που εχεις, απλα καθεσαι, πιανεις κουβεντα με τους διπλανους -ακομα κ τα ΜΑΤ- φωναζεις, κανεις θορυβο (καποιοι ηρθαν με κατσαρολες και χτυπουσαν τα καπακια ) η αν εισαι πιο εφευρετικος....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τελικά από αυτούς που περίμεναν 'ακομάτιστες' και ειρηνικές συγκεντρώσεις, κατέβηκε κανείς; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τελικά από αυτούς που περίμεναν 'ακομάτιστες' και ειρηνικές συγκεντρώσεις, κατέβηκε κανείς;χιλιαδες mentalist
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τελικά από αυτούς που περίμεναν 'ακομάτιστες' και ειρηνικές συγκεντρώσεις, κατέβηκε κανείς;πολλοι.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
>'Λίγο μετά τις 8, συνδικαλιστές της ΔΕΗ που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χαλκοκονδύλη, έκαναν πορεία προς το Σύνταγμα όπου και ήρθαν αντιμέτωποι με τα γιουχαρίσματα και τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων «αγανακτισμένων» πολιτών.'
Σχόλιο από το capital.gr
Ψεμματα!!!!!
Tι ψέμματα βρε οκτάρια? Αφού έτσι έγινε. Μπροστά ήμουν, όπως μπροστά ήμουν και στο σκηνικό όπου κάποιος επιχείρησε να σηκώσει μια σημαία της ΟΛΜΕ και την κατέβασαν σε χρόνο dt.
-
Από τις ελάχιστες φορές στη ζωή που λυπάμαι που δεν μένω Αθήνα / Σαλλονίκη.
-
-
Ευθύμη τι ώρα θα πας σήμερα?
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αληθεύει αυτό που διάβασα από κάποιον στο fb ότι ζήτησαν να μην υπάρχουν ελληνικές σημαίες στην συγκέντρωση (και αυτή που έβαλε ο mjacob είναι μία) ;δεν ξέρω τι ζήτησαν, αλλά είχε διάφορες ελληνικές σημαίες
-
Πού είναι το κακό στο να υπάρχουν ελληνικές σημαίες? Ίσα-ίσα, κάπου διάβασα την προτροπή (στη συγκεκριμένη σελίδα του φβ, αν θυμάμαι καλά) να υπάρχουν και ελληνικές σημαίες στη συγκέντρωση.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tι ψέμματα βρε οκτάρια? Αφού έτσι έγινε. Μπροστά ήμουν, όπως μπροστά ήμουν και στο σκηνικό όπου κάποιος επιχείρησε να σηκώσει μια σημαία της ΟΛΜΕ και την κατέβασαν σε χρόνο dt.αν εννοείς εκείνο το τεράστιο κοντάρι, δεν θα το πεις και dt πάντως
[αφού δεν έγινε καμιά μλκία να ακουμπήσει τα καλώδια του τρόλει, πάλι καλά. -
Επι τελους μια αυθορμητη κινηση με συμμετοχη κοσμου που ισως και να ντρεποτανε να σηκωσει κομματικα λαβαρα.. οι διαφοροι κομματικοι επικοινονιολογοι ας σκεφθουν τι τους περιμενει στο μελλον. Κανενα σταυρο σε παλαιοκομματικο Βολευτη.... Το ΚΚΕ φυσικα μουγγα στο ριζοσπαστη... ουτε ενα μονοστυλακι στη πρωτη σελιδα... για αυτο και τοσα χρονια ιδιο ποσοστο... τελειως λοβοτομημενοι....
-
E, ένα δίλεπτο έκατσε όλο κι όλο ρε συ.
-
Γιατί να μην υπάρχουν σημαίες; Και στο πολυτεχνείο το 1973 υπήρχαν σημαίες.
Ανάμεσα στο δίπολο 'φασίστας που ξημεροβραδιάζεται με τη σημαία ανά χείρας' - 'αναρχικός που παθαίνει αναφυλαξία στη θέα της σημαίας' υπάρχει ένας μεγάλος, τεράστιος χώρος. Απλώς τα φωνακλάδικα άκρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να καπελώσουν το ενδιάμεσο....
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
mjacob μαλλον μαζι τις βγαζαμε τις φωτοζΣε γενικές γραμμές εμένα μάλλον mixed feelings μου άφησε η φάση.
Στα θετικά είναι σίγουρα ότι τουλάχιστον κάποιος κόσμος που δεν κατέβαινε, κατέβηκε [spiro μη τρελαίνεσαι για τα νούμερα, άσε που η ερώτηση ήταν προς το φόρουμ].
Στα πολύ θετικά ήταν τα πηγαδάκια που δημιουργούνταν, είναι κι αυτό μια ζύμωση κοινωνικοποίησης. Κοντά μου είχα ένα θεό δάσκαλο φώναζε, συζητούσε, προκαλούσε συζητήσεις. Νταξ, δεν είχε καμιά φοβερή και τρομερή πολιτική άποψη, αλλά ωραίος
Υπήρχε παλμός, υπήρχε 'ρομαντισμός'.
Τα αρνητικά... διάφορα, αλλά νομίζω καλύτερα να συζητάμε για τα θετικά.
τα ΜΑΤ έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων
[αν δεν έμπαινε κι εκείνο το χέρι τελευταία στιγμή μες τη μέση ]όπως και οι δημοσιογράφοι
Αγανακτισμένοι Έλληνες