-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Βασίλη δεν είπα ότι είναι υποχρεωμένος να του δώσει. Απλά αν δεν του δώσει αφου ο άλλος είναι ήδη εκεί θα συγκρουστούν είναι απλό.Eddie του Μασσα και ποιου άλλου;
Και τώρα ακριβώς έρχεσαι στα λόγια μου! Αφού θα συγκρουστούν η επιλογή του Hamilton είναι λανθασμένη. Είναι υπερβολικά αισιόδοξος και ουσιαστικά χώνεται και ελπίζει να του δώσει χώρο ο Massa. Όπως συμφωνήσαμε δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει και γίνεται το ατύχημα. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει ευθύνη ο Massa! Από την στιγμή που είναι στην γραμμή του και τον χτυπάει ο άλλος, είναι λάθος του άλλου. Ουσιαστικά είναι παρόμοιο με ό,τι έγινε πέρσι στην Σιγκαπούρη μεταξύ Hamilton και Webber. Εκεί ο Hamilton ήταν στην γραμμή του, ο Webber πήγε να τον περάσει χωρίς να έχει τον χώρο, ο Hamilton δεν του τον έδωσε οπότε ήταν και λάθος του Webber. Βέβαια δεν θυμάμαι να πήρε ποινή ο Webber για αυτό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Βασίλη δεν είπα ότι είναι υποχρεωμένος να του δώσει. Απλά αν δεν του δώσει αφου ο άλλος είναι ήδη εκεί θα συγκρουστούν είναι απλό.
Eddie του Μασσα και ποιου άλλου;
Και τώρα ακριβώς έρχεσαι στα λόγια μου! Αφού θα συγκρουστούν η επιλογή του Hamilton είναι λανθασμένη. Είναι υπερβολικά αισιόδοξος και ουσιαστικά χώνεται και ελπίζει να του δώσει χώρο ο Massa. Όπως συμφωνήσαμε δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει και γίνεται το ατύχημα. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει ευθύνη ο Massa! Από την στιγμή που είναι στην γραμμή του και τον χτυπάει ο άλλος, είναι λάθος του άλλου. Ουσιαστικά είναι παρόμοιο με ό,τι έγινε πέρσι στην Σιγκαπούρη μεταξύ Hamilton και Webber. Εκεί ο Hamilton ήταν στην γραμμή του, ο Webber πήγε να τον περάσει χωρίς να έχει τον χώρο, ο Hamilton δεν του τον έδωσε οπότε ήταν και λάθος του Webber. Βέβαια δεν θυμάμαι να πήρε ποινή ο Webber για αυτό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Γιατί είναι λανθασμένη ρε; Δεν έχει τίποτα να χάσει και 'απαιτεί' τον χώρο από τον Massa. Το ότι τρακάρουν είναι επιλογή του Massa. Άρα δεν έχει δικαίωμα να κλαίει. Άμα δεν δώσεις χώρο στο Μονακό δεν θα γίνει προσπέρασμα ποτέ.
Ποιος ήταν καλύτερα; Ο Schumacher που έδωσε χώρο ή οι άλλοι δύο που δεν έδωσαν; -
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Τώρα που βλέπω ξανά το περιστατικό Massa - Hamilton δεν καταλογίζω ευθύνη στον Χάμιλτον.Μου τη σπάνε οι μπροστινοί που όταν τους χώνει μούρη ο από πίσω στρίβουν στη στροφή με τον ίδιο τρόπο που θα έστριβαν εαν ήταν μόνοι. Το κάνει και ο Σουμάχερ πολύ συχνά πλέον, καθώς λόγω έλλειψης ταχύτητας πλέον κλείνει τους πάντες και τα πάντα.
Ας φτιάξουν ένα κανονισμό να ευνοεί τον από πίσω. Μάσσα φίλε μου σου χωσε τη μούρη; Πάρτην ανοιχτά και αμα σε περάσει σε πέρασε, να μη σε έφτανε και να μη σου έχωνε τη μούρη.
Μια χαρά ξέρουν τα παλικάρια ότι ο άλλος είναι πίσω τους και δίπλα και μια χαρά τον βλέπουν και μια χαρά ξέρουν οτι ας χτυπήσουμε, ο άλλος θα χάσει τη φτερούγα, εγώ θα χάσω κανα κομματάκι. Όλα τα λιμά παίζουν τους μάγκες. Αντε γειά.
Όσο για τον Αλόνσο εχω να δηλώσω ότι είναι πολύ σωστός.
o Hamilton μάλλον ήταν ο χειρότερος οδηγός σήμερα. Ξεκίνησε καλά με την προσπέραση στον MS αλλά μετά... Σίγουρα είναι καλό να μάχεσαι για θέσεις αλλά πρέπει και να σέβεσαι τους άλλους και σήμερα κατέστρεψε τον αγώνα 2 οδηγών. Σαν να μην είναι αρκετό αυτό βγαίνει και λέει ότι δεν έφταιγε για κανένα από τα δύο περιστατικά! Κατά την άποψή μου οι ποινές που πήρε δεν ήταν αρκετές. Όταν όμως τόσες φορές κάνεις αυτά τα πράγματα και η τιμωρία δεν σου κοστίζει τίποτα στο τέλος, γιατί να μην συνεχίζεις να τα κάνεις? Ήταν πραγματικά απαράδεκτος σήμερα!
Ε ναι, άμα καθόταν σαν την κλώσσα πίσω από της σαύρες θα κέρδιζε και αυτός και το άθλημα.
Αμα κάθεσαι από πίσω σε κάνουν ανέκδοτο (λέγε με Coulthard), άμα δοκιμάζεις είσαι ο χειρότερος οδηγός.
Άν πάλι δηλώνεις ότι ΘΑ προσπαθούσα και ας τρακάραμε, κάνεις ψυχολογικό πόλεμο.Tifoso logic rulezzzzzzzzzzzzzzzz.
δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο....
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.
-
Αντε να δούμε το Δεύτερο τεύχος ...
1,
2,
3,
4,
5,
6,
7,
8,
9,
10,
11,
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Βασίλη δεν είπα ότι είναι υποχρεωμένος να του δώσει. Απλά αν δεν του δώσει αφου ο άλλος είναι ήδη εκεί θα συγκρουστούν είναι απλό.
Γιατί είναι λανθασμένη ρε; Δεν έχει τίποτα να χάσει και 'απαιτεί' τον χώρο από τον Massa. Το ότι τρακάρουν είναι επιλογή του Massa. Άρα δεν έχει δικαίωμα να κλαίει. Άμα δεν δώσεις χώρο στο Μονακό δεν θα γίνει προσπέρασμα ποτέ.
Ποιος ήταν καλύτερα; Ο Schumacher που έδωσε χώρο ή οι άλλοι δύο που δεν έδωσαν;Είναι λανθασμένη γιατί δεν έχει δικαίωμα να τον απαιτήσει. Ο Massa προφανώς και περίμενε να κόψει ο Hamilton για να μην τρακάρουν ή και ίσως να μην περίμενε καν να χωθεί εκεί. Δεν ήταν σκοπός του να καταστρέψει τον αγώνα του. Με τον MS είναι ελάχιστα διαφορετικό γιατί αν προσέξεις στο apex είναι δίπλα-δίπλα οπότε ουσιαστικά δεν έχει άλλη επιλογή ο MS. Γι' αυτό και μετά ουσιαστικά στρίβουν μαζί. Στο σκηνικό με τον Massa ο Hamilton ήταν πιο πίσω.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ποιος ήταν καλύτερα; Ο Schumacher που έδωσε χώρο ή οι άλλοι δύο που δεν έδωσαν;Έρχομαι εγώ επιθετικά κατά πάνω σου με βίαιες διαθέσεις. Δεν έχω τίποτα να χάσω, έχω σηκώσει και το χέρι μου και είμαι έτοιμος να σου σβουρίξω τη σφαλιάρα. Αν δεν κάνεις την κίνηση να το αποφύγεις και προσγειωθεί ηχηρά στο μάγουλό σου, τότε φταις εσύ που δε με απέφυγες ή εγώ που είμαι κάφρος? Think about it...
-
Πάνω κάτω τα ίδια και εδώ. Μαγκιά κλανιά και εξάτμιση. Ελπίζω ο Maldonado να έφυγε στις μπαριέρες γιατί δεν το είδα το συμβάν.
To δα στο youtube τώρα.
-
Eddie:
Lap 15
SV: 1:21.288
FA: 1:21.307
MW: 1:22.733
JB: pit
FM: 1:20.490Lap 16
SV: pit
FA: 1:21.274
JB: 1:21.106
FM 1:20.202Lap 17
JB: 1:19.072
FA: pit
SV: 1:23.336
FM: 1:20.873Lap 18
JB: 1:18.091
SV: 1:20.240
FA: 1:23.598
FM: 1:20.892Lap 19
JB: 1:18.348
SV: 1:19.655
FA: 1:19.774
FM: 1:21.127Lap 20
JB: 1:18.203
SV: 1:19.507
FA: 1:20.013
FM: 1:21.271Lap 21
JB: 1:18.199
SV: 1:19.083
FA: 1:19.421
FM: 1:21.301Θες και παρακάτω;
Ταύρε: Μόνο που εδώ είναι αντίπαλοι σε αγώνα. Οπότε αν προσπαθείς να με χτυπήσεις προφανώς και είμαι μαλάκας αν δεν σε αποφύγω. Γιατί να μη χωθεί ο Lewis; Χεσμένο τον έχει τον Massa. Χώρια που τον είχε και άχτι από το Σάββατο.
-
Επειδή είναι παράτυπο μήπως?
-
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Άνοιξε τα πόδια ο Φίλιππας (χώρο στην είσοδο) με τον άλλο ταβλωμένο από πίσω του; Τα άνοιξε.
Τραβήχτηκε όταν ο άλλος πήγε να του το χώσει (το μονοθέσιο); Όχι.
Ε τότε γιατί παραπονιέται ότι τον μ@μησε; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επειδή είναι παράτυπο μήπως?Τι προσπαθείς να εξηγήσεις . ? Δεν βλέπεις ότι δεν . . . τόσες σελίδες και φωτό . . . Δεν είπαμε . . .
-
Φοβεροί χρόνοι απ' τον Massa...
Πολύ κρίμα που είχε αυτήν την κατάληξη.
Και τελικά και από αυτό το Grand Prix θα μείνει δυστυχώς η ανάμνηση του Hamilton που καταστρέφει τους αγώνες των άλλων. Ακούγεται σαν προκατάληψη, αλλά είναι γεγονός. Γιατί δυστυχώς το μυαλό πάει πάλι σε κόκκινα Καναδικά φανάρια, Βέλγια, Φούτζι κλπ κλπ. Ειλικρινά θα προτιμούσα να έμενε μόνο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ του προσπέρασμα στον Schumacher.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ο Brundle και ο DC διαφωνούν μαζί σου και ειδικά για το σκηνικό με τον Maldonado.
Ναι, το είδα σε video. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, απλά διαφωνώ μαζί τους
Ελπιζω μόνο να μην τους το πεις καταμουτρα οταν συναντηθειτε. Ειναι κριμα να τους καταστρεψεις την καριερα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Brundle και ο DC διαφωνούν μαζί σου και ειδικά για το σκηνικό με τον Maldonado.
Ναι, το είδα σε video. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, απλά διαφωνώ μαζί τους
Ελπιζω μόνο να μην τους το πεις καταμουτρα οταν συναντηθειτε. Ειναι κριμα να τους καταστρεψεις την καριερα
Βάλε κι ένα smilie όμως μη χαλάμε τις καρδιές μας...
-
Σωστα
-
Δεν πάει έτσι ripper. Χώνομαι και όποιον πάρει ο χάρος. Ως γνωστόν στην F1 όλα παίζονται στην λεπτομέρεια και υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ 'ξέρω ότι θα μου βγει το προσπέρασμα και το κάνω' και μεταξύ 'δεν είμαι σίγουρος αλλά χώνομαι και ό,τι γίνει'. Δεν είναι σωστό σκεπτικό αυτό.
-
Ε ωραία ρε Βασίλη. Αυτός χώθηκε, δεν βγήκε το προσπέρασμα, πήρε και ποινή. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Να τον κρεμάσουμε στην πλατεία; Και αυτό έχει γίνει άλλες εκατό φορές αλλό μόνο ο Hamilton σας πειράζει.
Εγώ προτιμώ ο οδηγός να ρισκάρει το προσπέρασμα παρά να κάθεται από πίσω για την ευκαιρία που δεν θα έρθει ποτέ. Εσύ προτιμάς να βλέπεις τρενάκια.Αν αντί του Βutton ήταν ο Hamilton στην πρώτη τριάδα στο τέλος πάντως, θα είχαμε ανεβάσει 300 σφυγμούς.
Με τον Button μόνο τσαφ τσουφ το τρενάκι θα δεις. -
Πάντως ο Hamilton MBE, ήταν τραγικός σήμερα! Και λίγες ποινές πήρε ο Καμικάζι...
Κατά τα άλλα μας ήθελε η τύχη. Στον Καναδά P5 μας βλέπω!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ε ωραία ρε Βασίλη. Αυτός χώθηκε, δεν βγήκε το προσπέρασμα, πήρε και ποινή. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Να τον κρεμάσουμε στην πλατεία; Και αυτό έχει γίνει άλλες εκατό φορές αλλό μόνο ο Hamilton σας πειράζει.
Εγώ προτιμώ ο οδηγός να ρισκάρει το προσπέρασμα παρά να κάθεται από πίσω για την ευκαιρία που δεν θα έρθει ποτέ. Εσύ προτιμάς να βλέπεις τρενάκια.Αν αντί του Βutton ήταν ο Hamilton στην πρώτη τριάδα στο τέλος πάντως, θα είχαμε ανεβάσει 300 σφυγμούς.
Με τον Button μόνο τσαφ τσουφ το τρενάκι θα δεις.Για το σκηνικό με τον Massa τίποτα εννοείται! Όπως και για αυτό με τον Maldonado. Θα ήθελα όμως η ποινή γενικά (όχι μόνο για τον Hamilton) να κοστίζει και κάτι στο τέλος και ειδικά για τον Hamilton ο τρόπος που εκφράστηκε μετά για τους άλλους οδηγούς και τους κριτές ήταν απαράδεκτος και ελπίζω να έχει και από εκεί συνέπειες. Εγώ δεν προτιμώ να βλέπω τρενάκια. Προτιμώ να βλέπω καθαρές προσπεράσεις. Όταν κάνει τέτοιες οποιοσδήποτε οδηγός τον παραδέχομαι. Όταν όμως κάνει αυτά που είδαμε σήμερα, όχι. Και δεν είναι θέμα Hamilton. Όποιος και να τα έκανε αυτά τα ίδια θα έλεγα προσωπικά. Αν θέλεις να είσαι από τους καλύτερους όλων των εποχών απλά δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που κάνουν στο GP2.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Αν θέλεις να είσαι από τους καλύτερους όλων των εποχών απλά δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που κάνουν στο GP2.τοτε ουτε ο Σεννα ειναι κορυφαιος ουτε ο Σουμαχερ.Γιατι και αυτοι εκαναν αντιστοιχα.
Συμφωνα με αυτο που λες απο τους καλυτερους ειναι οι Hill, Button
Monaco Grand Prix 2011