-
ειμαι αναμεσα στο ignis 1.3 sto corolla 1.4 kai sto fiesta 1.4
αξιζει το ignis? το προτιμαω απο τα αλλα δυο γιατι ειναι 1,3 και εχει φθηνοτερη ασφαλιση και σημα και εχω ακουσει οτι εχει αρκετα χαμηλη καταναλωση.. τι προτεινετε? -
αξιζει το ignis? το προτιμαω απο τα αλλα δυο γιατι ειναι 1,3 και εχει φθηνοτερη ασφαλιση και σημα και εχω ακουσει οτι εχει αρκετα χαμηλη καταναλωση.. τι προτεινετε? -
έκανες το ποιο έξυπνο πράγμα μετά την αγορά του. Το πούλησες!
Μην ξαναμπλέξεις με τέτοιο μπουρδέλο, αν αγαπάς την ζωή σου και τα λεφτά σου.
-
Δηλαδή τί εντυπώσεις σου άφησε το ignis 1 ; Ναι δε καίει και δε χαλάει αλλά απο κεί και πέρα σε όλους τους τομείς.. τραγικό μου φαίνεται.. σαν κάτοχος του 1 στα λέω.. Δες για κάνα yaris να θες τέτοιου στυλ αυτοκίνητο. Μέσα για τη πολη οκ, αλλα για οτιδήποτε άλλο, ακόμα και για να κινηθείς περιφερειακό έως και επικίνδυνο θα το χαρακτήριζα. Βέβαια δεν έχω οδηγήσει και άλλο εκτος του δικου μου για να είμαι κάθετος στο θέμα. Μιλάω πάντα για την 1η γενιά ignis
-
Ενα σαν κι αυτο που ψαχνεις ειχε πεσει στα χερια μου το περασμενο καλοκαιρι για καποια χιλιομετρα μικτης διαδρομης.. Το θεωρω κακο αυτοκινητο απο πολλες αποψεις και δε θα το κοιταζα καν.. Βεβαια αυτος ειμαι εγω. Αν σ αρεσε το προηγουμενο ignis δε βρισκω καποιο λογο να μην παρεις το ΙΙ..
-
Βέβαια αν ο μόνος γνωμονας είναι η κατανάλωση και η αξιοπιστία, δε νομίζω να χεις θεμα, μετά από 10 χρόνια δε ζήτησε ούτε ενα ευρώ πέραν της προβλεπόμενης συντήρησης, αλλά όπως σου ξαναείπα ριξε μια ματιά και στο yaris II. Για τί τιμές μιλάμε;
-
αυτο το αμαξι ειχε πολλα θετικα και πολλα αρνητικα
1ον ειχε πολυ καλο κινητηρα και πολυ καλες επιδοσεις
2ον πολυ οικονομικο
3ον αρκετα αξιοπιστο
αρνητικα ηταν η κλησεις στισ στροφες η κακη αισθηση τοθ κιβωτιου και αλλα μικροπραγματα εγω παντωσ το μετανιοσα που το πουλησα -
Να ξέρεις πως το ΙΙ είναι μεν λίγο μεγαλύτερο και με κάποιες βελτιώσεις αλλά φτιάχνεται στην Ουγκαρία και όχι στην Ιαπωνία
-
δηλαδη μαλακια...
προσεξα τωρα ενα subaru justy που ειναι ιδιο με το ignis μονο το σημα αλαζει τι παιζει με αυτο? -
Μόνο το σήμα αλλάζει, φτιάχνονται και τα δύο στο ίδιο εργοστάσιο της Suzuki στην Ουγγαρία, είναι 100% Suzuki.
-
σορρυ αν ακουγετε χαζο τα 4χ4 καινε περισσοτερο απο προσθιοκηνητα?
-
Ναι καίνε περισσότερο..
-
απο δημοπρασια γινετε να αγορασω αμαξι????
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το θεωρω κακο αυτοκινητο απο πολλες αποψεις και δε θα το κοιταζα καν...Και δεν το αδικείς καθόλου! Ευτυχώς το σταματησαν!
Το μόνο καλό που είχε ήταν ... το πίσω κάθισμα που η έδρα του ήταν αρκετά ψηλα και οι πίσω επιβάτες πιστοποιημένοι φυσικά χωρίς προβλήματα δισκοπάθειας, οσφυαλγίας, πέτρες στα νεφρά, εγκυμοσύνες, ψυχιατρικές διαταραχές κλπ καθονταν ψηλότερα από τους μπροστά και είχαν καλύτερη ορατότητα! -
Τόσο χάλια ρε σεις; Με ψήνετε να βρω ένα να το οδηγήσω.
-
@cosneo εσυ δεν ειχες ενα?
-
Αδιάφορο αυτοκίνητο , γιατί να θέλει κάποιος
-
Θορυβώδες, σκληρό (σε υπερβολικό βαθμό θα το έλεγα) και ιδίως πίσω, εκτός πόλης ευαίσθητο στους πλευρικους άνεμους, ποιοτικά όχι τίποτα το ιδιαίτερο, κουραστικά και άβολα καθίσματα.
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
@cosneo εσυ δεν ειχες ενα?Οχι. Το Splash είχα και ήταν Γιώργο πολύ πιο 'ανθρώπινο'.
Το Ignis το γνωρίζω καλά ως εταιρικό που το μόνο καλό του η αξιοπιστία του θάβεται ιδίως από την συμπεριφορά του.
Το θέμα είναι όχι μόνο η μετακίνηση αλλά τουλάχιστον η αποδεκτά άνετη μετακίνηση! Φανταζομαι αν είχε τις σούστες του Datsun 120Y θα ήταν καλύτερο. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
@cosneo εσυ δεν ειχες ενα?
Οχι. Το Splash είχα και ήταν Γιώργο πολύ πιο 'ανθρώπινο'.
Το Ignis το γνωρίζω καλά ως εταιρικό που το μόνο καλό του η αξιοπιστία του θάβεται ιδίως από την συμπεριφορά του.
Το θέμα είναι όχι μόνο η μετακίνηση αλλά τουλάχιστον η αποδεκτά άνετη μετακίνηση! Φανταζομαι αν είχε τις σούστες του Datsun 120Y θα ήταν καλύτερο.Ναι νομιζα πως ηταν το splash μλκια .Το ignis το μονο καλο που εχει ειναι οτι ειναι ψηλο και θα βολευει στο offroad.Πιστευω καλυτερα κανα sedici/sx4/fusion.
-
Ακόμα καλύτερα ένα Range Rover 4.4 ή ένα Ariel Atom
suzuki ignis 1.3 II η αποψη σας?