-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα αντέξω να βλέπω τον Ορέστη τόσο συχνά....
Αφού είπαμε όποτε μπορεί όποιος μπορεί
Δεν επιβάλουμε σε κανένα τίποταμπορούμε να κανονίσουμε ραντεβού ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ έξω από το σπίτι του angel...
Που είπαμε ότι μένεις?Αν είναι να γλιτώσω τις διαδρομές θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα τον αντέξω.
-
Αν και θα είμαστε 3 και ο κούκος, έρχομαι !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αν και θα είμαστε 3 και ο κούκος, έρχομαι !Μην το λες
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αν και θα είμαστε 3 και ο κούκος, έρχομαι !
Μην το λες
Επειγόντως σε 2 ώρες πρέπει να οργανωθεί το 4ΤΦΒΕ για το Κτήμα! Παρακαλώ μην παρεμβάλλετε για να μπορέσει και το θέμα μας να παραμείνει για λίγο ... up!!!
-
Υποψιαζομαι οτι ακομα θα μιλανε Angel!!, Ορεστης, Θωμας και Vellerefontis
Ειμασταν λιγοι αλλα πιστευω περασαμε πολυ καλα!!Ας περιμενω και τους αλλους για να γραψω κι αλλα
Ελπιζω στην επομενη συναντηση να ειμαι Αθηνα
-
Έφτασα...
-
Αρτι αφιχθεις στις 2:35 δλδ πριν 10 λεπτακια . Να ευχαριστησω παρα πολυ τον Vellerefonti για την βολτα
Επισης να ευχαριστησω και τον Ορεστη που ηρθε και με πηρε για να παμε παρεουλα στην Πετρουπολη -
Δεν σας έφταναν οι καφέδες, τα milk shake και οι βάφλες, μου θέλατε και συνέχεια .....
-
Καλημέρα από μένα.Καλά έφτασα.Νύσταζα λίγο βέβαια αλλά νταξ
Νομίζω άλλη μια φορά περάσαμε καλά.
Πολύ πικάντικα εκέινα τα λουκάνικα όμως ρε παιδί μου.Όλο νερά έπινα το βράδυ -
Αν θυμαμαι καλα, ειχαμε και ανταποκριση απο τους κυριους του 4ΤΦΒΕ
-
Ρε δεν μας νοιαζει τι φαγατε τωρα, μας νοιαζει αν βρηκαμε καμια ακρη για να βγαινουμε για καφε κλπ!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα, ειχαμε και ανταποκριση απο τους κυριους του 4ΤΦΒΕ -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ρε δεν μας νοιαζει τι φαγατε τωρα, μας νοιαζει αν βρηκαμε καμια ακρη για να βγαινουμε για καφε κλπ!Κάτι κάναμε αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας
Εσείς που ήσασταν κύριε -
Ειχε το αμορε γενεθλια και ημουν εκει...
Ποτε εχει καφε ξανα; -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ειχε το αμορε γενεθλια και ημουν εκει...
Ποτε εχει καφε ξανα;Τότε καλώς δεν ήρθες
Θα το δούμε αυτό -
έτσι όπως το πάμε, μάλλον μόνο για καφέ θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε και πρόγραμμα δεν θα βγάλουμε!
-
Ισχυει, πρεπει να το οργανωσουμε το εγκλημα σωστα!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
έτσι όπως το πάμε, μάλλον μόνο για καφέ θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε και πρόγραμμα δεν θα βγάλουμε!μα αυτό δε θέλουμε????
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
έτσι όπως το πάμε, μάλλον μόνο για καφέ θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε και πρόγραμμα δεν θα βγάλουμε!Όταν λες πρόγραμμα τι εννοείς?
-
Προγραμμα --> Καθε τετοια μερα, τετοια ωρα σε αυτα τα μερη!
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...