-
Κατεβαίνοντας ή ανεβαίνοντας Ε.Ο., βγαίνεις για Ίλιον και ουσιαστικά πας όλο ευθεία.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Κατεβαίνοντας ή ανεβαίνοντας Ε.Ο., βγαίνεις για Ίλιον και ουσιαστικά πας όλο ευθεία. -
(και ο άσχετος)
Ποιό θέμα να συζητήσετε ρε παιδιά?ΥΓ: δεν μπορώ.Φεύγω ρε γαμώτο για εξοχικό το απόγευμα (18:00).
-
Να'μαι κι εγω
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(και ο άσχετος)
Ποιό θέμα να συζητήσετε ρε παιδιά?ΥΓ: δεν μπορώ.Φεύγω ρε γαμώτο για εξοχικό το απόγευμα (18:00).
πως θα σε πείσουμε να πετάξεις αυτό το σαράβαλο το οποίο εσυ ονομάζεις αυτοκίνητο και να μην ξαναξοδέψεις δραχμή ή ευρώ σε αυτό αλλά να μαζέψεις λεφτά για ένα κανονικό αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
(και ο άσχετος)
πως θα σε πείσουμε να πετάξεις αυτό το σαράβαλο το οποίο εσυ ονομάζεις αυτοκίνητο και να μην ξαναξοδέψεις δραχμή ή ευρώ σε αυτό αλλά να μαζέψεις λεφτά για ένα κανονικό αυτοκίνητο...
είσαι απίστευτος!!!
-
είσαι απίστευτος!!!
που σε βρίσκω που σε χάνω εδω μέσα... θα σου τα χώνω μέχρι να βάλεις μυαλό!
άαακου ανάρτηση....
-
είσαι απίστευτος!!!
άαακου ανάρτηση....
το σκίζω το topic, αλλά φίλε είπαμε...αλλαγή σε 5 χρόνια στο αμάξι τώρα, γιατί έχουμε άλλα έξοδα (σπίτι, γάμος, βαφτήσια ).
Θα γίνω οικογενειάρχης άνθρωπος ( ) και δε με παίρνει για χοντρά έξοδα...
(ενώ τα 'μικρά' περνάνε απαρατήρητα ) -
είσαι απίστευτος!!!
άαακου ανάρτηση....
το σκίζω το topic, αλλά φίλε είπαμε...αλλαγή σε 5 χρόνια στο αμάξι τώρα, γιατί έχουμε άλλα έξοδα (σπίτι, γάμος, βαφτήσια ).
(ενώ τα 'μικρά' περνάνε απαρατήρητα )καλά, μη κάνεις το λάθος και με γνωρίσεις στην δικιά σου γιατί θα μάθει τα 'μικρά' σου έξοδα και θα σε χωρήσει...
αν βγάλεις, φρένα, ανάρτηση, αναβάθμιση κλπ, τότε έχεις ένα καλο μεταχειρισμένο S3...
-
είσαι απίστευτος!!!
άαακου ανάρτηση....
(ενώ τα 'μικρά' περνάνε απαρατήρητα )καλά, μη κάνεις το λάθος και με γνωρίσεις στην δικιά σου γιατί θα μάθει τα 'μικρά' σου έξοδα και θα σε χωρήσει...
αν βγάλεις, φρένα, ανάρτηση, αναβάθμιση κλπ, τότε έχεις ένα καλο μεταχειρισμένο S3...
Δε λέω ότι έχω δίκιο ή ότι έχεις δίκιο.
Υπάρχει όμως σκεπτικό πίσω από την κίνησή μου για φρένα-ανάρτηση-αναβάθμιση και είναι ο λόγος που εξαρχής δεν πήρα S3 (παρότι χρηματικά έφτασα στο ποσό αγοράς ένος ('γυμνού') S3.
Θα τα συζητήσουμε από κοντά κάποια στιγμή.ΥΓ:δεν είναι τυχαίο που δεν έχει έρθει σε κάποια συνάντησή μας.
-
...ΥΓ:δεν είναι τυχαίο που δεν έχει έρθει σε κάποια συνάντησή μας.ρε κάβουρα, θα μας αποτρελάνεις! αφου είχες δείξει καθαρό ενιδαφέρον σε μένα παλαιότερα... πες το όπως θες, θα ήταν καλύτερη λύση από το να φορτώνεις το δικό σου, υπάρχουν ένα σωρό 'γεμάτα' μεταχειρισμένα από τα οποία θα μπορούσες να επιλέξεις ένα και να είσαι υπέρ-ευχαριστημένος...
τώρα τα προσωπικά σου γούστα δεν τα γνωρίζω απόλυτα αλλά δεν μπορεί να αλλάζεις τόσο... Η οικογένεια και τα σπίτια έρχεται πάντα πρώτη και δεν αποτελλεί επιχείρημα για μια πλάκα-συζήτηση και πείραγμα...
Όλοι ξέρουμε τι και πόσο θέλει πο καθένας από την γνωστή παρέα μας...
εσύ, ήθελες ένα τέτοιο,
εγώ ένα καρεράκι,
ο γρηγόρης το δικό μου,
ο άλλος κάτι άλλο, και πάει λέγονταςδεν είναι σωστό επειδή δεν πείραμε αυτό που θέλουμε να μειώνουμε αυτό που θέλαμε...
-
Η οικογένεια και τα σπίτια έρχεται πάντα πρώτη και δεν αποτελλεί επιχείρημα για μια πλάκα-συζήτηση και πείραγμα...
(...)
δεν είναι σωστό επειδή δεν πείραμε αυτό που θέλουμε να μειώνουμε αυτό που θέλαμε...όχι φίλε...
ίσα-ίσα ότι το θεωρώ τρομερό αμάξι το S3 και ειδικά για τα χρήματα που εγώ θα το έπαιρνα.
Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να γραφτούν εδώ μέσα για να στο εξηγήσω και να σου μεταφέρω τη σκέψη μου.
Ειλικρινά αν θες, μιλάμε από κοντά για το συγκεκριμένο θέμα αν παρεξηγήθηκες (αν και περισσότερο έγραψα το post σαν 'απολογία' παρά ότι κακολογώ το οποιοδήποτε αμάξι).Για να τα πούμε λίγο πιο προσγειωμένα, αφού δεν έκανα την κίνηση τότε, δεν θα την κάνω μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, εκτός κι αν ξαφνικά καταφέρνω να βγάζω 2 και 3 φορές τα χρήματα που βγάζω σήμερα (απίθανο το βρίσκω )
Τέλος, σου έχω πει σε καφεδάκι μεταξύ μας γιατί δεν αγόρασα το αμάξι σου τότε (για να σου θυμίσω ήταν κυρίως προσωπικοί λόγοι παρά χρηματικοί ενδοιασμοί).Κατά τα άλλα, πραγματικά ίσως είμαι σε περίεργο mood σήμερα, γιατί κάπως την είδα και απάντησα σοβαρά σε ένα καθαρά χιουμοριστικό σχόλιό σου.
-
Η οικογένεια και τα σπίτια έρχεται πάντα πρώτη και δεν αποτελλεί επιχείρημα για μια πλάκα-συζήτηση και πείραγμα...
(...)
δεν είναι σωστό επειδή δεν πείραμε αυτό που θέλουμε να μειώνουμε αυτό που θέλαμε...όχι φίλε...
ίσα-ίσα ότι το θεωρώ τρομερό αμάξι το S3 και ειδικά για τα χρήματα που εγώ θα το έπαιρνα.
Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να γραφτούν εδώ μέσα για να στο εξηγήσω και να σου μεταφέρω τη σκέψη μου.
Ειλικρινά αν θες, μιλάμε από κοντά για το συγκεκριμένο θέμα αν παρεξηγήθηκες (αν και περισσότερο έγραψα το post σαν 'απολογία' παρά ότι κακολογώ το οποιοδήποτε αμάξι).Για να τα πούμε λίγο πιο προσγειωμένα, αφού δεν έκανα την κίνηση τότε, δεν θα την κάνω μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, εκτός κι αν ξαφνικά καταφέρνω να βγάζω 2 και 3 φορές τα χρήματα που βγάζω σήμερα (απίθανο το βρίσκω )στο ευχομαι και να πάρεις RS3 κι όχι μόνο S3...
Τέλος, σου έχω πει σε καφεδάκι μεταξύ μας γιατί δεν αγόρασα το αμάξι σου τότε (για να σου θυμίσω ήταν κυρίως προσωπικοί λόγοι παρά χρηματικοί ενδοιασμοί).Κατά τα άλλα, πραγματικά ίσως είμαι σε περίεργο mood σήμερα, γιατί κάπως την είδα και απάντησα σοβαρά σε ένα καθαρά χιουμοριστικό σχόλιό σου.
δεν παρεξηγήθηκε κανένας, απλά γράφω ξάστερα την εντύπωσή μου για το όλο θέμα...
τα περί προσωπικών λόγων και όχι οικονομικών δεν με αφήνουν ήσυχο... δεν με έπεισες τότε αλλά ούτε και τώρα. Δικαίωμά σου είναι αν μην θέλεις ή να μην μπορείς αλλά το δίκαιο δίκαιο και το σωστό σωστό να λέγεται...
Εν τη αύτη περιπτώση, δεν μπορώ συνεχώς να ακούω ανθρώπους να αλλάζουν θέση επειδή θέλουν να δικαιολογίσουν τα χούγια τους, χούγια είναι, ας τα έχουν, δεν είμαστε αναγκασμένοι να συμφωνούμε αλλά να μην διαστρεβλώνουμε και την αλήθεια.
Το αυτοκίνητο το γούσταρες, το γουστάρεις, έχεις τώρα άλλες προτεραιότητες οι οποίες είναι [b]κατά πολύ[/b] σοβαρότερες και έτσι έχουν τα πράγματα... απλά και κατανοητά. Είμαι φίλος σου, το κατανοώ, συμφωνώ και επαυξάνω για τις επιλογές και όπου δεν συμφωνώ στο λέω, είναι ηθική μου υποχρέωση ώς φίλος σου.
μιλάμε όποτε θες ξανά απο κοντά όμως...
-
(και ο άσχετος)
Να οργανωθούμε μπας και καταφέρουμε κι εμείς σαν τους Θεσσαλονικείς φίλους μας να πίνουμε ένα forumoκαφέ την βδομάδα κι ίσως και κανένα κοψίδι μετά
Απλά να συζητήσουμε για 2-3 μέρη που θα μπορούμε εναλλάξ να βρισκόμαστε για να βολεύονται όλοι γεωγραφικά αλλά και να μην ρουτινιάζουμε
Εννοείται ότι όποιος μπορεί έρχεται από τις 7μιση και μετά στο Terra Petra στην Πετρούπολη -
Είμαι φίλος σου, το κατανοώ, συμφωνώ και επαυξάνω για τις επιλογές και όπου δεν συμφωνώ στο λέω, είναι ηθική μου υποχρέωση ώς φίλος σου.
αυτό άλλωστε δεν περιμένεις από κάποιον που σε εκτιμάει και είναι φίλος σου?
Μιλάμε
@Orestisren
θα είναι ωραία φάση να βρισκόμαστε έστω και 'κάθε 15' (μέρες). -
@Orestisren
θα είναι ωραία φάση να βρισκόμαστε έστω και 'κάθε 15' (μέρες). -
Δεν ξέρω αν θα αντέξω να βλέπω τον Ορέστη τόσο συχνά....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα αντέξω να βλέπω τον Ορέστη τόσο συχνά....Αφού είπαμε όποτε μπορεί όποιος μπορεί
Δεν επιβάλουμε σε κανένα τίποτα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αφού είπαμε όποτε μπορεί όποιος μπορεί
Δεν επιβάλουμε σε κανένα τίποταμπορούμε να κανονίσουμε ραντεβού ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ έξω από το σπίτι του angel...
Που είπαμε ότι μένεις? -
Αφού είπαμε όποτε μπορεί όποιος μπορεί
Δεν επιβάλουμε σε κανένα τίποταμπορούμε να κανονίσουμε ραντεβού ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ έξω από το σπίτι του angel...
Που είπαμε ότι μένεις?
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...