-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μπορουμε να το κανουμε και εναλλαξ, μια στα βορεια, μια στα νοτια και μια ενδιαμεσα ωστε την μια να κανουμε οι βορειοι την μεγαλη αποσταση και την αλλη οι νοτιοι
+1
Κι εγώ προτείνω να βρούμε 4-5 μέρη και να πηγαίνουμε εναλλάξ, ώστε να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις.
Κατ' αρχήν μπορούμε να βρεθούμε στο Terra Petra στην Πετρούπολη για να συζητήσουμε το θέμα και να δούμε πως θα το οργανώσουμε
Έλα να βλέπω συμμετοχές
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μπορουμε να το κανουμε και εναλλαξ, μια στα βορεια, μια στα νοτια και μια ενδιαμεσα ωστε την μια να κανουμε οι βορειοι την μεγαλη αποσταση και την αλλη οι νοτιοι
+1
Κι εγώ προτείνω να βρούμε 4-5 μέρη και να πηγαίνουμε εναλλάξ, ώστε να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις.
Κατι σε τουρνε για τις επόμενες παραστάσεις ... να βγει και πρόγραμμα παρακαλώ!!!*
Καλή ιδέα είναι αυτή.*(Φυσικά αστειευομαι!!!)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κατι σε τουρνε για τις επόμενες παραστάσεις ...
Θα προβάλλεται το έργο : **'Αν αργήσω, φάτε' **
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
+1
Κατι σε τουρνε για τις επόμενες παραστάσεις ... να βγει και πρόγραμμα παρακαλώ!!!*
Καλή ιδέα είναι αυτή.*(Φυσικά αστειευομαι!!!)
Ελπίζω να μην μπερδευτούμε μόνο.
-
ΥΓ. Δημήτρη καλωσόρισες!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ούτε η τροχαία να μου στέλνει κλήσειςΔεν πιστεύω να ήρθε καμία...
Κωλοφαρδος λέμεΛαθος ερωτηση...
Διονυση προλαβαινεις να φτασεις μεχρι εκει απο το σπιτι σου χωρις να τελειωσει το αποθεμα του λαδιου που εχεις ή οχι;
Ρε άσε που σου λέω.Αν ήξερες που μένει θα καταλάβαινες την ερώτηση μου.
Εγώ βέβαια δεν λέω αλλά προλαβαίνει δεν προλαβαίνειΗ αλήθεια είναι ότι και οι δύο έχετε δίκιο γιατί αν έρθω από εδώ δεν ξέρω αν θα φτάσει το λάδι. Είναι πολλά τα χιλιόμετρα Και εννοείται ότι προλαβαίνω! Το fr ανοίγει πήλες στο χωροχρόνο!
Άλλαξα και τα στοιχεία προφίλ μου : --->
(υγ: που είναι και ο βόλβοδίας να χαζεύει τα άπειρα t5... )
-
dbekos, μήπως τύγχανες εν Αστυπάλαια;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Δεν πιστεύω να ήρθε καμία...
Κωλοφαρδος λέμεΌχι ακόμα.
Το ελπίζω πάντως γιατι αν έρθει τον ήπιαΛαθος ερωτηση...
Διονυση προλαβαινεις να φτασεις μεχρι εκει απο το σπιτι σου χωρις να τελειωσει το αποθεμα του λαδιου που εχεις ή οχι;
Ρε άσε που σου λέω.Αν ήξερες που μένει θα καταλάβαινες την ερώτηση μου.
Εγώ βέβαια δεν λέω αλλά προλαβαίνει δεν προλαβαίνειΗ αλήθεια είναι ότι και οι δύο έχετε δίκιο γιατί αν έρθω από εδώ δεν ξέρω αν θα φτάσει το λάδι. Είναι πολλά τα χιλιόμετρα Και εννοείται ότι προλαβαίνω! Το fr ανοίγει πήλες στο χωροχρόνο!
Βάστα μάγκα.Πύλες στο χωροχρόνο ανοίγει μόνο το Tiida
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
dbekos, μήπως τύγχανες εν Αστυπάλαια;Oxι. Δυστυχώς, οι διακοπές μου φέτος ήταν λίγες και εντός Αττικής, εκτός απο 4 ημέρες στη Ναύπακτο.
-
Κατ' αρχήν μπορούμε να βρεθούμε στο Terra Petra στην Πετρούπολη για να συζητήσουμε το θέμα και να δούμε πως θα το οργανώσουμεUP
Για αύριο απόγευμα μετά τις 7 -
Που δηλωνουμε παρων?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Που δηλωνουμε παρων? -
Που δηλωνουμε παρων?
αλήθεια που? να'ρθω κι εγώ?
-
Αν δεν τύχει κάτι έκτακτο λογικά θα είμαι εκεί.
-
Για που;
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Που δηλωνουμε παρων?
αλήθεια που? να'ρθω κι εγώ?
Μ' αρέσει που ρωτάτε
Εννοείται ότι είναι για όλους .Όσοι μπορείτε έρχεστε
Το μέρος το έχω γράψει παραπάνω (Terra Petra Πετρούπολη)
Άντε να οργανωνόμαστεΘα μας διαβάζουν οι Βοριοελλαδίτες φίλοι μας και θα γελάνε με την οργάνωσή μας
-
Πετρούπολη;
οκέικ... -
Κατ' αρχήν μπορούμε να βρεθούμε στο Terra Petra στην Πετρούπολη για να συζητήσουμε το θέμα και να δούμε πως θα το οργανώσουμε
UP
Για αύριο απόγευμα μετά τις 7Θα απαντήσω οριστικά αύριο , 2-3 ώρες πρίν !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
UP
Για αύριο απόγευμα μετά τις 7Θα απαντήσω οριστικά αύριο , 2-3 ώρες πρίν !
Εγώ θα είμαι εκεί 7μιση με 8.
-
οκ. κι εγώ... απλά ας με πάρει τηλ ένας άνθρωπος να μου δώσει οδηγίες γιατί δεν έχω ιδέα για το πως πάω εκει δαύτου...
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...