-
Αφού δεν την πήρε 'κούρσα' , δεν έκανε τίποτα.
-
Τον άφησα πίσω, θα μάθουμε αργότερα
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
που ο Θωμάς έπαιρνε μάτι σε κάθε ευκαιρία!Και εδω πάνω υπάρχει ένας 'Θωμάς' που παρασύρει και άλλους στο ίδιο σπορ! Από παιδικές χαρές έως ... GILF ...
Δεν λέω όνομα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και εδω πάνω υπάρχει ένας 'Θωμάς' που παρασύρει και άλλους στο ίδιο σπορ! Από παιδικές χαρές έως ... GILF ...Εκτός απο αλήτες - κοντράκηδες, στο forum έχουν παρεισφρήσει και 'σάτυροι'
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Μπυρίτσα, Sprite , freddo **και .... σερβιτόρα ** που ο Θωμάς έπαιρνε μάτι σε κάθε ευκαιρία!Αντί να τα λες από κοντά τα γράφεις στο φόρουμ... Θα μπει κανένας την οικογένειας και μόνο οι mod θα σε σώζουν για να γίνει έντιτ το ποστ...!!
-
Βλέπω ότι το Σ/Κ και για Β και για Ν ήτο επικό!
-
Δεν την πηρα την σερβιτορα , ειμαι καλο παιδι . Περασαμε πολυ ωραια, ειδαμε και ωραιες παρουσιες, τα ειπαμε λιγακι και οντως θα συμφωνησω με τον Αλεξανδρο ηταν ενα εξαιρετικο Σ/Κ. Α οδηγησα και λιγο Vag με DSG
Καλα η σερβιτορα ειχε και γαμω τοην πισω κινηση -
Αρχικά ευχαριστούμε τον κύριο dbeko για την δημιουργία του τοπικού και την οργάνωση της βόλτας.Άντε να γίνουμε περισσότεροι τις επόμενες φορές
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
που ο Θωμάς έπαιρνε μάτι σε κάθε ευκαιρία!
Και εδω πάνω υπάρχει ένας 'Θωμάς' που παρασύρει και άλλους στο ίδιο σπορ! Από παιδικές χαρές έως ... GILF ...
Δεν λέω όνομα!!!
Όχι Cosneo εγώ είμαι ρομαντικός τύπος (καθότι γαλλάκιας ).Άρα πολύ δύσκολα μπορεί να με παρασύρει ο εδώ Θωμάς ή ο οποιοσδήποτε Θωμάς
Με τη σερβιτόρα δε είχαμε θέματα κάποια στιγμή καθώς ο κακομοίρης ο Θωμάς είχε θολώσει (και που να δείτε όταν ήρθε για να την πληρώσουμε )
Κατα τα λοιπά είχαμε το Θωμά να αναγνωρίζει την ανωτερότητα του VAG από τον όμιλο Daimler(θα δείτε και στην υπογραφή μου ακριβώς τι είπε.Ντροπή και αίσχος ήταν πάντως το δικό μου σχόλιο) μετά από μόλις μερικά μέτρα πορείας με 1.4** ΤSI** dsg 7τάχυτο παρακαλώ και να ακούγεται από τα χείλη του ότι σύντομα θα αποκτήσει VW
και μάλιστα τον πανέμορφο Πασσατέμπο με dsg
Βέβαια μας έβαλε στις αξίες του Αστερισμού παρακαλώ με μια βόλτα μέχρι τη Βάρκιζα
(του έμαθα βέβαια εγω κι ο Διονύσης πως να κάνει σφήνες στην παραλιακή σαν σωστός ταρίφας που είναι αν βιάζεται ) -
Μα δεν οδηγησα και καθολου για να δειτε ΤΙΣ ΣΦΗΝΕΣ
-
Πειτε το ντε.
-
Ο drdino είναι στα μέρη μας τελικά;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο drdino είναι στα μέρη μας τελικά;Και δεν εχει μιλησει??? Drdinoooooooo εισαι εδω???
-
Δηλαδη πρεπει να ερθει καποιος σαλονικιος για να κουνηθει κανεις εδω κατω?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δηλαδη πρεπει να ερθει καποιος σαλονικιος για να κουνηθει κανεις εδω κατω?Εχμ διαβάζουμε αυτή την περίοδο
Οι μεγαλύτεροι πρέπει να κινηθείτε -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δηλαδη πρεπει να ερθει καποιος σαλονικιος για να κουνηθει κανεις εδω κατω?
Εχμ διαβάζουμε αυτή την περίοδο
Οι μεγαλύτεροι πρέπει να κινηθείτεΤους λες μεγαλους?? Τα μισα να μου λεγες
-
Λοιπόν, ο Ντιριντίνος έχει έδρα την περιοχή της Γλυφάδας και το πιο πιθανό είναι από σήμερα και μέχρι το τέλος της βδομάδας να είναι ελεύθερος υποχρεώσεων και ωραίος! Καλά θα ήταν να κανονίζαμε σήμερα ή αυριο μια βολτούλα προς Βάρκιζα μεριά, μετά καφέ και στριψίματος, δεν ξέρω κατά πόσο θα την παλέψετε όμως οι πιο βόρειοι με τις απεργίες αυτού του διημέρου. Αν πιστεύετε οτι δεν γίνεται, το κάνουμε για Πέμπτη απόγευμα.
Για πείτε γνώμες. -
Μ' αρέσει που όλα τα καλά γίνονται μέσα στην εξεταστική αλλά επειδή κετέβηκε ο φίλτατος moderατορας (μην μας πει και αφιλόξενους ) εγώ θα προσπαθήσω.Παρασκευή μόνο αν γίνεται γιατι τις προηγούμενες
-
Το κακο ειναι οτι γινεται της π@@@@@ στους δρομους απο την απεργια των ΜΜΜ οποτε δνε μπορεις να τρεξεις σαν ανθρωπος
-
Μεσα για παρασκευη!!!
-
Ίσως δεν είναι κακή ιδέα η Παρασκευή, καθώς θα έχει φύγει και κάμποσος κόσμος από την Αθήνα, αν και πολύ φοβάμαι οτι δύσκολα θα βρούμε στροφοδιαδρομή ευκαιρη να παίξουμε πριν ή μετά τον καφέ. Αν και έχω στο νου μου μια-δυο παλιές ειδικές του Παλλάδιου προς Καλύβια μεριά.
Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να παίξει και κάτι πιο χαλαρό νωρίτερα για όσους δεν έχουν υποχρεώσεις. Stay tuned.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...