-
το πτηνό, πολύ σωστά, είναι πιγκουίνος και είναι μάγκας, εξ ου και το μάγκικο κάθισμά του στο αμάξι. Τον αγόρασα γιατί είναι ασορτι και στο πίσω μέρος δεμένο είναι και το πιτσιρίκι του. Ναι είμαι από αυτούς που έχουν ό,τι κουκλάκι μπορείς να φανταστείς στο αμάξι, αλλά σωστά τοποθετημένα για να μη πλέουνε αριστερά δεξιά.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
το πτηνό, πολύ σωστά, είναι πιγκουίνος και είναι μάγκας, εξ ου και το μάγκικο κάθισμά του στο αμάξι. Τον αγόρασα γιατί είναι ασορτι και στο πίσω μέρος δεμένο είναι και το πιτσιρίκι του. Ναι είμαι από αυτούς που έχουν ό,τι κουκλάκι μπορείς να φανταστείς στο αμάξι, αλλά σωστά τοποθετημένα για να μη πλέουνε αριστερά δεξιά.Πόσο τέλειο συνάδελφε!
Εγώ είμαι πιο softcore.
-
Ρε 'συ αυτό είναι σαν τα ζμάιλjι που βάνjεις!
-
Πράγματι!
-
Πόσο γκέι!
-
Εγώ έχω κολλημένη φώτο της Jolie στους αεραγωγούς
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πόσο γκέι!Δε με έχεις δει πως το πάω γι'αυτό τα λες.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πόσο γκέι!Δε ξέρεις, για αυτό μιλάς. Αριθμώ: 2 mushabelly πινγκουίνια, ένα μικρό mushabelly βατράχι, ένα βατράχι μπροστά στην αντιεργονομική θήκη του συνοδηγού, κάτω από το αερόσακο που στα 0.70 g σου τα πετάει έξω όλα, αν δεν είναι σφηνωμένα, ένα σκυλάκι τέρμα μέσα στο παρ μπριζ, ένα ιντεφίξ απειροελάχιστο κεντρικά μπροστά, έναν Ταζ κάπου πεταμένο. Αυτά.
...
...
...
Είμαι γκέι. -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Εγώ έχω κολλημένη φώτο της Jolie στους αεραγωγούςΟυτε τελειωμενος νταλικιερης..
Για αλλη μια φορα εξαιρετικες φωτο..
-
Είχα μία μικρή λευκή τίγρη αλλά από την πίσω πλαφονιέρα κατέληγε κολλημένη δεξιά ή αριστερά ή άλλοτε πίσω από την θέση του οδηγού...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Είχα μία μικρή λευκή τίγρη αλλά από την πίσω πλαφονιέρα κατέληγε κολλημένη δεξιά ή αριστερά ή άλλοτε πίσω από την θέση του οδηγού...Κι εσύ?
-
Εκδηλωθήκατε όλες οι τρελές.
-
Είμαστε τόσο άντρες που δεν έχουμε πρόβλημα να μας χαρακτηρίσουνε όπως θέλουν...
-
αυτή τι στιγμή υπάρχουν στο αυτοκίνητο :
Ένας taz
Ένα μπαλόνι
Ένα τρενάκι Thomas
4 παιχνίδια από Kinder
Μία 997
Μία Μ3Αλλά είναι όλα του 2χρονου γιου μου
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
αυτή τι στιγμή υπάρχουν στο αυτοκίνητο :Ένας taz
Ένα μπαλόνι
Ένα τρενάκι Thomas
4 παιχνίδια από Kinder
Μία 997
Δεν πειράζει μετράει κι αυτό
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
αυτή τι στιγμή υπάρχουν στο αυτοκίνητο :Ένας taz
Ένα μπαλόνι
Ένα τρενάκι Thomas
4 παιχνίδια από Kinder
Μία 997
Μόλις το διάβασα με ήρθε στο μυαλό μια C200K
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
αυτή τι στιγμή υπάρχουν στο αυτοκίνητο :
Ένας taz
Ένα μπαλόνι
Ένα τρενάκι Thomas
4 παιχνίδια από Kinder
Μία 997
Μόλις το διάβασα με ήρθε στο μυαλό μια C200K
Εμένα ο Θωμάς σε λούτρινο
-
Δε θέλει και πολλή φαντασία.
-
Tσ Τσ Τσ αδαείς από τρενάκια
Να τος ο Thomas
-
Ξέχασα να πω ότι (μετά από τον έρωτα που απέκτησα βλέποντας την ταινία Wall-E) είχα κολλήσει έναν, που τώρα τον ξεκόλλησα αλλά, έπικ καλτ, έχουν μείνει οι πατημασιές του διακριτικά σε σημείο του ταμπλώ.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!