-
Ισως το τελευταίο (εκτός αυτών στο μουσείο της Peugeot) εντελώς stock 106 rallye που κυκλοφορεί στους δρόμους!
Γεια σου ρε Αγγελε με τα ωραία σου!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ισως το τελευταίο (εκτός αυτών στο μουσείο της Peugeot) εντελώς stock 106 rallye που κυκλοφορεί στους δρόμους!Γεια σου ρε Αγγελε με τα ωραία σου!
Νικόλα, φίλος μου έχει ακόμα πιο stock (τάσια+αυτοκόλλητα ο αθεόφοβος!) το οποίο σκέφτεται να πουλήσει σύντομα!
Όποιος το πάρει, θα είναι Ο τυχερός. Δεν υπάρχουν τέτοια μτχ.
-
Πόσο το δίνει?
-
cavallino
Ρε συ... Εμείς οι γραφίστες τι θα γίνουμε, κλέφτες???
ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!
-
Σκέφτεται κανά 9άρι.
Μοντέλο '01, με 71Κ χλμ., η λέξη άριστο δεν επαρκεί για να περιγράψει την κατάστασή του. Από το '01 μέχρι το '04 το είχε μέσα στο γκαράζ, δεν το 'βγαζε σχεδόν καθόλου. Έκτοτε, το κυκλοφορεί εντός του άστεως σπίτι-δουλειά-σπίτι.
-
Νάτη και η δική μου σε κάποιο οροπέδιο της Αργολίδος...
Θα ακολουθήσουν και άλλες!!
Κι εσύ με πορτοκαλί φλασάκια?
Μάνο, διαχρονική η 190 E TD έτσι?
Θα αλλαχθούν τα φλασάκια όταν τελειώσουν τα υπόλοιπα,που είναι σοβαρότερα...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σκέφτεται κανά 9άρι.Μοντέλο '01, με 71Κ χλμ., η λέξη άριστο δεν επαρκεί για να περιγράψει την κατάστασή του. Από το '01 μέχρι το '04 το είχε μέσα στο γκαράζ, δεν το 'βγαζε σχεδόν καθόλου. Έκτοτε, το κυκλοφορεί εντός του άστεως σπίτι-δουλειά-σπίτι.
Αν είναι και μπλε έχω έτοιμο αγοραστή....
-
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
edit: Αφού τις έβαψες που τις έβαψες, γιατί δεν τις έκανες χρυσές? Πάνε καταπληκτικά σε αυτό το αυτοκίνητο. Για πάρε μια ιδέα:Μη μου καγκουρεύετε τη γριά ρε!!!
Είμαι λίγο πιο 'κλασικός'* στους χρωματισμούς
*Διακριτικός τρόπος να πείς πως είσαι γέρος...
-
Όχι και καγκουριά ρε συ... Μου φαίνεται ότι έβγαινε και εργοστασιακό έτσι...
-
-
Ισως το τελευταίο (εκτός αυτών στο μουσείο της Peugeot) εντελώς stock 106 rallye που κυκλοφορεί στους δρόμους!Γεια σου ρε Αγγελε με τα ωραία σου!
Α, εδώ θα τα χαλάσουμε οι 2 photos στις οποίες αναφέρεσε δείχνουν ένα 16ν με άσπρη ζάντα.......... και χωρίς αυτοκόλητα Αυτό το λές full stock?
Το πιο stock που μπορεί να βρεις εύκολα ναι, αλλά όχι full stock.
Που και που βλέπω κάτι 106ρες τελείως μαμά μέχρι και με το τάσι επάνω και τρελαίνομαι!
-
-
Πολύ ωραίο είναι Μπίλυ.
Δεκατριαράκι έ;
-
Ωραίο bill
Καλοτάξιδο
-
bill_viper
μου έχουν πει οτι πηγαίνει πάρα πολύ καλα για την κατηγορία του!Αυτά κάνει ο ιάπωνας και μετά πώς να τον παρατήσεις...
-
Ευχαριστώ πολύ παίδες για τις ευχές σας.
Ναι, δεκατριαράκι είναι, 4 μηνών μωρό.
Είχα βάλει και pics αρχές Ιουνίου όταν ήρθε αλλά είπα να κάνω ένα update αφού έγινε μία μικρή 'πλαστική' (βγήκαν δηλαδή τα 'Suzuki' & 'Swift' από τον ποπό κι έμεινε το κεντρικό κι επιβλητικό 'S' ), μπήκε μια εξατμισούλα Sebring, καθώς κι η αεροτομή της Suzuki. Την επόμενη week θα μπουν και φιμέ, αλλά έχω πελαγώσει με όλες αυτές τις μάρκες που κυκλοφορούν.
CARυοθραύστης, πηγαίνει πολύ καλά για 1300αρακι, αν είχε και μια πιο κοντή 4η και 5η θα ήταν άψογο.
Μέχρι στιγμής έχω 3850km και είμαι απολύτως ευχαριστημένος.
-
Respect στην ΑΕ86 του Ευριπίδη...
Πολύ όμορφο και το Swift σου φίλε Bill!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Την περασμένη Κυριακή, προέκυψε υποχρέωση στη Ναύπακτο.
Ξεκίνησα Σάββατο, και έκανα εκδρομούλα Λειβαδιά, Αράχωβα, Παρνασσό, Δελφούς, Ιτέα, Γαλαξίδι, Ναύπακτο.
Λαστιχάκια ολοκαίνουργια, και φρεσκοβαμμένες ζαντούλες.
Μια φωτό από το Γαλαξίδι, που δεν είχα πάει ποτέ...Το πουλάς?
πολύ ωραίο εργαλείο
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!