-
Sinanai
Αν σε βολεύει εσένα εμένα προφανώς και μου περισσεύει ...
Απορία το ειχα Γιατί είχε ο αδερφός μιας πρώην μου σε 306 και είχαμε σόου στο μέσα έξω ...
Ειδικά αν η συνοδηγός φοράει χσμηλοκαβαλα ... -
Ρε jimclark εκτος απο το κλαμπφιεστα ,θα τρωμε και δω στην μαπα τις φωτο σου?Με το χρεπι σου??Ελεος ρε φιλε!!
ετσι στεγνο ποστ χωρις εμοτικον!!
-
Ξάδερφε κάτσε καλά μη κατέβω κάτω και σε παχύνω 5 κιλά με τη γνωστή μηλόπιτα. Τώρα που χειμωνιάζει σταδιακά, το σηκώνει. Χωρίς εμότικον.
-
I love you
i love your applepie
i love your pics -
Πολύ ωραίο το βίντεο με το ράφτινγκ στον Άραχθο. Είναι από μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή που μεταδίδεται από τοπικό κανάλι των Ιωαννίνων με ωραία θέματα. Έχω δει θέματα για τα βουνά της Ηπείρου (Γράμμος, Γκαμήλα, Σμόλικα, κλπ.), αλλά και για την ορεινή πεζοπορία και τρέξιμο, όπου είχε δείξει κάποιον αθλητή από το Μέτσοβο που κέρδισε σε έναν υπερμαραθώνιο στα Ιμαλάια.
Νομίζω ότι ακριβώς δίπλα από το 'Τελωνείο' υπάρχει και άλλο κατάλυμμα. Μετά από το γεφύρι της Πλάκας (απόσταση 200 μέτρα από το ξενοδοχείο) υπάρχουν μάλιστα και 1-2 ταβέρνες, και βενζινάδικο, οπότε σου φεύγει το άγχος του καυσίμου. Επίσης, από το γεφύρι Πολιτσάς ξεκινάει και μονοπάτι για πεζοπορία, υπάρχει σχετική πινακίδα, αλλά δε γνωρίζω τη διαδρομή.
Έτσι είναι, βλέπεις Γράμμο και τέρμα θεού. Λίγο πριν από τη φωτό, όπου το υψόμετρο είναι ακόμη μεγαλύτερο, βλέπεις καλύτερα και Τζουμέρκα, Κακαρδίτσα, Σμόλικα (με κάποια επιφύλαξη, νομίζω ότι ο τεράστιος όγκος που βλέπει κανείς είναι όντως αυτό το βουνό), κάποια βουνά στη Δυτική Μακεδονία, όρη ανάμεσα στην Ήπειρο και την Ευρυτανία (κάποιος γνωστός που γνωρίζει την περιοχή μου λέει ότι βλέπεις όρη Βάλτου, αλλά και Άγραφα (!)), Θεσπρωτία, πεδιάδα Άρτας, Αμβρακικό, κλπ. Είναι σαν να πετάς. Γενικά, μου αρέσουν πολύ τα σημεία από όπου μπορείς να δεις μακριά στον ορίζοντα.
Τα καλό για όσους αρέσει το planespotting και η παρατήρηση αεροπλάνων είναι ότι ακριβώς από επάνω πρέπει να είναι αεροδιάδρομος. Πολλά αεροπλάνα που πετάνε από Αθήνα για Δυτική Ευρώπη περνάνε πάνω από εκείνη την περιοχή.
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
(με κάποια επιφύλαξη, νομίζω ότι ο τεράστιος όγκος που βλέπει κανείς είναι όντως αυτό το βουνό),
JacobΑν λες για τον όγκο αυτής της φώτο, αυτό είναι ο Ολύτσικας (τα βουνά της Δωδώνης). Γιατι η φωτό βλέπει βορειοδυτικά (τα Γιάννενα ίσα ισα φαίνονται στο δεξι μερος της φώτο). Σμόλικα δε βλέπεις σχεδόν ποτέ γενικά από νότια προσέγγιση, γιατί τον κρύβει η Τύμφη (παραέχουν μικρή διαφορά, ούτε 150 μέτρα σαν κορυφές) άνετα.
-
Άντε μωρέ ήπειρος με τις ομορφιές σου
-
Έχω την άδειά σου να τις ανεβάσω σε ένα φόρουμ για ΜΧ5; Μου αρέσουν πάρα πολύ και νομίζω ότι αξίζει να τις μοιραστώ και με άλλους.
-
JimClark, δε μιλάω για εκείνο τον όγκο, το ξέρω ότι είναι η Ολύτσικα (Τόμαρος). Αναφέρομαι στο βουνό που φαίνεται προς τα βόρεια από άλλο σημείο της διαδρομής, περίπου 5 χιλιόμετρα πριν και ανατολικότερα, όπου το υψόμετρο είναι μεγαλύτερο, αν θυμάμαι καλά. Μάλλον, όμως, όπως τα λες είναι, κοιτάζω από νότια προς βόρειο ανατολικά, άρα δε βλέπω Σμόλικα αλλά όρη που είναι ανατολικά από Τύμφη & Σμόλικα.
Πάντως να είσαι το βράδυ εκεί με έναστρο ουρανό, πρέπει να είναι φοβερό θέαμα.
Jacob
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχω την άδειά σου να τις ανεβάσω σε ένα φόρουμ για ΜΧ5; Μου αρέσουν πάρα πολύ και νομίζω ότι αξίζει να τις μοιραστώ και με άλλους.Τι άδεια, στο internet είμαστε!
-
Και μερικές μετά το valeting:
-
Κουκλάκι το Κ11.
Εχω να δω το δικό μου καθαρό και 'άρτιο' κοντα στην 10ετία δυστυχώς! Απο τότε που ο 'μικρούλης' έγινε 'μουλάρι'! -
Merci
Αν και 13 ετών, το χρώμα του διατηρείται σε σχεδόν εκθεσιακή κατάσταση. -
Εντυπωσιακά καλοδιατηρημένο το χρώμα του. Δεν θέλεις να δεις 'μπορντω μεταλλικό' ... 15 χρόνια μετά!
-
Που είσαι βρε Scotch γείτονα?
Έφυγες για UK?
-
Μπα, που τέτοια τύχη;
Προς το παρόν μόνο η καρδιά μου είναι εκεί (και το micra ) -
Τα km είναι πραγματικά;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Τα μίλια είναι πραγματικά; -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τα μίλια είναι πραγματικά;