-
Ωραίο Χαμουράμπι το τόπικ λέει βάλτε ΜΙΑ φώτο από το αυτοκίνητό σας
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Ωραίο Χαμουράμπι το τόπικ λέει βάλτε ΜΙΑ φώτο από το αυτοκίνητό σαςΔεν έκανε και τίποτα κακό... οι περισσότεροι παραπάνω από μία έβαλαν... και εγώ το ίδιο...
-
Ο χρήστης lanick73 έγραψε:
Να και το δικο μου:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
Να'σαι καλα φιλε μου... Για το δικο σου τι να πω... Απο τα ομορφοτερα αυτοκινητα, ever... Να το χαιρεσαι...
Ευχαριστώ πολύ
Εχεις δει το φιλμάκι της BMW M5 'STAR' του Guy Ritchie με τους Clive Owen και Madonna? Αν όχι αξίζει να το δεις
Enjoy :
http://intl.bmwfilms.com/clap.asp?templ ... &film=starΝαι, το εχω δει και πραγματι αξιζει!
-
δηλαδη αν εγω ανοιξω τοπικ και λεω ριξτε το αυτοκινητο σας στον τοιχο και παρτε το φωτογραφια, θα το εκανες εσυ billllll ?
(πλακα κανω φυσικα!)
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
δηλαδη αν εγω ανοιξω τοπικ και λεω ριξτε το αυτοκινητο σας στον τοιχο και παρτε το φωτογραφια, θα το εκανες εσυ billllll ?(πλακα κανω φυσικα!)
Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....
μια χαρά ήταν οι φωτος,ειδικά του εσωτερικού όπως το πήρες από την πόρτα του οδηγού..επαγγελματική δουλειά περιμένουμε εντυπώσεις από την συμπεριφορά του πόλο στο δρόμο
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ωραίο Χαμουράμπι το τόπικ λέει βάλτε ΜΙΑ φώτο από το αυτοκίνητό σας
Δεν έκανε και τίποτα κακό... οι περισσότεροι παραπάνω από μία έβαλαν... και εγώ το ίδιο...
Πλάκα έκανα γι'αυτό και τα
Hamurabi τουλάχιστον αμα έλεγε ρίξτε το 1 φορά ας μη το ρίξουμε 2Πάντως πέρα από την πλάκα το Polo σουλουπώθηκε και έγινε πολύ κομψό.... Καμία σχέση με το προηγούμενο!
Edit: απλά ακολούθησα το κύμα 'τη λέμε όλοι στον Hamurabi' ακόμα και εκεί που δε πρέπει
-
'Hamurabi' καλοτάξιδο να είναι και ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να του βάλεις τίποτα από αυτά που έψαχνες. Είναι πολύ όμορφο και ειδικά το εσωτερικό του είναι κρίμα να χαλάσει με καλύματα κ.λ.π. .
Περιμένουμε εντυπώσεις.
-
xaxa saς ευχαριστω ολους παιδια.
θα θελα να γραψω εντυπωσεις αλλα μεσας πουχω μπλεξει φοβαμαι να ανοιξω καινουργιο τοπικ -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
xaxa saς ευχαριστω ολους παιδια.
θα θελα να γραψω εντυπωσεις αλλα μεσας πουχω μπλεξει φοβαμαι να ανοιξω καινουργιο τοπικΓραψτα σε ενα παλιοτερο
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ιδού και η μπανιέρα μου
ΧΑ η δικιά μου μπανιέρα είναι ομορφότερη!
ευχαριστώ πάντως για τα καλά σας λόγια
-
Ο χρήστης lanick73 έγραψε:
Να και το δικο μου:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
Να'σαι καλα φιλε μου... Για το δικο σου τι να πω... Απο τα ομορφοτερα αυτοκινητα, ever... Να το χαιρεσαι...
Ευχαριστώ πολύ
Εχεις δει το φιλμάκι της BMW M5 'STAR' του Guy Ritchie με τους Clive Owen και Madonna? Αν όχι αξίζει να το δεις
Enjoy :
http://intl.bmwfilms.com/clap.asp?templ ... &film=starΦανταστικό video, αλλά όχι πιο ονειρεμένο από το αυτοκίνητο. Με το πλάι lefo. Πάει το WRX;
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φανταστικό video, αλλά όχι πιο ονειρεμένο από το αυτοκίνητο. Με το πλάι lefo. Πάει το WRX;
Ναι, παει δυστυχως. Το 2007 ομως βγαινει το καινουργιο!
-
Ε όχι και δυστυχώς. Χίλιες φορές προτιμότερη η Μ5, έτσι δεν είναι;
-
Στους περισσοτερους τομεις, ναι. Εχει ομως και τα μειονεκτηματα της αν τη συγκρινεις με ενα πολυ ελαφρυτερο αυτοκινητο που εχει και το πλεονεκτημα της 4κινησης... Ας μην το αναλυσουμε εδω ομως γιατι ειμαστε off-topic.
-
-
Distixos eine i monadiki photo pou exo traviksi to karo mou
JIM -
Psemata brika ki alli !
Sorry gia tin kataxrisi tou xorou sto forum alla tha tin postaro afou eine kaliteri pistevo:
JIM -
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Psemata brika ki alli !
Sorry gia tin kataxrisi tou xorou sto forum alla tha tin postaro afou eine kaliteri pistevoΜμμμμμ σιγα το αμαξι
Ευτυχως που ειναι μπλε και δεν θα φαινεται οταν το πεταξεις, ξερεις που.... -
Το κιτρινο αριστερα,ειναι Delta ή ασχετο;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!