-
μη γελάτε ωρε
θα σας χαλούσε νεκροφόρα RR Phandom (όχι οτι όταν έρθει η ώρα σας θα καταλάβετε διαφορά )
έχει άλλο πρεστιτζζζζ σε σχέση με τη βλαχοκιμπαρικη μερτσεντα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
έλα να σε κάνω βόλτα όποτε θες
κι' αλλο χιουμοράκι
μόνο να κάτσει και στη σωστή θέση...
('τρελό' back χιούμορ...)
- L
έλα μωρέ...φάγαμε ένα L...πώς κάνεις έτσι...
@j.marr
όντως...βλακοκίτς...πλέον όλοι με μερσεντες πάνε...Πρέπει κάπως να κάνει ο 'έχων' την αλλαγή/διαφορά. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σου καιει πολυ;
έλα να σε κάνω βόλτα όποτε θες
κι' αλλο χιουμοράκι
-
χαχαχαχαχαα
-
-
δεν αλλαζετε λεω εγω τον τιτλο του θεματος απο ''βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας'' σε ''ασχετες συζητησεις'' ή κατι παρομοιο αφου πηγα 8 σελιδες πισω και ολο πλακιτσα και χαβαλε ειδα.
μπορει να μπαινω λιγο σπανια πλεον στο φορουμ αλλα καποτε υπηρχαν Διαχειριστες....... τωρα που ειναι;;;
με το συμπαθειο αν σας χαλασα το τοπικ και την διαθεση!!!!
-
-
-
Ε ε, παραφερόμαστε ... Ο σκουπιδοτενεκές είναι αυτό που ίσα που φαίνεται, μούρη με μούρη με την 5.30...
-
-
Δύο φωτός κι από το δικό μου τ'οποίο έχει ακολουθήσει το δρόμο της βελτίωσης.
-
bill_viper
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Φιλε σορρυ αλλα η δικια σου 5αρα μ αρεσει πιο πολυ απ αυτην που λες, τη θεωρω απ τα πιο ομορφα αμαξια ever!Κι εμένα η Ε34 μ'αρέσει περισσότερο εμφανισιακά από την Ε60.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
bill_viperομοιως
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Φιλε σορρυ αλλα η δικια σου 5αρα μ αρεσει πιο πολυ απ αυτην που λες, τη θεωρω απ τα πιο ομορφα αμαξια ever!
Κι εμένα η Ε34 μ'αρέσει περισσότερο εμφανισιακά από την Ε60.
Η E34 είναι πιο brutal, αυτό είναι σίγουρο, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ορθογώνια . Η E60 μπορεί να είναι 'κάπως' πιο φλώρικη, με περισσότερες καμπύλες κλπ αλλά με το M pack όλα αλλάζουν... Believe me!!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
bill_viperομοιως
Thanks a bunch guys!
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
bill_viper
ομοιως
Thanks a bunch guys!
Παγκακι;;;; Εχουμε χριστη με τετοιο νικ;;;
-
bench ειναι το παγκακι.
Congrats για την παρουσιαση στο περιοδικο. Θυμαμαι κ παλιοτερες photos του Swift, πολυ καλαισ8ητη βελτιωση bill_viper!
-
-
Κουκλί!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!