-
Γιατί τα πεντάλ είναι τόσο στριμωγμένα; Πώς την οδηγείς; Με γοβάκια μπαλαρίνας;
-
-
λίγο μικρή δεν νομίζεις...;
θέλει ....
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γιατί τα πεντάλ είναι τόσο στριμωγμένα; Πώς την οδηγείς; Με γοβάκια μπαλαρίνας;τα πενταλ ειναι 'αναποδα'. βγαινουν απο το πατωμα. φρενο συμπλεκτης ειναι νορμαλ, το γκαζι ειναι λιιιγο στριμωγμενο αλλα με τα γοβακια μια χαρα χωραει το ποδι!
-
Ο χρήστης abarth έγραψε:
Γιατί τα πεντάλ είναι τόσο στριμωγμένα; Πώς την οδηγείς; Με γοβάκια μπαλαρίνας;
τα πενταλ ειναι 'αναποδα'. βγαινουν απο το πατωμα. φρενο συμπλεκτης ειναι νορμαλ, το γκαζι ειναι λιιιγο στριμωγμενο αλλα με τα γοβακια μια χαρα χωραει το ποδι!
Μειονέκτημα, αλλά σε ένα παλιό αυτοκίνητο ακόμα και αυτό αποπνέει γοητεία (δες και πεντάλ παλιών ιταλικών). ΣΥγχαρητήρια, κούκλα την έχεις τη γριά
-
Να προσθέσω οτι μόνη 'παραφωνία' αν μου επιτρέπεις, οτι αποτελεί το τιμόνι που του έχεις. Θέλει κάτι πιο κλασσικό, με μεταλικές ακτίνες και δέρμα/ξύλο στη στεφάνη.
(ναι είμαι παράξενος )
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Να προσθέσω οτι μόνη 'παραφωνία' αν μου επιτρέπεις, οτι αποτελεί το τιμόνι που του έχεις. Θέλει κάτι πιο κλασσικό, με μεταλικές ακτίνες και δέρμα/ξύλο στη στεφάνη.(ναι είμαι παράξενος )
Δίκιο, δίκιο
(αυτή είναι μάλλον η επόμενη κίνηση και στη δική μου γριά ) -
-
καθολου παραξενοι δεν ειστε... ειναι στο προγραμμα. ειτε το δικο του αν το βρω σε αψογη κατασταση η ενα alpina που μ εχει στοιχειωσει
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
λίγο μικρή δεν νομίζεις...;θέλει ....
punto gt σιγα τωρα λες και δεν εχετε ξαναδει
-
-
-
την ιδια ατυχια εχει και ο ντιριντινος...
+307
-
-
Nα έχει vdc αν θέλει να είναι πιο υποστροφική και από αυτό.
-
-
Αμαθεις..... :funis:
Του Τακη εναι πολυ ομορφο παντως (αν και πεζω.. ) και με τα διακριτικα φιμε θυμιζει αλφα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Του Τακη εναι πολυ ομορφο παντωςMετανοείτε άπιcτοι...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Του Τακη εναι πολυ ομορφο παντως
Mετανοείτε άπιcτοι...
θυμιζει αλφα..
Θυμιζει βεβαιως βεβαιως... γι αυτο λεω οτι ειναι καιρος να αναβαθμιστει και να παρει καμια 149 πχ..
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!